HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 16 lip 2025, 17:48.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 105 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Urotologija
PostPostano: 03 ožu 2010, 13:22 

Bobovac je napisao/la:
mateb je napisao/la:

Problem je u tome što je 90% tih teorija teško sranje koje plasiraju paranoici koji žele dobiti na važnosti, pa se i one teorije koje imaju smisla počnu stavljati u isti koš. Stoljeće rata je, recimo, odlična knjiga, koja problemu pristupa iz perspektive partikularnih interesnih skupina, a ne nekakve jedinstvene svemoćne skupine koja upravlja svime. Domazetova knjiga Hrvatska i veliko ratište je dobra, ali kasnije je, čini mi se, malo prolupao.

Bože dragi, što se to desilo s Lošom? Bio sam na jednoj njegovoj prezentaciji "Determoniranog Kaosa". Onakav intelektualni kapacitet upao u neku mistiku, tumačenje globalnih zbivanja kroz bibliju, najavljivanje dolaska 4 jahača apokalipse... Čak zna i to da će III svjetski rat početi točno 2020 godine i trajati točno... ne sjećam se više, čini mi se 7 godina.
Žao mi čovjeka, toliko nam je valjao u ratu, organizirao obavještajnu službu, dobar čovjek i veliki domoljub, jednom rječju autoritet... a gle ga sad.

Nevezano uz Lošu-kako bi se drugačije moglo tumačiti sve to osim kroz Bibliju?Pogotovo Otkrivenje...

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2010, 13:50 

svi idemo u crkvu a kad se u životu nešto protumači na vjerski način, odjednom ispade lud.

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2010, 13:56 

caporegime je napisao/la:
svi idemo u crkvu a kad se u životu nešto protumači na vjerski način, odjednom ispade lud.

Da.Publika nije naučila da netko kalibra Loše prezentira svoja viđenja kroz religijsko-vjerski okvir.Meni je to sasvim normalno.Da nemamo tih korijena,davno bi frcili...

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2010, 23:03 

caporegime je napisao/la:

Veliki Gilbert Keith Chesterton je medju ostalim rekao: biti krscanin znaci biti spreman na to da cesto, da ne kazem uvijek, ispadas lud.

Prema tome ...

Vrh

PostPostano: 02 lip 2015, 17:49 

slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 105 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: