|
|
Stranica: 46/53.
|
[ 1308 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
korrisnik
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 01:09 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15124 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
volvoks je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Ovo vise nije ni za kritiku...ovo je jednostavno...tuzno...
Neukusno je sad sprdati se sa nacijom koja je ipak najvise dala istoriji fudbala... preskocicu ritualno cipelarenje... Otvori fejs pa pogledaj kako ih ismijava nacija koja je prije dva tjedna otkrila soccer, ovo je decentno naprosto Inače, da su najviše dali, nisu, evo nabroji mi jedan taktički pomak koji je došao iz Brazila... PA i treba ih ismijavati kad su isti ti simbol za fudbal /Brazil Brazilci su simbol za fudbal bili. A sad na šta su se srozali treba ih ismijavati valjda će se trgnuti. Loše bi bilo kad bi im davali potporu u ovome.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 01:10 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15124 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
BBC je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Ne seri Sherlok mrziš ih zato što je Hrvatska izgubila od njih.
Je, a Argentini želim da izgubi jer su vas muslimane pobijedili. Aj razguli mali seljačiću iz Željeznog Polja. Malo Sjeverno Istočnije.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 01:10 |
|
|
BBC je napisao/la: Ja osobno ih mrzim zbog njihovog izvještačenog i ******** pjevanja himne. Nešto me to pravo pogodilo. A i ne igraju nešto da se pošteno kaže. I uživam u njihovom poniženju. Inače skoro sve te ekipe iz južne Amerike pevaju himne usiljeno i neprirodno, ali Brazilci nose pehar u turbo-folk pjevanju hmne. Ajmo još jednom
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 01:23 |
|
|
volvoks je napisao/la: Otvori fejs pa pogledaj kako ih ismijava nacija koja je prije dva tjedna otkrila soccer, ovo je decentno naprosto Inače, da su najviše dali, nisu, evo nabroji mi jedan taktički pomak koji je došao iz Brazila... Americki pavijani koji su od juce poceli da gledaju fucu...to cu da preskocim... Kad se malo slegne prasina, treba dobro da stave prst na celo kako su dozvolili da im fudbalske virtouze zamene lomaci kostiju, pozeri sa afro zurkama, onaj buldog Hulk u napadu koji izgleda kao prosecni prodavac kradene robe na novobeogradskom buvljaku... Jedini koji je znao nesto je polomio prsljen... sve im se namestilo da se svemirski obrukaju... Ruzna je to slika, fali stari Brazil, koji igra na vic, na foru... koji veze pasove nepogresivo... fali Zuba, Rivaldo, Roberto Karlos, Romario, Dunga, Ziko... Ovi skupa izgledaju kao provincijsko umetnicko drustvo gde harmonikasu smrdi iz usta na luka, neke brkate zene, tamburasu fale prednji zubi... jad i beda... cak nemam ni poriv da ih verbalno sutiram... to je samo ono - malo se zagledas sa cudjenjem, okrenes se i uhvatis maglu...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 07:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 08:43 |
|
|
Fakat. Od SP-a 82. Intenzivno pratIm nogomet( Brazil mi je uvijek bio fora I zbog njih zavolih ovu igru) I dobro se sjecam generacije Zica, dr Socratesa, Edera,Falcaa I tadasnjeg poraza 2-3 od Italije kad je Rossi hat trickom srusio brazilce. No poraz na stranu jer je igra Brazila za mene bila nesto posebno. Oni su se zaista igrali nogometa kao mi kada se skupimo pred zgradom pa se onako djeciji zezamo. Raznorazne finte ,pasovi , sutevi... e ovo danas je najdosadniji, najljigaviji Brazil od te moje 1982. a gledao sam bukvalno sve.. bez duse totalno. Idu na SP bez Ronaldihna, Kake koji su jos uvjek majstori za ove BRA zvijezdice
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 08:55 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
Neymar ne bi imao slomljen kralježak da nije glumatao ozljede prethodne utakmice, ovako se sudac nije obazirao na njegove eskapade a onda se dogodi da te polome. Znači, da nije cigan bilo bi bolje Brazilu. Švabe bi ih više repektirale, a onda možda ne bi bila ovolika demontaža. Da nije ona Ozil smotan trebalo je bit i više...
Inače, ko bi rekao da su toliko ranjivi kroz sredinu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 12:17 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39284 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Treba žaliti Čile i Kolumbiju ekipe koju su daleko više pokazale od ovih anti-talenata padavičara. Žalosno je da zemlja s preko 200mil stanovnika i čarobnjacima kao što su bili Pele, Garincha, Socrates, Zico, Ronaldinho, Ronaldo spala na ove pozere, to sigurno boli.
Očito je da brazilske nogometne škole zaostaju i da se nisu prilagodili modernom nogometu, još uvijek bljesne poneka zvijezdica tipa Neymar ali ne kao rezultar rada nego prirodnog talenta ali to nije dovoljno da Brazil bude u svjetskom vrhu.
Čika sa sjetom u očima na dobra stara vremena
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 12:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60840 Lokacija: DAZP HQ
|
jedva cekam 2018. i osvetu Freda.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 12:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Večeras uživati u razvaljivanju Argentine, nadam se bar. Navijao sam za njih u početku i uvijek su mi bili favorit. Ali sa takvom traljavom igrom, ne.....ne...
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 12:26 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39284 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 12:49 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 13:50 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5258 Lokacija: Na dženazi BiH
|
Argentina ili Nizozemska, nije bitno, Njemacka ce biti favorit u finalu. Nijemci su na Svjetsko dosli bez svog ponajboljeg igraca - Reusa!
navijam veceras za Argentinu, mogla bi to biti zanimljiva utakmica.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 14:07 |
|
|
i ja zam za Argentinu do kraja!
ukoliko Argentina bude igrala u finalu, mislim da ce broj Argentinaca daleko nadmasiti 100 tisuca. protiv Belgije u 1/4 ih je bilo 100 tisuca.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 14:16 |
|
|
Copacabana
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 14:53 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
Hebiga čini se da sam ja jedini za Nizozemsku ovdje kao prvaka, najsimpatičniji su mi u nogometu u trenutnoj konstelaciji odnosa.S druge strane ja bih više volio da Brazilce Argentinci pobijede za broncu.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 14:57 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Hebiga čini se da sam ja jedini za Nizozemsku ovdje kao prvaka, najsimpatičniji su mi u nogometu u trenutnoj konstelaciji odnosa.S druge strane ja bih više volio da Brazilce Argentinci pobijede za broncu. Nisi.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 15:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Karta kretanja ekipa u prvom poluvremenu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 16:00 |
|
|
Vidi ti ove džentlmene. Iako je sieben možda je bilo i zechsa...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 16:06 |
|
|
Ma vrijeme da Nizozemci napokon osvoje SP i skinu etiketu najbolje ekipe koja nikada nije bila svjetski prvak. Uglavnom tko god osvoji od ove tri ekipe nije ne zasluženo, uz Kolumbiju mislim da su to ekipe koje su najviše pokazale. Majstor pogodio da će Nijemci dobiti 7-1 i da će Khedira zabiti i uzeo 46.000 dolara Evo kulumna Bobana: Argentina Teška dekadencija i mali GenijLjudi su čarobnjaci - vratili su nogomet 50 godina unatrag. Takav je dojam kada ih gledam. Usporeni, bez klase i bez ideje. Zar je moguće da za Argentinu igraju Fernandez i Garay, Gago i Biglia. Pa i Lavezzi koji digne glavu samo kada se ustane iz kreveta. To izgleda uglavnom ovako; bezglavo bauljaju i nešto odigravaju, u potpunoj nesigurnosti bore se s loptom dok je ne uzme Di Maria. Di Maria počne juriti dok ga ne fauliraju, ili dok se lopta ne odbije do Messija. Onda nastaje čarolija i shvaćaš zašto je moguće da je ovako loša momčad u polufinalu. Oduvijek su fajteri i polufinale će odigrati u agonističkom transu. Protiv Argentine svi igraju loše i to nije slučajno. Argentina je svjesna svojih problema i svojih limita. Ako razmislimo o (ne)potencijalima, Argentina se natječe najbolje od svih. Borbeno, bez igre i sa sve boljim Messijem. NIZOZEMSKA Leteći RobbenGovoreći o malim zelenima i Nizozemci imaju svoga. Nije mali i nije ta klasa, ali je po meni daleko najbolji igrač dosadašnjeg SP-a. Koliko god Van Gal pisao i pametovao, Nizozemcima se sve događa po Arjenu Robbenu. Odustali su od priče da trebaju najbolje i najljepše igrati. Nije novost što igraju s trojicom u obrani (Van Gaal je igrao tako s Ajaxom ‘96. kao pobjednik Lige prvaka), novost je interpretacija nogometne igre. Nizozemska nikad nije igrala tako oprezno i odustajanje od Ajaxove filozofije lijepog i dominantnog nogometa dalo je rezultate, ali i rastužilo mnoge nogometne zaljubljenike. Nizozemska je napravila odličan rezultat s obzirom na predviđanja. Ako Robben bude pravi još jedno finale je lako moguće. Teško je reći tko ovisi više o kome, Nizozemci o njemu ili Argentinci o Messiju. Saznat ćemo večeras…
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 16:08 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
Danas pročitam kako je Luiz istrčao 14 km sinoć. Pele u finalu 1970. kad je zabio 2 gola - 4 km.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 16:09 |
|
|
kako je neke pogodio poraz BiH od Argentine, pa veceras iz osvete navijaju za Nizozemsku
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 16:10 |
|
|
Ja ne znam zašto smo mi odustali od one balkanske škole 3-5-3 tako bi i riješili problem lijevog beka, eh da je nama Van Gal gdje bi bili.
Kaos na ulicama brazilskih gradova! Pucnjava, letjele rakete, gorio autobus...
Nakon što je Njemačka u polufinalu SP-a ponizila Brazil s nevjerojatnih 7:1, na ulicama nekoliko gradova izbili su žestoki neredi. Policija je imala pune ruke posla s navijačima kojima su, ovim teškim i sramotnim porazom, srušeni snovi.
Večerac najbolji napad (Nizozemska) protiv najbolje obrane (Argentina) na ovom SP-u. Spektakl je zajamčen!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 17:03 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7371 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Kako god okreneš Brazlicima najgore tek slijedi:ako večeras prođe Argentina,imam osjećaj da će baš zbog Maracane,Messija,većeg broja navijača i njihovog rivalstva sa Brazilcima uzeti titulu prvaka usred Ria i tako učiniti da Brazilci zažale jer su ikako organizirali SP. A ako budu igrali za treće mjesto ARG-BRA tada im ne gine poraz od Gauchosa u direktnom srazu.
U tom slučaju će i moje simpatije biti na strani Oranja u finalu,da se konačno i oni popnu na nogometni Olimp. Nadam se njihovoj najboljoj partiji u finalu,pobjedi totalnog nogometa za oproštaj van Gaala. A bojim se da su Nijemci svoju najbolju utakmicu odigrali sinoć.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014. Postano: 09 srp 2014, 17:09 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne kužim. Zašto bi nama pucala kita za neprijateljstvo Argentinaca i Brazilaca.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|