|
|
Stranica: 30/180.
|
[ 4486 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tulkas
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:02 |
|
|
Takodjer, takodjer gosn Aga
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:04 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Tulkas je napisao/la:
i sta su pogrijesili?? Kao nije tako bilo u pocetku i po tvome zasluzuju smrt. a vjerojatno splitski Feral smatras super zabavnim. Jelda licemjeru
Kakav Feral...sta ti drobis... Naoruzavali su Albance, bacali bombe sa uranijumom, proterali 100k Srba, porusili crkve i manastire... postavili Bernarda Kushnera koji je prikrivao trgovinu organima...i na sve to crtaju ovakve pizdarije... i ti me pitas sta su pogresili... Takve zajebancije su nastavili sa muslimanima, pa onda kad se ocekivano pojavi mentol koji takve stvari resava nozem...onda svi u cudu... nije sve za zajebanciju, pogotovo da diras muslimanima Muhameda... to je za svakog od njih ekstremno uvredljivo, a u igri velikih brojeva iskrsne i neki bolesnik koji to resava nozevima... @Jole, ja bi pre rekao da se nesto sa tobom desilo... tolika kolicina iskljucivosti bode oci... ako imas problem samnom...mozemo komotno da preskocimo razgovor...nema problema... Mojne foliranja Dzoni. Skuzio si ti dobro u cemu je fora..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:05 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ne zamarajte se previše, gospodine Ministre. Čim imate u kombinaciji gospodu Joea i Tulkasa (koji usput nema posta a da nije vezan za Srbe), onda znajte da ste 101% u pravu Karikaturnim i opskurnim likovima kao što si ti samo se može reći karikaturom šta su i ko su , a ti uzmi pušku pa pobij one koji te vređaju jer i oni u Srebrenici su bili uvređeni takođe:
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:06 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Mojne foliranja Dzoni. Skuzio si ti dobro u cemu je fora..
Nikad u zivotu nisam video ni procitao slovo od Ferala... Sa tobom ulazak u raspravu je obecani trol i useravanje teme, tako a ovde prestajem...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:08 |
|
|
joe enter je napisao/la: Karikaturnim i opskurnim likovima kao što si ti samo se može reći karikaturom šta su i ko su , a ti uzmi pušku pa pobij one koji te vređaju jer i oni u Srebrenici su bili uvređeni takođe:
Srčite bre pesak, gospodine Joe.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:15 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ovo će im se dogoditi ponovo za vrlo kratko vrijeme. Ovaj problem moraju političari riješiti, ne vojska i policija.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
|
|
DzoniBG je napisao/la: Tulkas je napisao/la:
i sta su pogrijesili?? Kao nije tako bilo u pocetku i po tvome zasluzuju smrt. a vjerojatno splitski Feral smatras super zabavnim. Jelda licemjeru
Kakav Feral...sta ti drobis... Naoruzavali su Albance, bacali bombe sa uranijumom, proterali 100k Srba, porusili crkve i manastire... postavili Bernarda Kushnera koji je prikrivao trgovinu organima...i na sve to crtaju ovakve pizdarije... i ti me pitas sta su pogresili... Takve zajebancije su nastavili sa muslimanima, pa onda kad se ocekivano pojavi mentol koji takve stvari resava nozem...onda svi u cudu... nije sve za zajebanciju, pogotovo da diras muslimanima Muhameda... to je za svakog od njih ekstremno uvredljivo, a u igri velikih brojeva iskrsne i neki bolesnik koji to resava nozevima... @Jole, ja bi pre rekao da se nesto sa tobom desilo... tolika kolicina iskljucivosti bode oci... ako imas problem samnom...mozemo komotno da preskocimo razgovor...nema problema... Ja isključiv?? , pa čoveče pravdaš ubistava novinara i satiričara?? , i moja opaska te iigleda vređa pa je čak nazivaš isključivom jer smatram da su francuski satiričari pogodili satiru po pitanju svega što su nacrtali , ali tebi ona satira o Srbima izgleda zaslužuje da bude osuđena a crtači kažnjeni kao što su kažnjeni od onih ludaka. Šta je Nikola brate , jel nisi u stanju da čuješ kritiku i loše stvari o svome narodu i osvome stavu?? Kako sam ja isključiv?? , ja osuđujem sve zločina podjednakko istinski , jednako se kritički odnosim spram svih pa tako i satira spram Srba mi je potpuno prihvatčljiva kaoi ove o Muhamedu,Papi,...ili bilo kome drugom ko ima stav nedodirljivosti. Dok ti brate Nikola si uzgubio moć prihvaćanja kritike , tj.bolje rečeno ideš kao muslimani sličnom linijom apsurda "Može kritika ali da ne vređa moje osećaje" ili u prevodu "Nemojmo nikad satrirčki pisati o Srbima i nujhovim zločinima jer eto ja sam uvređen". Nego jel zaista misliš da su satiričari ovo zaslužili jer us eto Srbe crtali pa im muslimani došli glave jer su to sami tražili swovjim provokacijama??
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
|
|
DzoniBG je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Mojne foliranja Dzoni. Skuzio si ti dobro u cemu je fora..
Nikad u zivotu nisam video ni procitao slovo od Ferala... Sa tobom ulazak u raspravu je obecani trol i useravanje teme, tako a ovde prestajem... ulazak u raspravu sa mojom malenkoscu znaci tvoje ponizenje zato kenjas gluposti. meni neces prosipat tvoje lafine gradskog mangupa a koji si lik otkrih odavno. Opravdavas ubojstva novinara. Bolje da trolas i seres no da takvo sto pises. Srami se
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:19 |
|
|
Svejedno, ne može se deklarativno podržavati slobodu govora i pljuvati po muslimanskim komentstorima, a kada taj isti list dirne u vas pokazati isti obrazac ponašanja. Jednostavno je licemjerno.
Pogledajte koliko je bilo antikatoličkih naslovnica pa ni jedan Hrvat nije komentirao na taj nacin
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:24 |
|
|
Srbi svu svjetsku politiku diskutiraju kroz prizmu Kosova. Zato je takva diskusija sa njima dosta dosadna i suhoparna.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:26 |
|
|
Radi se o bazicnoj logici koju i deca u osnovnoj skoli kapiraju...samo izuzetno zlonamerni ili ograniceni tipovi mogu da izvode zakljucke poput ovih...
Sad je kao opravdavam i podrzavam ubistvo novinara...ja sam protiv smrtne kazne i za najgore zlocine. Nema izgovora da ti ikome oduzmes zivot.
Ja samo kazem da otrovna politicko-huskacka satira moze da izazove ekstremne tipove da izvrse ubistvo, i da se sa time nije igrati. Izvrgavanje ruglu Muhameda, koga stavis u stripove i sprdas se sa njim, bez obzira sta ja licno mislio o islamu, dira najdublja religiozna osecanja svakog muslimana, pogotovo u zemlji gde je njihov broj znacajan, i gde treba jako pazljivo birati reci i slike, ako neces da izazoves haos, koji sad tamo imaju...
Ko je skapirao, skapirao... nemam nameru da vise drvim o ovome...
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:27 |
|
|
volvoks je napisao/la: Svejedno, ne može se deklarativno podržavati slobodu govora i pljuvati po muslimanskim komentstorima, a kada taj isti list dirne u vas pokazati isti obrazac ponašanja. Jednostavno je licemjerno.
Pogledajte koliko je bilo antikatoličkih naslovnica pa ni jedan Hrvat nije komentirao na taj nacin Nije časopis dirnuo u pravoslavlje već u Srbe iz 1999 godine , a to je za neke neprihvatljiva kritika , jel kontaš Volvokse?? Danas su inače kako kaže Boris Dežulović mnoge pičkurine koje su osuđivale karikature verskih motiva postali inače veliki branitelji slobode govore i štampe , jer je danas centar priče ono što i sami mrze , islam. Zato je ne volim saovog foruma tzv.kritičare islama jer su svi redom apologete katoličanstva i pravoslavlja , a to je kurčeva kritika i mogu samo sebe i svoje istomišljenike time zavaravati kako imaju kritički i slobodnu misao u sebi.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:29 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Radi se o bazicnoj logici koju i deca u osnovnoj skoli kapiraju...samo izuzetno zlonamerni ili ograniceni tipovi mogu da izvode zakljucke poput ovih...
Sad je kao opravdavam i podrzavam ubistvo novinara...ja sam protiv smrtne kazne i za najgore zlocine. Nema izgovora da ti ikome oduzmes zivot.
Ja samo kazem da otrovna politicko-huskacka satira moze da izazove ekstremne tipove da izvrse ubistvo, i da se sa time nije igrati. Izvrgavanje ruglu Muhameda, koga stavis u stripove i sprdas se sa njim, bez obzira sta ja licno mislio o islamu, dira najdublja religiozna osecanja svakog muslimana, pogotovo u zemlji gde je njihov broj znacajan, i gde treba jako pazljivo birati reci i slike, ako neces da izazoves haos, koji sad tamo imaju...
Ko je skapirao, skapirao... nemam nameru da vise drvim o ovome... Nema to puno logike. Prijetili su i novinarima u zemljama gdje ih nema značajan broj. Poanta je da se oni ponašaju kao da su vlasnici svijeta, jer je to "alalhovo". I to im treba silom izbiti iz glave.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
joe enter je napisao/la: Danas su inače kako kaže Boris Dežulović mnoge pičkurine koje su osuđivale karikature verskih motiva postali inače veliki branitelji slobode govore i štampe , jer je danas centar priče ono što i sami mrze , islam.
Zato je ne volim saovog foruma tzv.kritičare islama jer su svi redom apologete katoličanstva i pravoslavlja , a to je kurčeva kritika i mogu samo sebe i svoje istomišljenike time zavaravati kako imaju kritički i slobodnu misao u sebi. Ekšuli, Dežulović je pičkurina, lik koji se ne može ni po čemu porediti s urednikom Charlie Hebdo-a, jer je Dežul dežurni kritičar samo devijacija u katoličanstvu (eventualno nekad u pravoslavlju), dok u onu najgoru, najrepresivniju religiju ne smije ni taknuti zbog kukavičluka i zbog želja poslodavaca (Selimović mu plaća sarajevski honorar). Lik iz Charlie Hebdoa je mogao nacrtati milijun karikatura i Pape i Isusa, i ne bih mu zamjerio jer rafala po svima, za razliku od prodanih duša i eksponenata intelektualnog kukavičluka i pomodarstva (nula razumijevanja za kršćanstvo, maksimalno razumijevanje za Islam).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:34 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Radi se o bazicnoj logici koju i deca u osnovnoj skoli kapiraju...samo izuzetno zlonamerni ili ograniceni tipovi mogu da izvode zakljucke poput ovih...
Ko je skapirao, skapirao... nemam nameru da vise drvim o ovome... I nemoj drviti više o tome mislim da si pokazao na indirektan način kako su novinari sami krivi a ne neke "uvređene jadne dušice koje vole da kolju". A kakvu bi ti satiru hteo?? , pa ti isto što i muslimani govoriš , ono kao može satira ali brate nemoj da vređaš. A toi znači da svako onda može biti uvređen bilo čime i da ti zauvek začepi usta Pajbt Nikola jel zaista tako malo znaš o slobodi govora i šta onapredtavlja , i ako se savije kičma zato što se neko uvredio onda sve ode u p.m i imamo tiraniju uvređenih i moralno podobnih. Čuj verska osećanja?? , koga boli *** za verska osećanja. Religija je IDEJA , a sve ideje su za kritiku i za satiru , jer sve religje se tiču svih nas jer same govore o svim ljudima an samo onim koji u njih veruju.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:39 |
|
|
BBC je napisao/la: Nema to puno logike. Prijetili su i novinarima u zemljama gdje ih nema značajan broj. Poanta je da se oni ponašaju kao da su vlasnici svijeta, jer je to "alalhovo". I to im treba silom izbiti iz glave.
Silom se malo sta resava... Oni i traze povod da izigravaju mucenike... treba potpuno promeniti pristup, ako neces da se ponavljaju ovakve stvari. Batina uvek ima dva kraja, tuces ti njih, a oni podmuklo uzvracaju...i to je zatvoren krug... Ovo sad je jos i sitno sta moze da bude...
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:40 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: joe enter je napisao/la: Danas su inače kako kaže Boris Dežulović mnoge pičkurine koje su osuđivale karikature verskih motiva postali inače veliki branitelji slobode govore i štampe , jer je danas centar priče ono što i sami mrze , islam.
Zato je ne volim saovog foruma tzv.kritičare islama jer su svi redom apologete katoličanstva i pravoslavlja , a to je kurčeva kritika i mogu samo sebe i svoje istomišljenike time zavaravati kako imaju kritički i slobodnu misao u sebi. Ekšuli, Dežulović je pičkurina, lik koji se ne može ni po čemu porediti s urednikom Charlie Hebdo-a, jer je Dežul dežurni kritičar samo devijacija u katoličanstvu (eventualno nekad u pravoslavlju), dok u onu najgoru, najrepresivniju religiju ne smije ni taknuti zbog kukavičluka i zbog želja poslodavaca (Selimović mu plaća sarajevski honorar). Lik iz Charlie Hebdoa je mogao nacrtati milijun karikatura i Pape i Isusa, i ne bih mu zamjerio jer rafala po svima, za razliku od prodanih duša i eksponenata intelektualnog kukavičluka i pomodarstva (nula razumijevanja za kršćanstvo, maksimalno razumijevanje za Islam). Ne izmišljaj , jer Dežulović je pisao vagon postova o islamu i islamskoj zajednici , i zbog toga stavljen svojevremeno na listu islamofoba, za razliku od tvojih dobrih novinara desničara tipa dr.mr.doc.Raspudić koji nije na islmofobnoj listi IZ-BiH. A sa druge strane red je da neko ko dolazi iz katoličke sredine piše kritiku najviše upravo o tome odakle dolazi , zar ne?? , ili misliš da kao ovi tvoji novinari pričaju samo o Bošnjama i Srbima , a svoje dotakne u smislu samo nda ako su izdajnici svete katoličke crkve i svetog hrvatskog naroda njihovih interesa.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:41 |
|
|
Bas jucer gledam Dezulovica na balkanskom CNN .. nemre bez Tudjmana. On poredi ondasnji Feral iz rata i sta se ko biva njima desavalo sa ovim zlocinom u Parizu pa jebo ga otac hohstaplerski. U po rata u po golgote naseg naroda oni su zajebavali i podjebavali nas i sprdali se sa nasim zivotima sudbinama i .... sta im se desilo? Nista. i neka nije Bogu Hvala.. samo debil od Bokija razliku ne vidi..
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:43 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: BBC je napisao/la: Nema to puno logike. Prijetili su i novinarima u zemljama gdje ih nema značajan broj. Poanta je da se oni ponašaju kao da su vlasnici svijeta, jer je to "alalhovo". I to im treba silom izbiti iz glave.
Silom se malo sta resava... Oni i traze povod da izigravaju mucenike... treba potpuno promeniti pristup, ako neces da se ponavljaju ovakve stvari. Batina uvek ima dva kraja, tuces ti njih, a oni podmuklo uzvracaju...i to je zatvoren krug... Ovo sad je jos i sitno sta moze da bude... Ti bi danas bio musliman da su tvoji preci tako razmišljali. Ne postoji nikava alternativa osim vrlo grube sile, ako osoba želi da ti nametne vjerske islamske zakone i ne pristaje na bilo kakav kompromis.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
joe enter je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ekšuli, Dežulović je pičkurina, lik koji se ne može ni po čemu porediti s urednikom Charlie Hebdo-a, jer je Dežul dežurni kritičar samo devijacija u katoličanstvu (eventualno nekad u pravoslavlju), dok u onu najgoru, najrepresivniju religiju ne smije ni taknuti zbog kukavičluka i zbog želja poslodavaca (Selimović mu plaća sarajevski honorar).
Lik iz Charlie Hebdoa je mogao nacrtati milijun karikatura i Pape i Isusa, i ne bih mu zamjerio jer rafala po svima, za razliku od prodanih duša i eksponenata intelektualnog kukavičluka i pomodarstva (nula razumijevanja za kršćanstvo, maksimalno razumijevanje za Islam).
Ne izmišljaj , jer Dežulović je pisao vagon postova o islamu i islamskoj zajednici , i zbog toga stavljen svojevremeno na listu islamofoba, za razliku od tvojih dobrih novinara desničara tipa dr.mr.doc.Raspudić koji nije na islmofobnoj listi IZ-BiH. A sa druge strane red je da neko ko dolazi iz katoličke sredine piše kritiku najviše upravo o tome odakle dolazi , zar ne?? , ili misliš da kao ovi tvoji novinari pričaju samo o Bošnjama i Srbima , a svoje dotakne u smislu samo nda ako su izdajnici svete katoličke crkve i svetog hrvatskog naroda njihovih interesa. Ne izmišljam jer čitam njegove kolumne u Oslobođenju. Njegova uloga i honorar ovise o izdrkavanju na Čovića i Dodika kao i bh. Hrvate i bh. Srbe kao kolektiv. Mislim da mu se omakla jedna ili dvije kolumne blage "drugarske" kritike naspram kao neke manjine, ali mu je jako brzo ukazano da to ne ide. Eto, case in point, ako mu je jučer glavna preokupacija bila kako u igru uvući zle Hrvate (možda i bh. Srbe), a ignorirati poplavu islamofašizma po portalima u BiH, sve je jasno. I ne, Dežul ne dolazi iz BiH, pa ne vidim zašto bi on bio pozvan biti glavnim kritičarom Hrvata i Srba za račun političkog Sarajeva. On doslovno nema nikakve veze sa BiH osim što prima honorar od Selimovića koji su bliski sa SDA, i njegove kolumne u Oslobođenju reflektiraju činjenicu da je doslovno na plaćeničkom putu gdje je pero u službi jedne politike kontra druge dvije, a ne nezavisni analitičar koji rafala po svima na području za koje je kompetentan (Split, Dalmacija, politička scena u RH).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:46 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Bas jucer gledam Dezulovica na balkanskom CNN .. nemre bez Tudjmana. On poredi ondasnji Feral iz rata i sta se ko biva njima desavalo sa ovim zlocinom u Parizu pa jebo ga otac hohstaplerski. U po rata u po golgote naseg naroda oni su zajebavali i podjebavali nas i sprdali se sa nasim zivotima sudbinama i .... sta im se desilo? Nista. i neka nije Bogu Hvala.. samo debil od Bokija razliku ne vidi.. Evo sad , malopre si šatro bio na strani da svi moraju biti podložni kritici i satiri , ali odjednom zameraš kad neko pomene Tuđmana i katoličku njegovu kliku koja je besnela zbog karikatura i satire Ferala. Doduše Tuđman nije pobio Feralovce , ali da nije bio usran u gaće zbog Evrope , ne bi se ni Dežulni mngi iz Ferala nanosili glave više ikada. Opet selektivna priča vas nacionalno ili vdrksi nastrojenih , kritikai satira je OK dok mene ne dira i ne pominje ono što neću da čujem.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:54 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ne izmišljam jer čitam njegove kolumne u Oslobođenju. Njegova uloga i honorar ovise o izdrkavanju na Čovića i Dodika kao i bh. Hrvate i bh. Srbe kao kolektiv. Mislim da mu se omakla jedna ili dvije kolumne blage "drugarske" kritike naspram kao neke manjine, ali mu je jako brzo ukazano da to ne ide.
Eto, case in point, ako mu je jučer glavna preokupacija bila kako u igru uvući zle Hrvate (možda i bh. Srbe), a ignorirati poplavu islamofašizma po portalima u BiH, sve je jasno.
I ne, Dežul ne dolazi iz BiH, pa ne vidim zašto bi on bio pozvan biti glavnim kritičarom Hrvata i Srba za račun političkog Sarajeva. On doslovno nema nikakve veze sa BiH osim što prima honorar od Selimovića koji su bliski sa SDA, i njegove kolumne u Oslobođenju reflektiraju činjenicu da je doslovno na plaćeničkom putu gdje je pero u službi jedne politike kontra druge dvije, a ne nezavisni analitičar koji rafala po svima na području za koje je kompetentan (Split, Dalmacija, politička scena u RH).
Izmišljaš jer on je pisao baš dosta kolumni o islamskoj zajednici i problemu oko njih , i zbog toga je prozvan islamofobom , a dok tvoji poželjni novinari nisu baš. Kao Dežul nije iz BiH pa ne mse pisati o BiH-Hrvatima. Inače je Dežul pisao o onome što se i meni dešavalo po forumima , kad ti priđe neki nacionalistički Bošnjo ili Hrvat kad kritikujem srpske zločine i srpski fašizam pa hoće da me potapša po ramenu i kaže svaka ti čast , ti si pravi Srbin. E pa od mene dobije odmah kaoi od Dežuladobije odmah reči "Mrš u p.m" ili ih prosto ignorišem. A sad mi reci kad je to Dežul ikada podržao neku bošnjačku političku opciju pa da zaista imaš pravareći da je njihov čovek?!
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:58 |
|
|
BBC je napisao/la: Ti bi danas bio musliman da su tvoji preci tako razmišljali. Ne postoji nikava alternativa osim vrlo grube sile, ako osoba želi da ti nametne vjerske islamske zakone i ne pristaje na bilo kakav kompromis.
Uvek postoji alternativa za razumne ljude...ako sebe dovedes u situaciju da nemas drugu i trecu opciju, ta jedina je po pravilu losa... Mozes uvek sa Blitzom u kolonu, u novi krstaski rat do istrebljenja muslimana... mnogi to sanjaju, dan kad ce neko baciti atomsku bombu i pobiti sva ta "***"...i onda ce sve biti kao ok... Ima milijardu muslimana sirom sveta, ne radi se o malobrojnoj izolovanoj grupaciji koju mozes opkoliti i unistiti... zive na skoro svim meridijanima, i huskanje na sukob protiv islama kao takvog bi imalo pogibeljne posledice... Pakistan kao muslimanska zemlja ima atomsku bombu, verovatno i Iran vec...tu ne moze biti pobednika... Treba smirivati niske strasti... inteligentno vuci poteze, ne kao slabic, i ne tako sto im stalno sugerises da su niza bica...imas masu muslimana koji su normalni i razumni ljudi, koji posteno zive i rade i nikad nikome ne bi naudili... takvi ce npr najvise sad da najebu u Francuskoj, samo kad im cuju ime, najmanje ce ih gledati ispod oka...nece hteti da ih zaposle, neko ce da se najede batine, nekome ce radnju zapaliti... kad krene pozar, neselektivno najebavaju obicno oni najmanje krivi... Prekinuti ratove koji traju od Bliskog istoka do Afganistana, oni osecaju da su tu ugrozeni, da im otimaju zemlju, salju milione ljudi u glad i beznadje... upravo iz takvog miljea se regrutuju najekstremniji, to su uglavnom ljudi koji nemaju sta da izgube, i kojima je jedini put taj neki Alahov put, gde ce na nebu dobiti sve sto ovde nemaju sanse... radi se psiholoski o veoma slabim i pogubljenim likovima... Mozes uvek reci...ma to je stoka, treba sve pobiti... ali ne ocekuj onda dobar rasplet...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
|
|
DzoniBG je napisao/la: Ko je skapirao, skapirao... nemam nameru da vise drvim o ovome...
Ma manite se objašnjavanja zidovima, gospodine Džoni. Taj list je za sve ove godine vjerovatno dobio na hiljade molbi a i prijetnji da ne rade to što rade ili barem da smanje doživljaj u svemu tome ali uzalud. A onda su im pokucali likovi koji nemaju isti smisao za humor i skratili ih za glavu. I sad kao hajde da stvorimo posebnu naučnu disciplinu koja će se baviti njihovom nevinosti u svemu tome. Mislim, nisam za ubijanje takvih, daleko od toga ali ih nešto i nežalim jer su konstantno sebi tabali put za takvo nešto a znali su da postoje i oni koji takve stvari ne opraštaju, pa sad hajde da ronimo suze za njima. Ma ne pada mi na pamet.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
|
|
joe enter je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Bas jucer gledam Dezulovica na balkanskom CNN .. nemre bez Tudjmana. On poredi ondasnji Feral iz rata i sta se ko biva njima desavalo sa ovim zlocinom u Parizu pa jebo ga otac hohstaplerski. U po rata u po golgote naseg naroda oni su zajebavali i podjebavali nas i sprdali se sa nasim zivotima sudbinama i .... sta im se desilo? Nista. i neka nije Bogu Hvala.. samo debil od Bokija razliku ne vidi.. Evo sad , malopre si šatro bio na strani da svi moraju biti podložni kritici i satiri , ali odjednom zameraš kad neko pomene Tuđmana i katoličku njegovu kliku koja je besnela zbog karikatura i satire Ferala. Doduše Tuđman nije pobio Feralovce , ali da nije bio usran u gaće zbog Evrope , ne bi se ni Dežulni mngi iz Ferala nanosili glave više ikada. Opet selektivna priča vas nacionalno ili vdrksi nastrojenih , kritikai satira je OK dok mene ne dira i ne pominje ono što neću da čujem. ne kuzis Nisam ja bio za bilo sto nasilno naspram Feralovaca iako u ratu nije lako trpiti preseravanja "duvaca" iz ofisa. Dok sve zuji oko glave a tvoje ubijaju i tjeraju nemas simpatije prema takvim. Velis Tudjman bio pod lupom. Naravno da je ali nije on mogao svakog ponaosob drzati na uzdama i opet, neces vjerovati niti jedan ustaski taliban nije otisao u redakciju i razvalio im bulje kalasem. kuzis. Da je takvo sto pisao kod ovih ISSOVACA ne bi utipkao ni naslov a kamo li godinama piskarao. Mene je samo iziritiralo poredjenje i izigravanje neke zrtve slicne pobijenih novinara. Nije se njima nista desilo ni blizu. Al hoce Boki faca da ispadne. i kladim se da ce u sljedecoj kolumni vise pisati o lafo mukama pod Tudjmanom no o egzekuciji kolega u Parizu. Bolid
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|