HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 28 ožu 2024, 19:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 531 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 19 lip 2015, 20:15 
Offline

Pridružen/a: 17 vel 2011, 13:09
Postovi: 3485
Bobovac je napisao/la:
Wind je napisao/la:
UZNEMIRENOST U MOSTARU Opasna bakterija hara tamošnjom Sveučilišnom bolnicom, u samo deset dana umrle su tri bebe

http://www.zabranjeni.hr/u-bolnici-u-most ... e/1368899/





Znate što bi se nakon ovog dogodilo u nekoj normalnoj državi??? Interesira li nekoga?

Ako vam je dobro, onda ništa...


Čuj u normalnoj državi...?!

Fino je FTV sinoć sve objasnila u dnevniku 2. Sve je to samo plod slučajnosti a ne bakterije. Dvije bebe su umrle u Mostaru jer su nedonoščad.

http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1342 ... infekcijom


I tu slučajnost je već netko istražio. :confused1


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 23 lip 2015, 14:55 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11
Postovi: 23208
Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Kod 7/10 umrlih beba je utvrđeno postojanje bakterije.


Citat:
Još uvijek nitko iz mostarske bolnice nije dao informaciju o trenutnom stanju koje vlada na Odjelu neonatologije, a mostarski Dnevni list objavio je kako Komisija za bolničke infekcije, iako je najavila objaviti i službeno izvješće svoga rada vezano za smrt beba i epidemiju, to još uvijek nije uradila.

Novine pišu kako se ravnatelj Sveučilišne kliničke bolnice Mostar Ante Kvesić uopće nije oglasio u javnosti te da je ''u najmanju ruku šokantno i to kako se nadležne institucije ponašaju indiferentno i nezainteresirano za cijeli slučaj''.

Iz Ministarstva zdravstva HNŽ-a, četiri dana nakon što su u javnost izišle šokantne informacije, priopćili su kako je zatraženo žurno i detaljno izvješće iz SKB Mostar o bolničkoj infekciji na Odjelu za intenzivno liječenje i neonatologiju, poduzetim mjerama za suzbijanje i sprječavanje bolničke infekcije kao i o svim drugim aktivnostima u svezi ovog događaja.

''Ministarstvo kontinuirano prati stanje na Odjelu za intenzivno liječenje i neonatologiju Klinike za dječje bolesti u SKB Mostar gdje su registrirani slučajevi bolničkih infekcija sa smrtnim ishodom prouzročenih bakterijom Klebsiella pneumoniae'', priopćeno je iz Ministarstva.

Eniz Čolaković, direktor Zavoda za javno zdravstvo HNŽ-a je u izjavi za Dnevni list kazao kako ova ustanova još uvijek nije zaprimila službenu informaciju iz SKB Mostar o umrlim bebama iako su to iz bolnice zakonski dužni uraditi.

''Ponekada prođe i mjesec dana do zaprimanja službenog izvještaja i to nije ništa neuobičajeno'', kazao je Čolaković.

U Tužiteljstvu HNŽ-a novinarima su kazali kako još uvijek nisu dobili nikakvu prijavu i kako će tek po prijavi provjeriti što je u pitanju.

Glavna federalna epidemiologinja Jelena Ravlija novinare je preusmjeravala na SKB Mostar.

''Obratite se Ravnateljstvu, takve infekcije se događaju'', kazala je Ravlija.
Podsjetimo, u zadnja dva tjedna na Odjelu neonatologije SKB Mostar je od posljedica zaraze bakterijom Klepsibella Pneumonia umrle su tri bebe. Od početka godine u mostarskoj bolnici umrlo je deset beba, od kojih je kod sedmero njih pronađena ista bakterija.

_________________
Safe European Home


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 02 srp 2015, 20:07 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
HDZ1990 se za promjenu počeo baviti društveno korisnim radom.
Nešto sam skeptičan da će se Bakir i Čović moći dogovoriti oko Mostara. Čova opušten bez pritisaka, Bakiru njegove hijene pušu za vratom. Nema šanse.

Citat:
Deponija Uborak: Ekološka bomba koja onečišćuje cijeli Mostar
VITALNI GRADSKI INTERES
OBJAVA: Četvrtak, 2. srpnja 2015. 15:09
IZVOR: Bljesak.info

Gradski odbor Mostar HDZ1990 je na sjednici održanoj 30.lipnja 2015. raspravljao o deponiji Uborak, a na poziv nekolicine stanovnika Mostara koji su iskazali negodovanje zbog lošeg upravljanja ovom deponijom otpada.

Na osnovu informacija, došlo se do zaključka kako se nije smjelo dopustiti da se ova regionalna deponija iskoristi u većoj mjeri nego što je predviđeno, te da se nova reciklažna deponija ne koristi svojoj funkciji. Nažalost, ta ista nova reciklažna deponija nema dozvolu za rad od resornog federalnog ministarstva iako je Grad Mostar osnovao JP Uborak d.o.o. koji upravlja istom.

Na osnovu toga možemo ustvrditi kako se ponovno od rješenja napravio problem, što je postala ustaljena praksa u našem gradu te da ne možemo očekivati kvalitetnu dugoročnu strategiju i plan zbrinjavanja otpada od onih koji su je trebali donijeti prije nego je postala problemom po zdravlje svih stanovnika Mostara.

Također, županijska razina vlasti je zakazala u provedbi strategije nakon što je resorno županijsko ministarstvo napravilo plan upravljanja otpadom, Vlada HNŽ ga usvojila još prije dvije godine, da bi ga Skupština vratila zbog političkih neslaganja i tretiranja tog problema kao političkog, a ne društvenog.

Na osnovu toga, u ovom trenutku imamo ekološku bombu koja putem zraka, vode i tla onečišćuje cijeli Mostar. Ne možemo se oteti dojmu kako je povišica kancerogenih oboljenja u Mostaru postala naša svakodnevnica, te kako bi se vrlo lako mogla povući veza sa ovom zlouporabom i lošim upravljanjem zbrinjavanja komunalnog i drugog otpada u našem gradu.

Namjera nam je upoznati naše sugrađane kako je zbog nebrige gradske vlasti ovaj problem počeo ugrožavati zdravlje svih nas, a nepostojanje Gradskog vijeća omogućava da se Mostarom upravlja neodgovorno i bez strategije i plana kada je u pitanju ova oblast.

Gradski odbor Mostar HDZ1990 će ukoliko bude potrebno pozvati nadležne inspektore zaštite okoliša da utvrde činjenično stanje na lokaliteu “UBORAK”, te poduzmu odgovarajuće mjere zaštite okoliša u smislu analize stanja vode, tla i zraka kroz angažman referntnih tvrtki iz ove oblasti.

U konačnici građani Mostara zaslužuju biti informirani te ukoliko se naše sumnje pokažu realnim može se dovesti u pitanje i sigurnost minimalnih životnih uvjeta, navodi se u priopćenju ove stranke.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 03 srp 2015, 17:03 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Citat:
Predstavnici CDU i HDZ BiH razgovarali o otvaranju Ureda Parlamenta EU u Mostaru
Objavljeno 03.07. - 13:41

Dužnosnici CDU-a s dužnosnicima HDZ BiH u Mostaru
Danas je u Domu HDZ BiH u Mostaru zamjenica predsjednika HDZ BiH i dopredsjedavajuća Zastupničkog doma Parlamenta BiH Borjana Krišto održala sastanak s izaslanstvom Kršćansko demokratske unije (CDU) Hessena. Uz Krišto, sastanku je nazočio i glavni tajnik HDZ BiH Vlado Džoić i voditelj Odjela za iseljeništvo Hrvatskog narodnog sabora (HNS) Niko Marušić.

Izaslanstvo CDU-a Hessen jedne od 16 njemačkih Saveznih zemalja, predvodio je Norbert Kartmann, predsjednik Parlamenta Savezne zemlje Hessen i član Parlamenta Savezne zemlje Hessen, izaslanstvo su činili: Manfred Pentz – glavni tajnik CDU-a zemlje Hessen i član Parlamenta Savezne zemlje Hessen, Dr. Ralf-Norbert Bartelt – član Parlamenta Savezne zemlje Hessen, Bettina Wiesman – član Parlamenta Savezne zemlje Hessen, Michael Gahler – član Europskog parlamenta, Anne Jähn – voditeljica Ureda glavnog tajnika, Slađana Pejanović – tajnica Ureda Kartmann, Tugomir Čuljak – član predsjedništva KOO HDZ Srednja Njemačka, Franjo Akmadža – tajnik KOO HDZ Srednja Njemačka i član Središnjeg odbora HDZ-a BiH.

Na sastanku se, kako prenosi Hrvatski Medijski Servis, razgovaralo o aktualnoj političkoj situaciji u BiH i Federaciji BiH o reformskim procesima i ubrzanom europskom putu naše zemlje.

Razgovarano je o njemačko-britanskoj inicijativi, koja podrazumijeva ubrzane integracije, ali i socijalno-ekonomske reforme, na što se sve BiH treba usredotočiti kako bi pokrenula reforme u gospodarstvu, razmijenjena su iskustva te je razgovarano o izmjeni Ustava BiH.

Otvaranje Ureda EU parlamenta u Mostaru, koji bi potaknuo BiH na pozitivne reforme također je bila tema sastanka, izaslanstvo HDZ-a BiH i CDU-a složili su se kako u budućnosti trebaju pojačati suradnju, koja je bila odlična i u prethodnom razdoblju. /HMS/

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 05 srp 2015, 19:07 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Ante je brzo reagirao i sklonio nakaradnu zastavu sa mosta.

Citat:
Mostar: Colonijin koncert obilježila Zastava Armije BiH i nekoliko bitki
Objavljeno 05.07. - 10:39

Dvosatni Colonijin spektakl je ujedno je bio i završetak dvodnevne manifestacija kojom je obilježena 10. godišnjica upisa Starog mosta na UNESCO-vu listu svjetske kulturne baštine.

Za vrijeme trajanja koncerta sa Starog mosta se zavijorila velika zastava Armije BiH, ali je ubrzo nakon toga uklonjena.

Nažalost, uz to ovaj događaj nije mogao proći bez još nekoliko incidenta.

Policija je sinoć nakon koncert imala nekoliko intervenicija zbog maloljetnika koji su izazvali nekoliko manjih bitki i prepucavanja dok su pojedinci vraćali kući preko „Šemovca“.

Unatoč svim naporima i željama kako bi Mostar bio jedinstven grad, pojedini ispadi dokazuju, kako još uvijek podjele caruju./HMS/

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 05 srp 2015, 19:22 
Offline

Pridružen/a: 17 tra 2015, 19:31
Postovi: 931
Trebalo je zastavu genocide Armije zapaliti da svi vide.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 05 srp 2015, 19:24 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Uporno provociraju međunacionalne sukobe.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 05 srp 2015, 20:54 
Offline

Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40
Postovi: 3307
Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
Sta pjenite, stari most i pripadajuca starogradska jezgra je nas dio grada.

_________________
A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 05 srp 2015, 20:58 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Vas Podrinjaca u Švedskoj ?

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 05 srp 2015, 20:59 
Offline

Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40
Postovi: 3307
Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
Ne, nas srednjobosanaca Hrvata u Svedskoj...

_________________
A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 05 srp 2015, 21:00 
Offline

Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40
Postovi: 3307
Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
Ili tvoj Konjicana u Austriji, ili odakle si vec.

_________________
A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 05 srp 2015, 21:01 
Offline

Pridružen/a: 10 lip 2015, 23:16
Postovi: 6025
Sta je to "Vase" ? Pa valjda je 100 % nakazne tvorevine Vase. Ti se odrices sehida i junaka. Bruko dijasporska.

Mostar je jedan, jedinstven nedeljiv. To je jedna celina, multi kulti tolerantan grad u zupaniji sa Hrv. vecinom.

Sarajevo je pripalo Vama. Nije bilo deobe jer ste bili vecina. Mostar pripada Hrvatima, jer je pravedno da imaju jedan jak urbani centar. Vrsili ste po srednjoj Bosni zlodela i istrebili ih iz Bugojna i Travnika. Doveli masu izbeglica iz Podrinja. Mogli ste te izbegle u USK nagurati.

_________________
Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 05 srp 2015, 21:03 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Tako je KiM. Treba se svim silama boriti protiv bošnjačkog nacionalnog tora. To je sveta dužnost svih nas građana Bejha.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 05 srp 2015, 21:09 
Offline

Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40
Postovi: 3307
Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
KiM je napisao/la:
Sta je to "Vase" ? Pa valjda je 100 % nakazne tvorevine Vase. Ti se odrices sehida i junaka. Bruko dijasporska.

Mostar je jedan, jedinstven nedeljiv. To je jedna celina, multi kulti tolerantan grad u zupaniji sa Hrv. vecinom.

Sarajevo je pripalo Vama. Nije bilo deobe jer ste bili vecina. Mostar pripada Hrvatima, jer je pravedno da imaju jedan jak urbani centar. Vrsili ste po srednjoj Bosni zlodela i istrebili ih iz Bugojna i Travnika. Doveli masu izbeglica iz Podrinja. Mogli ste te izbegle u USK nagurati.



Ne seri. Dobro vidimo koliko je Mostar jedinstven. Licemjeran si kao i tvoji hrvatski partneri. Zele jedinstven grad kada su u vecini, a podjele tamo gdje su u manjini, seoske enklavice nepovezane itd. Moze jedinstven Mostar, a ne moze jedinstvena Federacija bez kantona i jedinstvena BiH. Licemjerje.


Sto se Mostara tice, u Mostaru se tacno zna cije je gdje i dokle. Kao i u Hercegovacko-neretvanskom kantonu. Bosnjaci imaju kontrolu nad 70% opcine Mostar, nad istocnim djelom grada i djelovima zapadnog Mostara (starogradska jezgra do Bulevara koji je i dan danas linija razdvajanja) te naselje Mahala u jugozapadnom dijelu grada. I sta bi sad ti ljudi, Bosnjaci Mostara, predati Mostar Hrvatima kako bi oni imali jedan urbani centar? Malo sutra. Pa imaju vec. Niko im ne brani stolovanje po socijalistickim soliterima u zapadnom Mostaru i Cimu i Ilicima. Kakve crne izbjeglice Podrinjci u srednjoj Bosni? Vecina ih je zavrsila u inostranstvu, u Drini ili u masovnim grobnicama. A i dosta u Tuzlanskom i sarajevskom kantonu. I Travnik i Bugojno su imali bosnjacku vecinu i dan danas imaju. Hrvati su nad tim prostorima proglasili herceg-Bosnu, bas kao sto ste vi onomad proglasavali srpske opstine po BiH. Ali jebi ga, preracunali su se malo i mislili da ce Bosnjaci tek tako prihvatiti hrvatsko vrhnistvo.


A sad odjebi cedomire.

_________________
A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 05 srp 2015, 21:15 
Offline

Pridružen/a: 17 tra 2015, 19:31
Postovi: 931
Amidza je napisao/la:
KiM je napisao/la:
Sta je to "Vase" ? Pa valjda je 100 % nakazne tvorevine Vase. Ti se odrices sehida i junaka. Bruko dijasporska.

Mostar je jedan, jedinstven nedeljiv. To je jedna celina, multi kulti tolerantan grad u zupaniji sa Hrv. vecinom.

Sarajevo je pripalo Vama. Nije bilo deobe jer ste bili vecina. Mostar pripada Hrvatima, jer je pravedno da imaju jedan jak urbani centar. Vrsili ste po srednjoj Bosni zlodela i istrebili ih iz Bugojna i Travnika. Doveli masu izbeglica iz Podrinja. Mogli ste te izbegle u USK nagurati.



Ne seri. Dobro vidimo koliko je Mostar jedinstven. Licemjeran si kao i tvoji hrvatski partneri. Zele jedinstven grad kada su u vecini, a podjele tamo gdje su u manjini, seoske enklavice nepovezane itd. Moze jedinstven Mostar, a ne moze jedinstvena Federacija bez kantona i jedinstvena BiH. Licemjerje.


Sto se Mostara tice, u Mostaru se tacno zna cije je gdje i dokle. Kao i u Hercegovacko-neretvanskom kantonu. Bosnjaci imaju kontrolu nad 70% opcine Mostar, nad istocnim djelom grada i djelovima zapadnog Mostara (starogradska jezgra do Bulevara koji je i dan danas linija razdvajanja) te naselje Mahala u jugozapadnom dijelu grada. I sta bi sad ti ljudi, Bosnjaci Mostara, predati Mostar Hrvatima kako bi oni imali jedan urbani centar? Malo sutra. Pa imaju vec. Niko im ne brani stolovanje po socijalistickim soliterima u zapadnom Mostaru i Cimu i Ilicima. Kakve crne izbjeglice Podrinjci u srednjoj Bosni? Vecina ih je zavrsila u inostranstvu, u Drini ili u masovnim grobnicama. A i dosta u Tuzlanskom i sarajevskom kantonu. I Travnik i Bugojno su imali bosnjacku vecinu i dan danas imaju. Hrvati su nad tim prostorima proglasili herceg-Bosnu, bas kao sto ste vi onomad proglasavali srpske opstine po BiH. Ali jebi ga, preracunali su se malo i mislili da ce Bosnjaci tek tako prihvatiti hrvatsko vrhnistvo.


A sad odjebi cedomire.

Velik broj vojnika ARBIH iz Travnika su bile izbjeglice iz Prijedora i Podrinja.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 05 srp 2015, 21:20 
Offline

Pridružen/a: 10 lip 2015, 23:16
Postovi: 6025
Hrvata je sve vise, a Vas sve manje. Zakon matematike i brojeva je egzaktan. Ti mozes prditi sta zelis.
Taj istocni Bejrut je jad cemer,tres, smece. Slican Karaciju Pendzabu ili Bengaziju. Hehigijenska Romska naselja su bolja.

Vi isparavate, odseljavate, jer nemate ekonomsku perspektivu niti ikakvo zaledje. Meni je cudno sto Hrvati nepokupuju taj stari deo i da Vas u prvoj fazi getoiziraju tamo preko reke, a u drugoj sledi otkup nekretnina jer su upola jeftinije. I Sarajevo je in za mlade muslimane.

_________________
Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 05 srp 2015, 21:30 
Offline

Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40
Postovi: 3307
Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
KiM je napisao/la:
Hrvata je sve vise, a Vas sve manje. Zakon matematike i brojeva je egzaktan. Ti mozes prditi sta zelis.
Taj istocni Bejrut je jad cemer,tres, smece. Slican Karaciju Pendzabu ili Bengaziju. Hehigijenska Romska naselja su bolja.

Vi isparavate, odseljavate, jer nemate ekonomsku perspektivu niti ikakvo zaledje. Meni je cudno sto Hrvati nepokupuju taj stari deo i da Vas u prvoj fazi getoiziraju tamo preko reke, a u drugoj sledi otkup nekretnina jer su upola jeftinije. I Sarajevo je in za mlade muslimane.



Da bre, hrvatine poklapaju sve u sesnaest. Bajno ti to opisujes, a nigdje podataka statistickih. Sve iz guzice izvlacih. Ma bajno je im stanje. Sta seru ovi katolicki crkvenodostojnici o iseljavanju puka katolickoga, nemaju oni pojma. Ima ih najmanje, skuceni su na prostor od Kupresa do Ravna bez Konjica i Jablanice, grada Stoca i bez 70 posto opcine Mostar i s podijeljenim gradom Mostar i s par enklavica u srednjoj Bosni nepovezanih. Jakog li demografskog rasta i socioekonomske dominacije u p.m. Cinjenica je da se iseljavaju i da ce se jos vise iseljavati sada kada je Europa otvorila svoje granice, a oni svi redom posjeduju hrvatske dokumente. Bosnjaci, istina stagniraju. Ali i takvi su mnogo perspektivnij i od Hrvata i od Srba, kojih ima jedva milion u BiH sve skupa. Mi nemamo kud, pa taman svi skapali od glada. Oni a i vi imate opcije. Pogledaj samo potez od Bijeljine do Trebinja i onaj potez od Mrkonjic Grada prema unsko-sanskom kantonu. Jedna velika pustolovina. Podrinje i istocna Hercegovina prazni, sto zbog progona bosnjackog stanovnistva, sto zbog odlijeva mlade srbadije u Srbiju u potrazi za posao i skolovanje. A ti ovdje dosao seruckati po Bosnjacima i ulizivati se Hrvatima. Jadan si.

Kada su toliko dobrostojeci ekonomski, sto onda ne pokupe taj "jad i cemer" od istocnog Mostara? Dje zapelo, a? Prpa.

_________________
A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 05 srp 2015, 22:30 
Offline

Pridružen/a: 10 lip 2015, 23:16
Postovi: 6025
Nemam se sta ulizivati ikome. To statistika kaze, da su ni tu gornji a Vi u cabru. Pada Vam broj rodjenih, rastu umrli. Oni prave most za mostobran u Severni Logor. Napravice solitere trzni centar. Sta mozete da sprecite. Imaju kapital, ideje, drze politicke poluge moci.

Mozete vikati djenosajdi i aparthejd. Dzaba care, povezali se sa CDU om Merkelinom. Tu Vi gubite. Nije strasno za Vas.

Vi ste mikro, skoro nebitan faktor, narod. Istorijski,vojno,kulturno. Tu ste zahvaljujuci Engl.imperijalnoj politici kontra Vatikana.

_________________
Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 05 srp 2015, 22:39 
Offline

Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40
Postovi: 3307
Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
Smesan si zivadine.

_________________
A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 25 srp 2015, 09:38 
Offline

Pridružen/a: 15 pro 2014, 18:26
Postovi: 853
Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
Evo kako Grad Mostar izgleda po toj etničkoj mapi. Našao na netu:

slika

Uz to uzeti u obzir da se sam grad može isto obojiti u dvije boje iako je crven na ovoj slici.

(žuto su Srbi)

_________________
Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 25 srp 2015, 10:58 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47
Postovi: 35589
Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Amidžicu brini se ti za svoje podrinje vidim kako ste se tamo obranili kad nije bilo uštaša i njihova oružja.
Kani se druge zemlje s kojom nemaš ništa zajedničko.

A vi super stojite dio Sarajeva vam u Srbiji, zbijeni u trokut enklavi na 20% teritorija sve više se zbijate u sarajvsko polje i još više potičete mržnju kod Srba i Hrvata koji vas okružuju.
Koliko god mi imali nama dosta, tuđe nam ne treba, što kukate onda kad imate 70% Mostara što hoćete i ovih 30%, gamad pohlepna nemaju šta jesti, poletili ko muhe u zapadni Mostar u svakoj radnji čuješ Almira, Arma, Edine da ih Hrvati hrane gdje su vam zlatne kašike.

_________________
mostarski europski


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 25 srp 2015, 17:45 
Offline

Pridružen/a: 17 vel 2011, 13:09
Postovi: 3485
MOSTARSKA MIROVNA NAGRADA: Lakrdija bez trunke razuma


Citat:
Predlažem zato da naredne godine nagradu dodijele Aleksandru Vučiću. On je kako vidimo gostoprimljiv čovjek. A i napustile su ga bubice iz devedesetih godina. Tako da će za njih biti dovoljno mjesta.


:palacgore2


Marko Tomaš
(zurnal.info)


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 26 srp 2015, 12:48 
Offline

Pridružen/a: 26 srp 2015, 12:42
Postovi: 5
Pozdrav!

Nakon pretraživanja interneta nikako nisam mogao pronaći odgovor na jedno jednostavno pitanje


Zivim u Banja Luci, imam Hr putovnicu, majka mi je Hrvatica, nemam adresu prebivalista u HR, samo Bih. Da li ja mogu ići raditi u Njemačku, da li imam ista prava za posao ako zivim u BIH, da li neko ima iskustva


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 26 srp 2015, 12:54 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25
Postovi: 43997
Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
mirkoj je napisao/la:
Pozdrav!

Nakon pretraživanja interneta nikako nisam mogao pronaći odgovor na jedno jednostavno pitanje


Zivim u Banja Luci, imam Hr putovnicu, majka mi je Hrvatica, nemam adresu prebivalista u HR, samo Bih. Da li ja mogu ići raditi u Njemačku, da li imam ista prava za posao ako zivim u BIH, da li neko ima iskustva


Imaš ista prava (na rad u EU) kao i ostali hrvatski državljani koji imaju prebivalište u RH.

_________________
sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
slika


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Događanja u Mostaru
PostPostano: 26 srp 2015, 13:05 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47
Postovi: 35589
Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Da s tim da sada možeš izvaditi i RH osobnu s prebivalištem van RH.

_________________
mostarski europski


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 531 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 32 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO