|
|
Stranica: 10/17.
|
[ 408 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 09:46 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
U čemu točno pretjeruje, od kad je prihvatljivo krasti od mrtvih? Dakako mogu razumjeti da su mnogi od njih siromašni, no valjda razumiju da mrtvi zaslužuju malo pijeteta. S druge strane koliko god se zapadni svijet busao u prsa da će se Putin sad distancirati od pobunjenika propuštaju shvatiti da istome to odgovara pa je i jednima i drugima s ovom tragedijom pala sjekira u med.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 09:48 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25902 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Agathonikos je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nekima je Božić stigao pola godine ranije, iliti dok nekome ne smrkne, drugom ne svane. Kese i putničke torbe pune lijepih darova za cijelu obitelj - odjeću i obuću za žene, igračke za djecu (koji će to show biti u kući kada stigne sposobni lešinar tajo sa kesom poklona), nakit za ljubavnicu, koji lovački trofej (dio aviona) da se evociraju vremena ponosa i slave...
A da malo ne prećerujete, gospodine Ministre? Zašto da pretjeruje? Zar je grijeh da ta jadna sirotinja uzme nešto od onoga što joj je palo s neba. Ja ih uopće ne osuđujem zbog toga. Mislim tu dakako ne na pretresanje leševa i skidanje prstenja i tomu slično već na prtljagu razasutu na 15 kilometara. Osim toga, uvijek su bogate države veliki dio svojega bogastva temeljile na ovoj ili onoj pljački siromašnijih zemalja... stoga ta materijalna dobra samo idu ka onima od kojih su na ovaj ili onaj način i uzeta. Pogotovu jer su i vlade tih zemalja u velikoj mjeri doprinjeli patnjama ukrajinskog naroda. Btw, ono je zanimljiva vijest glede turizma na Mediteranu... ![sleep :sleep](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/sleep.gif)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 09:59 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Zašto da pretjeruje? Pretjeruje jer na osnovu ove jedne fotografije gdje vidimo lika sa nekakvom akreditacijom i novinara s lijeve strane, odradi posao u maniru CNN novinara. Šta ako ova lutka u ruci ukazuje samo na želju da se pokaže da tu ima i djece među žrtvama? Gospodine Ministre, mislio sam da ste ozbiljan čovjek a pokaza se da biste bili slabiji novinar i od gospodina Davora (Butković) ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ManInBlack
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 10:09 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Zašto da pretjeruje? Pretjeruje jer na osnovu ove jedne fotografije gdje vidimo lika sa nekakvom akreditacijom i novinara s lijeve strane, odradi posao u maniru CNN novinara. Šta ako ova lutka u ruci ukazuje samo na želju da se pokaže da tu ima i djece među žrtvama? Gospodine Ministre, mislio sam da ste ozbiljan čovjek a pokaza se da biste bili slabiji novinar i od gospodina Davora (Butković) ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Jedne fotografije? od jučer je objavljeno stotine fotografija na kojima se vide otvoreni kuferi, putovnice u rukama civila i naoružanih ljudi, nitko od njih ne izgleda kao istražitelj. Biti će dobrih mobitela, satova, zapadne garderobe i sl.
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 10:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Baš se čudio zašto ovi iz Cathay lete uz sjevernu granicu Bjelorusije. Čak i sa zakrivljenjem planete nije mi imalo logike. Sad poslije ove nesreće znam zašto su tako radili. Neki gledaju da iscijede svaki Euro na gorivu i onda normalno ovako završi. Lufthansa je letila preko Ukrajine. Mislim da su sretni da njih nije trefilo, bilo bi otkaza na sve strane.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
volvoks
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 11:26 |
|
|
Citat: Vođa proruskih pobunjenika u Ukrajini Igor Strelkov prema pisanjima ruskih medija izjavio je kako su tijela na letu MH17 bila mrtva danima prije no što je poletio. U bizarnoj objavi na ruskoj inačici Facebooka Strelkov je napisao kako tijela 'nisu svježa' te da u njima nije bilo krvi i da već smrde zbog raspadanja.
Vođa pobunjenika smatra kako su za rušenje aviona odgovorne ukrajinske vlasti te želi uvjeriti pristaše da je sve namješteno jer su putnici bili mrtvi danima prije polijetanja. Izjavio je kako je u avionu nađena velika količina krvnog seruma i lijekova što ne čudi obzirom da na letu bili stručnjaci za AIDS koji su putovali na konferenciju. U kakve se gluposti upetljavaju. Uz ovakve izjave se čini da je sve veća vjerojatnost da su oni oborili zrakoplov. Bolje da su odmah preuzeli odgovornost, rekli da je do obaranja došlo greškom, prebacili dio krivnje na Ukrajinsko zrakoplovstvo i kompaniju koja zbog uštede leti preko područja u kojem bjesni rat i gotovo.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 11:31 |
|
|
Ovi su skroz prsli. Pogledajte ovo sektaško obožavanje Porošenka, Klička, ovo prizivanje Boga, trans. Od ove bijede možeš svašta raditi, možeš im reći i da si roknuo avion sa 300 putnika, uopšte neće registrovati, kao da si zidovima rekao.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 11:41 |
|
|
volvoks je napisao/la: Citat: Vođa proruskih pobunjenika u Ukrajini Igor Strelkov prema pisanjima ruskih medija izjavio je kako su tijela na letu MH17 bila mrtva danima prije no što je poletio. U bizarnoj objavi na ruskoj inačici Facebooka Strelkov je napisao kako tijela 'nisu svježa' te da u njima nije bilo krvi i da već smrde zbog raspadanja.
Vođa pobunjenika smatra kako su za rušenje aviona odgovorne ukrajinske vlasti te želi uvjeriti pristaše da je sve namješteno jer su putnici bili mrtvi danima prije polijetanja. Izjavio je kako je u avionu nađena velika količina krvnog seruma i lijekova što ne čudi obzirom da na letu bili stručnjaci za AIDS koji su putovali na konferenciju. U kakve se gluposti upetljavaju. Uz ovakve izjave se čini da je sve veća vjerojatnost da su oni oborili zrakoplov. Bolje da su odmah preuzeli odgovornost, rekli da je do obaranja došlo greškom, prebacili dio krivnje na Ukrajinsko zrakoplovstvo i kompaniju koja zbog uštede leti preko područja u kojem bjesni rat i gotovo. I meni je to teška budalaština. Stvarno nije normalan jbt.. Nego, juče je u telegraf.rs objavljeno da je u avionu, pored stotinak stručnjaka koji se bave sidom, bio i lek za sidu, koji je sada nepovratno izgubljen. I sumnjaju da je farmaceutska mafija oborila avion. ![rolleyes :rolleyes](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/rolleyes.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ManInBlack
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 11:47 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: volvoks je napisao/la: U kakve se gluposti upetljavaju. Uz ovakve izjave se čini da je sve veća vjerojatnost da su oni oborili zrakoplov. Bolje da su odmah preuzeli odgovornost, rekli da je do obaranja došlo greškom, prebacili dio krivnje na Ukrajinsko zrakoplovstvo i kompaniju koja zbog uštede leti preko područja u kojem bjesni rat i gotovo. I meni je to teška budalaština. Stvarno nije normalan jbt.. Nego, juče je u telegraf.rs objavljeno da je u avionu, pored stotinak stručnjaka koji se bave sidom, bio i lek za sidu, koji je sada nepovratno izgubljen. I sumnjaju da je farmaceutska mafija oborila avion. ![rolleyes :rolleyes](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/rolleyes.gif) Ma da, hajmo sada teorije zavjera ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif) stvarno treba biti blentovina i povjerovati u tu tvrdnju, kao da instituti u kojima se provode istraživanja ne vode urednu dokumentaciju svega što rade. Smiješni ste sa tom mitomanijom. ti vaši 'novorusi' su u svom nacionalističkom ludilu oborili avion i ubili 300 nevinih ljudi. Da su kojim slučajem to uradili 'majdanaši' novorusi bi na silu dovukli sve te međunarodne istražitelje. Svašta će te vi ovdje napisati, samo ne vidim da tko izrazi žaljenje za ubijenim.
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 11:52 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: I meni je to teška budalaština. Stvarno nije normalan jbt.. Nego, juče je u telegraf.rs objavljeno da je u avionu, pored stotinak stručnjaka koji se bave sidom, bio i lek za sidu, koji je sada nepovratno izgubljen. I sumnjaju da je farmaceutska mafija oborila avion. ![rolleyes :rolleyes](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/rolleyes.gif) Ma da, hajmo sada teorije zavjera ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif) stvarno treba biti blentovina i povjerovati u tu tvrdnju, kao da instituti u kojima se provode istraživanja ne vode urednu dokumentaciju svega što rade. Smiješni ste sa tom mitomanijom. ti vaši 'novorusi' su u svom nacionalističkom ludilu oborili avion i ubili 300 nevinih ljudi. Da su kojim slučajem to uradili 'majdanaši' novorusi bi na silu dovukli sve te međunarodne istražitelje. Svašta će te vi ovdje napisati, samo ne vidim da tko izrazi žaljenje za ubijenim. Jel si ti glup ili imaš teškoće pri čitanju? Ti si iz ovog mog posta zaključio da ja verujem u tu priču o leku za sidu!?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 11:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Agathonikos je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Zašto da pretjeruje? Pretjeruje jer na osnovu ove jedne fotografije gdje vidimo lika sa nekakvom akreditacijom i novinara s lijeve strane, odradi posao u maniru CNN novinara. Šta ako ova lutka u ruci ukazuje samo na želju da se pokaže da tu ima i djece među žrtvama? Gospodine Ministre, mislio sam da ste ozbiljan čovjek a pokaza se da biste bili slabiji novinar i od gospodina Davora (Butković) ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Gospodine Agatone, ja sam Rusofil po uvjerenju, a ne po automatizmu (zbog iste vjere), i podržavam pravo ovih na istoku na autonomiju, pa čak i prisajedinjenje Rusiji, što da ne? No, stvarno ne volim lešinarenje, a pogotovo ne kada ono potvrđuje neke negativne stereotipe o nama Slavenima. Usput, uvjeren sam da se na našim prostorima ne bi lešinarilo (mada ne mogu biti siguran za Albance i Rome). Dalje, svi smo ovdje ono "raja" (da ne kažem sretna regionalna obitelj) i većinom imamo IQ preko 100, pa nema potrebe ulaziti u neke diskusije sa propagandnim žarom. Prvo jer ovdje ljudi nisu labilni i ne nasjedaju na bilo čiju propagandu, a drugo, jer ovaj forum nije utjecajan ni u regionalnim, a kamoli svjetskim okvirima.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 11:55 |
|
|
Inače, na onoj slici gore koju si postavio su Ukrajinci, a ne prorusi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Metemma
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 11:56 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nekima je Božić stigao pola godine ranije, iliti dok nekome ne smrkne, drugom ne svane. Kese i putničke torbe pune lijepih darova za cijelu obitelj - odjeću i obuću za žene, igračke za djecu (koji će to show biti u kući kada stigne sposobni lešinar tajo sa kesom poklona), nakit za ljubavnicu, koji lovački trofej (dio aviona) da se evociraju vremena ponosa i slave... ![slika](https://pbs.twimg.com/media/Bs2VS6HIcAA2Vl8.jpg) Ovo ti stvarno izgleda kao da je lik ponosan što se dokopao plišanog medvjedića da ga odnese kući? BBC je napisao/la: Ne izgledaju baš kao da se tuku tko će više ugrabiti. Srboljube.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 11:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bobovac je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: A da malo ne prećerujete, gospodine Ministre? Zašto da pretjeruje? Zar je grijeh da ta jadna sirotinja uzme nešto od onoga što joj je palo s neba. Ja ih uopće ne osuđujem zbog toga. Mislim tu dakako ne na pretresanje leševa i skidanje prstenja i tomu slično već na prtljagu razasutu na 15 kilometara. Osim toga, uvijek su bogate države veliki dio svojega bogastva temeljile na ovoj ili onoj pljački siromašnijih zemalja... stoga ta materijalna dobra samo idu ka onima od kojih su na ovaj ili onaj način i uzeta. Pogotovu jer su i vlade tih zemalja u velikoj mjeri doprinjeli patnjama ukrajinskog naroda. Vidiš ima tu nešto. Zaboravio si i argumente praktičnosti, pa i humanizma. Naime, puno lakše je i jeftinije, zbog blizine, prenijeti prtljagu u domove lokalnih ljudi, nego je slati u Nizozemsku, Australiju i Maleziju. Dalje, sa obzirom da bi te stvari obiteljima poginulih nanosile nepotrebnu bol i podsjećanje na njihovu tragediju, ljudski je i humano da se ti predmeti otuđe. A općenito tu ti ima štofa da neki lumen tipa Žižeka napiše kolumnu o potrebi rušenja putničkih zrakoplova kada prelijeću zračni prostor banana-država kao vid klasne borbe te otpora kapitalizmu, pa i ispravljanju grijeha kolonijalizma koji je uzrokovao prvotnu akumulaciju kapitala i doveo do današnjih razlika u razvoju zemalja. Dolje zapadni avioni!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SDB
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 11:58 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Pretjeruje jer na osnovu ove jedne fotografije gdje vidimo lika sa nekakvom akreditacijom i novinara s lijeve strane, odradi posao u maniru CNN novinara. Šta ako ova lutka u ruci ukazuje samo na želju da se pokaže da tu ima i djece među žrtvama? Gospodine Ministre, mislio sam da ste ozbiljan čovjek a pokaza se da biste bili slabiji novinar i od gospodina Davora (Butković) ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Gospodine Agatone, ja sam Rusofil po uvjerenju, a ne po automatizmu (zbog iste vjere), i podržavam pravo ovih na istoku na autonomiju, pa čak i prisajedinjenje Rusiji, što da ne? No, stvarno ne volim lešinarenje, a pogotovo ne kada ono potvrđuje neke negativne stereotipe o nama Slavenima. Usput, uvjeren sam da se na našim prostorima ne bi lešinarilo (mada ne mogu biti siguran za Albance i Rome). Dalje, svi smo ovdje ono "raja" (da ne kažem sretna regionalna obitelj) i većinom imamo IQ preko 100, pa nema potrebe ulaziti u neke diskusije sa propagandnim žarom. Prvo jer ovdje ljudi nisu labilni i ne nasjedaju na bilo čiju propagandu, a drugo, jer ovaj forum nije utjecajan ni u regionalnim, a kamoli svjetskim okvirima. Ne bih ni ja bolje sročio. ![smajl007 :smajl007](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smajl007.gif)
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 12:01 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: No, stvarno ne volim lešinarenje Dobro, ali gdje vidite lešinarenje na onoj fotografiji? Evo racimo, ja sam upregao sva čula da bih otkrio i najmanji trag lešinarenju na toj fotografiji ali džaba, nema hajra Ako je bilo tih pojava da su neki civili jamili štagod, njima na dušu ali što da vi nosite na duši ove ljude sa fotke kad tog lešinarenja na njoj nema ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 12:02 |
|
|
Kontekst slike koju je Ministry okačio. Citat: UKRAJINA PORUČUJE PUTINU Smrt ove bebe ide tebi na dušu Dejli mejl | 19. 07. 2014. - 10:08h | Komentara: 15 Medju 298 putnika i članova posade, poginulih kada se malezijski putnički avion srušio u istočnoj Ukrajini, bilo je 80 dece i tri bebe. ![slika](http://www.blic.rs/data/images/2014-07-19/495462_malezijski-avion-12-foto-reuters_ff.jpg?ver=1405759118) Na mestu nesreće, istražitelj drži lutku koja je nađena na mestu pada aviona, a pripadala je nekom od dece koja su stradala nesreći su poginuli svi putnici na letu MH17, uključujući celu porodicu iz Indonezije i troje dece iz Australije, braće i sestara, koji su putovali s dedom. Boing 777 malezijske aviokompanije koji je leteo iz Amsterdama za Kuala Lumpur pao je u četvrtak iznad Donjecke oblasti, na oko 60 kilometara od granice sa Rusijom, a veruje se da je avion oboren i da je svih 298 putnika i članova posade poginulo. Lutke i bojanke razbacane na poljima suncokreta pored tela stradalih Ukrajina je sinoć objavila fotografije jedne od beba koja je stradala u obaranju aviona, uz poruku da Rusija ima "krv dece na rukama". Visoki zvaničnik ukrajinske vlade Anton Gerašenko je napao Kremljin, objavivši sliku stradale bebe uz poruku Vladimiru Putinu. - Smrt ove bebe je tebi na savesti. Proklet da si vekovima- napisao je Gerašenko. Dodao je da se razmišljao da li da objavi jezivu sliku bebe koja mrtva leži u poljima suncokreta gde je pao avion. Redakcija Blica je odlučila da ne obajvi pomenutu fotografiju. Ovo je samo nastavak zapaljive retorike koja se vodi između Rusije i Ukrajine, nakon što su proruski separatisti oborili malezijski avion MH17 iznad istočne Ukrajine. Za sada je potvrđeno da je poginulo 189 državljana Holandije, 44 malezijska građana, uključujući 15 članova posade, 27 osoba iz Australije, 12 državljana Indonezije, 10 Britanaca, 4 Nemaca i 4 belgijska državljana, troje Filipinaca, po jedan Kanađanin, Novozelanđanin i Amerikanac. Državljanstva još dvoje ljudi nisu potvrđena, piše BBC.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 12:03 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: No, stvarno ne volim lešinarenje Dobro, ali gdje vidite lešinarenje na onoj fotografiji? Evo racimo, ja sam upregao sva čula da bih otkrio i najmanji trag lešinarenju na toj fotografiji ali džaba, nema hajra Ako je bilo tih pojava da su neki civili jamili štagod, njima na dušu ali što da vi nosite na duši ove ljude sa fotke kad tog lešinarenja na njoj nema ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Ministry of Sound je napisao/la: Citat: The 43-year-old, who has been covering Ukraine-Russian tensions for six months, said he had rummaged through some of the passengers belongings, determined to retrieve personal information including their passports and boarding passes for their families.
But he said many of the passengers had items from their luggage stolen and not one wallet found had any money in it. Citat: A mob of cold-hearted looters swarmed the Ukrainian field where Malaysia Airlines Flight MH17 crashed Thursday, pillaging victims' possessions from the site where 298 people died.
Officials have no idea how many items have been mercilessly stolen, but the raids could interfere with the investigation into the airline disaster, USA Today reported.
Investigators pulled luggage from the charred crime scene Friday, but many pieces had already been opened and riled through, witnesses said. Citat: In one of the reports, witnesses described, “there were sights of camera holders with missing cameras, wallets sans cash, cosmetics and other items scattered all over the place.”
According to The Wire, a photojournalist at the scene said, “There isn’t a single cellphone, wallet with money or camera to be found in any handbag or on the bodies. It’s like they have all mysteriously disappeared overnight.” Citat: “Since we arrived here last night I’ve seen 65 bodies. There are officials wandering around marking out bodies, but they are also taking pictures of themselves in front of pieces of aircraft,” Mr Doroschenko told The New Daily.
“One of them is looking for passports or other identification. The wallets are all empty now – they’ve stolen all the money out of them. They have been going through the baggage. I have walked past bags lying on the ground, then walk back past it only a few minutes later to see that cameras or money have been taken out of them.
“It’s a horrible situation to see. There’s not a single wallet I have seen with any money left in it.”
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Muncimir
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 12:05 |
|
|
Imaju li ovi na istoku uopće podršku većine stanovništva na područjima koja žele odvojiti od Ukrajine? Na Krimu je sigurna stvar, ali ovdje baš ne znam kakva je realna situacija u vezi toga. Ukrajini je sav ovaj cirkus dobro došao u vidu homogenizacije Ukrajinaca, prije ovog je i dobar dio njih bio spreman podržati političke opcije koje se nazivaju proruskim, ali kada su one počele zagovarati raspad države, podrška je ostala ograničena na područja na kojim živi znatan dio ruskog stanovništva.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 12:10 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Inače, na onoj slici gore koju si postavio su Ukrajinci, a ne prorusi. Prorusi su, s obzirom na ribon sv. Georgija na ramenu vojaka ošišanog na nulu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 12:13 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Inače, na onoj slici gore koju si postavio su Ukrajinci, a ne prorusi. Prorusi su, s obzirom na ribon sv. Georgija na ramenu vojaka ošišanog na nulu. Da, tek sada sam video, tako mi i treba kad verujem Blicu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
doc
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 12:16 |
|
|
Rusija majka. Još ćemo mi Ruse izvesti na topla mora. Nego čuo sam da je neki čovjek koji je izgubio pola familije u prvom Malezijcu sad izgubio drugu polovicu. Neki Australac. Koja tragedija.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 12:17 |
|
|
@ gospodin Ministar Dobro, i čiji su sad to izvori po kojima su se rijeke pljačkaša slile da bi pobrstile sve na šta naiđu? Da nije CNN u pitanju? OK, ja uopšte ne sporim da je bilo tog maranja ali riječ je o pomenutoj fotografiji gdje ste one ljude popljuvali bez ikakvog razloga, i to onako s đonom u cefalo ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 12:21 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Da, tek sada sam video, tako mi i treba kad verujem Blicu. Ni u tom Blicovom članku se ne pominje da se radi o ukrajinskom istražitelju, već samo imate njihove komentare na tu fotografiju. Ustvari, površno sam pročitao pa me ispravite ako griješim.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 19 srp 2014, 12:23 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: @ gospodin Ministar Dobro, i čiji su sad to izvori po kojima su se rijeke pljačkaša slile da bi pobrstile sve na šta naiđu? Da nije CNN u pitanju? OK, ja uopšte ne sporim da je bilo tog maranja ali riječ je o pomenutoj fotografiji gdje ste one ljude popljuvali bez ikakvog razloga, i to onako s đonom u cefalo ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Nekoliko je izvora, a najviše vjerujem australskom novinaru na licu mjesta koji je jednostavno prenio vijest, bez poentiranja u smislu propagande za ovu ili za onu stvar. Bilo je i izvora iz Kijeva, sa komentarima, ali službenu propagandu sa bilo koje strane u startu odbacujem.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: VUKsaJUGA i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|