|
|
Stranica: 13/18.
|
[ 427 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BarackObama
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 16:09 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2014, 19:26 Postovi: 848 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
|
BBC je napisao/la: Neće vas Srbi toliko čekati, prave refrendum. Pa vi saburajte. Dok su Amerika i NATO uz nas Bošnjake niko nam ništa ne smije. Mi gospodarimo Bosnom. A uzimajući u obzir odnose Zapada i Rusije, takvo stanje će i ostati. Referendumom mogu guzicu obrisati, inače će im Banjaluka ličiti na Beograd 1999. godine.
_________________ Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.
|
|
Vrh |
|
|
chubura
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 16:30 |
|
|
Ko to gospodari Bosnom na 25% teritorije? Ni tu ne gospodare,Čović ih rascepuje,uze im najvaznije funkcije u federaciji.
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 17:08 |
|
|
chubura je napisao/la: Ko to gospodari Bosnom na 25% teritorije? Ni tu ne gospodare,Čović ih rascepuje,uze im najvaznije funkcije u federaciji. Covic se resio da se kandiduje za titulu Ron Jeremy kad su u pitanju Busnjaci.Mile je za sada apsolutni br.1
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 17:39 |
|
|
BarackObama je napisao/la: Tuta je napisao/la: To je točno. Hercegbosna nek se zove Mostarski Kanton, Republika Srpska neka se zove Banjalučki Kanton, stvoriti Bihaćki Kanton za Babine, a Sarajevski i Tuzlanski neka budu Trokustistanski Kanton. Poželjno još dodatno prenošenje saveznih nadležnosti na kantone koji zadržavaju ili dobivaju sadašnje entitetske nadležnosti.
Ne može to tako. Nema etničkog principa. Mostarski kanton da bude od Trebinja do Livna, Banjalučki od Bihaća do Doboja, Tuzlanski od Brčkog do Bijeljine i Sarajevski da bude centralna Bosna ponosna. Svi zadovoljni. Kakav etnički princip, pa svi smo graDŽani! Bosanci i Jercegovci!
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 17:41 |
|
|
BarackObama je napisao/la: BBC je napisao/la: Neće vas Srbi toliko čekati, prave refrendum. Pa vi saburajte. Dok su Amerika i NATO uz nas Bošnjake niko nam ništa ne smije. Mi gospodarimo Bosnom. A uzimajući u obzir odnose Zapada i Rusije, takvo stanje će i ostati. Referendumom mogu guzicu obrisati, inače će im Banjaluka ličiti na Beograd 1999. godine. Pa stani bre... a Izetbegović se s Krajišnikom u rujnu 1993. dogovorio da Srbi imaju pravo na referendum i da ga održe, a ti sad ovako... Pa kad je mogao Izetbegović, onda more i b@alija ko i ti.
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 17:53 |
|
|
BarackObama je napisao/la: BBC je napisao/la: Neće vas Srbi toliko čekati, prave refrendum. Pa vi saburajte. Dok su Amerika i NATO uz nas Bošnjake niko nam ništa ne smije. Mi gospodarimo Bosnom. A uzimajući u obzir odnose Zapada i Rusije, takvo stanje će i ostati. Referendumom mogu guzicu obrisati, inače će im Banjaluka ličiti na Beograd 1999. godine. Nemoj samo da umesto krsta na Zlatistu osvane haubica. I prosli put su vas Ameri podrzavali pa jos lizete rane. Eto sad nema HBovaca. :) Nema HR. :) Nema ni JNA. :) Al ima nas.:) I ima HBovaca koji bi vam rado opstili sa materom. :) I jos mnogo toga.. :) :)
|
|
Vrh |
|
|
ahmo88
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 18:05 |
|
|
Ovaj BArackObama vam je zaista schlechtes Fake.
Za @chatnicka znam da nije jer teza je to budaletina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 18:46 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
chubura je napisao/la: Ko to gospodari Bosnom na 25% teritorije? Ni tu ne gospodare,Čović ih rascepuje,uze im najvaznije funkcije u federaciji. De ba, pusti ljude da nas razvaljuju virtualno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BarackObama
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 19:04 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2014, 19:26 Postovi: 848 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
|
chat nick je napisao/la: BarackObama je napisao/la: Dok su Amerika i NATO uz nas Bošnjake niko nam ništa ne smije. Mi gospodarimo Bosnom. A uzimajući u obzir odnose Zapada i Rusije, takvo stanje će i ostati. Referendumom mogu guzicu obrisati, inače će im Banjaluka ličiti na Beograd 1999. godine.
Nemoj samo da umesto krsta na Zlatistu osvane haubica. I prosli put su vas Ameri podrzavali pa jos lizete rane. Eto sad nema HBovaca. :) Nema HR. :) Nema ni JNA. :) Al ima nas.:) I ima HBovaca koji bi vam rado opstili sa materom. :) I jos mnogo toga.. :) :) Internet ratnik zvani chat nick Jedina haubica koju si ti vidio u životu je ona što ti majka koristi kad ide kod frizera na frizuru.
_________________ Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 19:06 |
|
|
Reci ti nama Omere što misliš o vehabijama i "novim muslimanima" ?
|
|
Vrh |
|
|
BarackObama
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 19:06 |
|
|
chubura je napisao/la: Ko to gospodari Bosnom na 25% teritorije? Ni tu ne gospodare,Čović ih rascepuje,uze im najvaznije funkcije u federaciji. Ako tako Hrvati silno razvaljuju Bošnjake u Federaciji, zašto onda stalno trubite o majorizaciji?
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 19:08 |
|
|
BarackObama je napisao/la: chubura je napisao/la: Ko to gospodari Bosnom na 25% teritorije? Ni tu ne gospodare,Čović ih rascepuje,uze im najvaznije funkcije u federaciji. Ako tako Hrvati silno razvaljuju Bošnjake u Federaciji, zašto onda stalno trubite o majorizaciji? Tako da vam nabijamo komplekse i odmah vas u početku spriječimo da budete agresivni prema nama... sve što vi radite, pa makar i s opravdanjem, mi nazivamo majorizacijom. Ubijamo vas u pojam, držimo vas zakržljanima... lukavi Latini. Vamo vladaju, a sve ko majorizirani. Ništa ti ne znaš. Kad se braniš od nas to ti je majorizacija...
|
|
Vrh |
|
|
Bora
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 19:19 |
|
|
chat nick je napisao/la: Al ima nas.:) I ima HBovaca koji bi vam rado opstili sa materom. :) I jos mnogo toga.. :) :) Realno koliko ima Hrvata koji bi sa srbima ratovali protiv nekog trećeg? Možda 1%. Srbi, Hrvati i zajedničko ratovanje ne ide zajedno, možda nešto malo u partizanima i u prošlom ratu oko središnje bosne, a i to je bilo plaćeno debelo.
|
|
Vrh |
|
|
BarackObama
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 19:19 |
|
|
BBC je napisao/la: Reci ti nama Omere što misliš o vehabijama i "novim muslimanima" ? Ne zovem se Omer. Moje ime je Hussein. S dva s. Upamti to. Ah vehabije ko vehabije, šta ćeš. Nemam neko posebno mišljenje. Draži su mi amiši i Jehovini svjedoci. Nekako su puno miroljubiviji. Slažeš li se sa mnom?
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 19:20 |
|
|
BarackObama je napisao/la: BBC je napisao/la: Reci ti nama Omere što misliš o vehabijama i "novim muslimanima" ? Ne zovem se Omer. Moje ime je Hussein. S dva s. Upamti to. Ah vehabije ko vehabije, šta ćeš. Nemam neko posebno mišljenje. Draži su mi amiši i Jehovini svjedoci. Nekako su puno miroljubiviji. Slažeš li se sa mnom? Misliš huSSein... handžarlijo.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 19:22 |
|
|
Bora je napisao/la: chat nick je napisao/la: Al ima nas.:) I ima HBovaca koji bi vam rado opstili sa materom. :) I jos mnogo toga.. :) :) Realno koliko ima Hrvata koji bi sa srbima ratovali protiv nekog trećeg? Možda 1%. Srbi, Hrvati i zajedničko ratovanje ne ide zajedno, možda nešto malo u partizanima i u prošlom ratu oko središnje bosne, a i to je bilo plaćeno debelo. Ja bi kao kardinal Stepinac prvi bio srpski dobrovoljac ako bi zaratili sproću Turaka.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 19:24 |
|
|
BarackObama je napisao/la: BBC je napisao/la: Reci ti nama Omere što misliš o vehabijama i "novim muslimanima" ? Ne zovem se Omer. Moje ime je Hussein. S dva s. Upamti to. Ah vehabije ko vehabije, šta ćeš. Nemam neko posebno mišljenje. Draži su mi amiši i Jehovini svjedoci. Nekako su puno miroljubiviji. Slažeš li se sa mnom? Čuj "nemaš mišljenje". Što je reć, frka tajnih službi. Ako živiš vanka moraš paziti što radiš na Internetu. I u kakve džamije ulaziš.
|
|
Vrh |
|
|
BarackObama
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 19:29 |
|
|
BBC je napisao/la: BarackObama je napisao/la: Ne zovem se Omer. Moje ime je Hussein. S dva s. Upamti to.
Ah vehabije ko vehabije, šta ćeš. Nemam neko posebno mišljenje. Draži su mi amiši i Jehovini svjedoci. Nekako su puno miroljubiviji. Slažeš li se sa mnom?
Čuj "nemaš mišljenje". Što je reć, frka tajnih službi. Ako živiš vanka moraš paziti što radiš na Internetu. I u kakve džamije ulaziš. Ne brini ti druže. Nisam jedan od onih koji bi ljepotu Zapada zamjenili za prašinu Bliskog istoka. Više preferiram Miami i San Francisco od Baghdada i Erbila ;)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 19:31 |
|
|
Mislim da to tajnim službama nije interesantno. Ne bi bio jedini islamist koji voli bogatstva zapada. Ne moraš se meni pravdati, nema od tog koristi. Ti sam znaš jesi ikada nekome posla mail da si malo pohvalio militantne islamiste. Ako jesi onda ti se sve snima i prati. Takvi filteri, hebi ga.
|
|
Vrh |
|
|
Bora
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 19:34 |
|
|
Kad će više treći? Čekam ta obečanja svake godine od hrvatskih političara. Da nije to "ubleha" kako ono bošnjaci kažu za prevaru? Svatite više da se to ne može ostvarit bez novog rata ni na papiru, ovo šta imamo sad je maksimum maksimuma.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 19:35 |
|
|
Ne žuri nam se. Nemoj se tako lako otkrivati Borosabahudine.
|
|
Vrh |
|
|
BarackObama
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 19:36 |
|
|
BBC je napisao/la: Mislim da to tajnim službama nije interesantno. Ne bi bio jedini islamist koji voli bogatstva zapada. Ne moraš se meni pravdati, nema od tog koristi. Ti sam znaš jesi ikada nekome posla mail da si malo pohvalio militantne islamiste. Ako jesi onda ti se sve snima i prati. Takvi filteri, hebi ga. Ne pravdam ti se, nego čim si mi ih spomenuo očito da te žulja "šta korisnik BarackObama misli o vehabijama". Jer da te ne žulja to, ne bi ni spomenuo. Zar ne? :) Budimo realni. A da ja tebe pitam, šta ti misliš o trećem entitetu u BiH? Smatraš li to nužnom politikom u borbi protiv islamističke dominacije ili je to jednostavno tvoja želja? Bolno je Federaciji u kojoj Bošnjaci gospodare. Vjeruj mi. Dobro, ti svakako ne živiš ovdje, daleko si ti negdje očito.
|
|
Vrh |
|
|
Bora
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 19:37 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne žuri nam se. Nemoj se tako lako otkrivati Borosabahudine. Znači "dogodine u kninu" šema? Znaš kad ćeš to dočekat, isto kad i krajišnici knin. Nikad. Naravno, jedino ako ćemo opet zaratit sa bošnjacima, onda je sve moguće.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 19:38 |
|
|
BarackObama je napisao/la: BBC je napisao/la: Mislim da to tajnim službama nije interesantno. Ne bi bio jedini islamist koji voli bogatstva zapada. Ne moraš se meni pravdati, nema od tog koristi. Ti sam znaš jesi ikada nekome posla mail da si malo pohvalio militantne islamiste. Ako jesi onda ti se sve snima i prati. Takvi filteri, hebi ga. Ne pravdam ti se, nego čim si mi ih spomenuo očito da te žulja "šta korisnik BarackObama misli o vehabijama". Jer da te ne žulja to, ne bi ni spomenuo. Zar ne? :) Budimo realni. A da ja tebe pitam, šta ti misliš o trećem entitetu u BiH? Smatraš li to nužnom politikom u borbi protiv islamističke dominacije ili je to jednostavno tvoja želja? Bolno je Federaciji u kojoj Bošnjaci gospodare. Vjeruj mi. Dobro, ti svakako ne živiš ovdje, daleko si ti negdje očito. Očito ti nije jasna definicija "gospodarenja". Ja se slažem sa tobom, i želim vam da nastavite ovako "gospodariti" do samog kraja.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatski Sabor za treći entitet u BiH Postano: 20 ožu 2015, 19:39 |
|
|
Bora je napisao/la: BBC je napisao/la: Ne žuri nam se. Nemoj se tako lako otkrivati Borosabahudine. Znači "dogodine u kninu" šema? Znaš kad ćeš to dočekat, isto kad i krajišnici knin. Nikad. Naravno, jedino ako ćemo opet zaratit sa bošnjacima, onda je sve moguće. To će Bošnjaci sami srediti, nigdje nam se ne žuri.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|