|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
doc
|
Naslov: Pomladi mi je: 'Mjesecima sam učio kako se osvježava vagina' Postano: 01 ožu 2015, 22:54 |
|
|
Pomladi mi je: 'Mjesecima sam učio kako se osvježava vagina' Laserom organizmu daje impuls da pokrene ono što već ima, kaže ginekolog. Tretman se može ponoviti, a ponavljanjem rezultati su bolji. Rodiljama puno znači Orošavanje vagine sada je svjetski trend, a osječki ginekolog Mićo Rosso pionir je u pomlađivanju vagine u Slavoniji. Prije nekoliko dana prvi put je za 6000 kuna izveo lasersko remodeliranje i pomlađivanje vagine mladoj pacijentici koja je imala tri teška porođaja.
- Posjedujem trenutačno najmoderniji svjetski laser kojim se obavlja vaginalna rejuvenacija, odnosno pomlađivanje. Puna četiri mjeseca su me njemački stručnjaci iz Jene obučavali za rad na njemu. Morao sam završiti njihovu čuvenu Akademiju za laser, jer su to tehnologije koje ne može svatko koristiti - govori ginekolog Rosso.
Laserom kontrolirano prodire u dubinu tkiva, prvo frakcionim tretmanom, a onda zagrijavanjem tkiva termičkim učinkom- potakne organizam da pokrene mehanizam samoregeneracije. Jednostavnije rečeno, organizmu daje impuls da pokrene ono što već ima.Pojasnio je zbog čega se mlada pacijentica odlučila na, kako kaže, “djelovanje laserom u suglasju s organizmom”. - Nakon tri vaginalna porođaja velikih beba od 3600, 3900 i 4200 grama, imala je ozbiljne probleme, poput spuštanja maternice, sindroma vaginalne relaksacije, početne smetnje u smislu nevoljnog otjecanja mokraće kod naprezanja, smijanja, duljeg hodanja, otvoreni ulazni dio vagine s oslabljenim tonusom svih vezivnih struktura i značajno reduciran osjećaj zadovoljstva tijekom seksualnog odnosa - kaže Rosso. Dodaje kako je interes za ovim zahvatom veliki i da već ima listu pacijentica iz Slavonije, Vojvodine i Mađarske. Ovakvo pomlađivanje, kaže Rosso, nije nikakav rekonstruktivni zahvat. Nema ožiljaka ni gubitka senzibiliteta. - Učinak lasera je fantastičan i gotovo 100 posto žena dovodi do poboljšanja lubrikacije vagine, odnosi prestaju biti bolni, a 80 posto žena dobije pojačani seksualni osjećaj tijekom odnosa - govori nam ginekolog Mićo Rosso.
Voli reći kako od žene pomlađivanjem vagine ponovno napravi djevojku.Korejke tradicionalo pare vaginu, čuče nad ćupovima s vrelom vodom i ljekovitim biljem Orošavanje i parenje vagine promovirale su filmske zvijezde i starlete, no mudrost vaginalnog “make overa” preuzele su iz korejske tradicije. Ondje žene stoljećima čuče nad ćupovima s vrelom vodom u koju prethodno umoče ljekovito bilje. U novije doba vagina se pomlađuje modernom tehnologijom - laserima. No profesorica Mary Jane Milkin sa Sveučilišta Yale kaže da parenje vagine nije zdravo. Ističe da bi vruća para mogla opeći vaginu, a opeklina bi mogla naštetiti sluznici i izazvati probleme. Osim toga, dodaje, para bi mogla poremetiti stanje među bakterijama te ne uravnotežuje hormone. http://www.24sata.hr/zanimljivosti/poml ... ina-407963Pionir. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Pomladi mi je: 'Mjesecima sam učio kako se osvježava vagina' Postano: 01 ožu 2015, 22:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Pod hitno muškarcima zabraniti da mogu bit ginekolozi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Pomladi mi je: 'Mjesecima sam učio kako se osvježava vagina' Postano: 02 ožu 2015, 01:01 |
|
|
Ovo je pravi primjer privatne inicijative, poduzetništva i inovacije.
Socijalno je osjetljivo.
A i stimulira malo i srednje poduzetništvo.
Di ćeš bolje...
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Pomladi mi je: 'Mjesecima sam učio kako se osvježava vagina' Postano: 02 ožu 2015, 01:06 |
|
|
Stimulira me. Ma ajde to opće nije neki fora posao, taj čovjek je mučenik. On radi, a drugi beru plodove.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Pomladi mi je: 'Mjesecima sam učio kako se osvježava vagina' Postano: 02 ožu 2015, 01:10 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Njemu svejedno. Kao što radnik u mrtvačnici ne razmišlja puno o mrtvima. Mislio sam više na to njegovo ushićenje i spiku. Žena bi skroz drugačije objasnila tu stvar sa laserom i sa vaginama. Tip zvuči kao manual za namještanje mikrovalne.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Pomladi mi je: 'Mjesecima sam učio kako se osvježava vagina' Postano: 02 ožu 2015, 01:14 |
|
|
Čovjek vjeruje u šta radi, voli svoj posao i entuzijast je. Di ćeš bolje nego raditi ono što te uzbuđuje. Citat: Voli reći kako od žene pomlađivanjem vagine ponovno napravi djevojku. Fanatik. 
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Pomladi mi je: 'Mjesecima sam učio kako se osvježava vagina' Postano: 02 ožu 2015, 02:03 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10175 Lokacija: Banja Luka
|
Doc (tore)...osvježi malo Puntara 2.0 i Tulkasa... 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Pomladi mi je: 'Mjesecima sam učio kako se osvježava vagina' Postano: 02 ožu 2015, 02:06 |
|
|
Molim bez prepucavanja i nacionalnih prepirki.
Neću politiku u svoju butigu!
Ovo je za dobro cijelog čovječanstva.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Pomladi mi je: 'Mjesecima sam učio kako se osvježava vagina' Postano: 02 ožu 2015, 19:29 |
|
|
Osvjezi srbadiju. Vidim mancicka je predvodnica zgadije..zakrzljalo sve
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Pomladi mi je: 'Mjesecima sam učio kako se osvježava vagina' Postano: 02 ožu 2015, 23:11 |
|
|
Svarog je napisao/la: Doc (tore)...osvježi malo Puntara 2.0 i Tulkasa...  Di si cigane, jeba te Draza u picku rutavu.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Pomladi mi je: 'Mjesecima sam učio kako se osvježava vagina' Postano: 03 ožu 2015, 00:29 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Pomladi mi je: 'Mjesecima sam učio kako se osvježava vagina' Postano: 03 ožu 2015, 01:31 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Svarog je napisao/la: Doc (tore)...osvježi malo Puntara 2.0 i Tulkasa...  Di si cigane, jeba te Draza u picku rutavu. Cccc, crni puntar ne brukaj rod osim ako i ovo nije tvoja (ne)uspešna pošalica. Pa i ako misliš da jeste nemaš smisla za humor pa ti savetujem da se uzdržiš. 
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Pomladi mi je: 'Mjesecima sam učio kako se osvježava vagina' Postano: 03 ožu 2015, 09:56 |
|
|
Ksenija je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Di si cigane, jeba te Draza u picku rutavu.
Cccc, crni puntar ne brukaj rod osim ako i ovo nije tvoja (ne)uspešna pošalica. Pa i ako misliš da jeste nemaš smisla za humor pa ti savetujem da se uzdržiš.  Zategni i izgladi reklo bi se.. Slusajte Suzi...
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Pomladi mi je: 'Mjesecima sam učio kako se osvježava vagina' Postano: 03 ožu 2015, 21:50 |
|
|
Niti žensko spolovilo vas ne može ujediniti...
A jadne idealističke misice se pretrgle od želje za mirom u svijetu...
O sudbo ljudska!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pomladi mi je: 'Mjesecima sam učio kako se osvježava vagina' Postano: 12 ožu 2015, 09:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80224 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
doc ti bi bio dobar komentator na nekom izboru za miss.
Specijalizacija: Miss Retro
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Pomladi mi je: 'Mjesecima sam učio kako se osvježava vagina' Postano: 13 ožu 2015, 16:35 |
|
|
Ne mogu se složiti u potpunosti. Za mene je riječ pi*ka, nešto što može biti upotrijebljeno i u najprostijem i u najplemenitijem govoru. Nešto slično kao - seljaci. Može se upotrijebiti kao uvreda, kao naglašena uvećanica, što nekad i sam koristim, a opet kad se kaže seljak, u mislima mi je nešto pozitivno, prirodno, plemenito. Kako iskvarena misao da se ta riječ stigmatizira kao nešto u potpunosti negativno. Prije mi se čini kao dokaz iskvarenosti ljudskog duha. Ne mogu ne imati lijepe primisli pri spomenu te riječi, a i u razgovoru ugodnom uzvisi opću atmosferu među sudionicima. Za mene simbolizira, životnu energiju, sreću, nadu u bolju budućnost. Izvor života. Vrelo mladosti i mudrosti. Mjesto iz kojeg teče nektar bogova. Trenutak kad se ovozemaljsko tijelo uzvisuje i oslobađa tjelesnih okova i ograničenja. Nešto estetski privlačno. Funkcionalno. Dizajner mora da je bio genijalac. Kakva nesretna sudbina da se takva riječ počela upotrebljavati na takav prost način. Ali to više govori o ljudskom rodu. Nema uvreda u riječima koje opisuju stvarnost, samo one koje im ljudi pridaju. Sve smo uspjeli izopačiti, pa tako i tu riječ koja simbolizira nešto tako lijepo. Zato se nikad ne smijemo umoriti u isticanju pozitivnih stvari. Pa i ovakvih ljudskih giganta, humanitaraca koji na svoja pleća preuzimaju taj teret, da osvježavaju žensku vaginu, iako im društvo neće vratiti hvalom i ugledom koji zaslužuju. Čak štoviše, često će morati primiti pogrdu, ismijavanje. A kako plemenit poriv. Kako plemenit poziv. Da bi i vlasnice i korisnici bili sretniji i zadovoljniji. Tim ljudima bi više nego ikome pristajala ona prišivka na astronautskom odijelu iz Armagedona: For all Mankind. Za cijelo čovječanstvo. Moj naklon vama trudbenici. Neka bude osvježena svima vama. 
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Pomladi mi je: 'Mjesecima sam učio kako se osvježava vagina' Postano: 13 ožu 2015, 17:49 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7594 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
this topic is worthless without pics... 
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Pomladi mi je: 'Mjesecima sam učio kako se osvježava vagina' Postano: 14 ožu 2015, 00:04 |
|
|
doc je napisao/la: Ne mogu se složiti u potpunosti.
Za mene je riječ pi*ka, nešto što može biti upotrijebljeno i u najprostijem i u najplemenitijem govoru.
Nešto slično kao - seljaci.
Može se upotrijebiti kao uvreda, kao naglašena uvećanica, što nekad i sam koristim, a opet kad se kaže seljak, u mislima mi je nešto pozitivno, prirodno, plemenito.
Kako iskvarena misao da se ta riječ stigmatizira kao nešto u potpunosti negativno.
Prije mi se čini kao dokaz iskvarenosti ljudskog duha.
Ne mogu ne imati lijepe primisli pri spomenu te riječi, a i u razgovoru ugodnom uzvisi opću atmosferu među sudionicima.
Za mene simbolizira, životnu energiju, sreću, nadu u bolju budućnost.
Izvor života.
Vrelo mladosti i mudrosti.
Mjesto iz kojeg teče nektar bogova.
Trenutak kad se ovozemaljsko tijelo uzvisuje i oslobađa tjelesnih okova i ograničenja.
Nešto estetski privlačno.
Funkcionalno.
Dizajner mora da je bio genijalac.
Kakva nesretna sudbina da se takva riječ počela upotrebljavati na takav prost način.
Ali to više govori o ljudskom rodu.
Nema uvreda u riječima koje opisuju stvarnost, samo one koje im ljudi pridaju.
Sve smo uspjeli izopačiti, pa tako i tu riječ koja simbolizira nešto tako lijepo.
Zato se nikad ne smijemo umoriti u isticanju pozitivnih stvari.
Pa i ovakvih ljudskih giganta, humanitaraca koji na svoja pleća preuzimaju taj teret, da osvježavaju žensku vaginu, iako im društvo neće vratiti hvalom i ugledom koji zaslužuju.
Čak štoviše, često će morati primiti pogrdu, ismijavanje.
A kako plemenit poriv.
Kako plemenit poziv.
Da bi i vlasnice i korisnici bili sretniji i zadovoljniji.
Tim ljudima bi više nego ikome pristajala ona prišivka na astronautskom odijelu iz Armagedona: For all Mankind.
Za cijelo čovječanstvo.
Moj naklon vama trudbenici.
Neka bude osvježena svima vama.  O čemu ti to mlađani docU? Nešto mi govori da si hteo ispasti mnogo pametan a zapravo si ispao glup. Dobro, možda ne glup ali tup sigurno. Boldovala sam gluposti po mom ukusu. Izdvajam: Citat: Nešto slično kao - seljaci. Ne seljaci već seljani, makar je tako kod nas Srba diljem sveta. 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|