|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MiB
|
Naslov: Tylolhot - iskustva Postano: 26 svi 2014, 19:18 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17997 Lokacija: Drina je na granici!
|
Ima li tko iskustvo sa ovim turskim lijekom za prehlade i gripe? Evo prvi put ga kušam i mogu reći da je ukusan topli napitak 
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Tylolhot - iskustva Postano: 26 svi 2014, 22:23 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17997 Lokacija: Drina je na granici!
|
Nakon tri sata, mogu reći samo pozitivne stvari, ponovno osjećam snagu i živost, sinusi normalno funkcioniraju, prestao je kašalj i iz mišića nestao umor, bilo je malo znojenja. Jednom riječju nakon par dana patnje sa simptomima prehlade, ista je za sada nestala. A već sam se pobojao da ću fasovati upalu pluća.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Tylolhot - iskustva Postano: 26 svi 2014, 22:59 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7560 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Vrlo dobar je taj tylol. Sladak ,a i pomaže uvijek.Kao cedevita bez šećera. Dovoljne su 3 vrećice dnevno da se ne bi preforsirao.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Red Member
|
Naslov: Re: Tylolhot - iskustva Postano: 28 svi 2014, 15:36 |
|
|
Kloni se svega sto dolazi iz Turske kupujmo domace 
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Tylolhot - iskustva Postano: 26 srp 2014, 20:02 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Nakon tri sata, mogu reći samo pozitivne stvari, ponovno osjećam snagu i živost, sinusi normalno funkcioniraju, prestao je kašalj i iz mišića nestao umor, bilo je malo znojenja. Jednom riječju nakon par dana patnje sa simptomima prehlade, ista je za sada nestala. A već sam se pobojao da ću fasovati upalu pluća. Prestao bi te kašalj i da si pio limunadu. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Tylolhot - iskustva Postano: 29 srp 2014, 03:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ja to prije par mjeseci riješio sa dobrim starim antibioticima. Te prirodne gluposti su precijenjene.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Tylolhot - iskustva Postano: 29 srp 2014, 13:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
To se i tu prehlade rjesavaju antibioticima? Divno.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Tylolhot - iskustva Postano: 29 srp 2014, 13:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
ManInBlack je napisao/la: Ima li tko iskustvo sa ovim turskim lijekom za prehlade i gripe? Evo prvi put ga kušam i mogu reći da je ukusan topli napitak  Ma meni sranje kao i sve to. Ja se dobro najedem, odspavam i ka' pticica.  Jedino sto si znam nekad kupiti ono cudo za nos ako je kriza. To mi i je najmrze kod prehlada, zacepljen nos, a ostalo nista posebno... Jedino ako je nuspojava lijeka pojacan seksualni zivot, pa onda...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|