|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Festival Ultra Europe na Poljudu u Splitu - veliki organizacijski fail? Postano: 13 srp 2014, 15:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24376 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Posjetitelji brutalno 'popljuvali' poljudski festival: Izmet na podu i zidovima, ljudi obavljali nuždu po sebi, padali su betonski blokovi, dileri posvuda..Nema osiguranja, ljudi trče po vratima, ljudi onesviješteni posvuda, stadion je smrtonosna zamka, nema dovoljno medicinske pomoći, osoblje ne zna ništaAutor: Z. StuparFestival Ultra Europe, koji se održava na splitskom Poljudu, došao je na udar određenog broja nezadovoljnih posjetitelja, sudeći prema recenzijama festivala na njegovoj službenoj Facebook stranici. Negativni komentari uglavnom se odnose na organizaciju. "Izmet, IZMET POSVUDA. Izmet na zidovima, izmet na podu, ljudi se*u u kutevima jer se stadion raspada i nema normalan toaletni sustav. Nema osiguranja da spriječi širenje izmeta, smrad izmeta, čak i tamponi su pokriveni izmetom", piše Yasmin Kelly. Kees Visser također je nezadovoljna. "Ultra Europe je smiješan. Nema toaleta, nema sigurnosti i osoblje je vrlo, vrlo loše. Parti je ludnica, ali šansa za katastrofu je vrlo velika". "Ultra Europe – veliki organizacijski fail. Osim što je minimalno sto ljudi konstantno bilo nagurano na ulaze/izlaze i dovelo nas, goste, u veliki rizik, također se čekalo u ogromnim redovima za bilo što da si htio (ulaz/izlaz, šank, wc, cashless top up point). Definitivno NAJGORI wc u kojem sam ikada bila... Nakon čekanja više od sat vremena dočeka me wc dekoriran govnima. Pri samom kraju se u chill out zoni srušio ogromni betonski blok što je služio kao ograda. Srećom na stranu suprotnu od ljudi", piše Nina Che Stanić. Lucia Kuko posebno se osvrnula na dilere svim i svačim. "Da ne spominjem da ima dilera svega - tu su obične stvari tipa trava i droge, al ima i onih što prodaju feferone i ostale egzotične začine ako netko poželi otvorit malu školu kuhanja". I ona je nezadovoljna toaletom. "Zahod pliva u govnima, ako si ušao unutra vjerojatno već imaš 73848 bolesti i povratio si tri puta. Sad ti je jasno zašto ljudi obavljaju nuždu nasred Poljuda, po stepenicama, tribinama, a neki i po sebi". "Nisam bio na puno velikih festivala u SAD-u, ali kako radim kao bolničar radio sam na puno događaja s više od 100.000 ljudi. Pitao sam se kako bi bilo doći na ovaj festival i bio sam zgrožen. Nema osiguranja, ljudi trče po vratima, ljudi onesviješteni posvuda, stadion je smrtonosna zamka, nema dovoljno medicinske pomoći, osoblje ne zna ništa. Ako se ovako nastavi, to je smrtonosna zamka. Nadam se da ćete pokrenuti gu*ice prije nego netko pogine, ako već nije", piše Brian Angeline. I tako dalje. Ostale komentare možete pročitati OVDJE. O lošoj organizaciji svjedoči i osoblje festivala. Jedna od djevojaka koja se prijavila za posao na festivalu naziva ga "sramotnim". "Prvo smo išli na casting pa smo primljeni. Dva dana prije su nam rekli da im ne trebamo, a na dan Ultre da dođemo dijeliti letke. Došli smo na posao, dali su nam da prodajemo s*ranja, tj. WiFi (...), a onda e-jointove, čitaj, smeće s okusom neko za 90 kuna (...) Danas dođem radit i pošalju me doma jer je jučer bila loša prodaja. Sramota! Bravo ljudi! Nikad više! " O, kako se čini, katastrofalnoj organizaciji najodgovorniji se zasad nisu oglasili. Podsjetimo, tijekom prvog dana održavanja ovog festivala uhićene su 54 osobe, uglavnom zbog zlouporabe droga. Splitska Hitna pomoć imala je 43 intervencije, 19 osoba završilo ja na KBC-u, a dvoje čak i na psihijatriji. Tijekom subote pa do nedjelje ujutro, privedene su 72 osobe; 43 hrvatska državljanina i 29 stranaca. U nedjelju je posljednji dan festivala. Nadajmo se da neće biti još težih posljedica.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Pantagana
|
Naslov: Re: Festival Ultra Europe na Poljudu u Splitu - veliki organizacijski fail? Postano: 13 srp 2014, 15:58 |
|
|
hrpetina pijanih i nadrogiranih retarda... ali fine novce će ostavit kod nas 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Festival Ultra Europe na Poljudu u Splitu - veliki organizacijski fail? Postano: 13 srp 2014, 16:00 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ne znam koliko ovo stoji, trenutno je hit među mojom generacijom, mada ja osobno ne volim taj tip glazbe i zaobilazim takve događaje u širokom luku. Raspitat ću se među kolegama, mada i sam sam imao sumnje da Split ima dovoljno dobru infrastrukturu za primiti toliki broj ljudi. Grad se praktički uduplao u zadnja 3 dana.
Ono što pak stoji je da su mnogi Splićani koji drže apartmane cijene višestruko povećali, pa se unatoč dolasku 150 000 ljudi dogodilo da imate još 16 000 ne iskorištenih kreveta u Splitu.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Festival Ultra Europe na Poljudu u Splitu - veliki organizacijski fail? Postano: 13 srp 2014, 16:02 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Pantagana je napisao/la: hrpetina pijanih i nadrogiranih retarda... ali fine novce će ostavit kod nas  Jel izvode sranja i van Poljuda u većoj mjeri? Čuo sam od određenih ljudi da su se neki likovi sinoć nadrogirali i išli voziti brod pa polupali u druge brodove.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Pantagana
|
Naslov: Re: Festival Ultra Europe na Poljudu u Splitu - veliki organizacijski fail? Postano: 13 srp 2014, 16:13 |
|
|
ma bio sam tamo ispred poljuda u petak navečer i vidio o čemu se radi, ovi naši su još i normalni donekle ali što su ameri opaljeni to nisu istine... a nisam vidio kakva je situacija sa toaletima i tim, vjerojatno očajna kao što i članak nalaže... pričali ja i prijatelj sa dva amera koji su još donekle bili prisebni i između ostalog hvale krajolik i sve al kažu da su ljudi negostoljubima gamad  zadar@ a nisam vidio da je bilo ikakvog nereda, moguća koja iznimka al sve u svemu ok, danas ih je nevrijeme dobro sjebalo  a dese se i ovakva sranja, nažalost očekivano: http://www.vecernji.hr/crna-kronika/smr ... tre-950179
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Festival Ultra Europe na Poljudu u Splitu - veliki organizacijski fail? Postano: 13 srp 2014, 16:15 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Pantagana
|
Naslov: Re: Festival Ultra Europe na Poljudu u Splitu - veliki organizacijski fail? Postano: 13 srp 2014, 16:19 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Festival Ultra Europe na Poljudu u Splitu - veliki organizacijski fail? Postano: 13 srp 2014, 16:23 |
|
|
Najbolja zamjerka mi je da droga ne valja, kao sve je puno dilera, prodaju klasične stvari tipa ekseri i trava, ali ima i onih s ljutom paprikom, samo što kuhinju ne pokrenu 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Festival Ultra Europe na Poljudu u Splitu - veliki organizacijski fail? Postano: 13 srp 2014, 16:24 |
|
|
Pantagana je napisao/la: jbg markane ne sviđa se ni meni to sve al pijanih i mrtvih ima i nakon gange i bećarca... ili cajki ili čega već http://www.vecernji.hr/crna-kronika/rij ... jom-950206Problem i jeste što jedno zlo opravdavamo drugim,i onda se čudimo zašto djeca ginu...
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Festival Ultra Europe na Poljudu u Splitu - veliki organizacijski fail? Postano: 13 srp 2014, 16:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24376 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Mar-kan je napisao/la: Pantagana je napisao/la: hrpetina pijanih i nadrogiranih retarda... ali fine novce će ostavit kod nas  Jebeš te novce...ostaviće i viruse,bakterije,i tko zna šta sve još. Ostaviće i živote: http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/ ... 43926.htmlPa ne bih ja to dovodio u izravan kontekst ovog festivala, nego jednostavno zakon velikih brojeva. Toliko ljudi je tu došlo (desetine i desetine tisuća), da nažalost mora biti i takvih slučajeva.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Festival Ultra Europe na Poljudu u Splitu - veliki organizacijski fail? Postano: 13 srp 2014, 16:28 |
|
|
lider30 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Jebeš te novce...ostaviće i viruse,bakterije,i tko zna šta sve još. Ostaviće i živote: http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/ ... 43926.htmlPa ne bih ja to dovodio u izravan kontekst ovog festivala, nego jednostavno zakon velikih brojeva. Toliko ljudi je tu došlo (desetine i desetine tisuća), da nažalost mora biti i takvih slučajeva. Ma tih kurčevih tzv. festivala ima sve više,a stoka jedva čeka da se nalije i nadrogira.Idemo ka zapadu...
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Festival Ultra Europe na Poljudu u Splitu - veliki organizacijski fail? Postano: 13 srp 2014, 16:35 |
|
|
Pantagana je napisao/la: hvale krajolik i sve al kažu da su ljudi negostoljubima gamad  Roknite im auto u more 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Pantagana
|
Naslov: Re: Festival Ultra Europe na Poljudu u Splitu - veliki organizacijski fail? Postano: 13 srp 2014, 16:46 |
|
|
Metemma je napisao/la: Pantagana je napisao/la: hvale krajolik i sve al kažu da su ljudi negostoljubima gamad  Roknite im auto u more  teško da ćeš zateći amera sa autom... roknuli bi ga jedino da ima BG table 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Festival Ultra Europe na Poljudu u Splitu - veliki organizacijski fail? Postano: 13 srp 2014, 17:06 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26396 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Pantagana je napisao/la: a nisam vidio kakva je situacija sa toaletima i tim, vjerojatno očajna kao što i članak nalaže... Najveća sramota Splita je onaj javni WC na Rivi. Jbt, sjedi/stoji ženska na ulazu i naplaćuje a pored nje na metar, bez ikakvih vrata i pregrada, stoje tipovi sa Q u u ruci i pišaju. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|