HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 22 sij 2025, 16:04.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4486 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 180  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Francuska
PostPostano: 13 sij 2015, 23:16 

Ne hvala. I tema je Francuska, razguli sa tim trolanjem jer ideš na žalbe. Imaš islam-bosna forum ako ti dosadno.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2015, 23:17 

Ministry of Sound je napisao/la:

slika

Da se vratimo na temu.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2015, 23:19 

BBC je napisao/la:
Ne hvala. I tema je Francuska, razguli sa tim trolanjem jer ideš na žalbe. Imaš islam-bosna forum ako ti dosadno.

Ti si taj koji trola a ne ja.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 00:07 

http://www.medias.rs/najnovije-vesti/hvalio-terorizam-otisao-u-zatvor/

Eh , sta ti je demokratija ,svaka im cast. U evroskoj kolijevci iste , mozes slobodno reci sto god hoces,.. ( nekad vise, nekad manje)
Nisu ga ni kamenovali . :palacgore2

Pijani ljudi pocesto kazu i nesto nesuvislo , no ovaj ce imati cetiri godine za trjeznjenje u zatocenistvu.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 00:22 

korrisnik je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Ovako Muslimani i islamisti iz Klix redakcije objave ovu sliku. Nema pokazivati lice Muhameda, haram i pakao ih čeka. Toliko sranja o tome i blokiranje komentara da podivljali muslimani ne bi pisali svašta, i na kraju nemaju muda da podrže svoje kolege.

slika

Fala Bogu nismo ko kršćani da imamo ikone i da ih ližemo cmokamo.

Za reciprocnu uvredu islamu , kod tvojih radiklala , pala bi fetva .
Nesto bi ti secnuli .

A na klixu bi te banovali brze od munje za po sata.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 00:37 

Svarog je napisao/la:
korrisnik je napisao/la:

Fala Bogu nismo ko kršćani da imamo ikone i da ih ližemo cmokamo.

Nesto bi ti secnuli .

Samo što je muslimanima grijeh da barkaju u tuđe svetinje.
E sad ako on meni uzurpira valja mi uzvratiti iako bi mogao prosaburati ali što bi.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 00:39 

korrisnik je napisao/la:
Svarog je napisao/la:

Nesto bi ti secnuli .

E sad ako on meni uzurpira valja mi uzvratiti iako bi mogao prosaburati ali što bi.

Stvarno, zašto si tolika muslimanska lažovčina. Muhammad i njegovi rušili tuđe svetinje i kipove.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 00:50 

BBC je napisao/la:
korrisnik je napisao/la:

Stvarno, zašto si tolika muslimanska lažovčina. Muhammad i njegovi rušili tuđe svetinje i kipove.

A je li?
“You will certainly hear much abuse from the followers of
previous books and from the idol-worshipping people. And if
you are patient and keep your duty — this is surely a matter of
great resolution.” — 3:186
2. “Many of the followers of previous books wish that they could
turn you back into disbelievers after you have believed, but you
should pardon and forgive.” — 2:109
“When you hear Allah’s messages disbelieved in and mocked
at, sit not with them until they enter into some other discourse.”
Muhamed a.s nije išao i ismijavao i crtao karikature. Kipovi su srušeni u Kabi koja je bila muslimanska, bilo je i kasnije mušrika. Niko nije njihove svetinje ismijavao samo su smatrane širkom.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 00:54 

To nema nikakve veze sa mojim komentarom. Kaba je postala "muslimanska" jer je Muhammad vojno osvojio, pobio što je mislio pobiti i uništio tuđe svetinje.

Inače za ostale forumaše jedno kratko objašnjenje:

- ISIL danas radi sve što je Muhammad radio kad se osjećao vojno nadmoćniji.

- Korrisnik ovdje na forumu laže i takija isto kako je Muhammad takijao dok se osjećao vojno slab i čekao priliku.
Zato postoje kontradikcije u Kuranu. Ali jasno se kaže da posljednji stihovi pobijaju stare. I vrijede one kojih se ISIL danas drži. No naravno, nije muslimanu grijeh lagati ne-muslimane i petljati dok se osjeća slab (dok na primjer u Bosni nema šerijata još uvijek).

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 00:57 

BBC je napisao/la:
To nema nikakve veze sa mojim komentarom. Kaba je postala "muslimanska" jer je Muhammad vojno osvojio, pobio što je mislio pobiti i uništio tuđe svetinje.

Inače za ostale forumaše jedno kratko objašnjenje:

- ISIL danas radi sve što je Muhammad radio kad se osjećao vojno nadmoćniji.

- Korrisnik ovdje na forumu laže i takija isto kako je Muhammad takijao dok se osjećao vojno slab i čekao priliku.
Zato postoje kontradikcije u Kuranu. Ali jasno se kaže da posljednji stihovi pobijaju stare. I vrijede one kojih se ISIL danas drži. No naravno, nije muslimanu grijeh lagati ne-muslimane i petljati dok se osjeća slab (dok na primjer u Bosni nema šerijata još uvijek).

Lafine Davida Wooda ostavi kome drugom.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 00:58 

Kaba je pripadala Kurejšijama i Muhamedov a.s otac je poginuo Abdulah kad je bila bitka slonova.TO ke bočp lad su kršćani napali Kabu.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 00:58 

To ti je tako bilo. Muhammad = ISIL. Sve je bilo isto.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 01:00 

Samim tim da pričate o nekim sabljama, ubijanjima i ratovima u kontekstu religije govori da to može biti samo sotonsko sa aspekta religije. Eto kao neki "allah" poslao tipa da ubija i kolje u njegovo ime. Veze s mozgom nema.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 01:02 

BBC je napisao/la:
Samim tim da pričate o nekim sabljama, ubijanjima i ratovima u kontekstu religije govori da to može biti samo sotonsko sa aspekta religije. Eto kao neki "allah" poslao tipa da ubija i kolje u njegovo ime. Veze s mozgom nema.

A ko je došao da donese mač? Isus.
Čitaj. Ne to je metafora ne to je stari zavjet.

Tačno taktika Davida Wooda. Ubojstvo je dozvoljeno samo u samoodbrani.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 01:03 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
slika

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 01:04 

Metafora vs Mukijevi vrlo konkretni zločini i radovi sa sabljom. Opet te dobro takija hvata.
No dobar si ti ovdje, nek svi Hrvati i Srbi vide sa kakvim *** bi trebali kao neku zajedničku državu praviti.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 01:05 

korrisnik je napisao/la:
Svarog je napisao/la:

Nesto bi ti secnuli .

Sam znas da nije tako .
Svakodnevno smo svjedoci , kako progona pripadnika drugih religija , tako i unistavanja njihovih svetinja od strane muslimana .
Pravoslavnih, budistickih, katolitckih . Ruse svetinje i jedni drugima , i unutar islama . Tu mislim na frakcije ...shiti sunitima i alavitima , suniti shitima i alavitima , a alaviti opet , shitima i sunitima...i tako u petlju...
O da , rusili su i hricani i krscani jedni drugima , pa onda i vama...U proslom ratu su hriscani pojacali za jedan zubac , pa su porusili vise( nego sto imaju obicaj) muslimanima , nego muslimani njima . Valjda , da i drugi vide , kako je njima bilo , kada su njihove svetinje u proslosti stradavale.
Trudili su se i muslimani da u i proslom ratu , makar izjednace rezultat , pa su popalili i porusili opet povelik broj , ali vise nisu mogli dohvatiti , a jebalo ih je i prisustvo MZ koje im je uveliko cuvalo i sacuvalo guzove (pa nije bilo zgodno zgodno :neznam )
I tako .
Sve u svemu , sve prsti od ljepote.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 01:11 

Svarog je napisao/la:
korrisnik je napisao/la:

Sam znas da nije tako .
Svakodnevno svjedoci kako progona pripadnika drugih religija , tako i unistavanja njihovih svetinja ,od strane muslimana .
Pravoslavnih, budistickih, katolitckih . Ruse svetinje i jedni drugima , i unutar islama . Tu mislim na frakcije ...shiti sunitima , i alavitima , suniti shitima i alavitima , a alaviti shitima i sunitima...i tako u petlju...
O da , rusili su i hricani i krscani jedni drugima , pa onda i vama...U proslom ratu su hriscani pojacali za jedan zubac , pa su porusili mnogo vise muslimanima , nego muslimani njima, nego sto imaju obicaj . Valjda , da i drugi vide , kako je njima bilo , kada su njihove svetinje u proslosti stradavale.
Trudili su se i muslimani da u i proslom ratu , makar izjednace rezultat , pa su popalili i porusili opet povelik broj , ali vise nisu mogli dohvatiti , a jebalo ih je i prisustvo MZ koje im je uveliko cuvalo i sacuvalo guzove (pa nije bilo zgodno zgodno :neznam )
I tako .

Psovanje crtanje karikatura. "Vama vaša vjera a meni moja"
"Allah doista štiti vjernike, Allah sigurno ne voli nijednog izdajnika, nezahvalnika.

Dopušta se odbrana onima koje drugi napadnu, zato što im se nasilje čini - a Allah ih je, doista, kadar pomoći*

onima koji su ni krivi ni dužni iz zavičaja svoga prognani samo zato što su govorili: "Gospodar naš je Allah!" A da Allah ne suzbija neke ljude drugima, do temelja bi bili porušeni manastiri, i crkve, i havre, a i džamije u kojime se mnogo spominje Allahovo ime. A Allah će sigurno pomoći one koji vjeru Njegovu pomažu - ta Allah je zaista moćan i silan "-
'Dobro i zlo nisu isto, zlo uzvrati dobrim pa će ti i neprijatelj prisni prijatelj postati. To mogu samo strpljivi, to mogu samo sretni.'' (Fussilet, 34,35)

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 01:18 

BBC je napisao/la:
Metafora vs Mukijevi vrlo konkretni zločini i radovi sa sabljom. Opet te dobro takija hvata.
No dobar si ti ovdje, nek svi Hrvati i Srbi vide sa kakvim *** bi trebali kao neku zajedničku državu praviti.

Nek Bošnjaci vide kome su dali Alijansu 1992 i da se opet ne zajebu.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 01:47 

korrisnik je napisao/la:
Svarog je napisao/la:

Sam znas da nije tako .
Svakodnevno svjedoci kako progona pripadnika drugih religija , tako i unistavanja njihovih svetinja ,od strane muslimana .
Pravoslavnih, budistickih, katolitckih . Ruse svetinje i jedni drugima , i unutar islama . Tu mislim na frakcije ...shiti sunitima , i alavitima , suniti shitima i alavitima , a alaviti shitima i sunitima...i tako u petlju...
O da , rusili su i hricani i krscani jedni drugima , pa onda i vama...U proslom ratu su hriscani pojacali za jedan zubac , pa su porusili mnogo vise muslimanima , nego muslimani njima, nego sto imaju obicaj . Valjda , da i drugi vide , kako je njima bilo , kada su njihove svetinje u proslosti stradavale.
I tako .

Allah doista štiti vjernike, Allah sigurno ne voli nijednog izdajnika, nezahvalnika.

Dopušta se odbrana onima koje drugi napadnu, zato što im se nasilje čini - a Allah ih je, doista, kadar pomoći*

onima koji su ni krivi ni dužni iz zavičaja svoga prognani samo zato što su govorili: "Gospodar naš je Allah!" A da Allah ne suzbija neke ljude drugima, do temelja bi bili porušeni manastiri, i crkve, i havre, a i džamije u kojime se mnogo spominje Allahovo ime. A Allah će sigurno pomoći one koji vjeru Njegovu pomažu - ta Allah je zaista moćan i silan -

Sve stoji ...
Apsolutno postujem sve religije , i ne kazem to , tek onako..Rjetko se od mene moze cuti ista uvredljivo na racun icijieg vjerskog ubjedjenja .
Nisam bio sretan , kada sam u ratu vidjao zapaljene i porusene dzamije ili katolicke crkve .
(Sjecam se jednom prilikom sam , u samom finisu ratnog okrsaja u jednom mjestu, usao napustenu katolicku crkvu . Vrata su bila sirom otvorena .
Osjecaj je prilicno mucan . Cak sam osjetio nelagodu sto sam naoruzan , sto je u takvoj situaciji pomalo neobicno jer sam cesto i spavao takav)

Elem , tema.. bez obzira sta se nama u Francuskoj svidjalo nesto ili ne ,sta ce francuski karikaturista objaviti u Francuskoj , stvar je Francuske i Francuza .
Ako se nekom ko je dosao u Francusku ne svidja , ima cetiri sasvim ok rjesenja... ili da okrene glavu od toga ,protestuje , tuzi autora... ili da se vrati odakle je dosao.
Ubiti autora je apsolutno neprihvatljivo i sumnjam da je rjesenje .

Jedino pravo rjesenje , koliko god ono bilo tesko, je otjerati Zapad i sama Francuze iz svojih zemalja u kojim su im cinili neuporedivo brojnija i veca necovjestva .
Jednom su uspjeli , zasto ne bi opet ?

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 02:09 

Svarog je napisao/la:
korrisnik je napisao/la:

Allah doista štiti vjernike, Allah sigurno ne voli nijednog izdajnika, nezahvalnika.

onima koji su ni krivi ni dužni iz zavičaja svoga prognani samo zato što su govorili: "Gospodar naš je Allah!" A da Allah ne suzbija neke ljude drugima, do temelja bi bili porušeni manastiri, i crkve, i havre, a i džamije u kojime se mnogo spominje Allahovo ime. A Allah će sigurno pomoći one koji vjeru Njegovu pomažu - ta Allah je zaista moćan i silan -

Sve stoji ...
Apsolutno postujem sve religije , i ne kazem to , tek onako..Rjetko se od mene moze cuti ista uvredljivo na racun icijieg vjerskog ubjedjenja .
Nisam bio sretan , kada sam u ratu vidjao zapaljene i porusene dzamije ili katolicke crkve .
(Sjecam se jednom prilikom sam , u samom finisu ratnog okrsaja u jednom mjestu, usao napustenu katolicku crkvu . Vrata su bila sirom otvorena .
Osjecaj je prilicno mucan . Cak sam osjetio nelagodu sto sam naoruzan , sto je u takvoj situaciji pomalo neobicno jer sam cesto i spavao takav)

Elem , tema.. bez obzira sta se nama u Francuskoj svidjalo nesto ili ne ,sta ce francuski karikaturista objaviti u Francuskoj , stvar je Francuske i Francuza .
Ako se nekom ko je dosao u Francusku ne svidja , ima cetiri sasvim ok rjesenja... ili da okrene glavu od toga ,protestuje , tuzi autora... ili da se vrati odakle je dosao.

Jedino pravo rjesenje , koliko god ono bilo tesko, je otjerati Zapad i sama Francuze iz svojih zemalja u kojim su im cinili neuporedivo brojnija i veca necovjestva .

Problem je što se napad na vjeru želi provlačiti kroz slobodu govora po cijelom svijetu.
Križarski rat je počeo i George Bush je u tome bio u pravu.
Zamisli da neko a ateisti imaju običaj ovako reći, mi nemamo ništa protiv muslimana kršćana nama samo Islam i kršćanstvo smetaju u prijevodu (dobri ste vi ljudi ali malo glupi što svašta vjerujete). Javlja se nekakav osjećas sažaljenja potpraćen sa sprdancijom.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 02:36 

korrisnik je napisao/la:
Svarog je napisao/la:

Sve stoji ...

Problem je što se napad na vjeru želi provlačiti kroz slobodu govora po cijelom svijetu.
Križarski rat je počeo i George Bush je u tome bio u pravu.
Zamisli da neko a ateisti imaju običaj ovako reći, mi nemamo ništa protiv muslimana kršćana nama samo Islam i kršćanstvo smetaju u prijevodu (dobri ste vi ljudi ali malo glupi što svašta vjerujete). Javlja se nekakav osjećas sažaljenja potpraćen sa sprdancijom.

Mislim da ti je lose poredjenje .
U pozadini vecine sukoba i ratova su drugi razlozi...otimacine bogatstava i raznoraznih resursa...sve drugo je samo paravan i manipulacija .

Npr...ovaj zlocin , koji su uradili muslimanski ekstremisti , je nabacaj na volej Zapadu.
Da li iko normalan moze i pomisliti da ce se islamski svijet osloboditi zapadnog imperjalizma vjerskim radikalizmom ?
Kada su se prosli put oslobodili nije ga bilo ni u tragovima.
Odrubljivanjem nekolicine glava , ubijanjem novinara u sred Pariza i slicnim zlodjelima.. samo daju podrsku i pravdanje Zapadu ,pred ionako isprepadanim i od istog tog Zapada ustravljenim ostatkom Svijeta , da ih ''demokratizuju'' dok ne pocrkaju.
Zato , uopste nije bez osnova reci , da je upravo Zapad taj koji je instalirao vecinu tih ''Al Kaida''

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 11:56 

Nekad 60.000 primjeraka. Danas 3 milijuna na 16 jezika svijeta. Tekbirrrr.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 12:03 

Najnovije je kažu da nestaju svjetlosnom brzinom, i da se sada planira nastavak tiskanja, sve do 5 milijuna primjeraka.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2015, 12:20 

Citat:

Red je na vas: Francuski tjednik Le Canard Enchaine dobio prijetnje
Dan nakon pokolja
OBJAVA: Utorak, 13. siječnja 2015. 21:21

Najveći i najpopularniji satirični tjednik u Francuskoj Le Canard Enchaine (Okovani patak) objavio je da je dobio ''jezive prijetnje smrću'' dan nakon što su islamisti ubili 12 osoba u napadu na redakciju časopisa Charlie Hebdo u Parizu.

"Red je na vas", navedeno je u e-mailu upućenom tom časopisu 8. siječnja, uz prijetnju da će njihovi novinari biti ''isječeni na komade sjekirom'', navodi se u sutrašnjem (srijeda, op.ur.) izdanju tog časopisa, prenosi France Presse.

Prismotra je pojačana obzirom na kontekst, a policija je pokrenula istragu, navodi redakcija tog časopisa.

Le Canard Enchaine je najpopularniji francuski satirični tjednik s naknadom od blizu pola milijuna primjeraka, u odnosu na Charlie Hebdo sa 60.000.

Časopis osnovan 1915. poznat je po mnogim ekskluzivama o političkim i poslovnim krugovima i istraživačkim tekstovima o skandalima, uz objavljivanje šala i karikatura.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4486 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 180  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: