|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 40 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DaniKU
|
Naslov: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 13 sij 2010, 22:08 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
|
Kao što sam naslov kaže na forumu nemamo forumaše iz svih hrvatskih krajeva Bosne i Hercegovine. Tako npr. nemamo nijednog forumaša iz Kiseljaka, Kreševa, Odžaka(!?), Bugojna, Gruda(Ilirku ne računam, jer je se udala u Imotski ), Stoca, Ljubuškog(!?), Rame, Posušja(!?), Usore. Ne mogu se sjetiti više nijednog mjesta, pa ako vi znate dopunite me. Bilo bi lijepo kad bi oni koji su iz ovih krajeva,a samo čitaju postove, obavili registraciju, priključili se forumu i aktivno pisali o svom kraju i na taj način čvršće povezivali Hrvate u BiH. Pa evo mogu dati kratak pregled ostalih forumaša i krajeva iz kojih dolaze: Po aktivnosti i brojnosti prednjače Mostarci koji su uistinu okupirali forum i najviše pišu. Samo neki od njih su: RobbieMo-naš vrijedni moderator, stražar na forumu kojem nijedan neodgovarajući post ne može umaknuti. Obriše ga prije nego kad neprijatelj postavi. Jaki(Samo Jako!)-športski komenatator i moderator športskog kutka. Svaki športski događaj na vrijeme je postavljen, prokomentiran i analiziran od strane ovog iskusnog znalca. U marljivosti mu malo tko prednjači na forumu, pun je energije i redovito prati sva događanja u sportskom svijetu Lijepe i Ljepše naše. Ultras1986- veliki strateg, demografski stručnjak i znalac velikog kalibra. Čovjek koji je u godini dana najviše puta prošao Ljepšom našom i najbolje je upoznat sam prilikama koje vladaju u svim našim krajevima. Njegovo oko sokolovo zapazi svaku promjenu i na vrijeme nas o tome izvijesti. Naša Kvačica-moderator koji pored brojne obitelji ima vremena za obračunavanje sa raznoraznim zlonamjernim tinejdžerima koji nas salijeću. Prema onome što vidimo zadnjih mjeseci izgleda da mu tehnika daje rezultate, pa se sve rjeđe susreće neodgojena mladež po ovom forumu. Čak štoviše usudio bih se reći da su se jako dobro socijalizirali i sve manje vremena provode na internetu. Zapadni(Zapadni-Mostar)- kojeg su cure izgleda zadnjih mjeseci slijetale, pa nam je rijetko navraćao. Ali viđamo ga ovih dana kako se šulja po forumu pa očekujemo nastavak nekadašnjeg rada .Inače veliki ljubitelj krajolika Ljepše naše. Bumbar92(ako se ne varam isto Mostarac) koji se nedavno priključio moderatorskoj delegaciji i zasad tj. prema špekulacijama u forumskim kuloarima dobro obavlja posao. Toliko iskustva, znanja i raznih vještina ne susrećemo niti u junacima televizijskih emisija. Odmah poslije njih dolaze Sarajlije koji imaju najveći postotak dijaspore koja redovno sudjeluje u forumskim polemikama i raznoraznim diskusijama. I moglo bi se reći da u rječitosti drže prvo mjesto. Ali više o njima sljedećih dana, kao i o ostalim forumašima Ljepše naše.
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 13 sij 2010, 22:19 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Čitluk, Grahovo, Glamoč, Drvar, Orašje,........također se traže kvalificirani forumaši
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 13 sij 2010, 23:52 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Dani Lider30 pokriva Ljubuški. Čudno mi je da nema ljudi iz ovih navedenih mjesta koji su se voljni uključiti u forum. Šteta. Ja sam neke ljude osobno nagovarao ali valjda im lijeno.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
Der_Stürmer
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 13 sij 2010, 23:58 |
|
|
DaniKU je napisao/la: Kao što sam naslov kaže na forumu nemamo forumaše iz svih hrvatskih krajeva Bosne i Hercegovine. Tako npr. nemamo nijednog forumaša iz Kiseljaka, Kreševa, Odžaka(!?), Bugojna, Gruda(Ilirku ne računam, jer je se udala u Imotski ), Stoca, Ljubuškog(!?), Rame, Posušja(!?), Usore. Ne mogu se sjetiti više nijednog mjesta, pa ako vi znate dopunite me. Iz Usore imaš forumaša, HVO-110. A za Stolac imamo Sultana
|
|
Vrh |
|
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 14 sij 2010, 00:07 |
|
|
Ima Stočana...ne bojte se.
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 14 sij 2010, 00:25 |
|
|
Juda bokte kakav je to avatar
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 14 sij 2010, 00:26 |
|
|
Objavio sam rat forumašicama.
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 14 sij 2010, 01:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Isuse.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 14 sij 2010, 02:38 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Imaju barem 2 iz Usore...
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 14 sij 2010, 21:14 |
|
|
Juda Iškariot je napisao/la: Objavio sam rat forumašicama. meni je ta slika, da prostiš, pomalo gej... ali ako ti je to ratna taktika, onda okej evo, i stihiklepac sam postala... nego, glede teme... kontam li se ja gruđankom ako sam tamo živila 25 godina, a ostale godine sam najmanje 8 sati radnim danima u grudama?
|
|
Vrh |
|
|
Vuco
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 14 sij 2010, 22:10 |
|
|
Ilirka je napisao/la: nego, glede teme... kontam li se ja gruđankom ako sam tamo živila 25 godina, a ostale godine sam najmanje 8 sati radnim danima u grudama? Ne konta se... sad si šperka Nego... tko kaže da nema nikog iz Ljubustaškog, a?
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 14 sij 2010, 22:56 |
|
|
Citat: Ljubustaškog (ne najdem onog smajlića sa U kapom ) Nema Kaknja, Vareša... ili ima?
|
|
Vrh |
|
|
Vuco
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 14 sij 2010, 23:09 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Citat: Ljubustaškog (ne najdem onog smajlića sa U kapom )
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 14 sij 2010, 23:42 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Vuco je napisao/la: Ilirka je napisao/la: nego, glede teme... kontam li se ja gruđankom ako sam tamo živila 25 godina, a ostale godine sam najmanje 8 sati radnim danima u grudama? Ne konta se... sad si šperka Nego... tko kaže da nema nikog iz Ljubustaškog, a? Ako se nevaram Bobovac je iz Kaknja, a imamo i 2 forumaša iz Vareša ali nisu baš aktivni...
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 14 sij 2010, 23:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60143 Lokacija: DAZP HQ
|
Vuco je napisao/la: Ilirka je napisao/la: nego, glede teme... kontam li se ja gruđankom ako sam tamo živila 25 godina, a ostale godine sam najmanje 8 sati radnim danima u grudama? Ne konta se... sad si šperka Nego... tko kaže da nema nikog iz Ljubustaškog, a?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 15 sij 2010, 10:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Gledajući po općinama - fale nam ljudi iz sljedećih:
- Orašje - Odžak - Šamac - Bosanski Brod (ako se ne reaktivira brezovka) - Modriča - Busovača - Bugojno (mada mi se čini da imaju 2 porijeklom otuda, ali ne pišu o gradu) - Fojnica - Kiseljak - Kreševo - Jablanica - Čitluk - Neum - Prozor - Ravno - Posušje
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 15 sij 2010, 11:32 |
|
|
dudu je napisao/la: Vuco je napisao/la: Ne konta se... sad si šperka Nego... tko kaže da nema nikog iz Ljubustaškog, a?
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
egerija
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 16 sij 2010, 12:10 |
|
|
Ljudi moji što se stalno brojimo, učinimo forum interesantnim, pa će prijava biti iz svih krajeva. Ja sam se jučer (15.01) prijavio jer nisam ni znao da postoji ovaj forum. Stalno sam na netu a nisam znao, zašto? Očito nisam nigdje zapazio da postoji. Drago mi je što postoji, jer naši mediji su kompromitovani strankama i nisu ovisni ni kritični, zato su i došli u poziciju u kojoj su. Vi budite javni servis za sva mišljenja i nema problema.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 16 sij 2010, 12:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76941 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
egerija je napisao/la: Ljudi moji što se stalno brojimo, učinimo forum interesantnim, pa će prijava biti iz svih krajeva. Ja sam se jučer (15.01) prijavio jer nisam ni znao da postoji ovaj forum. Stalno sam na netu a nisam znao, zašto? Očito nisam nigdje zapazio da postoji. Drago mi je što postoji, jer naši mediji su kompromitovani strankama i nisu ovisni ni kritični, zato su i došli u poziciju u kojoj su. Vi budite javni servis za sva mišljenja i nema problema. zato što je forum pokrenut prije 6 mjeseci, od nule U svega nekoliko mjeseci postali smo 2. najveći forum u BiH, a po kvaliteti sigurno prvi. A što znači učinimo forum "interesantnim", šta ti sad nije interesantan?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 16 sij 2010, 12:21 |
|
|
Ma znaju ljudi, čitaju kao gosti, ili su registrirani ali su tek pasivni promatrači. Ja znam za nekoliko takvih...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 16 sij 2010, 12:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
MRSHO je napisao/la: Ma znaju ljudi, čitaju kao gosti, ili su registrirani ali su tek pasivni promatrači. Ja znam za nekoliko takvih... Voajeri
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Vuco
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 16 sij 2010, 12:35 |
|
|
Ma ima nas od svaklen
|
|
Vrh |
|
|
egerija
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 16 sij 2010, 12:35 |
|
|
Poznato je gdje ima publike (sa klupljenim kartama) toliko ima i Voajera a to su naši dragi gosti. Što ti imaš protiv njih
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 16 sij 2010, 12:37 |
|
|
egerija je napisao/la: Što ti imaš protiv njih Ništa efikasno
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Krajevi Herceg-Bosne bez forumaša Postano: 16 sij 2010, 12:37 |
|
|
Fino si to Ministre sažeo, moju rečenicu jednom riječju
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|