|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 3 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Milan Pavlović Postano: 27 svi 2015, 09:33 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Doista ne znam smješniju pojavu poslije rata, čak i Enis djeluje pored njega kao ozbiljan lik. Srbin po mjeri čaršije kojeg su gurali dok im je bio po mjeri. Kad je prestao bit, čovjek je nestao skoro. Kao da postoje i danas neke crne knjige.
Meni se čini da valjaš kao Hrvat ili Srbin dok si kao oni iz pušenja Sejo, Zijo... ili u ovom slučaju Dino.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Milan Pavlović Postano: 27 svi 2015, 14:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Zanimljiva opaska. Slicnog sam razmisljanja. Valjas kao Bosnjak dok pljujes svoje i pristajes na sve srpske i hrvatske zahtjeve (koliko god pojedini bili megalomanski), izgubljen u prostoru i vremenu, naivan i dok si imbecilan saljiv Mujo.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Milan Pavlović Postano: 27 svi 2015, 16:50 |
|
|
Dobro glumi Bošnjaka.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 3 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|