Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
volvoks je napisao/la:
Ma je, dok vozači ne štrajkaju (GRAS) i dok ne čekaš tramvaj sat vremena po mećavi (ZET)
Ma dobro za grad... Tu su ionako rijetke ovakve nesrece... Al za duza putaovanja preferiram vlak, a ako nema vlaka onda bus. Vozaci su profici, a ako se nesto i zabije u bus manje su snase da ti nesto bude... I ne samo sto je sigurnije, vec je i komfornije, osobito vlakom...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
Pol tih nesreća mi je sumnjivo, pa tko snima se dok se vozi u autu? One snimane iz kacige i sa nadzornim kamerama su valjda prave
meni gotovo sve snimke na toj kompilaciji izgledaju jebeno realno... mada i meni je malo morbidno to snimanje, al kažu da se snimaju zbog osiguranja,da imaju dokaz ko je krivac.
Samo kažnjavati.Žestoko.Krvnički.Što rigoroznije to bolje. Kad ga odvališ onako brutalno po dzepu neće mu pasti više na pamet.Oduzimanje vozačke i slično.
E da je srica pa da takvi izginu, nego kako to obicno biva pobit ce nevinu obitelj a oni ce se izvuc sa slomljenom rukom i par modrica. Ujna mi je izgubila cacu tako sto se u njega u krivini zakucao isti takvi retardirani glavonja kao taj gore Njega skrsilo u starom golfu, bio ziv jos sat vrimena posle sudara, al ga nisu mogli na vrime izvuc iz konzerve koja je ostala od auta. A seronja je iz novog mercedesa izasao neokrznut Eto to je samo jedan primjer, a ima ih mali milijun
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.