|
|
Stranica: 42/80.
|
[ 1983 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 17 ruj 2014, 19:36 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Evo ja sam musliman i nacija mi nije nešto ali ima Bošnjaka ateista i njima vjera ne znači ništa evo vam jedno pitanje Hrvatima. Da li bi vi pristali da imate ove ateističke Bošnjake da se oni izjasne kao katolici ali i vi se morate izjasniti kao Bošnjaci katoličke vjere kao i oni.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 17 ruj 2014, 19:49 |
|
|
|
Mi smo Hrvati, ne bavimo se mijenjanjem nacije pod ovim ili onim uvjetima ili ponudama.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 17 ruj 2014, 19:51 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Junuz djipalo je nesto spominjo o tome.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 17 ruj 2014, 21:11 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39466 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Ono o cemu sam ja laprdao nema veze s vjerom. Nemam nista protiv Bosnji koji jebu mater turskom okupatoru sto nam Bosnu trajno unistise. Ovi drugi sto su zapravo Muslimani a Bosnjaci se zovu jer im je Alija to rekao a sutra bi Erdogana za vodju e ti su pokvareni i ne volim ih. Nikako.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomislav Diablo
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 17 ruj 2014, 22:23 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Evo ja sam musliman i nacija mi nije nešto ali ima Bošnjaka ateista i njima vjera ne znači ništa evo vam jedno pitanje Hrvatima. Da li bi vi pristali da imate ove ateističke Bošnjake da se oni izjasne kao katolici ali i vi se morate izjasniti kao Bošnjaci katoličke vjere kao i oni. Da se uz te ateističke Bošnjake svi Hrvati preimenuju u Bošnjake i da Hrvatsku nazovemo Bošnja, da, bili bi Bošnjaci. Bit nacije nije u imenu, naziv Hrvat za našu naciju je odabran zbog toga što je on u povijesnim izvorima bio poznat svim pripadnicima te naše nacije koju smo nazvali hrvatskom. Da smo odabrali naziv "Bošnjak" ili "Bosanac", onda bi bilo teško to uvaliti Istranima, Zagorcima i ostalim dijelovima nacije koji nikad nisu bili u doticaju sa bosanskim imenom i identitetom. A pošto je Bosna bila dio hrvatskog kraljevstva, onda je lako bilo Bosancima uvaliti to ime kao nacionalno. No samo ime nije toliko bitno, mogli smo biti i Iliri, ali bi i dalje bili jednako rasprostranjeni, odnosno nacija bi nam obuhvaćala ove katoličke "narode" koji pričaju "našim" jezikom iz ovijeh prostora. Pripadnost rimokatoličkoj crkvi i katoličkoj Austro-Ugarskoj monarhiji je u narodu utvrdila osjećaj pripadnosti zapadnoj europskoj civilizaciji i nametnula nam njegovanje kulture i stila života ostalih pripadnika zapadne civilizacije. Mi smo dio toga, sviđa nam se naprednost i sloboda života i želimo da i kod nas bude tako. A opet smo i Slaveni, imamo svoj jezik i lokalnu kulturu i tradiciju koju isto njegujemo. Sad postoje određene male razlike između Slavonaca, Dalmatinaca i Zagoraca i ostalih, ali su premale da nam se isplati stvarati male nacije za svaku od regija. Ne bi imali dovoljno nacionalne baštine da bi se mogli ponositi takvom nacijom, pa je bolje ujediniti se zajedno u jednu naciju (kako god se zvala, odabran je naziv "hrvatska") koja će osigurati dovoljno nacioalne baštine da bi se mogli ponositi tom nacijom, a opet će sve svoje komponente jednako njegovati i štititi (i slavonsku i bosansku i dalmatinsku), odnosno neće nametati jednu (npr. dalmatinsku) kao glavnu, a druge gušiti. I tako smo mi svi jedna nacija, Hrvati. Fino nam je tako i ne želimo se dijeliti u manje beznačajne nacije niti želimo ulaziti u veće koje bi nas gušile i tretirale kao građane drugog reda. Yugoslavija, odnosno yugoslOvenska nacija je bila primjer u kojem se srpska komponenta favorizirala u odnosu na druge jer su "najbrojniji" i posljedica je bila da su se Srbi iako najbrojniji, dodatno gurali u vlast na štetu drugih, pravoslavlje se favoriziralo (u 1. yugoslaviji), dok se po katoličkoj vjeri pljuvalo, veličale su se istočno-pravoslavne civilizacijske tekovine, dok se po zapadu pljuvalo i takav okvir nama nije odgovarao, pa smo pobjegli odatle glavom bez obzira i ne želimo natrag. To je bit nacije. Isto vrijedi i za Muslimane/"Bošnjake". "Bošnjaci" su poturčenjem ne samo promijenili vjeru, nego su i promijenili civilizacijsku pripadnost iz zapadne ili istočno-pravoslavne u islamsko-bliskoistočnu. I sada tursku osmansku kulturu doživljavaju kao svoju, a zapadna im je strana. U hrvatskoj naciji bi bili građani drugog reda, poturice, strani element koji njeguje bliskoistočnu tradiciju, gradi džamije u arapskom stilu, njeguje tursku tradiciju i ne pripada našem civilizacijskom okviru. I zbog toga ne mogu biti Hrvati muslimani. "Bošnjaci" ateisti su negdje između. Oni žele pripadati zapadnoj civilizaciji, ali su im pretci bili muslimani i sami nose arapska imena koja ih etiketiraju kao pripadnike Bliskog istoka. Oni bi željeli biti Hrvati (u smislu pripadnosti zajednici zapadno orijentiranih Slavena naših prostora), ali ih opet porijeklo i nametnuti bliskoistočni teret (arapsko ime) sputava u tome i ne mogu se osjećati ugodno u tom okviru jer bi ih proganjala njihova izdaja svojih bliskih predaka. Zbog toga se radije priklanjaju islamistima i jurišaju na Hrvate i Srbe, nego što se bore za približavanje svojeg naroda zapadu. I upravo su te civilizacijske razlike razlog nemogućnosti opstanka ove tvorevine zvane BiH bez vanjske sile. Ne možeš pomiriti ovakve civilizacijske razlike i nagovoriti ih na miran suživot. Kad Hrvat gleda na napredni zapad, a Bošnjak na Bliski istok i Tursku, a Srbo u Rusiju. I svima je njegovo najbolje, a ono tuđe "ono što ne želi biti". Razlike su takve da je Hrvatu gotovo nemoguće naći Bošnjaka koji bi pristao na Treći entitet, odnosno na napredno europsko uređenje jedne višenacionalne države, jer velika većina Bošnjaka kao primjer povoljnog uređenja gleda države na drugim kontinentima. Jednostavno je mentalitet potpuno drugačiji. Zato treba svakome njegovo i što mirniji razlaz.
_________________ [url]http://www.youtube.com/watch?v=8BhSmd5ZWkw[/url]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 17 ruj 2014, 22:51 |
|
|
|
Mislim da je bolje biti musliman ali i neutralan si na sukobe katoličke i pravoslavne crkve ne tiču te se. NE ideš u meljaju ako bi nešto katoliča crkva uradila pravoslavnoj ili obrnuto. Uvijek si neki "jocker" za njih jes da ne valja biti "jocker". Ali to nas je održalo u opstanku poslije Osmanskog carstva i Austrougarske razdor Crkve uvijek su gledali da nas imaju na "svojoj" strani i tako smo opstajali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haurvatat
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 17 ruj 2014, 22:55 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Mislim da je bolje biti musliman ali i neutralan si na sukobe katoličke i pravoslavne crkve ne tiču te se. NE ideš u meljaju ako bi nešto katoliča crkva uradila pravoslavnoj ili obrnuto. Uvijek si neki "jocker" za njih jes da ne valja biti "jocker". Ali to nas je održalo u opstanku poslije Osmanskog carstva i Austrougarske razdor Crkve uvijek su gledali da nas imaju na "svojoj" strani i tako smo opstajali.
Isto kao što smo mi kršćani (katolici i pravoslavci) neutralni na sukobe u muhamedanstvu (sunizam, šiizam), dok vi muhamedanci i niste baš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 17 ruj 2014, 23:31 |
|
|
|
Nismo neutralni kad nas se umiješa u te međukaruske igre.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Red Member
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 18 ruj 2014, 10:59 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Nismo neutralni kad nas se umiješa u te međukaruske igre. O kakvim igrama se radi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 18 ruj 2014, 11:08 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48489 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Evo ISIL-ovci se spremaju na US Cruseders pozdrave. Džihadisti Islamske države (IS) su se zbog američkih prijetnja udarima povukli s nekoliko položaja u pokrajini na istoku Sirije koju velikim dijelom drže u svojim rukama, rekli su džihadisti u srijedu. "Povlače se džihadisti čak s naftnih polja. Evakuirane su obitelji stranih džihadista koje su živjele u stambenim zgradama u blizini", rekao je. 
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 18 ruj 2014, 11:12 |
|
|
Red Member je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Nismo neutralni kad nas se umiješa u te međukaruske igre. O kakvim igrama se radi... Pa Karadžić Tuđman i kompanija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Red Member
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 18 ruj 2014, 11:26 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Pa Karadžić Tuđman i kompanija.
Ma ajde,sta bi sa Aljom,imal njega u tim igrama kako ti ono rece medjukaruskim ili sto god to znacilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 18 ruj 2014, 12:36 |
|
|
prelazimo na "pravovjerničke igre" Citat: Kosovska policija uhitila 12 imama Policija Kosova je u srijedu ujutru izvršila akciju uhićenja na čitavoj teritoriji Kosova, u potrazi za osumnjičenim osobama za izazivanje vjerske i nacionalne razjedinjenosti. Portal Sandzakpress objavio je imena 12 uhićenih za izazivanja vjerskog ekstremizma i odlazak mladih ljudi s Kosova da se bore u organizacijama Al Nusrat i ISIL, prenosi Hrvatski Medijski Servis. Zanimljivo, riječ je o vjerskim službenicima Islamske zajednice na Kosovu. Prema informacijama sandzakpressa uhićeni su: 1. Sabahudin Selimi, hodža iz Vitine. 2. Enes Goga, glavni imam Islamske zajednice u Peći. 3. Erol Nesimi, hodža i administrator portala perkujtimi.net 4. Idriz Bilibani, hodža iz bošnjačke zajednice i administrator portala stazomislama.com 5. Leonard Ruli, samozvani Ebu Beker Ruli, hodža iz Prizrena. 6. Dardan Đuka (Gjuka), imam iz Peći, predavač na radio-udhezimi.com 7. Shefqet Krasniqi, rođen 20.6.1966. u selu Sibovac kod Obilića, predavač na Fakultetu islamskih studija (FIS) u Prištini, istovremeno i imam Velike džamije u Prištini. 8. Shefki Koraçi, imam u Kačaniku. 9. Mazllam Mazllami, živi u Prizrenu, imam džamije u Jeni Mahali. 10. Bedri Robaj, imam u improviziranoj džamiji u naselju Dardanija u Prištini. Ova džamija je izvan jurisdikcije Islamske zajednice Kosova. Džamija bez imena samo sa natpisom “XHAMI”, nalazi se u prostorijama Javnog poduzeća “Auto-Prishtina”, dok najam prostorija financira Fatos Rizvanoli, biznesmen iz Peći. 11. Ekrem Avdiu, rođen 18. srpnja 1971. u Mitrovici, imam i predavač u džamiji u naselju ‘Tavnik’, član Odbora islamske zajednice u Mitrovici. 12. Enis Rama, rođen 12. juna 1976. u Mitrovici, gdje održava redovna nedjeljna predavanja kao imam džamije ‘Isa Beg’ u Mitrovici; glavni urednik Peace TV Shqip. 13. Fuad Ramiqi, rođen 26. ožujka 1960. u Požaranu, općina Vitina. Trenutno predsjednik Islamskog pokreta Bashkohu – LISBA./HMS/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 18 ruj 2014, 14:05 |
|
|
Red Member je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Pa Karadžić Tuđman i kompanija.
Ma ajde,sta bi sa Aljom,imal njega u tim igrama kako ti ono rece medjukaruskim ili sto god to znacilo Ima ga - u toj "kompaniji".
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 18 ruj 2014, 15:00 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Mislim da je bolje biti musliman ali i neutralan si na sukobe katoličke i pravoslavne crkve ne tiču te se. NE ideš u meljaju ako bi nešto katoliča crkva uradila pravoslavnoj ili obrnuto. Uvijek si neki "jocker" za njih jes da ne valja biti "jocker". Ali to nas je održalo u opstanku poslije Osmanskog carstva i Austrougarske razdor Crkve uvijek su gledali da nas imaju na "svojoj" strani i tako smo opstajali. Znaci priznajes da si suncokret i volis da okreces dupe kako kad kome treba ? Ko priznaje pola mu se oprasta !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 18 ruj 2014, 15:17 |
|
|
|
Pa nije to naš rat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Čiča
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 18 ruj 2014, 18:09 |
|
|
|
Kad smo već kod veselih džihadlija:
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 18 ruj 2014, 19:26 |
|
|
Ovo mi liči na spanking kako on objašnjava. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 18 ruj 2014, 19:40 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Pa nije to naš rat. Imas pravo. Vas je ovaj za oslobodjenje Iraka i Levanta. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 18 ruj 2014, 19:42 |
|
|
|
Kako god opet smo najmirni narod na Balkanu poslije Slovenaca i Makedonaca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 18 ruj 2014, 20:49 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48489 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
korrisnik je napisao/la: Kako god opet smo najmirni narod na Balkanu poslije Slovenaca i Makedonaca. Najmirniji 500 godina haranja po Hrvatskoj, Srbiji, Mađarskoj.. Rat sa AU pri aneksiji. Sudjelovanje u WW1 na strani AU Sudjelovanje u WW2 na strani Trećeg Rajha Posljednji rat Kako najmirniji narod a sudjelovali u svakom ratu u kojemu su i Hrvati i Srbi, možeš misliti pitomi Bošnjaci ma to je cvijeće od naroda, pravi pacifisti koji idu na Bliski Istok kao humanitarci.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 18 ruj 2014, 21:05 |
|
|
Uzvracaju za iste takve humanitarce koji su nahrupili 90-ih. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jopa
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 18 ruj 2014, 22:08 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haurvatat
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 18 ruj 2014, 22:31 |
|
|
Jopa je napisao/la: Za sve ljubitelje islamista slobodno mozete pratiti njihovu stranicu na Facu / https://www.facebook.com/vijesti.ummeta.111000 pobornika ove stranice je dokaz da na prostoru Balkana postoji opasnost. 16. srpnja bilo ih je preko 5 tisuća, a sada ih je preko 11 tisuća. Pogledajte samo komentare, kakvi su to bolesnici Bože dragi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 18 ruj 2014, 22:41 |
|
|
daramo je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Kako god opet smo najmirni narod na Balkanu poslije Slovenaca i Makedonaca. Najmirniji 500 godina haranja po Hrvatskoj, Srbiji, Mađarskoj.. Rat sa AU pri aneksiji. Sudjelovanje u WW1 na strani AU Sudjelovanje u WW2 na strani Trećeg Rajha Posljednji rat Kako najmirniji narod a sudjelovali u svakom ratu u kojemu su i Hrvati i Srbi, možeš misliti pitomi Bošnjaci ma to je cvijeće od naroda, pravi pacifisti koji idu na Bliski Istok kao humanitarci. Nemamo Jasenovca i Srebrenice. Kako god bilo Srbi i Hrvati su ispred nas. Tek onda mi dolazimo. Izuzmimo 2 svjetska rati i rat 90 tih.Njega su započeli Srbi i Hrvati i nas umiješali.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 59 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|