|
|
Stranica: 16/25.
|
[ 618 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:12 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Što im vrijedi. FTV nema utjecaja na Izrael i svijet. Sve se prenese. Bošnjaci su sa propagandom u Internet eri tarabe, zero.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
A vaša piskaranja virtualna su uticajna. Dakako.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:17 |
|
|
Normalno.
Jeste vi Bošnjaci primjetili da vas ovu utakmicu Klislam nije ribao kako "čitav Mostar i Banjaluka" navijaju za "zmajeve". Baš ste tresnutli duhovno, više se ne možete ni lagati kako ste znali.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:22 |
|
|
Ista priča s BHRT-om.
Vlastito smeće im je vrijedno 36 sekundi, tuđe 2:18.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Zašto prigovarate? I vama vlastito govno ljepše miriše od tudeg.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:28 |
|
|
Novem, pošalji to na HRT mail.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:29 |
|
|
BBC je napisao/la: Novem, pošalji to na HRT mail. Imaju oni za to dopisnike koji su plaćeni.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:36 |
|
|
BBC je napisao/la: Novem, pošalji to na HRT mail. Smanji dozivljaj! pa nasi mediji sami objavljuju ovo, nismo mi ko tvoji idoli srbalji da uradimo nesto, pa da se poslije vadimo i lazemo da nismo mi. Uostalom svi slobodarski, hrabri narodi ce izraziti ovakav stav prema jebenim ubicama , cionistima. Njima nije mjesto ni u kakvim medjunarodnim takmicenjima, to ce mo bar mi hrabri izrazit.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:39 |
|
|
Irma di si ti. Reci ti nama što ti misliš o paljenu izraelske zastave ?
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:40 |
|
|
Muslimani su glupi kao moja guzica. Nema tog novca jednostavno zbog kojeg bi ja otišao na Klislam forum da mi pokvare pobjedu Hrvatske.
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:40 |
|
|
Samo fali metemma s imaginarnim šveCkim klozetima i somalijskim pitonima. Ne projiciraj vlastitu umobolnost i perverziju na druge.
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:46 |
|
|
Metemma je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Normalno da ce te i vi to obraditi i u medijima revno prenositi. sto da ne kad hrvatski vriste o tome. Sjecam se one pizdarije i rasizma na tekmi mladih kontra Engleza. Svi ste , sto je ok, branili i opravdavali svoje kao i muslimani svoje od jucer. samo "posteni" hrvatski mediji se takmice ko ce vise svoje da popljuje. ne govorim o ovome jucer. To je kriminalni akt. govorim o povicima na utakmici kontra Norveske.. svi su se digli i osudjivali. Da li je i blizu kod vas srba osudjivano vristanje da se ubiju i zakolju Siptari i Hrvati? Nije ni blizu
Ja moram da se složim sa mojim dobrim prijateljem Docom, malo su previše počeli da seru s tim kažnjavanjem, tako da su reprezentacije postale taoci pojedinaca. Dolazimo u apsurdne situacije da 20 ljudi (ili trojica) mogu praktično da eliminišu neku reprezentaciju nekakvim dronom ili nekakvim nevidljivim sprejem... meni je onaj kukasti krst teška budalaština, šta je mogao savez tu da uradi... a i igralo se bez publike... Što se tiče gremlina, jebiga, treba i njih razumit, čistit švecke zahode i zakivat njemačke letve povazdan, moraju se negdje istutnjat, mada naravno ne podržavam neljudsku i nesportsku atmosferu linča prema izraelskim sportistima, to se u hladnom ratu nije dešavalo, ovoliko miješanje politike u sport, Amerikancima ništa nije sveto, sve su oni zakuvali sa sportskim sankcijama Srbiji 92.
Huliganizam definitivno postoji, često je povezan sa kojekakvim rasizmima i neonacizmima, među srpskim navijačima ima podjednakih budala kao među Hrvatima (poturice su ipak posebna kategorija, kao narod komplet), ali borba s tim definitivno mora da se odvoji od kažnjavanja reprezentacija. Ne moram ja koji pristojno gledam utakmicu i vičem "ubij Šiptara" isključivo u sebi da trpim zbog šačice ludaka. Čuj kukasti krst u Hrvatskoj... pa to je nešto kao zvijezda na nebu, čudna mi čuda Sledeći put kad budu smišljali neku provokaciju u vezi nekog znaka koji ih ustvari ne predstavlja, vjerujem da će nacrtati 4C ili napisati "Velika Srbija"  Idem da napišem Alahu Egber na Koševu sprejom i eliminišem ovu reprezentaciju ISILa iz kvalifikacija :zubati Gremlin ti je caca! I zar stvarno mislis da pateticna servska propaganda o Bosnjacima koji ciste wc po zapadu prolazi vise igdje? Stvarnost je potpuno suprotna. Servske mame su te sto ciste wc, dok Bosnnjaci imaju odlicne poslove, a generacije sa zavrsenim visokim skolama da i ne spominjem. Najveci uspjeh vasih zena je otic u Dubai i pojebat se sa Arapom( koje mrzite iznad duse) za Fendi tasnu, ti ces nekom nesto prebacivat usljivi stvore!!! A sto se tice "posrbica", to su opet vase pra pra bake koje su poturale Turcima onu stvar generacijama, i sto se tice ISIL-a tu opet pogledaj dogadjaje iz 92, sto je vase djelo i vidjeces da ste ipak vi najslicniji ISIL-u. zakljucak:servi bi da prebace drugima sve ono sto su u stvari oni, pa sto bjezite od samih sebe?
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:48 |
|
|
Samo naprijed Irma. Klepi ga po ušima jednom rezolucijom o Srebrenici.
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:49 |
|
|
BBC je napisao/la: Irma di si ti. Reci ti nama što ti misliš o paljenu izraelske zastave ? Dosla da se odjavim s ovog foruma, jer sam zaboravila to davno. Vidis da si glup, pa opisala sam u postu sta mislim. Haj sad sav ushicen, salji mailove svjetskim medijima!
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:51 |
|
|
BBC je napisao/la: Samo naprijed Irma. Klepi ga po ušima jednom rezolucijom o Srebrenici. Vjerujem da si na apaurinima zbog rezolucije.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:52 |
|
|
Gdje vi idete u školu laganja ? Uzimaju vam novac bezveze, ne funkcionira to. Ako si i logirana kad cookie istekne forum te izlogira sam. 1-2 sata.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:52 |
|
|
Irma je napisao/la: BBC je napisao/la: Novem, pošalji to na HRT mail. Smanji dozivljaj! pa nasi mediji sami objavljuju ovo, nismo mi ko tvoji idoli srbalji da uradimo nesto, pa da se poslije vadimo i lazemo da nismo mi. Uostalom svi slobodarski, hrabri narodi ce izraziti ovakav stav prema jebenim ubicama , cionistima. Njima nije mjesto ni u kakvim medjunarodnim takmicenjima, to ce mo bar mi hrabri izrazit. Naprotiv, Vaši mediji uvijek imaju zajednički nazivnik kad se radi o iskazivanju nacističkih parola ili skandiranja, da se to što više prikrije, a kad više ne može, onda da se što manje prikaže. I zato to treba tim više naglasiti. Sjetim se samo brojnih događaja na oba stradiona u Sarajevu, gdje se radilo o teškom rasizmu, koji su prošli s vrlo malim medijskim zapažanjem. Vaš "hrabar stav" je mračna ideologija koju obično drugima pripisujete.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:53 |
|
|
Irma je napisao/la: BBC je napisao/la: Samo naprijed Irma. Klepi ga po ušima jednom rezolucijom o Srebrenici. Vjerujem da si na apaurinima zbog rezolucije. Naprotiv. Hrvatski nacionalni interes je da se vi i Srbi mrzite.
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:54 |
|
|
BBC je napisao/la: Muslimani su glupi kao moja guzica. Nema tog novca jednostavno zbog kojeg bi ja otišao na Klislam forum da mi pokvare pobjedu Hrvatske. Nemas ti kapaciteta za taj forum, i vjerujem da je bilo pokusaja.
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:54 |
|
|
BBC je napisao/la: Samo naprijed Irma. Klepi ga po ušima jednom rezolucijom o Srebrenici. Bome, rezolucije se pripremaju u više država svijeta, u ujedinjenim nacijama i u europskom parlamentu. Dok vašu famoznu rezoluciju o "potrebi federalizacije" niko ne benda ni pet posto. Nego, samo ti nastavi s upisima i mejlovima neucinkovitim na raznorazne instance. Hrvatska propagadna mašinerija virtualnih bespuca. LOL
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:57 |
|
|
Irma je napisao/la: BBC je napisao/la: Muslimani su glupi kao moja guzica. Nema tog novca jednostavno zbog kojeg bi ja otišao na Klislam forum da mi pokvare pobjedu Hrvatske. Nemas ti kapaciteta za taj forum, i vjerujem da je bilo pokusaja. Krivo vjeruješ. Gledaš ostatak svijeta kroz prizmu ludih Bošnjaka.
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 00:59 |
|
|
BBC je napisao/la: Irma je napisao/la: Vjerujem da si na apaurinima zbog rezolucije.
Naprotiv. Hrvatski nacionalni interes je da se vi i Srbi mrzite. Mentalni sklop seva i pro-serva-istina radja mrznju. A jesi nas i nasekiro, pa mi bi se kao narod preporodili da istinski podjemo mrzit nase neprijatelje, vec smo na pola puta, i tek tada treba da se zabrines.
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 01:01 |
|
|
novem je napisao/la: Irma je napisao/la:
Smanji dozivljaj! pa nasi mediji sami objavljuju ovo, nismo mi ko tvoji idoli srbalji da uradimo nesto, pa da se poslije vadimo i lazemo da nismo mi. Uostalom svi slobodarski, hrabri narodi ce izraziti ovakav stav prema jebenim ubicama , cionistima. Njima nije mjesto ni u kakvim medjunarodnim takmicenjima, to ce mo bar mi hrabri izrazit.
Naprotiv, Vaši mediji uvijek imaju zajednički nazivnik kad se radi o iskazivanju nacističkih parola ili skandiranja, da se to što više prikrije, a kad više ne može, onda da se što manje prikaže. I zato to treba tim više naglasiti. Sjetim se samo brojnih događaja na oba stradiona u Sarajevu, gdje se radilo o teškom rasizmu, koji su prošli s vrlo malim medijskim zapažanjem. Vaš "hrabar stav" je mračna ideologija koju obično drugima pripisujete. Ma da, kako da ne. Pa sami ljudi postavljau da facebook, najjacu drustvenu mrezu, i nikad nista nije proslo a da to ne objavi upravo sarajevski mediji.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 01:01 |
|
|
Samo vi, ja sam vaš prijatelj. Budite ono što hoćete, bez stega i okova.
|
|
Vrh |
|
 |
Irma
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2015, 01:02 |
|
|
BBC je napisao/la: Irma je napisao/la:
Nemas ti kapaciteta za taj forum, i vjerujem da je bilo pokusaja.
Krivo vjeruješ. Gledaš ostatak svijeta kroz prizmu ludih Bošnjaka. Bolje biti ludak nego supak.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|