|
|
Stranica: 14/83.
|
[ 2055 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 20:10 |
|
|
Mislim da je bolji LG nego Beko. Bome ovaj ima cviće na balkonu i iznad njega. Bobovac je napisao/la: Vidi Stoca, jel Sayuri, koja su ova dvojica a?
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 20:14 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
novem je napisao/la: Mislim da je bolji LG nego Beko. Bobovac je napisao/la: Vidi Stoca, jel Sayuri, koja su ova dvojica a? Veći ventilator u Beka.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 20:18 |
|
|
korrisnik je napisao/la: novem je napisao/la: Mislim da je bolji LG nego Beko. Veći ventilator u Beka. Ma džaba mu kad je kod ovog donjeg cijela elektroprivreda.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 20:34 |
|
|
Ništa ne može usrati izgled i najljepše zgrade kao ti rashladni uređaji i satelitske antene. 50 balkona, 50 tanjira i rashladnih kutija, užas.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 20:35 |
|
|
Bobovac je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Nismo svi. A i vi Argentinci ste samo na forumu, nema vas po ulicama, slabo to. Znam. Zaljubio si se u neku muslimanku. ;D Sad sam vidio na fejs stranici, ovo si nekad davno pravio jel http://www.grapheine.com/bmovie-tv/movi ... bf507.html
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 20:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Hebali vas klima uređaji, jeste se prihvatili. Ova slika oslikava nešto drugo. Ljubav Hrvata, ljubav prema životu, ljubav prema cvijeću. Dok je balkon kod muslimana prazan i siv kao duša bošnjačkog naroda danas.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 20:40 |
|
|
Ali zato je tu zastava naše države Bosne i Hercegovine koja greje srca svih nas koji verujemo u bolje sutra
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 20:41 |
|
|
Zastava šta ?
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 20:42 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Agathonikos je napisao/la: Ali zato je tu zastava naše države Bosne i Hercegovine koja greje srca svih nas koji verujemo u bolje sutra Jel bila dobra koševina, hoćel biti sijena.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 20:47 |
|
|
Slabo Bošnjaci vole tu svoju reprezentaciju. Nisam vidio da kažu da će pobjediti, možda Emt. Ali ona je malo čudna od rođenja.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 20:48 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25889 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Priopćenje Nikole Zirduma sa Poskoka!
Poskok Online - portal za društvenu dekontaminaciju Ne nasjedajte.Sarajevska elita zeli da veceras navijate za Argentinu.Ovo je nasa zemlja.Odricanjem od nje odricemo se borbe za prava u njoj.Slobodno navijajte za BiH i podrzite Zmajeve .Ne dajte im priliku da u Washington posalju izvjestaj "vidite Hrvati mrze BiH a traze neka prava u njoj" Volimo je vise od njih al nece biti onakva kakvu je begovat zamislio. Dzeko brate zgazi Gaucose! I ne mjesajte prijezir prema unitaristickoj politici sarajevske elite s bosnjackim narodom.Kavgu zamece elita ne obicni covjek!
Nas dan dolazi!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 20:50 |
|
|
BBC je napisao/la: Slabo Bošnjaci vole tu svoju reprezentaciju. Nisam vidio da kažu da će pobjediti, možda Emt. Ali ona je malo čudna od rođenja. Da ne ureknemo. Hrvati su poznati da se fale kao i na utakmici mi ćemo vako mi vatreni piff. Mi to poistiha.
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 20:51 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 20:51 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Jel bila dobra koševina, hoćel biti sijena. Jebe im se. Srbija je toliko pobrala prvih, drugih i trećih mijesta po svjetskim športskim manifestacijama da jedan neodlazak na takvu manifestaciju i nije neki peh. Akobogda i mi kupili sijeno a vitrine nam bile pune kao njihove. Međutim, teško
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
|
|
Lukavi Latin.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 20:53 |
|
|
Eto u Svjetskom Prvestvu smo iz rukometa u Katru. See on Federalna Television.
|
|
Vrh |
|
|
Kamov
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 20:54 |
|
Pridružen/a: 23 svi 2014, 03:07 Postovi: 745 Lokacija: Planet Zemlja
|
Ja ću ih bodriti u onom omjeru u kojem su Bošnjaci bodrili vatrene, čak i 1% više!
_________________ Došao je tiho i ušao u legendu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 20:55 |
|
|
Srce kaže "Argentina".
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 20:57 |
|
|
Aga priprema li se vatromet u Banja Luci ? Ili bar svečano rušenje RS.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 21:00 |
|
|
Sad imamo dvoglavu aždahu, UŽIVO Rukometni Zmajevi se plasirali na Svjetsko prvensto u Kataru!
ukometaši Bosne i Hercegovine od 19,30 sati igraju revanš meč u baražu za plasman za Svjetsko prvenstvo iduće godine u Kataru protiv selekcije Islanda. Bh. tim u ovaj susret ulazi sa jednim golom prednosti jer je u prvoj utakmici, u polupraznoj sarajevskoj Skenderiji, bilo 33:32 za izabranike selektora Dragana Markovića. Hoće li to biti dovoljno? Podsjetimo, našim momcima je potrebna pobjeda, neriješeno ili poraz od samo jednog gola razlike, ali pod uslovom da damo više golova nego su nama dali Islanđani u prvom meču (32). Island - BiH
Dvorana Laugardalshal u Rejkjaviku. Sudije: Čaba Dobrovic i Peter Tajok (Mađarska). Delegat: Kristijan Johansen (Farski Otoci). Prvi meč: BiH - Island 33:32.
BOSNA I HERCEGOVINA: Dejanović, B. Burić, S. Burić, Vražalić, Ovčina, Čelica, Prce, Karačić, Panić, Savić, Malinović, Toromanović, Vranješ, Čakić, Bubalo. Selektor: Dragan Marković.
ISLAND: Gustavson, Peturson, Peterson, Atlason, R. Gunarson, Palmarson, Halgrimson, A. Gunarson, Sigurdson, Jonson, Gudmundson, Gudjonson, Jakobson, Svavarson, Olafson. Selektor: Aron Kristjanson.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 21:05 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: BBC je napisao/la: Šta raditi na ulici iza ponoći. Hoćeš to navijati za muslimansku reprezentaciju ? Probaj u istoĆnom u hrvatskom dresu, pa javi kako si prošao.
Ne sviđa mi se hrvatski dres ima previše kockica. Hrvatski dres nema niti jedne kockice: http://hr.wikipedia.org/wiki/KockaNa dresu su kvadratići: http://hr.wikipedia.org/wiki/KvadratŠto vam govore riječi tv reportera: "Puno navijača u kockastim dresovima" , o njemu samome ? Ovo bio bio nekakav kockasti dres:
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 21:08 |
|
|
Što ovdje ima puno Argentinaca - ipak ja sam za BiH.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 21:09 |
|
|
Jopa je napisao/la: Što ovdje ima puno Argentinaca - ipak ja sam za BiH. Herceg-Bosna nije šovinistička kao muslimanski Trokutistan pa možeš navijati za koga želiš.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 21:11 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
korrisnik je napisao/la: Sad imamo dvoglavu aždahu, UŽIVO Rukometni Zmajevi se plasirali na Svjetsko prvensto u Kataru!
ukometaši Bosne i Hercegovine od 19,30 sati igraju revanš meč u baražu za plasman za Svjetsko prvenstvo iduće godine u Kataru protiv selekcije Islanda. Bh. tim u ovaj susret ulazi sa jednim golom prednosti jer je u prvoj utakmici, u polupraznoj sarajevskoj Skenderiji, bilo 33:32 za izabranike selektora Dragana Markovića. Hoće li to biti dovoljno? Podsjetimo, našim momcima je potrebna pobjeda, neriješeno ili poraz od samo jednog gola razlike, ali pod uslovom da damo više golova nego su nama dali Islanđani u prvom meču (32). Island - BiH
Dvorana Laugardalshal u Rejkjaviku. Sudije: Čaba Dobrovic i Peter Tajok (Mađarska). Delegat: Kristijan Johansen (Farski Otoci). Prvi meč: BiH - Island 33:32.
BOSNA I HERCEGOVINA: Dejanović, B. Burić, S. Burić, Vražalić, Ovčina, Čelica, Prce, Karačić, Panić, Savić, Malinović, Toromanović, Vranješ, Čakić, Bubalo. Selektor: Dragan Marković.
ISLAND: Gustavson, Peturson, Peterson, Atlason, R. Gunarson, Palmarson, Halgrimson, A. Gunarson, Sigurdson, Jonson, Gudmundson, Gudjonson, Jakobson, Svavarson, Olafson. Selektor: Aron Kristjanson. Ova mi se repka BiH svidja, jos da se navijaci ne pojavljuju s ratnim zastavama ABIH to bi bilo to.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: SP Brazil 2014 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 15 lip 2014, 21:12 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25889 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Jopa je napisao/la: Što ovdje ima puno Argentinaca - ipak ja sam za BiH. Izvini a možeš li to obrazložiti, jer meni nije jasno zašto navijaš za BiH. Ne kažem da sada treba mrzjeti BiH repku, ali ne vidim razlog motivaciji za navijanje? Mene osobno zaboli patka, pobijedila ili ne. Da ne živiš u HR gdje si izložen medijskom pranju mozga?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|