|
|
Stranica: 5/6.
|
[ 126 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 10 lip 2012, 16:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61272 Lokacija: DAZP HQ
|
Zadar1993 je napisao/la: Pa i Plivski ide. Posvojni pridjev: grad kompanije Plive to riješi s Bolančom, CEO, ali Žanetić je definitivno za Pliva grad (utjecaj engleštine, što ćeš).
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 10 lip 2012, 16:04 |
|
|
karta sa zadnjeg zasjedanja DAZP-a u Zagrebu krajem prošlog mjeseca. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 10 lip 2012, 16:07 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Vidis da i u dokumentu pise Plivski grad... Rijesiti cu to ja u utorak s njima..
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 10 lip 2012, 16:08 |
|
|
dogovoreno. sad odoh snimat Talijane i Španjolce da vidim koje su im slabe točke. pozz.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 10 lip 2012, 16:09 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ta gay populacija je kronično neukusno odjevena. Ili je onaj crni Gothic stil, ili na sebe nabacaju boje sa one zastave. Na zastavi možda lijepo izgleda, ali na ljudima nikako.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 10 lip 2012, 16:10 |
|
|
Gorljivo se zalažem da se manje snage usmjere na Jablanicu, Glamoč i Grahovo. Da to konačno poklopimo. Ne treba velikih investicija ali da se malo i mi širimo teritorijalno. Moramo preokrenuti tu naviku našeg naroda. Maksimalistička varijanta hrvatskog minimalizma.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 10 lip 2012, 16:20 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
doc je napisao/la: Gorljivo se zalažem da se manje snage usmjere na Jablanicu, Glamoč i Grahovo. Da to konačno poklopimo. Ne treba velikih investicija ali da se malo i mi širimo teritorijalno. Moramo preokrenuti tu naviku našeg naroda. Maksimalistička varijanta hrvatskog minimalizma. Korak po korak, skala po skala . Postupno poklapanje strateških lokacija. Jablanica nema toliku važnost koliku ima gore nabrojene općine ..
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 10 lip 2012, 16:26 |
|
|
Pa kažem tu ne trebamo mnogo energije. Da odradimo to čisto da bude lijepša karta.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 10 lip 2012, 17:17 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: doc je napisao/la: Gorljivo se zalažem da se manje snage usmjere na Jablanicu, Glamoč i Grahovo. Da to konačno poklopimo. Ne treba velikih investicija ali da se malo i mi širimo teritorijalno. Moramo preokrenuti tu naviku našeg naroda. Maksimalistička varijanta hrvatskog minimalizma. Korak po korak, skala po skala . Postupno poklapanje strateških lokacija. Jablanica nema toliku važnost koliku ima gore nabrojene općine .. Pa Jablanica i ima dosta veliku vaznost. Em je naputu od Rame za Mostar, pa Neretva, elektrane, em je blizu Hrvatske dosta tj.uvučena je u hrv.teritorij u bih.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 10 lip 2012, 17:18 |
|
|
dudu je napisao/la: karta sa zadnjeg zasjedanja DAZP-a u Zagrebu krajem prošlog mjeseca.  Lijepo za cut jos lijepse ce bit za vidit. Javi kad krene da dodem na prostenje tamo u novu crkvu 
|
|
Vrh |
|
 |
mirv
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 11 lip 2012, 01:38 |
|
|
Ne znam kako oni misle organizirati išta u Mostaru kada je on za sada u drugoj državi ali ako nekako i dođu od vas očekuju izgrede tako da medijska haranga o vašoj urođenoj kamenjarskoj fašistoidnosti koja svoje korijene ima još u NDH može početi. Nemojte im pružiti to zadovoljstvo, ignorirajte ih. Dobro bi bilo da odu i u muslimanski dio grada, da i oni osjete i uzvrate toplinu drugačijeg i nezatucanog, neka se ljubav i tolerancija šire posvuda.
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 11 lip 2012, 09:40 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ibar je napisao/la: To je ipak kaznjivo zakonom. Iako u Nizozemskoj postoji stranka&udruga gradana koja se zalaze za legalizaciju odnosa sa zivotinjama te sa djecom starom 12 i vise godina. Masonerija do jaja  Forumsko laprdanje o masonima i masonskim zavjerama će biti povod baniranju, tako pripazi da ne rušiš ugled ovom forumu. Takve spike zadrži za nekakve conspiracy forume. tebi ponekad treba zabranit pristup internetu :)
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 11 lip 2012, 09:42 |
|
|
MRSHO je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Neće, ali recimo miran PRIDE u BH gradu sa hrvatskom većinom bi svijetu pokazao da nismo okorjeli fašisti (sa kamenjara), pa bi pozvali recimo komšića i budimira da predvode pride.. izbili bi sve argumente antihrvatskim elementima u sarajevu... Nemojte što zamjeriti, pijem jaču dozu tableta  Nemam ja šta tebi zamjerit, diskutiramo. Samo mi se ne sviđaju ti "aktivizmi" i mješanje kolektivne borbe hrvatskog naroda sa ovim paraderima kojim je primarni cilj provociranje gdje god već paradirali. Ako podupireš njihovu borbu privatno, ja nemam ništa protiv, ali nametati to "zajedništvo" u borbi bh Hrvatima, pa kakvu god reklamu si s time napravili, to je ljigavo... 
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 07 lip 2014, 18:09 |
|
|
Durgovima "antifašistima" "iz regijona" parade u HR više nisu zanimljive sad kad je Hrvatska u EU. Ne može se više blokirati ulazak da se sačeka Srbija. Citat: Četvrti po redu Split Gay Pride počeo je ove subote u 12 sati u Đardinu, a povorka je gradom krenula oko 14 sati. Iako je bilo najavljeno da će se okupiti oko 300 sudionika, pola sata prije početak povorke u Đardinu je bilo tek 50-ak sudionika. http://www.24sata.hr/news/okupljanje-u- ... ook+status
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 07 lip 2014, 19:38 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
ManInBlack je napisao/la: Treba pokazati da je zapadni Mostar najdemokratskiji grad u BiH, nećemo se spuštati na razinu Sarajeva, Zenice, Banja Luke??? Onda primite milokliza.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 08 lip 2014, 13:44 |
|
|
doc je napisao/la: Gorljivo se zalažem da se manje snage usmjere na Jablanicu, Glamoč i Grahovo. Da to konačno poklopimo. Otkad si ti u Iskoraku? 
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 08 lip 2014, 16:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24420 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ignoriranje je najbolji način neslaganja s tim. Sve ostalo da je medijske pozornosti na prajdove i slične stvari.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
panteri
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 08 lip 2014, 18:35 |
|
|
dudu je napisao/la: karta sa zadnjeg zasjedanja DAZP-a u Zagrebu krajem prošlog mjeseca.  Dudu,kakve su ovo gluposti,mislio sam da si malo ozbiljni.Covjece pa vi ste izgubili vecinu u Drvaru,Glamocu i Bosanskom Grahovu,kamoli da dobijete vecinu u mnogoj mladjim,bogatijim i brojnim stanovnistvom opstinama tipa Sipova,i kako mislis postici vecinu,jedino otimanjem,jer nece Srbi vama prodati nista odatlen,mrze vas vise nego nas milion puta.
_________________ Pozovi i pomozi,budi covjek,ne mlati praznu slamu,djeluj. BH Telekom 090-231-032 Mtel 1458 HT Eronet 092-890-830 Za pomoc RS iz Srbije 2161 Srbija 1003 Hrvatska 060-90-11
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 08 lip 2014, 21:08 |
|
|
Koja odvratna stoka. Ne bih ih podržao da su zadnja grupa ljudi na planeti. Citat: Zabrinuti organizatori Organizatori će doista morati u budućim godinama nešto promijeniti, kako su i sami najavili. Vjerojatno ne samo zbog brojnosti odaziva posjetitelja: ukoliko se naime nastave ovako mirne povorke, bez izgreda, gubitak medijskog pokrivanja Split Pride-a je zajamčen.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 08 lip 2014, 21:10 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26579 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
korrisnik je napisao/la: panteri je napisao/la: Kakva demogratija,kultura ili slicno,serem se na sve pedere,neka ih dovedu kod nas na Vlasic,specijalne kolceve cu im spremiti,ima da  Pedere i lezbejke treba zatvoriti u neku halu i ne puštati dok koja lezbejka ne zatrbavi. Vidi ti naših multietničara, kako li tek mislite o nama kjafirima i što bi tek nama radili...?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
panteri
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 08 lip 2014, 21:52 |
|
|
Bobovac je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Pedere i lezbejke treba zatvoriti u neku halu i ne puštati dok koja lezbejka ne zatrbavi.
Vidi ti naših multietničara, kako li tek mislite o nama kjafirima i što bi tek nama radili...? Jel majke ti,da nisi ti jedan od njih,barem priznaj 
_________________ Pozovi i pomozi,budi covjek,ne mlati praznu slamu,djeluj. BH Telekom 090-231-032 Mtel 1458 HT Eronet 092-890-830 Za pomoc RS iz Srbije 2161 Srbija 1003 Hrvatska 060-90-11
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 08 lip 2014, 21:54 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26579 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
panteri je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Vidi ti naših multietničara, kako li tek mislite o nama kjafirima i što bi tek nama radili...?
Jel majke ti,da nisi ti jedan od njih,barem priznaj  Priznajem, kjafir sam.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 08 lip 2014, 22:33 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
panteri
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 09 lip 2014, 16:13 |
|
|
Bobovac je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Pedere i lezbejke treba zatvoriti u neku halu i ne puštati dok koja lezbejka ne zatrbavi.
Vidi ti naših multietničara, kako li tek mislite o nama kjafirima i što bi tek nama radili...? Imao sam ja priliku ruke okrvariti nad vama,pa i na Srbima,ali to nikada nisam i planiram uraditi,svi koji me znaju veoma dobro znaju kakav sam covjek bio u ratu,i kakav sam covjek sada. Pucao sam,pucali su na mene,i opet bih pucao da moram,ali nikada,bas nikada ne bih klao i ubijao zarobljenike ili zene i djecu,za razliku od mnogih i vasih i nasih. Sto se tice pedera,neka oni drze te parade po Holandiji ili Belgiji neka puste ovaj normalni narod na miru.Ali ako treba,ne bitno,uglavnom ovdje nece paradirati. Sto se tice lezbejki za njih je barem lako,postoji nacin rjesavanja problema. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: ISKORAK I KONTRA: Split je pokoren, na redu je Mostar! Postano: 09 lip 2014, 18:41 |
|
|
Sad ste vi na redu. Da vidimo kako se nosite sa zapadom. Neki dan najveća katastrofa US veleoposlanstvo u duginim bojama. Bit će tu svašta kad vehabije uzmu stvar u svoje ruke.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|