|
|
Stranica: 31/180.
|
[ 4486 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tulkas
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 12:59 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Ko je skapirao, skapirao... nemam nameru da vise drvim o ovome...
Ma manite se objašnjavanja zidovima, gospodine Džoni. Taj list je za sve ove godine vjerovatno dobio na hiljade molbi a i prijetnji da ne rade to što rade ili barem da smanje doživljaj u svemu tome ali uzalud. A onda su im pokucali likovi koji nemaju isti smisao za humor i skratili ih za glavu. I sad kao hajde da stvorimo posebnu naučnu disciplinu koja će se baviti njihovom nevinosti u svemu tome. Mislim, nisam za ubijanje takvih, daleko od toga ali ih nešto i nežalim jer su konstantno sebi tabali put za takvo nešto a znali su da postoje i oni koji takve stvari ne opraštaju, pa sad hajde da ronimo suze za njima. Ma ne pada mi na pamet. I tebi je to ok?
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:02 |
|
|
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:03 |
|
|
Tulkas je napisao/la: I tebi je to ok?
Pazi ovog. Nije OK (daleko od tog) ali ih i ne žalim a objasnio sam zašto.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:04 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: ... ali ne ocekuj onda dobar rasplet... Dobrog raspleta sigurno ne može biti,sa ovolikom količinom zla koje se akumuliralo na svijetu.Ljudi se zanose i uzdaju u nekakva demokratska rješenja,a zlo buja na sve strane.Mi vidimo vanjske manifestacije tih sukoba tipa islam vs zapad,kršćani islam,crni bijeli,židovi arapi i sl. Uvijek pitam takve-koje su to referentne točke oko kojih se može civilizacija dogovoriti,okupiti,krenuti napred...?
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:07 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Tulkas je napisao/la: I tebi je to ok?
Pazi ovog. Nije OK (daleko od tog) ali ih i ne žalim a objasnio sam zašto. ispada da su trazili to sto su dobili. I eto tako sami su si krivi
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:08 |
|
|
Tulkas je napisao/la: ispada da su trazili to sto su dobili. I eto tako sami su si krivi
Ispada.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:09 |
|
|
Tulkas je napisao/la: ne kuzis Nisam ja bio za bilo sto nasilno naspram Feralovaca iako u ratu nije lako trpiti preseravanja "duvaca" iz ofisa. Dok sve zuji oko glave a tvoje ubijaju i tjeraju nemas simpatije prema takvim. Velis Tudjman bio pod lupom. Naravno da je ali nije on mogao svakog ponaosob drzati na uzdama i opet, neces vjerovati niti jedan ustaski taliban nije otisao u redakciju i razvalio im bulje kalasem. kuzis. Da je takvo sto pisao kod ovih ISSOVACA ne bi utipkao ni naslov a kamo li godinama piskarao. Mene je samo iziritiralo poredjenje i izigravanje neke zrtve slicne pobijenih novinara. Nije se njima nista desilo ni blizu. Al hoce Boki faca da ispadne. i kladim se da ce u sljedecoj kolumni vise pisati o lafo mukama pod Tudjmanom no o egzekuciji kolega u Parizu. Bolid Mislim da ti ne kužiš , jer poenta je da kad tebi zviždi oko glave ne značida možeš i smeš dopustiti da se nevini ljudi(u ovom slučaju nevini Srbi) ubijaju iz neke osvete. E zbog toga je Dežul bio hrabar jer biti čovek u takovm okruženju ludila je vrhunska hrabrost. Znaš Tulkaš , ti sigurno takođe ceniš i poštuješ one Srbe koji usu digli svoj glas protiv srpskih ludaka koji su ubijali Hrvate na pravdi boga , i još sigurno ih više ceniš što su pisali i crtali satirične stvari da još više tim gadovima stanu na žulj i pritom ih izludaod besa , jer satira i karikatura najviše esktremiste dovode do ludila jer im pod nos stavljaju istinu koju neće da čuju i vide. Za mene je Dežul bio odličan čovek jer mi je pokazao da su Hrvati dobri ljudi takođe a ne ustaška gamad kojima je genetski urođeno da vole ubijati Srbe(inače stari dobri mit).
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
joe enter je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ne izmišljam jer čitam njegove kolumne u Oslobođenju. Njegova uloga i honorar ovise o izdrkavanju na Čovića i Dodika kao i bh. Hrvate i bh. Srbe kao kolektiv. Mislim da mu se omakla jedna ili dvije kolumne blage "drugarske" kritike naspram kao neke manjine, ali mu je jako brzo ukazano da to ne ide.
Eto, case in point, ako mu je jučer glavna preokupacija bila kako u igru uvući zle Hrvate (možda i bh. Srbe), a ignorirati poplavu islamofašizma po portalima u BiH, sve je jasno.
I ne, Dežul ne dolazi iz BiH, pa ne vidim zašto bi on bio pozvan biti glavnim kritičarom Hrvata i Srba za račun političkog Sarajeva. On doslovno nema nikakve veze sa BiH osim što prima honorar od Selimovića koji su bliski sa SDA, i njegove kolumne u Oslobođenju reflektiraju činjenicu da je doslovno na plaćeničkom putu gdje je pero u službi jedne politike kontra druge dvije, a ne nezavisni analitičar koji rafala po svima na području za koje je kompetentan (Split, Dalmacija, politička scena u RH).
Izmišljaš jer on je pisao baš dosta kolumni o islamskoj zajednici i problemu oko njih , i zbog toga je prozvan islamofobom , a dok tvoji poželjni novinari nisu baš. Kao Dežul nije iz BiH pa ne mse pisati o BiH-Hrvatima. Inače je Dežul pisao o onome što se i meni dešavalo po forumima , kad ti priđe neki nacionalistički Bošnjo ili Hrvat kad kritikujem srpske zločine i srpski fašizam pa hoće da me potapša po ramenu i kaže svaka ti čast , ti si pravi Srbin. E pa od mene dobije odmah kaoi od Dežuladobije odmah reči "Mrš u p.m" ili ih prosto ignorišem. A sad mi reci kad je to Dežul ikada podržao neku bošnjačku političku opciju pa da zaista imaš pravareći da je njihov čovek?! Ne izmišljam, pretplatnik sam na Oslobođenje, i čitam mu kolumnu kada god iziđe. Mogao bih sada taksativno nabrajati kolumne, što bi potvrdilo da ih je preko 95% ide kontra bh. Hrvata i bh. Srba. Ne vidim zašto je to toliko teško vjerovati kada se zna da je nemoguće riješiti se predrasuda prema bh. Hrvatima iz doba Ferala, a uostalom svako upadne u "jaranstvo" i "slatkorječivost" takozvane sarajevske raje. Čak i da to stavimo na stranu, jednostavna činjenica je da mu honorar plaća obitelj Selimović, poznati novopečeni tajkuni koje je stvorio SDA (a i samo Oslobođenje je SDA medij). Nije ni on lud da s vremenom ne napiše nekakvu blažu kritiku kontra nekih devijacija kod Muslimana...sve ostalo bi bilo preprozirno. Ali sve je to blago i "drugarski". Ne može se suditi po reakciji nekih rubnih muslimanskih elemenata koji nisu dovoljno prijetvorni i ne znaju odšutiti ni onih 1% kritike kada nalete (kako bi se opravdalo 99% napda na Srbe i Hrvate). Dežul zna znanje, tu je jednostavno za honorar, spaja ugodno i korisno. Nipošto medijsku prostitutku ne stavljaj u istu ravan s čovjekom koji je radije poginuo na nogama nego živio na koljenima i koji je rafalao po zaslugama.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:15 |
|
|
Citat: Which country is the most successful military power in European history?
France. According to the historian Niall Ferguson, of the 125 major European wars fought since 1495, the French have participated in 50 – more than Austria (47) and England (43). Out of 168 battles fought since 387BC, they have won 109, lost 49 and drawn 10.
The British tend to be rather selective about the battles they remember. Every English schoolboy was once able to recite the roll call of our glorious wins at Crécy (1346), Poitiers (1356) and Agincourt (1415), but no one’s ever heard of the French victories at Patay (1429) and (especially) at Castillon (1453), where French cannons tore the English apart, winning the Hundred Years War and confirming France as the most powerful military nation in Europe.
And what about the Duke of Enghien thrashing the Spanish at Rocroi late on in the Thirty Years War in 1643, ending a century of Spanish dominance? Or the siege of Yorktown, Virginia, in 1781, when General Comte de Rochambeau and American forces prevailed? The British always prided themselves on superiority at sea, but knew they could never win a land war on the Continent.
France’s achievements help to explain another French “military victory”. Whether it is ranks (general, captain, corporal, lieutenant); equipment (lance, mine, bayonet, epaulette, trench); organisation (volunteer, regiment, soldier, barracks) or strategy (army, camouflage, combat, esprit de corps, reconnaissance), the language of warfare is French. http://www.telegraph.co.uk/men/the-filt ... osity.htmlCitat: According to the British historian Niall Ferguson, France has participated in 168 major European wars since 387 BC, out of which they have won 109, drawn 10 and lost 49: this makes France the most successful military power in European history - in terms of number of fought and won. http://en.wikipedia.org/wiki/French_Armed_ForcesCitat: "The French are what they were in Caesar's time, and he has described them, brave to excess but unstable..."
Maurice de Saxe in a letter to Frederick the Great in September 1746. Mala zanimljivost. Meni je isto bila novost u svijetlu novovjekovnog, pretežno anglo, izrugivanja Francuza kao slabića i feminiziranih tipova (We were soldiers: French army? What's that?). Šta Švabo učini jednom privlačnom naordu... I onda sam nastrada još gore... Sad upadam kao padobranac al nek bude...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:17 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: ... ali ne ocekuj onda dobar rasplet... Dobrog raspleta sigurno ne može biti,sa ovolikom količinom zla koje se akumuliralo na svijetu.Ljudi se zanose i uzdaju u nekakva demokratska rješenja,a zlo buja na sve strane.Mi vidimo vanjske manifestacije tih sukoba tipa islam vs zapad,kršćani islam,crni bijeli,židovi arapi i sl. Uvijek pitam takve-koje su to referentne točke oko kojih se može civilizacija dogovoriti,okupiti,krenuti napred...? To je pravo pitanje...sustina svega... Oko cega danasnja ljudska vrsta moze da se okupi i da zajednicki krene napred...koja je to svest koja ce pomiriti ili primiriti sve zavadjene i zakrvljene ljude i ideologije, rase i religije... da li postoji najmanji zajednicki sadrzilac, ili je to opsena... neki kazu da bi nas ujedinila samo neposredna opasnost od kataklizme, neki meteor koji je zapucao prema Zemlji... Mnogo je zla i mrznje, pozitivne i progresivne ideje su ekces, a ne pravilo... ako toga nema, ako se gomila destruktivna moc, pre ili kasnije ce doci do apokalipticnog sukoba, koji ce nas lansirati u srednji vek...ako prezivimo... Hocu da verujem da uvek ima resenja, ne volim da budem glasnik losih vesti...ali mnogo treba da se radi na tome, da mladi ljudi pokrenu tocak jedne vise svesti zajednistva... jos uvek zivimo mentalno u starim podelama, dal od pre 20, 70, ili 2000 godina...sa time nema napred...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:19 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Tulkas je napisao/la: ispada da su trazili to sto su dobili. I eto tako sami su si krivi
Ispada. Ok. 1991. Srbi iz kninske Krajine potjerase sve Hrvate pobise i porusise. I svih ostalih Godina do Oluje cinise zlodjela. Po tvom razmisljanju dobili su sta su trazili..
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:19 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
DzoniBG je napisao/la: BBC je napisao/la: Ti bi danas bio musliman da su tvoji preci tako razmišljali. Ne postoji nikava alternativa osim vrlo grube sile, ako osoba želi da ti nametne vjerske islamske zakone i ne pristaje na bilo kakav kompromis.
Uvek postoji alternativa za razumne ljude...ako sebe dovedes u situaciju da nemas drugu i trecu opciju, ta jedina je po pravilu losa... Mozes uvek sa Blitzom u kolonu, u novi krstaski rat do istrebljenja muslimana... mnogi to sanjaju, dan kad ce neko baciti atomsku bombu i pobiti sva ta "***"...i onda ce sve biti kao ok... Ima milijardu muslimana sirom sveta, ne radi se o malobrojnoj izolovanoj grupaciji koju mozes opkoliti i unistiti... zive na skoro svim meridijanima, i huskanje na sukob protiv islama kao takvog bi imalo pogibeljne posledice... Pakistan kao muslimanska zemlja ima atomsku bombu, verovatno i Iran vec...tu ne moze biti pobednika... Treba smirivati niske strasti... inteligentno vuci poteze, ne kao slabic, i ne tako sto im stalno sugerises da su niza bica...imas masu muslimana koji su normalni i razumni ljudi, koji posteno zive i rade i nikad nikome ne bi naudili... takvi ce npr najvise sad da najebu u Francuskoj, samo kad im cuju ime, najmanje ce ih gledati ispod oka...nece hteti da ih zaposle, neko ce da se najede batine, nekome ce radnju zapaliti... kad krene pozar, neselektivno najebavaju obicno oni najmanje krivi... Prekinuti ratove koji traju od Bliskog istoka do Afganistana, oni osecaju da su tu ugrozeni, da im otimaju zemlju, salju milione ljudi u glad i beznadje... upravo iz takvog miljea se regrutuju najekstremniji, to su uglavnom ljudi koji nemaju sta da izgube, i kojima je jedini put taj neki Alahov put, gde ce na nebu dobiti sve sto ovde nemaju sanse... radi se psiholoski o veoma slabim i pogubljenim likovima... Mozes uvek reci...ma to je stoka, treba sve pobiti... ali ne ocekuj onda dobar rasplet... Ne pričam o tome, izuzev Animal State. Za početak im dati sve što ne-muslimani imaju u sharia državama. I onda čekati njihov potez, pa kako žele.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:23 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Ok. 1991. Srbi iz kninske Krajine potjerase sve Hrvate pobise i porusise. I svih ostalih Godina do Oluje cinise zlodjela. Po tvom razmisljanju dobili su sta su trazili.. Ima raznih paralela gospodine Tulkas, da ih ne pominjemo sve Inače, vidio sam post gospodina Joea u kojem me pominje a koji je moderacija izbrisala pa koristim priliku da ga pozdravim, a i gospođu mamu mu
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:24 |
|
|
joe enter je napisao/la: Tulkas je napisao/la: ne kuzis Nisam ja bio za bilo sto nasilno naspram Feralovaca iako u ratu nije lako trpiti preseravanja "duvaca" iz ofisa. Dok sve zuji oko glave a tvoje ubijaju i tjeraju nemas simpatije prema takvim. Velis Tudjman bio pod lupom. Naravno da je ali nije on mogao svakog ponaosob drzati na uzdama i opet, neces vjerovati niti jedan ustaski taliban nije otisao u redakciju i razvalio im bulje kalasem. kuzis. Da je takvo sto pisao kod ovih ISSOVACA ne bi utipkao ni naslov a kamo li godinama piskarao. Mene je samo iziritiralo poredjenje i izigravanje neke zrtve slicne pobijenih novinara. Nije se njima nista desilo ni blizu. Al hoce Boki faca da ispadne. i kladim se da ce u sljedecoj kolumni vise pisati o lafo mukama pod Tudjmanom no o egzekuciji kolega u Parizu. Bolid Mislim da ti ne kužiš , jer poenta je da kad tebi zviždi oko glave ne značida možeš i smeš dopustiti da se nevini ljudi(u ovom slučaju nevini Srbi) ubijaju iz neke osvete. E zbog toga je Dežul bio hrabar jer biti čovek u takovm okruženju ludila je vrhunska hrabrost. Znaš Tulkaš , ti sigurno takođe ceniš i poštuješ one Srbe koji usu digli svoj glas protiv srpskih ludaka koji su ubijali Hrvate na pravdi boga , i još sigurno ih više ceniš što su pisali i crtali satirične stvari da još više tim gadovima stanu na žulj i pritom ih izludaod besa , jer satira i karikatura najviše esktremiste dovode do ludila jer im pod nos stavljaju istinu koju neće da čuju i vide. Za mene je Dežul bio odličan čovek jer mi je pokazao da su Hrvati dobri ljudi takođe a ne ustaška gamad kojima je genetski urođeno da vole ubijati Srbe(inače stari dobri mit). opet ti po svom. Ja samo rekoh da nije bas tako bilo kao sto Boki predstavlja i pravi mucenika od sebe i poredi sa ovim pokojnicima iz Pariza. da je bilo toliko lose on sada ne bi piskarao
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:24 |
|
|
doc je napisao/la: Mala zanimljivost.
Meni je isto bila novost u svijetlu novovjekovnog, pretežno anglo, izrugivanja Francuza kao slabića i feminiziranih tipova (We were soldiers: French army? What's that?).
Šta Švabo učini jednom privlačnom naordu...
I onda sam nastrada još gore...
Sad upadam kao padobranac al nek bude...
Kada sam ti ja isto to pričao pre godinu dana, ti i još par njih ste se sprdali u stilu "ma kakvi Francuzi, znaju samo modne revije da prave."
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:25 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Ok. 1991. Srbi iz kninske Krajine potjerase sve Hrvate pobise i porusise. I svih ostalih Godina do Oluje cinise zlodjela. Po tvom razmisljanju dobili su sta su trazili.. Ima raznih paralela gospodine Tulkas, da ih ne pominjemo sve Inače, vidio sam post gospodina Joea u kojem me pominje a koji je moderacija izbrisala pa koristim priliku da ga pozdravim, a i gospođu mamu mu Ima paralela ali vidis ja ne razmisljam bas tako. To je tvoj nacin koji docarah
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Carmello Šešelj je napisao/la: doc je napisao/la: Mala zanimljivost.
Meni je isto bila novost u svijetlu novovjekovnog, pretežno anglo, izrugivanja Francuza kao slabića i feminiziranih tipova (We were soldiers: French army? What's that?).
Šta Švabo učini jednom privlačnom naordu...
I onda sam nastrada još gore...
Sad upadam kao padobranac al nek bude...
Kada sam ti ja isto to pričao pre godinu dana, ti i još par njih ste se sprdali u stilu "ma kakvi Francuzi, znaju samo modne revije da prave." Anihilacija u ratu protiv Prusije (jedan od prvih modernih ratova). Poraz u 2 svjetska rata (ajmo reći 1 sr pat pozicija, iako im je Pariz bio na dometu njemačkih haubica), poraz u Indokini, poraz u Alžiru. Ne vidim relevantnost neke pobjede u 7 stoljeću na moderno ratovanje i psihu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:29 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne pričam o tome, izuzev Animal State. Za početak im dati sve što ne-muslimani imaju u sharia državama. I onda čekati njihov potez, pa kako žele. Ne moze tako...onda si isti kao i oni... Treba dati primer kako taj svinjac u kome zive, od zamotanih zena koje osudjuju jer voze auto, da je to primitivno...da je zapadna civilizacija ona koja postuje integritet coveka i zene... Ima tu njihovog bezobrazluka, dolaze na Zapad, okeshu se o socijalu, a hoce da prave drzavu kao onu iz koje su pobegli... ti koji to rade, osuditi za primer. Tu drzava mora da bude jaka, tu nema zezanja... Sa druge strane konstatovati da priliv islamske imigracije vise nije pozeljan, da su prebukirana mesta, nema gde vise... tu treba biti racionalan i strateski zatvoriti magistralu kojom dolaze... Nema vise multi-kulti na stari nacin, to je zavrseno... mogu da dodju samo deficitarni strucnjaci, a za primitivnu radnu snagu naci drugo resenje...jacati domaci natalitet, i sve ono sto sam pisao ranije...
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:30 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ne izmišljam, pretplatnik sam na Oslobođenje, i čitam mu kolumnu kada god iziđe. Mogao bih sada taksativno nabrajati kolumne, što bi potvrdilo da ih je preko 95% ide kontra bh. Hrvata i bh. Srba. Ne vidim zašto je to toliko teško vjerovati kada se zna da je nemoguće riješiti se predrasuda prema bh. Hrvatima iz doba Ferala, a uostalom svako upadne u "jaranstvo" i "slatkorječivost" takozvane sarajevske raje. Čak i da to stavimo na stranu, jednostavna činjenica je da mu honorar plaća obitelj Selimović, poznati novopečeni tajkuni koje je stvorio SDA (a i samo Oslobođenje je SDA medij).
Nije ni on lud da s vremenom ne napiše nekakvu blažu kritiku kontra nekih devijacija kod Muslimana...sve ostalo bi bilo preprozirno. Ali sve je to blago i "drugarski". Ne može se suditi po reakciji nekih rubnih muslimanskih elemenata koji nisu dovoljno prijetvorni i ne znaju odšutiti ni onih 1% kritike kada nalete (kako bi se opravdalo 99% napda na Srbe i Hrvate).
Dežul zna znanje, tu je jednostavno za honorar, spaja ugodno i korisno. Nipošto medijsku prostitutku ne stavljaj u istu ravan s čovjekom koji je radije poginuo na nogama nego živio na koljenima i koji je rafalao po zaslugama.
Nepošten si po ovom pitanju , očekuješ da Dežul piše onako kako si ti zamislio i da mu ti odabiraš teme i to po obrascu procenta konstitutivnih naroda u BiH , tipa 55% kolumni o bošnjama , a ostatak na Srbe i Hrvate , a to znači najmanje o hrvatima jer vas ima najmanje. Teplaćeničkepriče ostaviza nekog drugog , jer ja ne mogu ni u najgorim mislima da zamislim da ako neko radi zbog para onda ide tamo dge se najviše ponudi , a pošto para imanajviše u Hrvata pa u Srba logično bi bilo da bude njihov plaćenik za njihovu stvar , no međutim izgledada je Džul osim što je plaćenik mundžosa usput zavoleo njihov nacionalizam ili postao toliko naivanda je pao na fore "jaranstva i bosanskog zajedništva". Evo ja kao čovek sa strane i koji doalzi naovaj forum mogu reći da su hrvati iz BiH najbolesnie hrvatsko društvo puno fašizmai nacionalizma , kao i ovi međedi iz RS-a što jesu. To je prosto činjenica i to je tako , ali to ne znači da se ne može ništa promeniti , međutim nikad neće jer se stvara non-stop atmosfera izdajstva i nedovoljnog rodoljublja. Kad već proveravaš procenat pisanja o narodima BiH , nadam sedaćeš uputi pismo dr-mr.doc Raspudiću i još sijaset hrvatksih novinara kamenjarske provenijencije da basr malo počnu pisati o prošlosti hrvatskih zločina i hrvatskog fašizma , pa da Raspuđeni malo 'oladi o jugoslovenskoj UDBI i Bošnjama pase malo okrene onome što je glavna misao u BiH-Hrvata , a to je apsolutno ignorisanje svojih loših stvari iz prošlosti i sadašnjosti jer eto kad napadaju Bošnje i islamisti nećemo valjda sad pominjati usašluk i zločine HVO i slično.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Tebi očito nije jasno kako se islam bio proširio na Španjolsku i Balkan. I kako je izbio na Atlantik pa do Indije.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:31 |
|
|
Uglavnom, šta je tu je, da li je ovo kraj priče sa islamskim faktorom u zap. Evropi ili početak, tu smo da ispratimo, jel' tako gospodine Tulkas
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:37 |
|
|
Jos da u Njemackoj zaseru i to bi im bio kraj. hebiga
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:37 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Anihilacija u ratu protiv Prusije (jedan od prvih modernih ratova). Poraz u 2 svjetska rata (ajmo reći 1 sr pat pozicija, iako im je Pariz bio na dometu njemačkih haubica), poraz u Indokini, poraz u Alžiru.
Ne vidim relevantnost neke pobjede u 7 stoljeću na moderno ratovanje i psihu.
Napoleon je bio zadnji veliki Francuz(mada pekinezer rastom) u drzavnickom smislu...a i on je zavrsio neslavno... Po meni, njihova najveca bruka je onako prskanje u ww2, kad su ih Nemci za 6 nedelja pregazili... posle toga vise nikad nisu bili velika sila, Hitlerovo slikanje kod Ajfelove kule je slika njihovog epskog poraza...price o pokretu otpora je tek nesto da se kaze... dobilu su takvu sljagu, jos im obraz bridi... Sa umetnicke i naucne strane, uvek su bili i ostali sila... tu ih nikad ne bi omalovazio...
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:38 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Kada sam ti ja isto to pričao pre godinu dana, ti i još par njih ste se sprdali u stilu "ma kakvi Francuzi, znaju samo modne revije da prave." Anihilacija u ratu protiv Prusije (jedan od prvih modernih ratova). Poraz u 2 svjetska rata (ajmo reći 1 sr pat pozicija, iako im je Pariz bio na dometu njemačkih haubica), poraz u Indokini, poraz u Alžiru. Ne vidim relevantnost neke pobjede u 7 stoljeću na moderno ratovanje i psihu. Od svog postanka, pa sve do 1815, Francuzi su bili bez premca najjača vojna sila u Evropi. Znači, više od jednog milenijuma konstantno najjači, a ne samo zbog jedne pobede u 7. veku, kako si ti napisao, praveći se pametan. I bilo je potrebno da se cela Evropa ujedini protiv njih da bi početkom 19. veka pobedili Francusku koja je uzgred tada bila sjebana zbog revolucije i svega što revolucija donosi. I to im je uspelo tek u šestom pokušaju, jer su prvih pet koalicija protiv Napoleona doživele poraz. I sada je kao 1000 godina apsolutne dominacije daleko manje važno nego dve izgubljene bitke kada se donosi zaključak o njima...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 sij 2015, 13:39 |
|
|
joe enter je napisao/la: forum mogu reći da su hrvati iz BiH najbolesnie hrvatsko društvo puno fašizmai nacionalizma , kao i ovi međedi iz RS-a što jesu. To je prosto činjenica i to je tako , ali to ne znači da se ne može ništa promeniti , međutim nikad neće jer se stvara non-stop atmosfera izdajstva i nedovoljnog rodoljublja.
kamenjarske provenijencije
hrvatskih zločina i hrvatskog fašizma , usašluk
Evo da sve bude transparentno, baniran je na mjesec dana zbog defamacije. U svakom demokratskom društvu je prihvatljivo kritizirati i ideje i ideologije (osobito religiju), ali zvati cijeli jedan narod "bolesnim", te udarati s standardnim vokabularom koji se inače koristi kao psihološka priprema pred klanje toga naroda, je ipak nedopustivo. Teško ćeš pronaći većeg liberala od mene, ali u mojoj kući nazivate bh. Hrvate bolesnicima je ipak previše. Au revoir, vidimo se 10.2.2015.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: goran2hr i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|