HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 19 vel 2026, 11:21.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 13 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Ispovijest maloljetne prostitutke: Željela sam previše novca
PostPostano: 16 stu 2013, 10:33 

300 eura po klijentu
Ispovijest maloljetne prostitutke: Željela sam previše novca
slika
"Željele smo previše. Ili ćeš prodavati drogu ili tijelo, ako želiš toliko novca", kazala je najmlađa djevojka tužitelju i psihijatru.

http://www.vecernji.hr/svijet/ispovijes ... vca-903194

Čisto jer mi idu na živce one gluposti o jadnim ženama koje nemaju izbora jer nema tobože nikakvog drugog posla, pa jadne moraju, jedino im to preostalo... :001_rolleyes

(Trgovinu ljudima, ropstvo i prisiljavanje na prostituciju ne računam. Al ionako je kod nas to mizeran/nepostojeći broj).

Uglavnom ova je dobro i prošla/utržila. U naprednoj Engleskoj kojoj i mi težimo, curice u osnovnoj školi daju pod velikim odmorom za Colu ili čips.

Toliko da se već pišu članci i kolumne o tom fenomenu naprednih društava kojima i mi jelte težimo.

Nećemo bit jedna od najkonzervativnijih država u Europi po tom pitanju...

Vrh

Naslov: Re: Ispovijest maloljetne prostitutke: Željela sam previše novca
PostPostano: 04 ožu 2014, 18:19 

Bump. :zubati

Vrh

PostPostano: 20 svi 2015, 13:51 

ZA LEGALIZACIJU
Ispovijest eskort dame: "Bila sam programerka, ali ovo je bolja zarada"
slika
Eskort dama je dobro plaćena prostitutka koja pažljivo probire svoje klijente i fino živi od posla kojeg voli

U knjizi 'When to rob a bank' Stevena Levitta i Stephena Dubnera predstavljena je eskort dama koju ćemo nazvati Allie, a koja je privukla toliko pozornosti da je odlučila odgovoriti na nekoliko od mnogobrojnih pitanja koja su joj postavljena na blogu.

Allie je tako otkrila da njezini roditelji ne znaju čime se bavi. I da je bila programerka kad je odlučila dati otkaz i početi se baviti ovim poslom.

"Bila sam solo i upoznavala ljude preko poznate stranice za izlaske. Pronaći nekog 'posebnog' se pokazalo izuzetno teškim, iako sam upoznala puno dobrih muškaraca. Budući da sam odrasla u zatvorenom gradiću, pokušavala sam shvatiti svoju seksualnost.

Iako nisam povezivala osobne vrijednosti uz neku ideju djevičanstva ili monogamije, i dalje nisam istražila mnoge svoje fantazije. Upoznavala sam ljude koji su živjeli drugačijim životima i, kako sam ih upoznavala, počeli su nestajati stereotipi koje sam imala.

Jednog dana sam odlučila ući u svijet 'pratnje' i u trenu je bilo zainteresiranih. Nakon tjedan dana sam se odlučila naći s jednim stomatologom u hotelu i iskustvo nije bilo nimalo seksi kao što sam zamišljala.

Ali nakon toga sam shvatila da nije bilo ni tako loše i počela sam razmišljati o tome da kad bih imala jedan sastanak mjesečno, mogla bih otplatiti kredit za auto i imala bi malo više za trošenje. Na kraju sam odlučila da ću se baviti samo time.

Dala sam otkaz na poslu kako bi imala više vremena, jer sam se brinula za bolesnog člana obitelji, pa su mi novac i slobodno vrijeme jako dobro došli."

Nema moralnih dvojbi oko svojeg posla

Allie je priznala da nema nikakvih moralnih problema s tim da joj netko plati za seks, dok je sve sigurno i dok je riječ o dvije odrasle osobe koje pristaju na takav dogovor. Jedino što je brine jest kako bi na njezinu, i budućnost ljudi koje voli, moglo utjecati da društvo sazna čime se bavi ili da zapadne u pravne probleme.

Njezini klijenti su prvenstveno bijeli, oženjeni muškarci. Dobrostojeći su i stari između 40 i 50 godina. Obično je riječ o liječnicima, odvjetnicima i poslovnim muškarcima koji žele nekoliko sati zabave usred dana. "Preko 90 posto mojih klijenata je oženjeno. Ne želim opravdavati svoj posao, ali ovi muškarci traže druženje. Većinom to nisu muškarci koji ne bi mogli imati afere (da to žele), ali oni ne žele ući u vezu. Oni žele zadržati mir svojeg obiteljskog života."

Allie inzistira na tome da joj klijenti kažu prava imena i gdje rade kako bi ih mogla tamo kontaktirati prije nego se nađu. Također provjeri njihove dokumente kad se nađu, a koristi i usluge tvrtki koje rade provjeru ljudi i koje surađuju s brojnim eskort damama, te jednom kad unesu nekog klijenta u bazu podataka, i njegove buduće pratilje mogu znati da je on 'provjeren' i da je dobio 'zeleno svijetlo'.

Allie ističe da joj je, zahvaljujući ovom poslu, pruženo mnogo prilika koje nije sigurna da bi dobila da se ne bavi time. Vjeruje da nije moguće biti u 'zdravoj' vezi dok se bavite ovim, pa to može biti prilično usamljen posao, a ne pomaže ni to što morate kriti od obitelji i prijatelja čime se bavite.

Allie smatra da bi prostitucija trebala biti legalna, što objašnjava ovako: "Ako se par nađe na večeri i boci vina, nakon čega dođe to seksa - to je izlazak. Ali ako se nađu na večeri, popiju bocu vina, seksaju se i nakon toga razmjene novce - to je prostitucija.

Shvaćam da postoje žene u prostituciji koje imaju osjećaj da su primorane na taj posao, ali one rade u drugom dijelu industrije od mene. :laugh Mnoge imaju probleme s drogom ili ovisnosti, između ostalog. Mislim da umjesto da se troše vrijeme i financije na njihova uhićenja i suđenja, trebali bismo se potruditi da one dobiju druge mogućnosti i mjesta na kojima mogu potražiti pomoć.

Legalizacijom bi vjerojatno morala sniziti cijene, ali mislim da bi se više ljudi počelo baviti prostitucijom i više muškaraca bi potražilo naše usluge." :laugh

http://www.express.hr/drustvo/ispovijes ... ntent=1085

Sniziš cijene i nadoknadiš na količini. :zubati

Vrh

PostPostano: 20 svi 2015, 13:57 

doc je napisao/la:

Uglavnom ova je dobro i prošla/utržila. U naprednoj Engleskoj kojoj i mi težimo, curice u osnovnoj školi daju pod velikim odmorom za Colu ili čips.

Toliko da se već pišu članci i kolumne o tom fenomenu naprednih društava kojima i mi jelte težimo.

Nećemo bit jedna od najkonzervativnijih država u Europi po tom pitanju...

Davale su i u tvojoj osnovnoj i za džabe, ako lepo pitaš... Ali, ko te jebe kad si nazadan. :zubati

Vrh

PostPostano: 20 svi 2015, 14:06 

Joj ne podsjećaj me.

To mi je najveći promašaj u životu. :smajl049

Vrh

PostPostano: 20 svi 2015, 14:09 

Rambo Amadeus je dao najbolju definiciju te pojave.

"Ne radi kurva ono zbog para, već zato što voli muža da vara" :D

Vrh

PostPostano: 20 svi 2015, 14:12 

Voćinac zapalio automobil kako bi spriječio suprugu da ode ljubavniku

http://www.index.hr/vijesti/clanak/voci ... 20382.aspx

U potvrdu teze. =))

Vrh

PostPostano: 20 svi 2015, 18:39 

Dobila je kurac.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2015, 11:51 

Ispovijest 22-godišnje hostese: Zagrebačke eskort dame pristaju na seks sa desetoricom
slika

Za vikend sam mogla zaraditi i 3500 eura! Prilazili su mi razni muškarci s kojekakvim nemoralnim ponudama. Za druženje koje je uključivalo i perverzije bili su voljni platiti i 200 eura po satu. Bila sam zgrožena shvativši da sve te cure, koje se predstavljaju kao hostese, tako godinama žive i zarađuju. Sve su one bile elitne prostitutke. Za pratnju bogatim tajkunima na dan se može zaraditi i 1000 eura. Jasno, u cijenu je uključen i seks. Nema jedinstvenih cijena, uglavnom sve ovisi o željama klijenata i dubini džepa. Seks za jednu noć u luksuznom hotelu košta 1000 eura i to traže samo oni najdubljeg džepa. Dodatne usluge, oralni seks na primjer, moraju doplatiti još 150 eura. Djevojke se rado upuštaju u to, zarada je brza, nema predigre niti zavođenja…”

Tako, detaljno, priča o svijetu prostitucije u Hrvatskoj zamamna 22-godišnja hostesa razvikanog kluba na obali. Prava ljepotica zamamnih oblina svojom pričom nas je uvela u paralelni svijet hrvatskog showbusinessa, na estradnu scenu kojom caruje prostitucija, kokain i alkohol, piše express.hr.

Premda je po cijenama to doista elitna prostitucija, u tom svijetu ima i seksa u prljavim zahodima, na parkiralištima klubova…

“Znate, klijenti im gotovo uvijek prije seksa za novac besplatno daruju kokain. Opijaju ih, a potom odvode na dogovoreno mjesto. Plaća se unaprijed. Cure često sudjeluju u seksu s više klijenata, čak i s desetoricom istovremeno. Tako se odjednom zaradi 1500 eura. Naravno, cure na to pristaju tek kad su ubijene bijelim (kokainom, op. a.). Drugi dan se ni ne sjećaju što se događalo prošle noći. Najčešća zarada je 400 eura i to se dobije za seks s dvojicom”, otkriva nam detalje jedna od sudionica svijeta prostitucije.

Zagrebačke eskort dame pristaju na seks sa desetoricom

“Cure iz tog svijeta misle da su uspjele kada snime pjesmu ili spot, pojave se na nekoj naslovnici kao manekenke, a onda postanu priležnice bogatog sportaša ili tajkuna. S takvima obične izdrže nekoliko mjeseci, a oni kontroliraju svaku minutu njihova života. Obično curi plaćaju luksuzno uređen stan u elitnim četvrtima, kupuju odjeću, daju im pozamašnu svotu za život i odvode je na egzotična putovanja, u svjetske metropole. Bila sam zapanjena kada mi je nedavno prišao poznati dužnosnik jednog zagrebačkog nogometnog prvoligaša i bez pardona ponudio da s njim otputujem u Tursku na višednevne pripreme. Za to bi mi platio sve što poželim, rekao mi je da sam j….o dobra roba. Mislim da je u igri bila cifra od 5000 eura, a sa mnom je trebala ići još jedna dogovorena djevojka. Tada sam shvatila kako elitna prostitucija cvjeta i u svijetu sporta, u kojem se vrti velik novac. U pravilu, prava elitna prostitutka u godini može zaraditi doslovce koliko poželi, ovisno koliko je frajera pregazi”, priča djevojka pojašnjavajući kako dio zarade od prostituiranja odlazi svodniku:

“Prostitutke se naručuju preko svodnika, koji imaju široki krug poznanika iz različitih sfera života. U tome sudjeluju svi iz tog svijeta, baš svi! Estradni menadžeri su najtraženiji, oni mogu isfurati curu, učiniti je slavnom, a ona je onda tražena roba. Seks s hostesama u kafićima i klubovima mogu dogovarati vlasnici tih objekata, ali i konobar, pa čak i zaštitar. To je golema mreža, čitav paralelni svijet. One poznatije su njima pravi trofeji, naročito ako su na naslovnicama novina, ako su predstavljene kao uspješne manekenke, pjevačice i glumice. Takve žene muškarcima podižu ego, oni misle da su najmoćniji na svijetu kad završe s curom koja je poznata. Menadžeri dogovaraju susret prostitutke i klijenta u kockarnicama, elitnim restoranima, noćnim klubovima i privatnim zabavama. Tamo se upoznaju i, ako ima “kemije”, dogovore cijenu. Niko i ne govori o seksu za novac, ali se to podrazumijeva”, kaže hostesa i hladno dodaje:

Cure se odlučuju na prostituciju jer je tu najbrža zarada. Niti jedna od njih ne želi zaista pjevati, a od manekenstva se u Hrvatskoj ne može živjeti. Skupa odjeća, miris luksuza i poznanstva s bogatašima je stil života kojem teže. Eto, radije pristaju na seks s deset muškaraca nego da ustaju u 8 sati i rade neki normalan posao. Njihov je sistem životnih vrijednosti sasvim poremećen. One stvarno misle da su vrednije od ostalih ljudi jer se bolje odijevaju i imaju bolje veze. Prostitutke su u borbi za tržište pod utjecajem kokaina i drugih droga nemilosrdne, vrlo agresivne. Često dolazi i do fizičkog obračuna među njima, pogotovo ako imaju istog svodnika, a za oko im je zapeo isti lovator. Sukobi su najčešći u narodnjačkim klubovima pred mnoštvom publike. Ne biraju rječnik, čupaju se za kosu, vrijeđaju, psuju i udaraju šakama. Mjesta za jeftini seks nabrzaka gotovo se ne biraju. Najčešće su to cajkaške rupe s narodnjacima, pune mafije i ološa…”

Nabildani ćelavac tu odvodi prostitutku do prljavog zahoda i za 15 minuta plati joj stotinjak eura. Napaljeni klijent pod utjecajem alkohola i droge s djevojke već do zahoda doslovce trga odjeću.

Zagrebačke eskort dame pristaju na seks sa desetoricom

Hostesa tvrdi da tamo s prostitutkama ne dolazi svodnik, nego se o njoj brine ili zaštitar ili konobar koji su dobro upućeni u posao. Konobar koji te noći radi dobro poznaje goste i zna ko je koliko spreman platiti.

Konobari ili zaštitari koji dogovore “dil” od svodnika i lake cure dobiju dobru napojnicu. Svjedočanstvo jedne maserke govori o neobičnim običajima za narudžbu usluge u opskurnim salonima za masažu:

“Muškarac srednjih godina bahato je ušetao u sobu. Svukao se i legao na stol. Bio je ponosan na svoju muškost, koja je stršala ispod bijelog frotirnog ručnika. Bilo mi je zlo od pogleda na njegov trbuh i salo koje se razlilo po stolu. Htio je da ga zadovoljavam rukom i zovem tatica. Pitala sam se što bi mama rekla da zna što ovaj striček očekuje od mene. Pravila sam se da ne vidim s kojom namjerom je došao, a on je na svoj trbuh stavio 100 eura. Šutjela sam… Dodao je još sto i čekao… Na kraju je na njemu bilo 500 eura, a ja sam šutjela. Naljutio se i rekao mi: ‘Šta je, mala, oćeš iljadu, a?’ Odustao je…”

Cjenovnik

5000 eura – Među ponudama koje su začudile i iskusnije prostitutke stoji i jedna za izlet s nogometašima iz uglednog prvoligaškog kluba.

3500 eura – Vikend-najam prostitutke u hotelima. Najvišu cijenu za vikendnajam u hotelima postižu samo prostitutke koje su se već pojavile u medijima kao pjevačice, starlete, manekenke…

3000 eura – Vikend proveden na luksuznoj jahti. Odlazak na jahtu jest oblik sezonske prostitucije, no orgije na palubama ponekad se znaju oteti kontroli i nisu sve cure spremne na njih…

1000 eura – Seks za jednu noć u luksuznom hotelu. All inclusive ponuda najdraža je prostitutkama, osobito ako podrazumijeva zgodnog, pristojnog i urednog klijenta.

100 eura – Brzinski seks u autu na parkiralištu. Nerijetko uz kokain, koji se daruje, najjeftinij seks podrazumijeva prezervativ, ali i loše prostore…

http://www.bh-index.com/zagrebacke-esko ... e-cijene/#

Vrh

PostPostano: 31 svi 2015, 11:56 

Koliko iskorištenih djevojaka.

Nakon onog potresnog iskustva poznate hrvatske celebrity zvijezde dodatno sam senzibiliziran kad čujem ovakva potresna svjedočanstava.

Jadne djevojke.

Ulovljene u paklu prostitucije.

Ne mogu se baviti niti jednim drugim poslom u životu.

Jednostavno nemaju izbora.

Jadnice.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2015, 16:26 

Meni je zao malodobnih djevojčica u citavoj priči kad je prostitucija u pitanju

Odraslim i punoljetnim osobama odluke o zivotu trebalo bi prepustiti u potpunosti

Protiv sam naravno i prisile od strane kriminalnih struktura koje kroz prostituciju tj prisilu zena ubiru vrhnje

Sve drugo mogu legalizirati

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 31 svi 2015, 23:06 

Treba razlikovati kaznena djela i prostituciju.

Iovako ionako svi plaćaju za seks, prostitutke još ispadnu najjeftinije, i to ne samo u novčanom smislu. :zubati

Al baš su se našli. Ove šupljoglavke i ovi šupljoglavci.

Pazi ti trofeja. :klanjam

Ili ga uletit kao šampion.

Nakon njih sedam. :001_cool

Vrh

PostPostano: 31 svi 2015, 23:09 

doc je napisao/la:
Bila sam zapanjena kada mi je nedavno prišao poznati dužnosnik jednog zagrebačkog nogometnog prvoligaša i bez pardona ponudio da s njim otputujem u Tursku na višednevne pripreme. Za to bi mi platio sve što poželim, rekao mi je da sam j….o dobra roba.

:laugh

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 13 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: