|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Blitz
|
Naslov: Pegida na Balkanu Postano: 08 vel 2015, 14:59 |
|
|
Pegida je već aktivna na facebook-u. Najviše članove ima Bugarska Pegida preko 3000 njih podržava, mada tu ima i drugih nacija koje uzajamno podržavaju sve lokalne Pegide. Na drugom mestu je Pegida Rumunije sa oko 300 članova, zatim Pegida Republike Srpske sa skoro 80 članova, Pegida Srbije u dve grupe sa takođe toliko članova, koliko ima i Pegida Slovenije.
Zanimljivo je da dve zemlje koje su direktno ugrožene od islamskog terorizma još uvek nemaju svoju Pegidu, to je Makedonija i Herceg Bosna.
Koliko sam primetio srpske i bugarske Pegide već sarađuju. Što se tiče Grka mislim da njima Pegida nije potrebna, zato što imaju aktivne partije u parlamentu.
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Pegida na Balkanu Postano: 08 vel 2015, 15:23 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Blitz
|
Naslov: Re: Pegida na Balkanu Postano: 08 vel 2015, 18:20 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Herceg-Bosna je sama po sebi Pegida i imamo preko 130.000 članova. https://www.facebook.com/hercegbosna.orgZapadnjaci nemaju pojma o dešavanjima na Balkanu, morate promovisati HB kroz Pegida pokrete širom Evrope i sveta. Ovako ćete ostati jedna zatvorena zajednica, kao što i jeste ova gore FB stranica. Ali ne sumnjam da će neko napraviti HB Pegidu, jer se tek počelo sa tim na Balkanu, to je neminovnost. Što se tiče hrvatske dijaspore negde sam pročitao u nemačkim medijima da su Hrvati dali podršku u Kasselu, njihovoj lokalnoj Pegidi.
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: Pegida na Balkanu Postano: 08 vel 2015, 18:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
240 pristalica na podrucju ex-YU. 80+80+80. Mnogo ozbiljna organizacija, LOL. Cudo mi je sto samoproglaseni antemurijal cristendoma, mib nije otvorio fb stranicu ha-be ogranka. Izgleda da je zakasnio: https://www.facebook.com/pages/Pegida-H ... 68?fref=ts
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Pegida na Balkanu Postano: 08 vel 2015, 19:17 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Zajebi to Bošnjaci su ovdje vijekovima i nisu doselili iz susjednih država za razliku od nekih.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Pegida na Balkanu Postano: 08 vel 2015, 19:36 |
|
|
Amidza je napisao/la: 240 pristalica na podrucju ex-YU. 80+80+80. Mnogo ozbiljna organizacija, LOL. Cudo mi je sto samoproglaseni antemurijal cristendoma, mib nije otvorio fb stranicu ha-be ogranka. Izgleda da je zakasnio: https://www.facebook.com/pages/Pegida-H ... 68?fref=tsVidiš nisam se sjetio  eto ti si  , trebao bi napraviti novi fb account, jer mi je prijašnji trajno blokiran. korrisnik je napisao/la: Zajebi to Bošnjaci su ovdje vijekovima i nisu doselili iz susjednih država za razliku od nekih. Tko je doselio, izetbegovici, ganici, radončici,... islamizirani mađari, slavonci, srbi, ličani, dalmatinci, crnogorci ? Nije problem u tome što je neko musliman, nego što svoja religijska uvjerenja i ponašanja prema njima želi nametnuti drugima, koji su se tog jarma oslobodili u prošlim stoljećima. Problem, što ljudi koji su pobjegli od šerijata i strogih islamskih zakona sada žele to gore nametnuti. Blitz je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Herceg-Bosna je sama po sebi Pegida i imamo preko 130.000 članova. https://www.facebook.com/hercegbosna.orgZapadnjaci nemaju pojma o dešavanjima na Balkanu, morate promovisati HB kroz Pegida pokrete širom Evrope i sveta. Ovako ćete ostati jedna zatvorena zajednica, kao što i jeste ova gore FB stranica. Ali ne sumnjam da će neko napraviti HB Pegidu, jer se tek počelo sa tim na Balkanu, to je neminovnost. Što se tiče hrvatske dijaspore negde sam pročitao u nemačkim medijima da su Hrvati dali podršku u Kasselu, njihovoj lokalnoj Pegidi. Obično zapadnjaci ne poznaju te ekstremne muslimane,, mi sa njima živimo već par stoljeća i borimo se milom i silom protiv njih. Nama, Pegida ne treba da bi bili osviješteni. Svaki ne musliman u BiH ima slično mišljenje po pitanju islama, islamizacije tj nametanja islamskih običaja i životnih pravila.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Pegida na Balkanu Postano: 08 vel 2015, 19:51 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
ManInBlack je napisao/la: Amidza je napisao/la: 240 pristalica na podrucju ex-YU. 80+80+80. Mnogo ozbiljna organizacija, LOL. Cudo mi je sto samoproglaseni antemurijal cristendoma, mib nije otvorio fb stranicu ha-be ogranka. Izgleda da je zakasnio: https://www.facebook.com/pages/Pegida-H ... 68?fref=tsVidiš nisam se sjetio  eto ti si  , trebao bi napraviti novi fb account, jer mi je moj prijašnji trajno blokiran. korrisnik je napisao/la: Zajebi to Bošnjaci su ovdje vijekovima i nisu doselili iz susjednih država za razliku od nekih. Tko je doselio, izetbegovici, ganici, radončici,... islamizirani mađari, slavonci, srbi, ličani, dalmatinci, crnogorci ? Nije problem u tome što je neko musliman, nego što svoja religijska uvjerenja i ponašanja prema njima želi nametnuti drugima, koji su se tog jarma oslobodili u prošlim stoljećima. Problem, što ljudi koji su pobjegli od šerijata i strogih islamskih zakona sada žele to gore nametnuti. Blitz je napisao/la: Zapadnjaci nemaju pojma o dešavanjima na Balkanu, morate promovisati HB kroz Pegida pokrete širom Evrope i sveta. Ovako ćete ostati jedna zatvorena zajednica, kao što i jeste ova gore FB stranica.
Ali ne sumnjam da će neko napraviti HB Pegidu, jer se tek počelo sa tim na Balkanu, to je neminovnost.
Što se tiče hrvatske dijaspore negde sam pročitao u nemačkim medijima da su Hrvati dali podršku u Kasselu, njihovoj lokalnoj Pegidi.
Obično zapadnjaci ne poznaju te ekstremne muslimane,, mi sa njima živimo već par stoljeća i borimo se milom i silom protiv njih. Nama, Pegida ne treba da bi bili osviješteni. Svaki ne musliman u BiH ima slično mišljenje po pitanju islama, islamizacije tj nametanja islamskih običaja i životnih pravila. Definiši Islamske šta podrazumijevaš pod Islamskim običajima jer to u BIH ima.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Pegida na Balkanu Postano: 08 vel 2015, 20:25 |
|
|
Alah je jedini bog, tko tako ne misli nema pravo na život.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
Blitz
|
Naslov: Re: Pegida na Balkanu Postano: 08 vel 2015, 20:25 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Amidza je napisao/la: 240 pristalica na podrucju ex-YU. 80+80+80. Mnogo ozbiljna organizacija, LOL. Cudo mi je sto samoproglaseni antemurijal cristendoma, mib nije otvorio fb stranicu ha-be ogranka. Izgleda da je zakasnio: https://www.facebook.com/pages/Pegida-H ... 68?fref=tsVidiš nisam se sjetio  eto ti si  , trebao bi napraviti novi fb account, jer mi je moj prijašnji trajno blokiran. korrisnik je napisao/la: Zajebi to Bošnjaci su ovdje vijekovima i nisu doselili iz susjednih država za razliku od nekih. Tko je doselio, izetbegovici, ganici, radončici,... islamizirani mađari, slavonci, srbi, ličani, dalmatinci, crnogorci ? Nije problem u tome što je neko musliman, nego što svoja religijska uvjerenja i ponašanja prema njima želi nametnuti drugima, koji su se tog jarma oslobodili u prošlim stoljećima. Problem, što ljudi koji su pobjegli od šerijata i strogih islamskih zakona sada žele to gore nametnuti. Blitz je napisao/la: Zapadnjaci nemaju pojma o dešavanjima na Balkanu, morate promovisati HB kroz Pegida pokrete širom Evrope i sveta. Ovako ćete ostati jedna zatvorena zajednica, kao što i jeste ova gore FB stranica.
Ali ne sumnjam da će neko napraviti HB Pegidu, jer se tek počelo sa tim na Balkanu, to je neminovnost.
Što se tiče hrvatske dijaspore negde sam pročitao u nemačkim medijima da su Hrvati dali podršku u Kasselu, njihovoj lokalnoj Pegidi.
Obično zapadnjaci ne poznaju te ekstremne muslimane,, mi sa njima živimo već par stoljeća i borimo se milom i silom protiv njih. Nama, Pegida ne treba da bi bili osviješteni. Svaki ne musliman u BiH ima slično mišljenje po pitanju islama, islamizacije tj nametanja islamskih običaja i životnih pravila. Pegida i ne služi tome, bar ne nama na Balkanu, već da bi se povezali sa ostalim istomišljenicima. Amidza je napisao/la: 240 pristalica na podrucju ex-YU. 80+80+80. Mnogo ozbiljna organizacija, LOL. Cudo mi je sto samoproglaseni antemurijal cristendoma, mib nije otvorio fb stranicu ha-be ogranka. Izgleda da je zakasnio: https://www.facebook.com/pages/Pegida-H ... 68?fref=tsOvu stranicu je otvorio neko sa ovog foruma 100%  ... kako baš danas posle ove moje teme, a ja ovih dana nigde nisam mogao da nađem hrvatsku Pegidu, osim jednog nemačkog teksta o hrvatskoj dijaspori tamo koja podržava neku lokalnu Pegidu. Nadam se da je BBC otvorio i neko ko je aktivan. Inače svaka čast Pegidi RS, mnogo su aktivniji od Pegide Srbije.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Pegida na Balkanu Postano: 08 vel 2015, 20:27 |
|
|
Striko otvorio
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
Blitz
|
Naslov: Re: Pegida na Balkanu Postano: 09 vel 2015, 19:44 |
|
|
Poziv svim Srbima i Hrvatima i ostalim nemuslimanima u RS i HB da podrže Pegidu i da prisustvuju prvom mitingu u Banja Luci ili Beogradu.
Takođe pozivam sve forumaše da lajkuju stranice Pegide RS, HB, Srbije,Slovenije, Bugarske i Rumunije. ********************************** OBAVESTENJE:
28 Juna bice prva PEGIDA demonstracija u jednom od nasih gradova organizovana (Banja Luka ili Beograd). Imamo dotle SVI zadatak da se sto vise okupimo preko drustvenih mreza da bi se pojavili u sto vecem broju. Uz vasu pomoc mozemo sve ! SVI ZAJEDNO !
WIR SIND DAS VOLK
Pegida Republika Srpska **********************************
|
|
Vrh |
|
 |
Blitz
|
Naslov: Re: Pegida na Balkanu Postano: 14 vel 2015, 15:35 |
|
|
Posle svega 7 dana aktivnog rada Pegida Republike Srpske na facebook stranici je povećala broj članova za čak pet puta i sada iznosi 295 članova.
Pozivam i ovom prilikom sve Srbe, Hrvate i ostale nemuslimane da podrže Pegidu RS i Pegidu HB, kao i ostale evropske Pegide.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Pegida na Balkanu Postano: 14 vel 2015, 15:56 |
|
|
Ja bi se odmah priključio Pegidi kad bi znao da se ona odnosi i na srpski i hrvatski nacionalizam , i one pedofile u mantijama i njihovim srednjovekvnim ideologijama umiksanim sa maloumnim idejama nacionalista iz 19.veka.
Ovako ne mogu se priključiti jer mi je isti kurac tlačio me pop ili hodža, ili me ubio hrišćanini ili musliman , ili mi ljudska prava oduzeo Srbin,Hrvat ili Bošnjak sa upalama mozga.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Pegida na Balkanu Postano: 14 vel 2015, 18:18 |
|
|
Samo ne znam kako ovo implicirati na Bošnjake, jer kod Bošnjaka je prisutan i nacionalizam tako da samo možemo ovo okrenuti u svoju korist taj pokret "PEGIDE" i zašto nemate PEGIDU BOSNE I HERCEGOVINE: Prvo vam temelji ne valjaju, drugo vijekovima ratujemo jedni sa drugima što nije slučaj sa ostalim "PEDIŽANIMA" i treće ovo je Balkan, sve se baca na nacionalizam.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Pegida na Balkanu Postano: 14 vel 2015, 18:27 |
|
|
JA ne znam dokle mogu biti licemjerni Stavili sliku Sabine a za njih je jedna obična balinkura. I napisali "We Love you". 
|
|
Vrh |
|
 |
Blitz
|
Naslov: Re: Pegida na Balkanu Postano: 16 vel 2015, 02:27 |
|
|
joe enter je napisao/la: Ja bi se odmah priključio Pegidi kad bi znao da se ona odnosi i na srpski i hrvatski nacionalizam , i one pedofile u mantijama i njihovim srednjovekvnim ideologijama umiksanim sa maloumnim idejama nacionalista iz 19.veka.
Ovako ne mogu se priključiti jer mi je isti kurac tlačio me pop ili hodža, ili me ubio hrišćanini ili musliman , ili mi ljudska prava oduzeo Srbin,Hrvat ili Bošnjak sa upalama mozga. Pegida je otvorena i za ustaše i četnike, za levičare i desničare ... čak formalno nije protiv ni muslimana koji žele da se pridruže Pegidi i koji su podržavaju program pokreta. Ali program pokreta u osnovi je protiv islamskog terorizma i ekstremizma kao i novog priliva islamske emigracije. Citat: Samo ne znam kako ovo implicirati na Bošnjake, jer kod Bošnjaka je prisutan i nacionalizam tako da samo možemo ovo okrenuti u svoju korist taj pokret "PEGIDE" i zašto nemate PEGIDU BOSNE I HERCEGOVINE: Prvo vam temelji ne valjaju, drugo vijekovima ratujemo jedni sa drugima što nije slučaj sa ostalim "PEDIŽANIMA" i treće ovo je Balkan, sve se baca na nacionalizam. Svaki balkanski nacionalizam je povezan sa religijom, a Pegida BiH bi imala smisla da ste vi sekularni muslimani, a ne zajedno sa šiptarima glavna baza za slanje dzihadista u Siriju i ostala ratišta. Vi ste sastavni deo evropskog problema, ma koliko se trudili da budete Evropljani, sekularni, umereni, pacifisti i sve ostalo što Evropa očekuje od vas. Jednom se Balkan ujedinio protiv Turaka i znamo kako su prošli islamisti, sada bi se bilo još gore po vas. Ali vi umesto da sa Srbima i Hrvatima sarađujete, vi terate inat, pretite, rušite krstove, prizivate Tursku. Ok, neka vam bude Turska, ali mi ćemo tražiti pomoć od Kine preko Rusije pa sve do najzapadnijih delova Evrope i S.A.D. Vidiš kada su ubili ono troje muslimana u S.A.D. mediji nisu ni pisali o tome, a o islamskom centru u Hjustonu tek nešto malo. Ne treba da ti crtam u kom pravcu se okreće Evropa.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Pegida na Balkanu Postano: 16 vel 2015, 02:54 |
|
|
Blitz je napisao/la: joe enter je napisao/la: Ja bi se odmah priključio Pegidi kad bi znao da se ona odnosi i na srpski i hrvatski nacionalizam , i one pedofile u mantijama i njihovim srednjovekvnim ideologijama umiksanim sa maloumnim idejama nacionalista iz 19.veka.
Ovako ne mogu se priključiti jer mi je isti kurac tlačio me pop ili hodža, ili me ubio hrišćanini ili musliman , ili mi ljudska prava oduzeo Srbin,Hrvat ili Bošnjak sa upalama mozga. Pegida je otvorena i za ustaše i četnike, za levičare i desničare ... čak formalno nije protiv ni muslimana koji žele da se pridruže Pegidi i koji su podržavaju program pokreta. Ali program pokreta u osnovi je protiv islamskog terorizma i ekstremizma kao i novog priliva islamske emigracije. . Lepo kažem , ako je otvorena Pegida za ustaše i četnike ja tu ne mogu biti , jer ako sa njima tikve sadiš uvek ti se obije od glavu , jer su prosto isti kao i svi pripadnici retardiranih fašističkih ideologija kao što je islamska takođe. Znači ako ostvarimo cilj zajedno i pobedimo islamiste i sprečimo emigraciju , onda ustaše i četnici dolaze na vlast jer HOćE ZASLUGE za ono šta su uradili , e onda idu da obračunavaju sa neistomišljenicima koje će proglasiti izdajncima i naravno pobiti ili proterati kao što bi i muslimane i sve one kad god im zasmetaju i ne uklapaju se u njihovu ideologiju. Tako i tebi se to može desiti kao što svim fašistima i komunjarama kroz istoriju dešavalo kad dođu do cilja , obavezno se pobiju oko vlasti i , najjači proglasi tebe za izdajnika i ode ti u tri lepe šargarepe, a zajedno se borili za isti cilj svojevremeno. Zato sam i rekao da ustaša,četnik,baliya,hodža,fratar,pop,...će ti kad tad zabiti nož u leđa ako ne budeš slušao i državo se zadanih svetih ciljeva , jer njihovi ciljevi su sveti i jedini pravi , i ko kaže drugačije zaslužuje metak u čelo.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Blitz
|
Naslov: Re: Pegida na Balkanu Postano: 22 vel 2015, 13:48 |
|
|
 Hrvatska zastava na mitingu Pegide u Lincu. Citat: Lepo kažem , ako je otvorena Pegida za ustaše i četnike ja tu ne mogu biti , jer ako sa njima tikve sadiš uvek ti se obije od glavu , jer su prosto isti kao i svi pripadnici retardiranih fašističkih ideologija kao što je islamska takođe.
Znači ako ostvarimo cilj zajedno i pobedimo islamiste i sprečimo emigraciju , onda ustaše i četnici dolaze na vlast jer HOćE ZASLUGE za ono šta su uradili , e onda idu da obračunavaju sa neistomišljenicima koje će proglasiti izdajncima i naravno pobiti ili proterati kao što bi i muslimane i sve one kad god im zasmetaju i ne uklapaju se u njihovu ideologiju.
Tako i tebi se to može desiti kao što svim fašistima i komunjarama kroz istoriju dešavalo kad dođu do cilja , obavezno se pobiju oko vlasti i , najjači proglasi tebe za izdajnika i ode ti u tri lepe šargarepe, a zajedno se borili za isti cilj svojevremeno.
Zato sam i rekao da ustaša,četnik,baliya,hodža,fratar,pop,...će ti kad tad zabiti nož u leđa ako ne budeš slušao i državo se zadanih svetih ciljeva , jer njihovi ciljevi su sveti i jedini pravi , i ko kaže drugačije zaslužuje metak u čelo. Prvo ima levičara u Pegidi, ali su manjina, koliko sam ja primetio većinu čine desničari, ali pošto je Pegida u osnovi antiislamska i sve se bazira na tome, dolazimo i do toga da je Pegida izrazito projevrejska, tačnije proizraelska, jer složićeš se Izrael je jedan od najvećih boraca protiv islamizacije, koji takođe u Evropi podržava antiislamske elemente. Nije ništa čudno što se na protestima Pegide često viđa i izraelska zastava. Što se tiče četnika i ustaša, to su danas neočetnici i neoustaše, ali ja nisam mislio na izvorno četništvo i ustaštvo, već na ekstremni nacionalizam kod oba naroda koji ne mora da uključuje obostranu mržnju i posebno ne mora da uključuje antisemitizam. Fašisti su samo ono četnici i ustaše koji podržavaju antisemitizam, dakle dovoljno je biti projevrejski nastrojen i niko te neće optužiti da si fašista. Evo čak i ti gajiš simpatije prema Pegidi, što je sasvim normalno.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 32 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|