|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 39 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bura
|
Naslov: Re: Košulje, cipele, kravate, satovi... (M) Postano: 17 pro 2014, 23:27 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2517 Lokacija: United States Of Balkan
|
škerac je napisao/la: Neću vas uvaljivati u belaje, ali muška odijela Brioni su vrhunac luksuza, ljepote i posebnosti.  Mislim da vecina ovdje prisutne gospode za tu marku odijela nikad nije ni cula 
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
škerac
|
Naslov: Re: Košulje, cipele, kravate, satovi... (M) Postano: 17 pro 2014, 23:36 |
|
|
bura je napisao/la: škerac je napisao/la: Neću vas uvaljivati u belaje, ali muška odijela Brioni su vrhunac luksuza, ljepote i posebnosti.  Mislim da vecina ovdje prisutne gospode za tu marku odijela nikad nije ni cula  Odakle tebe bura po ovoj južini? Čuli su, čuli… i te kako. Nego niko ne šiša praktične savjete. Samo ih čekam kad pukne vezica oliti pertla. 
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: Košulje, cipele, kravate, satovi... (M) Postano: 17 pro 2014, 23:43 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2517 Lokacija: United States Of Balkan
|
škerac je napisao/la: bura je napisao/la: Mislim da vecina ovdje prisutne gospode za tu marku odijela nikad nije ni cula  Čuli su, čuli… i te kako. Ma jok. Sad guglaju. Garant. 
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
škerac
|
Naslov: Re: Košulje, cipele, kravate, satovi... (M) Postano: 17 pro 2014, 23:50 |
|
|
bura je napisao/la: škerac je napisao/la: Čuli su, čuli… i te kako.
Ma jok. Sad guglaju. Garant.  
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Košulje, cipele, kravate, satovi... (M) Postano: 18 pro 2014, 00:03 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
škerac je napisao/la:  Vjerujem da ovaj model klasičnih Timberland brodarica ima netko i na ovom forumu. Od muškaraca naravno Što će te uraditi kad vam vezica, pertla kako god hoćete pukne, a brodarice vam nisu dotrajale ili su pak još nove? Kaiš iz pantalona i veži cipele  A da zamijenimo pertlu?
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
škerac
|
Naslov: Re: Košulje, cipele, kravate, satovi... (M) Postano: 18 pro 2014, 00:12 |
|
|
Ti bjeež od mene, ja sam ti šejtan, špijun i šiparica. 
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Košulje, cipele, kravate, satovi... (M) Postano: 18 pro 2014, 00:36 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Možeš samo biti šejtanica i špijunka mada sa tobom se nikad ne zna šta si.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Košulje, cipele, kravate, satovi... (M) Postano: 27 pro 2014, 07:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sin Magica Johnsona je vodeća modna ikona (da ne kažemo modni mačak), pa ako ste u nedoumici, obratite se njemu za savjet glede opreme iz naslova ove teme:    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Košulje, cipele, kravate, satovi... (M) Postano: 27 pro 2014, 07:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80553 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Eto ti jedno upozorenje za troll.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Košulje, cipele, kravate, satovi... (M) Postano: 27 pro 2014, 15:53 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7616 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Dan te yebo,ja mislio da mu je žena na prvoj slici. A na zadnjoj da je neki gremlin.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Košulje, cipele, kravate, satovi... (M) Postano: 01 sij 2015, 18:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Modni Macak American way.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Košulje, cipele, kravate, satovi... (M) Postano: 01 sij 2015, 18:47 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Vlado, ti mene stvarno ponekad zabrinjavas.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Košulje, cipele, kravate, satovi... (M) Postano: 01 sij 2015, 18:51 |
|
|
Inace, znate kako sam ja jedno vrijeme radio u uredu... Posto sam sam radio u uredu (i u biti sam samo ja radio u tom dijelu, potpuno odvojen od ostalih, osim kad neka stranka udje) dosao bih na posao u hlacama a onda bi se nekad presvukao i navukao bermude, fino pod stolom, nista se ne vidi, ako ko i vidi boli me cosak osim kad bi direktor dolazio, tad se fino presvucem u hlace i kad ode opet u bermude.  Jednostavno nisam PODNOSIO hlace.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Košulje, cipele, kravate, satovi... (M) Postano: 01 sij 2015, 19:12 |
|
|
Zato mi Slaveni nosimo trenerke.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|