|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 46 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
geronimO
|
Naslov: Re: Naša ,,braća'' Srbi Postano: 24 sij 2010, 01:45 |
|
Pridružen/a: 24 sij 2010, 01:31 Postovi: 66 Lokacija: Zenica, Bosna!
|
kikx_sb je napisao/la: ma nema više bratstva nikakvog...samo mi je hrvat brat. ostali mogu biti prijatelji... jesu vam bosnjaci krivi sto ste politicki spali na toliko niske grane da vise ne koristite ni hrvatskoj? jesu vam bosnjaci krivi sto sad sanjate neke cyber republike i palčete srbima? pustite se vi nas...imate vi sebe za brinuti se!
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Naša ,,braća'' Srbi Postano: 24 sij 2010, 01:53 |
|
|
Ovde niko nikom ne plače već ljudi pristojno razgovaraju. Dobro, ima izuzetaka ali nije važno. Ako nekome i ti obični dijalozi smetaju pa u njima vidi neke ne znam kakve koalicije i druge nebuloze, onda tom i takvom forumašu nisu sve koze na broju. Valjda bi bio srećniji da se vređamo i pljujemo jer bi to onda bila "normalna" konverzacija Srba i Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
geronimO
|
Naslov: Re: Naša ,,braća'' Srbi Postano: 24 sij 2010, 01:58 |
|
|
teranova je napisao/la: Ovde niko nikom ne plače već ljudi pristojno razgovaraju. Dobro, ima izuzetaka ali nije važno. Ako nekome i ti obični dijalozi smetaju pa u njima vidi neke ne znam kakve koalicije i druge nebuloze, onda tom i takvom forumašu nisu sve koze na broju. Valjda bi bio srećniji da se vređamo i pljujemo jer bi to onda bila "normalna" konverzacija Srba i Hrvata. kontradiktornost, prvi znak obmane! ne smetaju meni dijelozi! a i ko sam ja da sad meni nesto smeta! vec je pomalo patetična ta srbizacija vaše politike na forumu!
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: Naša ,,braća'' Srbi Postano: 24 sij 2010, 02:04 |
|
|
geronimO je napisao/la: teranova je napisao/la: Ovde niko nikom ne plače već ljudi pristojno razgovaraju. Dobro, ima izuzetaka ali nije važno. Ako nekome i ti obični dijalozi smetaju pa u njima vidi neke ne znam kakve koalicije i druge nebuloze, onda tom i takvom forumašu nisu sve koze na broju. Valjda bi bio srećniji da se vređamo i pljujemo jer bi to onda bila "normalna" konverzacija Srba i Hrvata. kontradiktornost, prvi znak obmane! ne smetaju meni dijelozi! a i ko sam ja da sad meni nesto smeta! vec je pomalo patetična ta srbizacija vaše politike na forumu! Bitno je da bar ovdje ne bude probošnjačke i cvjećarske politike,a logično je okrenuti se Srbima,kada su nam Hrvati iz sovjetske Hrvatske okrenuli leđa.
|
|
geronimO
|
Naslov: Re: Naša ,,braća'' Srbi Postano: 24 sij 2010, 02:06 |
|
|
DarthCroat je napisao/la: geronimO je napisao/la: kontradiktornost, prvi znak obmane!
ne smetaju meni dijelozi! a i ko sam ja da sad meni nesto smeta!
vec je pomalo patetična ta srbizacija vaše politike na forumu! Bitno je da bar ovdje ne bude probošnjačke i cvjećarske politike,a logično je okrenuti se Srbima,kada su nam Hrvati iz sovjetske Hrvatske okrenuli leđa. cvjecarske- za to ste sami krivi! joj, pa ovo postaje stvarno smijesno! ovdje se ljudi stvarno posrbljuju! neka neka, Šešelj zna najbolje ipak! ocito vi hrvati to mislite!
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: Naša ,,braća'' Srbi Postano: 24 sij 2010, 02:13 |
|
|
geronimO je napisao/la: DarthCroat je napisao/la: Bitno je da bar ovdje ne bude probošnjačke i cvjećarske politike,a logično je okrenuti se Srbima,kada su nam Hrvati iz sovjetske Hrvatske okrenuli leđa.
cvjecarske- za to ste sami krivi! joj, pa ovo postaje stvarno smijesno! ovdje se ljudi stvarno posrbljuju! neka neka, Šešelj zna najbolje ipak! ocito vi hrvati to mislite! Ma briga me,misli šta hoćeš,neću da radi bošnjačkih provokatora još i ban popijem. Dosta dva upozorenja za večeras.
|
|
geronimO
|
Naslov: Re: Naša ,,braća'' Srbi Postano: 24 sij 2010, 02:16 |
|
|
DarthCroat je napisao/la: geronimO je napisao/la: cvjecarske- za to ste sami krivi!
joj, pa ovo postaje stvarno smijesno! ovdje se ljudi stvarno posrbljuju! neka neka, Šešelj zna najbolje ipak! ocito vi
hrvati to mislite! Ma briga me,misli šta hoćeš,neću da radi bošnjačkih provokatora još i ban popijem. Dosta dva upozorenja za večeras. a i ona dva si garant dobio zbog bosnjaka! hahah! ovdje su ti 90% vce sanse da dobijes ban ako si bosnjak!
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: Naša ,,braća'' Srbi Postano: 24 sij 2010, 02:18 |
|
|
geronimO je napisao/la: DarthCroat je napisao/la: Ma briga me,misli šta hoćeš,neću da radi bošnjačkih provokatora još i ban popijem. Dosta dva upozorenja za večeras.
a i ona dva si garant dobio zbog bosnjaka! hahah! ovdje su ti 90% vce sanse da dobijes ban ako si bosnjak! E pa nije baš tako,više tolerancije ima ovdje nego na nekim drugim forumima. Za ono što sam danas na jednom drugom forumu pisao o bošnjacima,ovdje bi mi sigurno odlijepili ban.
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Naša ,,braća'' Srbi Postano: 24 sij 2010, 05:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Citat: Sarajevo, 24. siječanj 2010.
Ekumenski koncert kršćana Sarajeva
Molitvena osmina za jedinstvo kršćana 2010. u Sarajevu
U okviru Molitvene osmine za jedinstvo kršćana 2010., u katedrali Srca Isusova u Sarajevu održat će se u nedjelju, 24. siječnja u 20 sati Ekumenski koncert kršćana grada Sarajeva. Na koncertu će nastupiti: Katedralni mješoviti zbor "Josip Stadler" iz Sarajeva, Srpsko pjevačko društvo "Sloga" i Zbor Kršćanske adventističke crkve "Sagospel". (kta)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Naša ,,braća'' Srbi Postano: 24 sij 2010, 05:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Citat: Sarajevo, 25. siječanj 2010.
Ekumenski susret u staroj pravoslavnoj crkvi u Sarajevu Molitvena osmina za jedinstvo kršćana 2010. u Sarajevu
U staroj pravoslavnoj crkvi u Sarajevu u ponedjeljak, 25. siječnja u 18 sati bit će upriličena služba čitanja, jektenija koji će predvoditi delegat mitropolita Nikolaja jerej Vanja Jovanović, a prigodnu propovijed uputit će delegat kardinala Puljića vlč. dr. Niko Ikić, profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Sarajevu. (kta)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Naša ,,braća'' Srbi Postano: 24 sij 2010, 10:31 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25849 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
geronimO je napisao/la: kikx_sb je napisao/la: ma nema više bratstva nikakvog...samo mi je hrvat brat. ostali mogu biti prijatelji... jesu vam bosnjaci krivi sto ste politicki spali na toliko niske grane da vise ne koristite ni hrvatskoj? jesu vam bosnjaci krivi sto sad sanjate neke cyber republike i palčete srbima? pustite se vi nas...imate vi sebe za brinuti se! Niko vas ne drži, problem je što vi nama na grbaču skačete a mi vas ne želimo ni na putu sresti. Ali polako, odhebaće vas jednom vaši amerikanci, a onda...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Naša ,,braća'' Srbi Postano: 24 sij 2010, 11:00 |
|
|
teranova je napisao/la: Ovde niko nikom ne plače već ljudi pristojno razgovaraju. Dobro, ima izuzetaka ali nije važno. Ako nekome i ti obični dijalozi smetaju pa u njima vidi neke ne znam kakve koalicije i druge nebuloze, onda tom i takvom forumašu nisu sve koze na broju. Valjda bi bio srećniji da se vređamo i pljujemo jer bi to onda bila "normalna" konverzacija Srba i Hrvata. Ne daj Bože da među nama Hrvatima i Srbima bude vrieđanja ili prietnji, ali bilo kakvi savezi sa Srbima, čak ako su upereni i protiv vanzemaljaca, za mene su čista izdaja. A savez sa Srbima protiv Bošnjaka, je podpuno ista stvar kano kad su ,,Hrvati'' i Srbi zajedno kano partizani klali Hrvate 1941.-45. Jedni od najžešćih Hrvata su bili u iztočnoj Bosni, tako da se samo zadnja izdajica može odreči tog kraja.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
neo
|
Naslov: Re: Naša ,,braća'' Srbi Postano: 24 sij 2010, 12:07 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2009, 21:30 Postovi: 452 Lokacija: desno kod placa
|
@Dane mislis oba TRI Hrvata u istocnoj bosni .
_________________ Gotovina i Markač Hrvatski heroji domovinskog rata, p.
|
|
Vrh |
|
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Naša ,,braća'' Srbi Postano: 24 sij 2010, 13:10 |
|
|
geronimO je napisao/la: kikx_sb je napisao/la: ma nema više bratstva nikakvog...samo mi je hrvat brat. ostali mogu biti prijatelji... jesu vam bosnjaci krivi sto ste politicki spali na toliko niske grane da vise ne koristite ni hrvatskoj? jesu vam bosnjaci krivi sto sad sanjate neke cyber republike i palčete srbima? pustite se vi nas...imate vi sebe za brinuti se! ma ja, suza suzu goni
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Naša ,,braća'' Srbi Postano: 24 sij 2010, 13:22 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Sa srbima bar znamo na čemu smo, dok muslimani jedno govore, drugo misle......a treće rade, okreću se kako vitar puše
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Naša ,,braća'' Srbi Postano: 24 sij 2010, 14:13 |
|
|
dobra ti Dane ona na kraju čolina pjesma
|
|
Vrh |
|
|
hib
|
Naslov: Re: Naša ,,braća'' Srbi Postano: 24 sij 2010, 15:01 |
|
|
Pitajte Hrvate iz srednje bosne sta misle o Muslimanima
Pitajte Hrvate iz Vukovara sta misle o srbima
Samo HRVAT sa HRVATM sve drugo su iluzije budaletine
|
|
Vrh |
|
|
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Naša ,,braća'' Srbi Postano: 24 sij 2010, 15:13 |
|
|
hib je napisao/la: Pitajte Hrvate iz srednje bosne sta misle o Muslimanima
Pitajte Hrvate iz Vukovara sta misle o srbima
Samo HRVAT sa HRVATM sve drugo su iluzije budaletine E točno to. Žepčaci su za vrijeme rata, a i poslije rata se to moglo čuti (uglavnom na vjenčanjima kad se popije ) pjevali "Oj Srbine pola brata moga, ubi Muju jebo oca svoga"
|
|
Vrh |
|
|
geronimO
|
Naslov: Re: Naša ,,braća'' Srbi Postano: 24 sij 2010, 15:19 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: Sa srbima bar znamo na čemu smo, dok muslimani jedno govore, drugo misle......a treće rade, okreću se kako vitar puše a što je zanimljivo, istu, ali potpuno istu stvar, mi govorimo i mislimo o hrvatima! a ne sjecam se da smo mi iakd mjenjali strane kao vi! vi malo s nama, malo s njima!
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: Naša ,,braća'' Srbi Postano: 24 sij 2010, 15:20 |
|
|
Bošnjakistanci maštaju da će opet kao nekada za vrijeme Turaka,biti iznad kršćanske raje. To mogu Srbi u Srbiji da shvate,jer su i sami trpili turski zulum,ali ajde ti to ovima u Hrvatskoj objasni,koji žive u zabludama o dobrim Bošnjanima kao što je svojevremeno bio i Starčević nazivajući ih našim cvijećem. Nažalost,ima još onih koji ne vide da je to cvijeće podivljalo i postalo korov,otrovni bršljanj,koji ako se raširi mogao bi i Croasanima sjesti za vrat.
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Naša ,,braća'' Srbi Postano: 24 sij 2010, 15:20 |
|
|
Nemam uopće dobar osjećaj o ovoj temi, ovo neminovno klizi u sveopće vrijeđanje i papanuluk, zato ključ u bravu.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|