|
|
Stranica: 37/180.
|
[ 4486 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 13 sij 2015, 23:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne hvala. I tema je Francuska, razguli sa tim trolanjem jer ideš na žalbe. Imaš islam-bosna forum ako ti dosadno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 13 sij 2015, 23:17 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Da se vratimo na temu.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 13 sij 2015, 23:19 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
BBC je napisao/la: Ne hvala. I tema je Francuska, razguli sa tim trolanjem jer ideš na žalbe. Imaš islam-bosna forum ako ti dosadno. Ti si taj koji trola a ne ja.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 00:07 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10010 Lokacija: Banja Luka
|
http://www.medias.rs/najnovije-vesti/hvalio-terorizam-otisao-u-zatvor/Eh , sta ti je demokratija ,svaka im cast. U evroskoj kolijevci iste , mozes slobodno reci sto god hoces,.. ( nekad vise, nekad manje) Nisu ga ni kamenovali . Pijani ljudi pocesto kazu i nesto nesuvislo , no ovaj ce imati cetiri godine za trjeznjenje u zatocenistvu.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 00:22 |
|
|
korrisnik je napisao/la: BBC je napisao/la: Ovako Muslimani i islamisti iz Klix redakcije objave ovu sliku. Nema pokazivati lice Muhameda, haram i pakao ih čeka. Toliko sranja o tome i blokiranje komentara da podivljali muslimani ne bi pisali svašta, i na kraju nemaju muda da podrže svoje kolege. Fala Bogu nismo ko kršćani da imamo ikone i da ih ližemo cmokamo. Za reciprocnu uvredu islamu , kod tvojih radiklala , pala bi fetva . Nesto bi ti secnuli . A na klixu bi te banovali brze od munje za po sata.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 00:37 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Svarog je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Fala Bogu nismo ko kršćani da imamo ikone i da ih ližemo cmokamo.
Za reciprocnu uvredu islamu , kod tvojih radiklala , pala bi fetva . Nesto bi ti secnuli . A na klixu bi te banovali brze od munje za po sata. Samo što je muslimanima grijeh da barkaju u tuđe svetinje. E sad ako on meni uzurpira valja mi uzvratiti iako bi mogao prosaburati ali što bi.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 00:39 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Svarog je napisao/la:
Za reciprocnu uvredu islamu , kod tvojih radiklala , pala bi fetva . Nesto bi ti secnuli .
A na klixu bi te banovali brze od munje za po sata. Samo što je muslimanima grijeh da barkaju u tuđe svetinje. E sad ako on meni uzurpira valja mi uzvratiti iako bi mogao prosaburati ali što bi. Stvarno, zašto si tolika muslimanska lažovčina. Muhammad i njegovi rušili tuđe svetinje i kipove.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 00:50 |
|
|
BBC je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Samo što je muslimanima grijeh da barkaju u tuđe svetinje. E sad ako on meni uzurpira valja mi uzvratiti iako bi mogao prosaburati ali što bi.
Stvarno, zašto si tolika muslimanska lažovčina. Muhammad i njegovi rušili tuđe svetinje i kipove. A je li? “You will certainly hear much abuse from the followers of previous books and from the idol-worshipping people. And if you are patient and keep your duty — this is surely a matter of great resolution.” — 3:186 2. “Many of the followers of previous books wish that they could turn you back into disbelievers after you have believed, but you should pardon and forgive.” — 2:109 “When you hear Allah’s messages disbelieved in and mocked at, sit not with them until they enter into some other discourse.” Muhamed a.s nije išao i ismijavao i crtao karikature. Kipovi su srušeni u Kabi koja je bila muslimanska, bilo je i kasnije mušrika. Niko nije njihove svetinje ismijavao samo su smatrane širkom.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 00:54 |
|
|
To nema nikakve veze sa mojim komentarom. Kaba je postala "muslimanska" jer je Muhammad vojno osvojio, pobio što je mislio pobiti i uništio tuđe svetinje.
Inače za ostale forumaše jedno kratko objašnjenje:
- ISIL danas radi sve što je Muhammad radio kad se osjećao vojno nadmoćniji.
- Korrisnik ovdje na forumu laže i takija isto kako je Muhammad takijao dok se osjećao vojno slab i čekao priliku. Zato postoje kontradikcije u Kuranu. Ali jasno se kaže da posljednji stihovi pobijaju stare. I vrijede one kojih se ISIL danas drži. No naravno, nije muslimanu grijeh lagati ne-muslimane i petljati dok se osjeća slab (dok na primjer u Bosni nema šerijata još uvijek).
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 00:57 |
|
|
BBC je napisao/la: To nema nikakve veze sa mojim komentarom. Kaba je postala "muslimanska" jer je Muhammad vojno osvojio, pobio što je mislio pobiti i uništio tuđe svetinje.
Inače za ostale forumaše jedno kratko objašnjenje:
- ISIL danas radi sve što je Muhammad radio kad se osjećao vojno nadmoćniji.
- Korrisnik ovdje na forumu laže i takija isto kako je Muhammad takijao dok se osjećao vojno slab i čekao priliku. Zato postoje kontradikcije u Kuranu. Ali jasno se kaže da posljednji stihovi pobijaju stare. I vrijede one kojih se ISIL danas drži. No naravno, nije muslimanu grijeh lagati ne-muslimane i petljati dok se osjeća slab (dok na primjer u Bosni nema šerijata još uvijek). Lafine Davida Wooda ostavi kome drugom.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 00:58 |
|
|
Kaba je pripadala Kurejšijama i Muhamedov a.s otac je poginuo Abdulah kad je bila bitka slonova.TO ke bočp lad su kršćani napali Kabu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 00:58 |
|
|
To ti je tako bilo. Muhammad = ISIL. Sve je bilo isto.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 01:00 |
|
|
Samim tim da pričate o nekim sabljama, ubijanjima i ratovima u kontekstu religije govori da to može biti samo sotonsko sa aspekta religije. Eto kao neki "allah" poslao tipa da ubija i kolje u njegovo ime. Veze s mozgom nema.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 01:02 |
|
|
BBC je napisao/la: Samim tim da pričate o nekim sabljama, ubijanjima i ratovima u kontekstu religije govori da to može biti samo sotonsko sa aspekta religije. Eto kao neki "allah" poslao tipa da ubija i kolje u njegovo ime. Veze s mozgom nema. A ko je došao da donese mač? Isus. Čitaj. Ne to je metafora ne to je stari zavjet. Tačno taktika Davida Wooda. Ubojstvo je dozvoljeno samo u samoodbrani.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 01:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24059 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 01:04 |
|
|
Metafora vs Mukijevi vrlo konkretni zločini i radovi sa sabljom. Opet te dobro takija hvata. No dobar si ti ovdje, nek svi Hrvati i Srbi vide sa kakvim *** bi trebali kao neku zajedničku državu praviti.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 01:05 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Svarog je napisao/la:
Za reciprocnu uvredu islamu , kod tvojih radiklala , pala bi fetva . Nesto bi ti secnuli .
A na klixu bi te banovali brze od munje za po sata. Samo što je muslimanima grijeh da barkaju u tuđe svetinje. E sad ako on meni uzurpira valja mi uzvratiti iako bi mogao prosaburati ali što bi. Sam znas da nije tako . Svakodnevno smo svjedoci , kako progona pripadnika drugih religija , tako i unistavanja njihovih svetinja od strane muslimana . Pravoslavnih, budistickih, katolitckih . Ruse svetinje i jedni drugima , i unutar islama . Tu mislim na frakcije ...shiti sunitima i alavitima , suniti shitima i alavitima , a alaviti opet , shitima i sunitima...i tako u petlju... O da , rusili su i hricani i krscani jedni drugima , pa onda i vama...U proslom ratu su hriscani pojacali za jedan zubac , pa su porusili vise( nego sto imaju obicaj) muslimanima , nego muslimani njima . Valjda , da i drugi vide , kako je njima bilo , kada su njihove svetinje u proslosti stradavale. Trudili su se i muslimani da u i proslom ratu , makar izjednace rezultat , pa su popalili i porusili opet povelik broj , ali vise nisu mogli dohvatiti , a jebalo ih je i prisustvo MZ koje im je uveliko cuvalo i sacuvalo guzove (pa nije bilo zgodno zgodno ) I tako . Sve u svemu , sve prsti od ljepote.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 01:11 |
|
|
Svarog je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Samo što je muslimanima grijeh da barkaju u tuđe svetinje. E sad ako on meni uzurpira valja mi uzvratiti iako bi mogao prosaburati ali što bi.
Sam znas da nije tako . Svakodnevno svjedoci kako progona pripadnika drugih religija , tako i unistavanja njihovih svetinja ,od strane muslimana . Pravoslavnih, budistickih, katolitckih . Ruse svetinje i jedni drugima , i unutar islama . Tu mislim na frakcije ...shiti sunitima , i alavitima , suniti shitima i alavitima , a alaviti shitima i sunitima...i tako u petlju... O da , rusili su i hricani i krscani jedni drugima , pa onda i vama...U proslom ratu su hriscani pojacali za jedan zubac , pa su porusili mnogo vise muslimanima , nego muslimani njima, nego sto imaju obicaj . Valjda , da i drugi vide , kako je njima bilo , kada su njihove svetinje u proslosti stradavale. Trudili su se i muslimani da u i proslom ratu , makar izjednace rezultat , pa su popalili i porusili opet povelik broj , ali vise nisu mogli dohvatiti , a jebalo ih je i prisustvo MZ koje im je uveliko cuvalo i sacuvalo guzove (pa nije bilo zgodno zgodno ) I tako . Sve u svemu , sve prsti od ljepote. Psovanje crtanje karikatura. "Vama vaša vjera a meni moja" "Allah doista štiti vjernike, Allah sigurno ne voli nijednog izdajnika, nezahvalnika. Dopušta se odbrana onima koje drugi napadnu, zato što im se nasilje čini - a Allah ih je, doista, kadar pomoći* onima koji su ni krivi ni dužni iz zavičaja svoga prognani samo zato što su govorili: "Gospodar naš je Allah!" A da Allah ne suzbija neke ljude drugima, do temelja bi bili porušeni manastiri, i crkve, i havre, a i džamije u kojime se mnogo spominje Allahovo ime. A Allah će sigurno pomoći one koji vjeru Njegovu pomažu - ta Allah je zaista moćan i silan "- 'Dobro i zlo nisu isto, zlo uzvrati dobrim pa će ti i neprijatelj prisni prijatelj postati. To mogu samo strpljivi, to mogu samo sretni.'' (Fussilet, 34,35)
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 01:18 |
|
|
BBC je napisao/la: Metafora vs Mukijevi vrlo konkretni zločini i radovi sa sabljom. Opet te dobro takija hvata. No dobar si ti ovdje, nek svi Hrvati i Srbi vide sa kakvim *** bi trebali kao neku zajedničku državu praviti. Nek Bošnjaci vide kome su dali Alijansu 1992 i da se opet ne zajebu.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 01:47 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Svarog je napisao/la: Sam znas da nije tako . Svakodnevno svjedoci kako progona pripadnika drugih religija , tako i unistavanja njihovih svetinja ,od strane muslimana . Pravoslavnih, budistickih, katolitckih . Ruse svetinje i jedni drugima , i unutar islama . Tu mislim na frakcije ...shiti sunitima , i alavitima , suniti shitima i alavitima , a alaviti shitima i sunitima...i tako u petlju... O da , rusili su i hricani i krscani jedni drugima , pa onda i vama...U proslom ratu su hriscani pojacali za jedan zubac , pa su porusili mnogo vise muslimanima , nego muslimani njima, nego sto imaju obicaj . Valjda , da i drugi vide , kako je njima bilo , kada su njihove svetinje u proslosti stradavale. Trudili su se i muslimani da u i proslom ratu , makar izjednace rezultat , pa su popalili i porusili opet povelik broj , ali vise nisu mogli dohvatiti , a jebalo ih je i prisustvo MZ koje im je uveliko cuvalo i sacuvalo guzove (pa nije bilo zgodno zgodno ) I tako . Sve u svemu , sve prsti od ljepote. Psovanje crtanje karikatura. "Vama vaša vjera a meni moja" Allah doista štiti vjernike, Allah sigurno ne voli nijednog izdajnika, nezahvalnika. Dopušta se odbrana onima koje drugi napadnu, zato što im se nasilje čini - a Allah ih je, doista, kadar pomoći* onima koji su ni krivi ni dužni iz zavičaja svoga prognani samo zato što su govorili: "Gospodar naš je Allah!" A da Allah ne suzbija neke ljude drugima, do temelja bi bili porušeni manastiri, i crkve, i havre, a i džamije u kojime se mnogo spominje Allahovo ime. A Allah će sigurno pomoći one koji vjeru Njegovu pomažu - ta Allah je zaista moćan i silan - Sve stoji ... Apsolutno postujem sve religije , i ne kazem to , tek onako..Rjetko se od mene moze cuti ista uvredljivo na racun icijieg vjerskog ubjedjenja . Nisam bio sretan , kada sam u ratu vidjao zapaljene i porusene dzamije ili katolicke crkve . (Sjecam se jednom prilikom sam , u samom finisu ratnog okrsaja u jednom mjestu, usao napustenu katolicku crkvu . Vrata su bila sirom otvorena . Osjecaj je prilicno mucan . Cak sam osjetio nelagodu sto sam naoruzan , sto je u takvoj situaciji pomalo neobicno jer sam cesto i spavao takav) Elem , tema.. bez obzira sta se nama u Francuskoj svidjalo nesto ili ne ,sta ce francuski karikaturista objaviti u Francuskoj , stvar je Francuske i Francuza . Ako se nekom ko je dosao u Francusku ne svidja , ima cetiri sasvim ok rjesenja... ili da okrene glavu od toga ,protestuje , tuzi autora... ili da se vrati odakle je dosao. Ubiti autora je apsolutno neprihvatljivo i sumnjam da je rjesenje . Jedino pravo rjesenje , koliko god ono bilo tesko, je otjerati Zapad i sama Francuze iz svojih zemalja u kojim su im cinili neuporedivo brojnija i veca necovjestva . Jednom su uspjeli , zasto ne bi opet ?
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 02:09 |
|
|
Svarog je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Psovanje crtanje karikatura. "Vama vaša vjera a meni moja" Allah doista štiti vjernike, Allah sigurno ne voli nijednog izdajnika, nezahvalnika.
Dopušta se odbrana onima koje drugi napadnu, zato što im se nasilje čini - a Allah ih je, doista, kadar pomoći*
onima koji su ni krivi ni dužni iz zavičaja svoga prognani samo zato što su govorili: "Gospodar naš je Allah!" A da Allah ne suzbija neke ljude drugima, do temelja bi bili porušeni manastiri, i crkve, i havre, a i džamije u kojime se mnogo spominje Allahovo ime. A Allah će sigurno pomoći one koji vjeru Njegovu pomažu - ta Allah je zaista moćan i silan -
Sve stoji ... Apsolutno postujem sve religije , i ne kazem to , tek onako..Rjetko se od mene moze cuti ista uvredljivo na racun icijieg vjerskog ubjedjenja . Nisam bio sretan , kada sam u ratu vidjao zapaljene i porusene dzamije ili katolicke crkve . (Sjecam se jednom prilikom sam , u samom finisu ratnog okrsaja u jednom mjestu, usao napustenu katolicku crkvu . Vrata su bila sirom otvorena . Osjecaj je prilicno mucan . Cak sam osjetio nelagodu sto sam naoruzan , sto je u takvoj situaciji pomalo neobicno jer sam cesto i spavao takav) Elem , tema.. bez obzira sta se nama u Francuskoj svidjalo nesto ili ne ,sta ce francuski karikaturista objaviti u Francuskoj , stvar je Francuske i Francuza . Ako se nekom ko je dosao u Francusku ne svidja , ima cetiri sasvim ok rjesenja... ili da okrene glavu od toga ,protestuje , tuzi autora... ili da se vrati odakle je dosao. Ubiti autora je apsolutno neprihvatljivo i sumnjam da je rjesenje . Jedino pravo rjesenje , koliko god ono bilo tesko, je otjerati Zapad i sama Francuze iz svojih zemalja u kojim su im cinili neuporedivo brojnija i veca necovjestva . Jednom su uspjeli , zasto ne bi opet ? Problem je što se napad na vjeru želi provlačiti kroz slobodu govora po cijelom svijetu. Križarski rat je počeo i George Bush je u tome bio u pravu. Zamisli da neko a ateisti imaju običaj ovako reći, mi nemamo ništa protiv muslimana kršćana nama samo Islam i kršćanstvo smetaju u prijevodu (dobri ste vi ljudi ali malo glupi što svašta vjerujete). Javlja se nekakav osjećas sažaljenja potpraćen sa sprdancijom.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 02:36 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Svarog je napisao/la: Sve stoji ... Apsolutno postujem sve religije , i ne kazem to , tek onako..Rjetko se od mene moze cuti ista uvredljivo na racun icijieg vjerskog ubjedjenja . Nisam bio sretan , kada sam u ratu vidjao zapaljene i porusene dzamije ili katolicke crkve . (Sjecam se jednom prilikom sam , u samom finisu ratnog okrsaja u jednom mjestu, usao napustenu katolicku crkvu . Vrata su bila sirom otvorena . Osjecaj je prilicno mucan . Cak sam osjetio nelagodu sto sam naoruzan , sto je u takvoj situaciji pomalo neobicno jer sam cesto i spavao takav)
Elem , tema.. bez obzira sta se nama u Francuskoj svidjalo nesto ili ne ,sta ce francuski karikaturista objaviti u Francuskoj , stvar je Francuske i Francuza . Ako se nekom ko je dosao u Francusku ne svidja , ima cetiri sasvim ok rjesenja... ili da okrene glavu od toga ,protestuje , tuzi autora... ili da se vrati odakle je dosao. Ubiti autora je apsolutno neprihvatljivo i sumnjam da je rjesenje .
Jedino pravo rjesenje , koliko god ono bilo tesko, je otjerati Zapad i sama Francuze iz svojih zemalja u kojim su im cinili neuporedivo brojnija i veca necovjestva . Jednom su uspjeli , zasto ne bi opet ?
Problem je što se napad na vjeru želi provlačiti kroz slobodu govora po cijelom svijetu. Križarski rat je počeo i George Bush je u tome bio u pravu. Zamisli da neko a ateisti imaju običaj ovako reći, mi nemamo ništa protiv muslimana kršćana nama samo Islam i kršćanstvo smetaju u prijevodu (dobri ste vi ljudi ali malo glupi što svašta vjerujete). Javlja se nekakav osjećas sažaljenja potpraćen sa sprdancijom. Mislim da ti je lose poredjenje . U pozadini vecine sukoba i ratova su drugi razlozi...otimacine bogatstava i raznoraznih resursa...sve drugo je samo paravan i manipulacija . Npr...ovaj zlocin , koji su uradili muslimanski ekstremisti , je nabacaj na volej Zapadu. Da li iko normalan moze i pomisliti da ce se islamski svijet osloboditi zapadnog imperjalizma vjerskim radikalizmom ? Kada su se prosli put oslobodili nije ga bilo ni u tragovima. Odrubljivanjem nekolicine glava , ubijanjem novinara u sred Pariza i slicnim zlodjelima.. samo daju podrsku i pravdanje Zapadu ,pred ionako isprepadanim i od istog tog Zapada ustravljenim ostatkom Svijeta , da ih ''demokratizuju'' dok ne pocrkaju. Zato , uopste nije bez osnova reci , da je upravo Zapad taj koji je instalirao vecinu tih ''Al Kaida''
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 11:56 |
|
|
Nekad 60.000 primjeraka. Danas 3 milijuna na 16 jezika svijeta. Tekbirrrr.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 12:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Najnovije je kažu da nestaju svjetlosnom brzinom, i da se sada planira nastavak tiskanja, sve do 5 milijuna primjeraka.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 14 sij 2015, 12:20 |
|
|
Citat: Red je na vas: Francuski tjednik Le Canard Enchaine dobio prijetnje Dan nakon pokolja OBJAVA: Utorak, 13. siječnja 2015. 21:21
Najveći i najpopularniji satirični tjednik u Francuskoj Le Canard Enchaine (Okovani patak) objavio je da je dobio ''jezive prijetnje smrću'' dan nakon što su islamisti ubili 12 osoba u napadu na redakciju časopisa Charlie Hebdo u Parizu.
"Red je na vas", navedeno je u e-mailu upućenom tom časopisu 8. siječnja, uz prijetnju da će njihovi novinari biti ''isječeni na komade sjekirom'', navodi se u sutrašnjem (srijeda, op.ur.) izdanju tog časopisa, prenosi France Presse.
Prismotra je pojačana obzirom na kontekst, a policija je pokrenula istragu, navodi redakcija tog časopisa.
Le Canard Enchaine je najpopularniji francuski satirični tjednik s naknadom od blizu pola milijuna primjeraka, u odnosu na Charlie Hebdo sa 60.000.
Časopis osnovan 1915. poznat je po mnogim ekskluzivama o političkim i poslovnim krugovima i istraživačkim tekstovima o skandalima, uz objavljivanje šala i karikatura.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|