|
|
Stranica: 9/9.
|
[ 204 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojna parada u Beogradu Postano: 18 lis 2014, 22:03 |
|
|
Metemma je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Jeste, kao manjinski partner. Nešto kao Velja Ilić ili Vuk Drašković u vladi Srbije. Ma da, u vladi je 14 godina, al nije to bitno...  I posle ja glupi Bosanac? Nije u redu da tako sereš. Nijedan jedini put nisam nikog iz RS nazvao glupim Bosancem. Niti mislim tako. A niti se sećam da je iko iz Srbije ovde nekog iz RS nazvao glupim Bosancem, osim možda joe entera. Dok nas ti ovde redovno častiš epitetima. Ne forumaši iz RS, nego samo ti. Citat: Citat: Ima. Materijalnu korist merljivu u evrima.
A šta ti misliš, zašto ni Čanak, a ni niko drugi iz njegove stranke nigde i nikada nisu izjavili tj smeli da izjave (ne zbog straha od represije, nego od straha da ne izgube glasove) da su za odvajanje Vojvodine. Pa i pored toga ne mogu da dohvate dvocifren procenat glasova na nivou pokrajine. Dosadni ste (ne persiram ti) više sa tim sranjima o Vojvodini, ne kenjajte o stvarima o kojima očigledno nemate pojma... A ti kao znaš šta su izjavljivali iz njegove stranke? Znaš ko su likovi tipa Martona iz Zrenjanina, i ko zna kakvi još odakle sve? Ne mogu da dohvate dvocifren broj glasova jer su se nakrali i pozapošljavali, ali jebe se njima za to, oni gledaju da sa par posto dobiju što više vlasti, a onda dereš. Malo ligaša, malo Mađara, malo ostalih manjina, malo gamadi iz DSa, i eto ti vladice. Vojvodinu sigurno poznajem bolje od vas Beograđana :) Ne znam da li ti je jasno, ali sa ovim upravo si potvrdio sve ono što sam ja rekao o celoj toj ekipi i njihovom značaju.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Vojna parada u Beogradu Postano: 18 lis 2014, 23:04 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Metemma je napisao/la: Ma da, u vladi je 14 godina, al nije to bitno...  I posle ja glupi Bosanac? Nije u redu da tako sereš. Nijedan jedini put nisam nikog iz RS nazvao glupim Bosancem. Niti mislim tako. A niti se sećam da je iko iz Srbije ovde nekog iz RS nazvao glupim Bosancem, osim možda joe entera. Dok nas ti ovde redovno častiš epitetima. Ne forumaši iz RS, nego samo ti. Nisam mislio ništa loše, ja priznajem da sam glupi Bosanac. Ali ipak tvoja tvrdnja da su u vladi 14 godina al to nije bitno, jepga. Kakvi epiteti? Citat: Citat: A ti kao znaš šta su izjavljivali iz njegove stranke? Znaš ko su likovi tipa Martona iz Zrenjanina, i ko zna kakvi još odakle sve? Ne mogu da dohvate dvocifren broj glasova jer su se nakrali i pozapošljavali, ali jebe se njima za to, oni gledaju da sa par posto dobiju što više vlasti, a onda dereš. Malo ligaša, malo Mađara, malo ostalih manjina, malo gamadi iz DSa, i eto ti vladice.
Vojvodinu sigurno poznajem bolje od vas Beograđana :) Ne znam da li ti je jasno, ali sa ovim upravo si potvrdio sve ono što sam ja rekao o celoj toj ekipi i njihovom značaju. Da nemaju puno glasova, samo su stalno u vladi?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Vojna parada u Beogradu Postano: 18 lis 2014, 23:23 |
|
|
Met, kad bi gledali ko je sve po raznim vladama bio svih ovih godina, mogli bi da dodjemo do svakakvih zakljucaka...
Meni je mnogo stetniji npr jedan Velja Ilic, cacanski alkoholicar koji je sa svojim rakijaskim kadrom ojadio ovu drzavu za milione... to mu se sve oprasta, jer je satro "srpski domacin", sumadinac..."voli Srbiju"...tako sto je uzasno krade...
Canak je u celoj prici marginalac... imao je neke kadrove po Vojvodini, koja prvo ima nejake ingerencije, a pritom nikad on nije bio glavna violina... drzi par jolpaza poput onog bradatog Kostresa, na koga se svima kosa kostresi... imao je onu Aleksandru Jerkov koja je prebegla u DS... jos par anonimusa, podrsku opskurnih portala, povremeno su ga zvali u emisije ne zato sto ima nesto ozbiljno da kaze, nego zato sto je cirkuzant koji je zavrsio i u Velikom bratu... odatle nema nize...
Umesto da skapiras da je u siroj slici on koristan...ti pljujes po njemu... mnogo bi bilo zajebanije da je neko stvarno recit i sposoban zajahao vojvodjanskog ponija... znas kako bi mogao neki vesti demagog da nam gore napravi problem sa pricom o zapostavljanju Vojvodine(sto i ima nekih validnih argumenata), da produbi pricu o mentalnim i kulturnim azlikama izmedju severa i juga... da bljuje vatru na Beograd i tako pokrene sve stare autonomase, manjine, liberale...
Sa Cankom nista od toga nemas...i on i njegova kamarila su totalno bezopasni...u padu su na nekoliko izbora, dobiju par posto bez ikakve sanse da ojacaju poziciju.
Pusti glupe bosance i ostale budalastine, ovo je ozbiljna stvar... sto vise iritantnih NGO jurisnika, to je veci otpor ljudi prema njima... u osnovi, stravicno su promasili koncepciju, i zato nikad nece proci...
Velika bi bila glupost uraditi bilo kakvu ishitrenu stvar... pozivi na hapsenje, ucutkivanje...jok, pustis budale...koriste ti... odbranio si "demokratske vrednosti", svaka shusha moze da prica sta hoce... sa druge strane zastitio si ranjivi blok, i tako poklopio taj sektor, da ce i najtvrdokorniji autonomasi i secesionisti dici ruke...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Vojna parada u Beogradu Postano: 19 lis 2014, 07:37 |
|
|
Probajte da čitate malo neke forume iz Vojvodine (recimo vojvodinacafe.com ) pa ćete vidjeti čega sve ima, s obzirom da s vaših kula na Konjarniku ne vidite dobro Vojvodinu  Čankolizi su držali vlast ili učestvovali u vlasti u raznim opštinama, u Zrenjaninu je recimo taj pola Mađar pola Bosanac Marton zapeo da podiže spomenike u "konc logorima za Hrvate" u Stajićevu i Begejcima, sa burazerom je vodio stranicu torontal.com, što je ime županije u Kraljevini Ugarskoj koja je obuhvatala Banat... Da ne pominjem sajtove kao što je slobodnavojvodina.com , navadiće se Kum Bečo. A da, vlasnik autonomija.info je Dinko Gruhonjić, predsjednik Nezavisnog udruženja novinara Vojvodine, kom pripada krem vojvođanskog novinarstva, uključujući i masu smećara iz novosadskog Dnevnika koji ladno posle izbora pišu kolumne kako eto njini nisu pobijedili u centru grada već u predgrađima a znamo ko tamo živi. Da ne pričam da je recimo u Novom Sadu ukinuta ulica Milana Tepića, a nije dozvoljeno da dvije ulice ponesu imena Veljka Milankovića i generala Novaka Bratića... Dalje, koliko je prisustvo u medijima tih nvo-ovaca? Eto i ta nesretna Janja Nojman Beč, ona je recimo prilikom popisa prijavila popisivačicu da ju je uvrijedila na nacionalnoj osnovi, gostovala je na FTV u Sarajevu u emisiji o Srebrenici, od koje je doduše budala napravila sprdnju da su likovi koji su počeli sa pjenom na četnike na kraju počeli da se smiju. Da ne pričamo kakvi su Blic i B92, a nisu daleko ni Pinkovi i slični.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 37 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|