HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 19 stu 2024, 15:37.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 347 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Sljedeća

Srbija u kvalifikacijama za EP 2016?
Prva u skupini 26%  26%  [ 5 ]
Druga u skupini 16%  16%  [ 3 ]
Treća u skupini (najbolja treća u kvalifikacijama) 5%  5%  [ 1 ]
Treća u skupini (doigravanje i prolaz) 16%  16%  [ 3 ]
Treća u skupini (doigravanje i ispadanje) 16%  16%  [ 3 ]
Četvrta u skupini 5%  5%  [ 1 ]
Peta u skupini 16%  16%  [ 3 ]
Ukupno glasova : 19
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Srbije
PostPostano: 15 lis 2014, 00:05 

Prc za antologiju, šta je radila protuvazdušna obrana, ima da netko leti iz armije =))

Vrh

PostPostano: 15 lis 2014, 00:06 

ZlatkoZG je napisao/la:
Tulkas je napisao/la:
Prije zastave. Skandiranja koja po uefa kriteriju spadaju u
fasisticka, gadjanje igraca bakljama kod kornera paljenje nato
i albanske zastave.
Poslije zastave jos na svo skandiranje udaranje igraca od strane
navijaca itd itd...

Da i? To je postalo folklor na stadionima na ovim prostorima.

Jesi vidio kako su pokefali mađarski i rumunjski navijači Bukureštu , ovo u BG-u je kamilica.

Pa nista. Al treba da ih rebnu momacki.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2014, 00:07 

daramo je napisao/la:
Prc za antologiju, šta je radila protuvazdušna obrana, ima da netko leti iz armije =))

Kolko su spremni bolje da Putko ni ne dolazi
dzaba onolike parade kad ih sipac izradi u sekundi

Vrh

PostPostano: 15 lis 2014, 00:10 

Tulkas je napisao/la:
Prije zastave prije, gospon iz Zagreba. Si gluh il se pravis

Još jednom ti kažem , da i? Ta skandiranja na utakmicama su postala dio folklora i nešto sasvim (ne)normalno , nažalost , ali ovakve provokacije izvan terena i stadiona - ne. Tu se mora podvuć crta. Ti likovi su dobro znali šta rade i napravili bi to , taman da su navijači Srbije teški hippie-i koji propagiraju bratsvo i jedinstvo.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2014, 00:13 

DzoniBG je napisao/la:
Jopa je napisao/la:
Dzoni Srbija će dobiti sankcije nevažno je li NLO preletio ili nije.

Prije toga je bilo paljenje zastava, skandiranje onda je uletio NLO zatim je izbila tuča u kojoj su sudjelovali ljudi koji su dobili zabranu prilaska stadionima.
Velika vas kazna čeka.

Kazna moze biti za paljenje zastava i ulazak navijaca na teren... nema frke...

Ali zna se kad je glavno sranje pocelo... zasto je pocelo, i ko je to smislio... da nije bilo NLO-a, zavrsila bi se utakmica regularno, a posle bi stigla kazna, novcana, bez gledaoca...

Mnogo vaznije pitanje je na sta je taj olosh spreman... i da nije bilo nikakvog skandiranja, opet bi incident sa zastavom podigao atmosferu do kljucanja, i prekinula bi se utakmica...

Mnogima je ovde drago sto je ovako ispalo, i zato su spremni da podstrekaca nereda potisnu u drugi plan...kao, nije to vazno, vazno je skandiranje i tuca... sve neka fina gospoda, a kad pustim snimak iz Maksimira od prosle godina...ah, jbg...desava se...

Nisu samo ušli nego su udarali igrače Albanije, vidljive su slike kako lik udara igrača. Prije toga su gađani igrači Albanije pri izvođenju kornera.
Nitko ne osporava da Albanci neće dobiti kaznu za NLO, ali vi ćete dobiti dobru porciju kazne. Ne zato što ja sam Hrvat pa vas mrzim nego realno već nekoliko godina ste na zubu UEFE. Vi ste krivi za organiziranje i za sve što se dešavalo.

Meni nije drago jer volim napete utakmice, gledao sam i znao sam da će biti prekinuta. Gledao sam Hrvatska i Engleska danas i kreteni na tribini su se derali Ajmo ajmo Ustaše jedno minutu i nešto. Već sam ovdje pisao kako funkcionira mozak likova koji pjevaju takve glupe pjesme.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2014, 00:13 

ZlatkoZG je napisao/la:
Tulkas je napisao/la:
Prije zastave. Skandiranja koja po uefa kriteriju spadaju u
fasisticka, gadjanje igraca bakljama kod kornera paljenje nato
i albanske zastave.
Poslije zastave jos na svo skandiranje udaranje igraca od strane
navijaca itd itd...

Da i? To je postalo folklor na stadionima na ovim prostorima.

Jesi vidio kako su pokefali mađarski i rumunjski navijači Bukureštu , ovo u BG-u je kamilica.

Šta je folklor to što je prekinuta utakmica prvi puta kada Albanci nisu mogli korner izvest zbog baklji kojima su ih gađali i ostalih sranja... PA nije ovo županijska liga NK Faraon Trpanj protiv NK Blato Korčula, pa su malo cugnuli svi pa će se potuć međusobom, a bude li sudac jeo *** prebit će i njega...

Znači normalno pored sveg osiguranja ulete srpski navijači i napadnu albanske nogometaše, a na kraju kad je Cana uhvatio tog "srpskog junaka" pod svoje (za što isto treba biti kažnjen) redar umjesto da ih razdvoji i smiruje situaciju pazi šta radi:

slika

Vaša mržnja prema Albancima je bolesna, pročitaj šta ti sunarodnjaci pišu tu uostalom...

Vrh

PostPostano: 15 lis 2014, 00:14 

Uskoro očekujem napise u kojima se Srbi hvale kako su oborili nevidljivog šiptarskog bombardera iznad Beograda :smijeh

Vrh

PostPostano: 15 lis 2014, 00:16 

Ovo veče je vrh vrhova... ubr, igrao sam na terenu FK Faraon Trpanj u svoje vrijeme :zubati

Otkud Faraon?

Vrh

PostPostano: 15 lis 2014, 00:18 

I jako je indikativno kako je odmah pronađen krivac naravno "Šiptar" i naravno brat od premijera koji je "iz svečane lože daljincem upravljao tim droneom".
Premda se tim istim droneom može upravljat sa bilo koje točke udaljene kilometar-dva od stadiona ...

Znači nesposobni su spriječiti drone sa zastavom Velike Albanije, nesposobni u spriječit ulazak navijača u stadion i napad na albanske igrače, nesposobni su spriječit unošenje baklji na stadion i gađanje albanskih igrača istima, al su u pičku materinu sposobni pola sata nakon incidenta uhapsit "šiptarskog teroristu sa daljinskim upravljačem"...

Interesantno ...

Vrh

PostPostano: 15 lis 2014, 00:19 

Metemma je napisao/la:
Ovo veče je vrh vrhova... ubr, igrao sam na terenu FK Faraon Trpanj u svoje vrijeme :zubati

Otkud Faraon?

E to ne znam :zubati
Al pitat ću priku koji je igrao za njih :D

Vrh

PostPostano: 15 lis 2014, 00:20 

PCM je napisao/la:

Šta je folklor to što je prekinuta utakmica prvi puta kada Albanci nisu mogli korner izvest zbog baklji kojima su ih gađali i ostalih sranja... PA nije ovo županijska liga NK Faraon Trpanj protiv NK Blato Korčula, pa su malo cugnuli svi pa će se potuć međusobom, a bude li sudac jeo *** prebit će i njega...

Znači normalno pored sveg osiguranja ulete srpski navijači i napadnu albanske nogometaše, a na kraju kad je Cana uhvatio tog "srpskog junaka" pod svoje (za što isto treba biti kažnjen) redar umjesto da ih razdvoji i smiruje situaciju pazi šta radi:

Vaša mržnja prema Albancima je bolesna, pročitaj šta ti sunarodnjaci pišu tu uostalom...

Da , Srbi imaju prirodnu mržnju prema Albancima , to mi i nije neka novost , a agresivni napad na Mitrovića?

Ajde daje gazio , pljuvao , brisao šupak s tom zastavom u obliku mape Velike Albanije koje bi opravdale agresivnu reakciju čak triju albanskih reprezentativaca ( usred Beograda ) nego je po pravilima htio maknut strani objekt s terena i napadnut.

Može mi raspravljati naširoko o srpsko-albanskim "odnosima" , ali ovdje je potpuno jasno da su Albanci planirali bezobraznu provokaciju. Kako to da takvo što nije nikome palo napamet kad su igrale Srbija i Hrvatska tu u ZG i tam u BG-u?

Vrh

PostPostano: 15 lis 2014, 00:23 

Najnovije vijesti na glavnoj beogradskoj fontani izronila albanska podmornica tako da komunalci radi državne bezbednosti zatvaraju šahtove po gradu :sega

Vrh

PostPostano: 15 lis 2014, 00:23 

Bez veze .
Tako nasjesti na provokacije
Murija je zakazala.Morala je biti bolja.
Da sipac pusta dronove sa mapama velike Albanije ,sa crkve u po Beograda ?!
Pokusavam zamisliti tako nesto ovdje ...crkva Sv. Trojice je blizu stadiona Borca...''pilot'' bi mnogo rizikovo :zubati

Vidjecemo sta ce odluciti UEFA . Realno albanci su izazvali nered ,a organizator ( i zato postoje dokazi ) je ni manje ni vise , brat albanskog premijera .
Nije bilo tesko primjetiti ni kako su albanski reprezentativci nasrnuli na Mitrovica koji je skinuo ...iako je nije cak ni poceo cijepati , ili gaziti...(sto bi pisac ovog komentara rado ucinio , u takvoj prilici)..znaci zeljeli su nered i prekid utakmice

Vrh

PostPostano: 15 lis 2014, 00:24 

Prvo, već sedmicama se loži narod režimskim i sličnim medijima protiv Albanije kao da dolaze tenkovima a ne da igraju fudbal.

Drugo, utakmica visokog rizika, ubacuju baklje i ulijeću na teren, pa do qrca.

Treće, jebli mater za ideju, naklon do zemlje, Hrvati su za njih gospoda :smijeh

Četvrto, reakcija na ono taman kakva treba da bude, koga boli qrac za kaznu.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2014, 00:25 

ZlatkoZG je napisao/la:

Da , Srbi imaju prirodnu mržnju prema Albancima , to mi i nije neka novost , a agresivni napad na Mitrovića?

Ajde daje gazio , pljuvao , brisao šupak s tom zastavom u obliku mape Velike Albanije koje bi opravdale agresivnu reakciju čak triju albanskih reprezentativaca ( usred Beograda ) nego je po pravilima htio maknut strani objekt s terena i napadnut.

Može mi raspravljati naširoko o srpsko-albanskim "odnosima" , ali ovdje je potpuno jasno da su Albanci planirali bezobraznu provokaciju. Kako to da takvo što nije nikome palo napamet kad su igrale Srbija i Hrvatska tu u ZG i tam u BG-u?

Ti očito nisi gledao utakmicu ako ti 50 metarska zastava s natpisom Vukovar na ćirilici nije provokacija, znajući da se transparent Vukovar morao skinuti u Zagrebu.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2014, 00:26 

PCM je napisao/la:
I jako je indikativno kako je odmah pronađen krivac naravno "Šiptar" i naravno brat od premijera koji je "iz svečane lože daljincem upravljao tim droneom".
Premda se tim istim droneom može upravljat sa bilo koje točke udaljene kilometar-dva od stadiona ...

Znači nesposobni su spriječiti drone sa zastavom Velike Albanije, nesposobni u spriječit ulazak navijača u stadion i napad na albanske igrače, nesposobni su spriječit unošenje baklji na stadion i gađanje albanskih igrača istima, al su u pičku materinu sposobni pola sata nakon incidenta uhapsit "šiptarskog teroristu sa daljinskim upravljačem"...

Interesantno ...

Namjerno su pustili , što je smart thing to do , zašto spriječavati budale dok rade gluposti , uostalom danas je BG prepun tajnih službi zbog dolaska Putina.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2014, 00:27 

ZlatkoZG je napisao/la:
PCM je napisao/la:

Agresivni napad na Mitrovića :sega
DAj majke ti :sega

TRebaju bit kažnjeni igrači koji su skočili Mitroviću isčupat zastavu i šta ja znam, al to se riješava kartonima i amen. Sranje je nastalo kada ulijeću vaši navijači i kad vam se osiguranje potpuno pogubilo jer je nastao totalni kaos ...

PA pogledaj tko vama šeče po terenu normala 1/1 :eek

slika

Dotični mladić je poznat kao kolovođa nereda u Italiji kad je Srbija kažnjena i kad je palio albansku zastavu i uzrokovao prekid tekme zbog baklji i sranja ... Inače zvezdino huligansko čedo ... I nitko mu ništa :sega

Ma nemoj me zajebavat života ti, usrali ste 1/1...

Vrh

Al da su slozni jesu. Pa svi ,od javnih licnosti, svih portala politicara
baba u starackim i djece u vrticima jebu sipcima sve zivo i ne spominju
nista sto su oni ucinili. Ali nista. Da su ubili igraca Albanije niko ne bi
Spomenuo. A nas komentator jucer kenja poslije par uzvika za dom.

Vrh

daramo je napisao/la:
Ti očito nisi gledao utakmicu ako ti 50 metarska zastava s natpisom Vukovar na ćirilici nije provokacija, znajući da se transparent Vukovar morao skinuti u Zagrebu.

Gdje je bio taj natpis , tu u Zagrebu ili tamo u Beogradu?

Koliko znam bio je u Beogradu.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2014, 00:28 

Jopa je napisao/la:

Nisu samo ušli nego su udarali igrače Albanije, vidljive su slike kako lik udara igrača. Prije toga su gađani igrači Albanije pri izvođenju kornera.
Nitko ne osporava da Albanci neće dobiti kaznu za NLO, ali vi ćete dobiti dobru porciju kazne. Ne zato što ja sam Hrvat pa vas mrzim nego realno već nekoliko godina ste na zubu UEFE. Vi ste krivi za organiziranje i za sve što se dešavalo.

Meni nije drago jer volim napete utakmice, gledao sam i znao sam da će biti prekinuta. Gledao sam Hrvatska i Engleska danas i kreteni na tribini su se derali Ajmo ajmo Ustaše jedno minutu i nešto. Već sam ovdje pisao kako funkcionira mozak likova koji pjevaju takve glupe pjesme.

Postoji hronologija dogadjaja, koja ne sme da se preskace...

Prvo je bilo zvizdanje himni... ocekivano, ja ne bi zvizdao na albanskoj, ali vecina zvizdi zbog Kosova i politike... to nije kaznjivo prema propisima...

Posle je bilo ubi, zakolji da Siptar ne postoji" i "jebi Siptare"... i to se cuje sa tribina u svim balkanskim derbijima... na pocetku je bilo jace navijanje, posle je splasnulo... e onda od polovine drugog poluvremena albanski igraci simuliraju faulove, valjaju se na travi... to povecava nervozu, jedan dobija zuti karton zbog toga... kod tog kornera isto odugovlacenje... tu onda ulece baklja, i neki predmeti...igrac nije pogodjen, ali to je prvi pravi prekrsaj...

Odjednom se cula buka... nista na terenu nije bilo znacajno....kamera snima donji deo istocnih tribina...ucinilo mi se da je neko koskanje sa policijom... kamera se podize gore i vidi se letelica i zastava... nered na tribinama se nastavlja, ulecu neke baklje... ali na terenu je sasvim mirno...sudija prekida mec, vidi se kako Advokat razgovara sa 2 srpska igraca oko taktike...

Letelica je sletela dovoljno nisko da Mitrovic dohvati zastavu... uzeo je u ruke, i poceo da povlaci niti za koje je zakacena... da je on poceo da cepa tu zastavu, il gazi... onda bi mogla njemu da se svali krivica... jok, nista od toga nije radio, a vec na sledecem kadru vidi se zalet 2 albanska igraca koji su izazvali tucu...

Tek tad nastaje pravi nered, veliki broj navijaca pritiska tribine, neki uspevaju da probiju, mozda 10-20 njih, i zalecu se na albanske igrace...tu nastaje neka guzva, tuca, ali niko nije ozbiljnije povredjen, svi albanski igraci brzo odlaze sa terena...

To je sve sto smo videli na prenosu...

Srpski savez moze biti kaznjen samo zbog baklji na terenu, i propust obezbedjenja da zaustavi proboj navijaca na teren... sve ostalo, a to je pre svega predumisljaj da se napravi incident ide na albansku stranu... a to je mnogo tezi prekrsaj od svih baklji i tuce posle...

Znajuci kakav je stadion Partizana, obezbedjenje je imalo lavovski posao da spreci ulazak veceg broja ljudi...nisu uspeli sve, i to je greska, za koju se slazem da snosimo sankcije... u procentima bi rekao 80%-20% za Albance... zbog predumisljaja... za to bi trebali da ih zacepe zestoko...ali ne verujem da ce tako i biti...

Vrh

Svarog je napisao/la:
Bez veze .
Tako nasjesti na provokacije
Murija je zakazala.Morala je biti bolja.
Da sipac pusta dronove sa mapama velike Albanije ,sa crkve u po Beograda ?!

Vidjecemo sta ce odluciti UEFA . Realno albanci su izazvali nered ,a organizator ( i zato postoje dokazi ) je ni manje ni vise , brat albanskog premijera .
Nije bilo tesko primjetiti ni kako su albanski reprezentativci nasrnuli na Mitrovica koji je skinuo ...iako je nije cak ni poceo cijepati , ili gaziti...(sto bi pisac ovog komentara rado ucinio , u takvoj prilici)..znaci zeljeli su nered i prekid utakmice

Tacno tako.Siptarskovatikanski igraci su bacali baklje na srpsku nejac na tribini
.Doklen bre vise

Vrh

daramo je napisao/la:
ZlatkoZG je napisao/la:

Ne, to je valjda normalno :smajl025

Vrh

PostPostano: 15 lis 2014, 00:29 

daramo je napisao/la:

Šta se koga tiče za koga građani Vukovara navijaju?

Vrh

PostPostano: 15 lis 2014, 00:30 

daramo je napisao/la:
ZlatkoZG je napisao/la:

e to je to. Oni jednostavno ne vide svoje debilne poteze. Samo su drugi krivi

Vrh

PostPostano: 15 lis 2014, 00:31 

PCM je napisao/la:
Agresivni napad na Mitrovića :sega
DAj majke ti :sega

TRebaju bit kažnjeni igrači koji su skočili Mitroviću isčupat zastavu i šta ja znam, al to se riješava kartonima i amen. Sranje je nastalo kada ulijeću vaši navijači i kad vam se osiguranje potpuno pogubilo jer je nastao totalni kaos ...

PA pogledaj tko vama šeče po terenu normala 1/1 :eek

slika

Dotični mladić je poznat kao kolovođa nereda u Italiji kad je Srbija kažnjena i kad je palio albansku zastavu i uzrokovao prekid tekme zbog baklji i sranja ... Inače zvezdino huligansko čedo ... I nitko mu ništa :sega

Ma nemoj me zajebavat života ti, usrali ste 1/1...

Ja ovdje ne branim majmune sa srpske strane. Taman posla.

Da su Srbi napravili takvu provokaciju u Zagrebu , ja bi stao na hrvatsku stranu bez problema.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 347 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: