|
|
Stranica: 36/51.
|
[ 1265 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
doc
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 13:39 |
|
|
Nemoj se sad izmotavat nigdje nisam sporio vjekovnu srpsku zemlju gdje god vi odlučite da ona je. Samo se pitam u Serblandu gdje su vam nestali srpski domoroci, svugdje vi srpski dotepenci iz Hercegovine na vjekovnoj srpskoj zemlji. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 13:43 |
|
|
doc je napisao/la: Nemoj se sad izmotavat nigdje nisam sporio vjekovnu srpsku zemlju gdje god vi odlučite da ona je. Samo se pitam u Serblandu gdje su vam nestali srpski domoroci, svugdje vi srpski dotepenci iz Hercegovine na vjekovnoj srpskoj zemlji.  Pa kažem ti, kretanja naroda, ratovi, kuge... od koga su nastali Hrvati pobogu :)
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 13:47 |
|
|
Mi pošteni Hrvati i Srbi od vas Hercegovaca ne možemo ni disat. Sad vidi kad se počnemo moj mitlojropski brat Jagnje i ja jadat... A kako je ta naša ravnica bilo lijepo mjesto za život u doba našeg cara. 
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 14:10 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15078 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
doc je napisao/la: Ajde daj nam taj "ajet" ispod onog u kojemu imate dozvolu za ubijanje svih koji su protiv proroka luđaka. Mislio sam ti dati odgovor međutim..
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 14:14 |
|
|
doc je napisao/la: Mi pošteni Hrvati i Srbi od vas Hercegovaca ne možemo ni disat. Sad vidi kad se počnemo moj mitlojropski brat Jagnje i ja jadat... A kako je ta naša ravnica bilo lijepo mjesto za život u doba našeg cara.  Pa, kažu da je moja porodica porijeklom iz Starog Vlaha, tako da sam ja valjda Sandžaklija  A odakle vodi porijeklo tvoja cijenjena loza? :)
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 14:19 |
|
|
Metemma je napisao/la: doc je napisao/la: Mi pošteni Hrvati i Srbi od vas Hercegovaca ne možemo ni disat. Sad vidi kad se počnemo moj mitlojropski brat Jagnje i ja jadat... A kako je ta naša ravnica bilo lijepo mjesto za život u doba našeg cara.  Pa, kažu da je moja porodica porijeklom iz Starog Vlaha, tako da sam ja valjda Sandžaklija  A odakle vodi porijeklo tvoja cijenjena loza? :) Nije to ništa čudno. Crna Gora i Hercegovina su kolevka ljudske rase.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 14:37 |
|
|
Metemma je napisao/la: A odakle vodi porijeklo tvoja cijenjena loza? :) Iz Crne Gore. 
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 15:05 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15078 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Da li je ko kad obraćao pažnju kako prevode Vehabije u pritvor a kako npr. lopove drogeraše i sl.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 15:06 |
|
|
Nije. Ajde objasni detaljnije.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 15:07 |
|
|
Pa vehabije jedva smiju i pipnuti a ovima zavrću ruke.Ima još tih primjera.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 15:10 |
|
|
doc je napisao/la: Metemma je napisao/la: A odakle vodi porijeklo tvoja cijenjena loza? :) Iz Crne Gore.  
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 15:12 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Pa vehabije jedva smiju i pipnuti a ovima zavrću ruke.Ima još tih primjera. Jel ti puno srce od ponosa zbog toga? Ako, ako..
|
|
Vrh |
|
 |
Vujadin
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 15:33 |
|
|
U Izraelu se nakon teroristickog cina buldozerom poravna kuca teroriste.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 15:34 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Pa vehabije jedva smiju i pipnuti a ovima zavrću ruke.Ima još tih primjera. Različit je tretman prema onom ko je osumnjičen za nešto i onom kome su na licu mjesta pronađeni sanduci s oružjem i minicijom ili droga.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 15:35 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Pa vehabije jedva smiju i pipnuti a ovima zavrću ruke.Ima još tih primjera. A jes to ti počeo učití arapski?avatar,potpis...sumnjiv si! 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 17:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mar-kan je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Pa vehabije jedva smiju i pipnuti a ovima zavrću ruke.Ima još tih primjera. A jes to ti počeo učití arapski?avatar,potpis...sumnjiv si!  Odjebao je poturčivanje, nema od tog ništa. Slabo 100% Bosnu donosi. Sad je poarabljivanje all the way.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 17:34 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Pa vehabije jedva smiju i pipnuti a ovima zavrću ruke.Ima još tih primjera. A jes to ti počeo učití arapski?avatar,potpis...sumnjiv si!  Arapski jezik nisam počeo učiti, a pismo znam. A tek da mi vidiš lokaciju.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 17:35 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Pa vehabije jedva smiju i pipnuti a ovima zavrću ruke.Ima još tih primjera. Jel ti puno srce od ponosa zbog toga? Ako, ako.. Da ne stoje i iza toga bahlije kao i iza pravosuđa, pa zato pitam.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 17:49 |
|
|
Citat: Stručnjaci upozoravju: S vehabijama nema zajedničke države BiH Objavljeno 02.05. - 13:10
Nežad Latić
Nisam siguran hoće li institucije, državne i religijske, imati priliku uopće reagirati na ono što će im agresivni pripadnici vehabijske zajednice u budućnosti priređivati. Ovo predviđanje dr. Rešida Hafizovića, profesora na Fakultetu islamskih znanosti u Sarajevu, od prije pet godina, nakon terorističkog napada na Policijsku postaju u Zvorniku pokazuje se točnim.
Opasni i militantni vehabijski pokret u BiH stalno jača i omasovljuje se naočigled nadležnih državnih tijela odakle uglavnom stiže šutnja i tolerancija koja je lažna i služi za “mir u kući” i interese timova koji djeluju iz pozadine i vuku konce.
Obavještajno-sigurnosna agencija (OSA), sukladno svojim ovlastima, redovito obavještava nadležne o onome što se događa u vehabijskoj zajednici i njezinom djelovanju. Umjesto da takve informacije, koje po pravilu nose oznaku tajnosti, budu povod za konkretnu akciju za osiguranje sigurnosti u državi, ostaju u ladicama, piše Dnevni list.
Zbog toga se i mogao dogoditi teroristički napad u kojem je u Policijskoj postaji u Zvorniku Nerdin Ibrić ubio jednog, a ranio dvojicu policajaca. OSA je na vrijeme uputila obavijest da je u suradnji s inozemnim obavještajnim službama došla do saznanja da se sprema teroristička akcija u BiH.
S druge strane, Islamska zajednica u BiH već godinama, tek ponekim priopćenjem za javnost, reagira na djelovanje, namjere i ciljeve vehabijskog pokreta i u tome se posebno isticao bivši reis Mustafa Cerić. Uostalom, zbog javno izrečene oštre kritike na račun vehabija, prof. dr. Hafizović dobio je prijetnje smrću, jedva je živu glavu sačuvao, a na sve to nadovezala se Islamska zajednica u BiH čiji je reis tada bio Cerić žestokom kritikom i napadom na Hafizovića zbog izjava o vehabijama!
– Svaki njihov napad u BiH je samo gori, smišljeniji i opasniji. Vehabijski militanti ne dolaze samo po našu djecu, to je faza koju su prevladali, sada dolaze po tapiju na ovu zemlju i njezine institucije, javno je upozorio prof. dr. Hafizović.
– To se najbolje vidi iz činjenice da oni na najdrskiji način iskazuju nepoštivanje prema pravosudnim institucijama, a državna tijela ne reagiraju i ne pomišljaju zaštititi ustavnopravni poredak naše zemlje. Da netko od tih pregrijanih vehabija nešto slično kaže ili uradi u Saudijskoj Arabiji, zemlji iz koje donose svoju doktrinu, javno bi mu na trgu odrubili glavu, dodao je Hafizović.
Otkud vehabizam?
Otkud uopće pojam vehabizam? Radi se o pokretu koji se veže za islamskog učenjaka Muhammeda ibn Abdulvehaba u 18. stoljeću u Saudijskoj Arabiji, pa je iz njegovog imena nastao pojam vehabije. Njegovo učenje bilo je reagiranje na kolonizaciju muslimanskih zemalja i, prema mišljenju stručnjaka, ono tada nije bilo negativna pojava, ali samo dok je bilo ograničeno na Saudijsku Arabiju jer je inzistiralo na razvoju islamske civilizacije pod sloganom “vraćanje čistome islamu”.
Inozemne vehabije su se početkom rata uselile u BiH i krenule u ofanzivu na tradicionalne vrijednosti bh. muslimana koristeći slogan “povratak čistome islamu”. Dr. Adnan Silajdžić, profesor na Fakultetu islamskih znanosti u Sarajevu, nedavno je objasnio da vehabije u BiH nisu u stanju ni sebi, a kamoli tradicionalnim bh. muslimanima artikulirati putove islamske ili muslimanske modernosti:
– Ne možemo se vraćati unatrag, jer je to antiislamski stav, niti dopustiti da nam drugi sugeriraju modalitete izlaska iz višestoljetne krize. Tu zadaću moramo sami izvršiti. Po prof. dr. Silajdžiću vehabizam je itekako opasan i “ozbiljno je već razdvojio roditelje i djecu, duhovne poglavare i imame, profesore i studente, mahale, kvartove”.
– Ocjena da bh. muslimani žive krivovjerni islam je drska, bezobrazna i krajnje iritantna. Izrekao ju je Ebu Hamza, jedan od utemeljitelja vehabijske zajednice u BiH. On je rekao da muslimani u BiH ne žive autentični islam, da su ga upoznali s dolaskom vehabija, nego da žive komunistički, reducirani islam, pojasnio je prof. Adnan Silajdžić koji slovi za jednog od vodećih islamskih učenjaka u svijetu.
Vjerojatno nitko osim Obavještajno-sigurnosne agencije i njezinog ravnatelja Almira Džuve, a o tome su obavijestili nadležna državna tijela, ne zna koliko je vehabija u BiH pod imenom Ebu Hamza. Jedan od njih je i Pierre Vogel, samozvani islamski propovjednik. Vogel je bivši njemački boksač, primio je islam prije nekoliko godina, drži predavanja i često boravi u BiH.
Tijekom svojih predavanja o borbi protiv odlaska mladih u kriminal obvezno poziva da se “ponese dosta novca kako se ne bi išlo braći i sestrama u Siriju praznih ruku”.
“Zmija u njedrima bh. muslimana”
– Islamska zajednica mora zabraniti pripadnicima vehabijske zajednice da agresivno postupaju prema imamima koji su do sada bili jako tolerantni prema njima. Vehabije nemaju pravo uznemiravati druge vjernike koji ne misle kao oni i nemaju pravo držati lekcije bh. muslimanima, stav je prof. dr. Silajdžića.
Upozorenja da bi vehabije mogle života stajati Bošnjake muslimane, definitivno imaju osnove jer, pojednostavljeno kazano, oni su zmija u njedrima bh. muslimana. Publicist Nedžad Latić, vrstan poznavatelj stanja i odnosa u Islamskoj zajednici u BiH, kaže da “s vehabijama nema zajedničke države Bosne i Hercegovine”.
– Znam, pokušat će naći izgovor i opravdanje za osobu koja je počinila teroristički čin u Zvorniku. Sigurno će se sumnjičiti i tražiti “prsti srpske Udbe” kao što je jedan ovdašnji alim iza ISIL-a vidio Mosad. Neću sporiti, jer su se zaista obavještajne službe, srpske i hrvatske, ali i drugih zemalja ubacile u selefističko-vehabijsku zajednicu u BiH i na Balkanu. Zatim će se tretirati kao “vjerske budale” poput onoga kojeg je, kako je sam kazao, sam vrag natjerao da pobije hrvatske povratnike. Ali, nešto je previše tih “vjerskih budala” otkad je zaživjela ova vehabijsko-selefistička ideja među bh. muslimanima, rekao je Latić i naglasio: Ne daj mi Bože živjeti u državi gdje su većina vehabije i mi (ostali) muslimani./HMS/
|
|
Vrh |
|
 |
Blitz
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 18:03 |
|
|
doc je napisao/la: Mi pošteni Hrvati i Srbi od vas Hercegovaca ne možemo ni disat. Sad vidi kad se počnemo moj mitlojropski brat Jagnje i ja jadat... A kako je ta naša ravnica bilo lijepo mjesto za život u doba našeg cara.  Ko o čemu, kurva o poštenju. Nego, ako su hercegovački Srbi najveći Srbi, nema sumnje da su i hercegovački Hrvati najveći Hrvati.
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 18:39 |
|
|
Trebaju se muslimani pripaziti. Hrvati im se još uvijek nisu osvetili za 400 godina turske okupacije, zločine, ubijanja i krađe resursa.
|
|
Vrh |
|
 |
Kum Bečo
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 21:40 |
|
|
Tuta je napisao/la: Ivo Lučić: Bosnia and Herzegovina and terrorism, odličan članak Lučića, preporučujem. Nažalost, verziju na hrvatskom ne mogu nać. Citat: Meri En Sliper (Mary Ann Slipper) bilježi: “šestokraka zvijezda se koristi u masonskom radu, a takođe se nalazi i u drugim poznatim tajnim redovima.” Druga milja (The Second Mile) je knjiga kulta Istočne zvijezde koja nam otkriva: “šestokraka zvijezda je veoma star simbol, i to jedan od najmoćnijih.”
Ona je definitivno moćan simbol — za vještice, vračare i magove!
“Heksagram se koristi u magiji, vještičarenju, okultizmu i pravljenju zodijačkih horoskopa širom svijeta i po svim narodima.” “Smatralo se da posjeduje tajne moći”, kako kaže Kratka enciklopedija masonerije (A Concise Cyclopaedia of Freemasonry). Heksagram se koristi “kao priručno sredstvo za magove i alhemičare. Vračari su vjerovali da predstavlja otisak stopala specijalne vrste demona koji se zove trud i koristili su ga u ceremonijama kako prizivanja demona, tako i njihovog tjeranja”. Bivši satanista Bil Šnebelen (Bill Schnoebelen) nas podskeća: “Za jednog vračara heksagram je moćno oruđe za prizivanje Sotone…”
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 22:16 |
|
|
BBC je napisao/la: Trebaju se muslimani pripaziti. Hrvati im se još uvijek nisu osvetili za 400 godina turske okupacije, zločine, ubijanja i krađe resursa. JEsu jesu. Gdje su ti sad muslimani u Lici Slavoniji? 145.278 Bošnjaci u Srbiji 39.037 Bošnjaci u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 02 svi 2015, 22:31 |
|
|
To je dio za agresiju i okupaciju Slavonije. Nisu vam se ni Srbi osvetili do kraja. Što je seoski Đemosajd u Srebrenici naspram 500 godina terora i okupacije.
|
|
Vrh |
|
 |
Pantagana
|
Naslov: Re: TERORIZAM U BIH: Islamist napao policijsku postaju u Zvorniku! Postano: 03 svi 2015, 02:28 |
|
|
točno to treba bit odgovor svima koji iti spomenu neku osvetu kao u slučaju ovog terorista, evo idemo se i mi osvećivat za pola prošlog tisućljeća lol al jebiga kad je kod ovih u glavi 89., 92. koja li već
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|