|
|
Stranica: 8/43.
|
[ 1056 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ceha
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 26 lip 2015, 16:08 |
|
|
yayo je napisao/la: Ceha je napisao/la: https://hr.wikipedia.org/wiki/Božo_Petrov MOST josipovićev projekt ? Koliko sam vidio (a nije da sam nešto pratio), čovjek je sasvim lijepo sredio Metković? Milanović drugi mandat ne može niti sanjati. Jbt. nakon što je 4 godine pustošio kako je stigao... Iako, ja sam mislio da će i manje ljudi glasati za Josipovića. Puuuno manje. Čujem i ja priče da je on uradio čudo u Metkoviću ali lokalni stanovnici govore drukčije. Zato i pitam. Mislim glasati za lika. Ako je napravio neko sranje, volio bi znati.
|
|
Vrh |
|
|
yayo
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 26 lip 2015, 16:13 |
|
|
Ceha je napisao/la: yayo je napisao/la: Čujem i ja priče da je on uradio čudo u Metkoviću ali lokalni stanovnici govore drukčije. Zato i pitam. Mislim glasati za lika. Ako je napravio neko sranje, volio bi znati. Čitao sam neke ispovjesti građana Metkovića kako on tamo sranja radi. Ne sjećam se gdje sam točno pročitao. To da je Josipovićev čovjek je 100% istina. Prije je išao u Zagreb na neke konzultacije s njim. Mislim da je to bilo negdje nakon predsjedničkih izbora.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 27 lip 2015, 03:02 |
|
|
Ajd daj neki izvor za ovo. Da ne bude rekla-kazala...
|
|
Vrh |
|
|
yayo
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 27 lip 2015, 11:37 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 27 lip 2015, 22:50 |
|
|
yayo je napisao/la: Ceha je napisao/la: https://hr.wikipedia.org/wiki/Božo_Petrov MOST josipovićev projekt ? Koliko sam vidio (a nije da sam nešto pratio), čovjek je sasvim lijepo sredio Metković? Milanović drugi mandat ne može niti sanjati. Jbt. nakon što je 4 godine pustošio kako je stigao... Iako, ja sam mislio da će i manje ljudi glasati za Josipovića. Puuuno manje. Čujem i ja priče da je on uradio čudo u Metkoviću ali lokalni stanovnici govore drukčije. I mene zanima da li ima nešto protiv Petrova, jerbo i ja o njemu ozbiljno razmišljam. Čini mi se nada za hrvatsko gospodarstvo.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
yayo
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 27 lip 2015, 22:57 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: yayo je napisao/la: Čujem i ja priče da je on uradio čudo u Metkoviću ali lokalni stanovnici govore drukčije. I mene zanima da li ima nešto protiv Petrova, jerbo i ja o njemu ozbiljno razmišljam. Čini mi se nada za hrvatsko gospodarstvo. Pogledaj link koji sam gore ostavio ali ne znam koliko će on tebi osobno biti vjerodostojan budući da Dnevno zna biti dosta ekstreman portal.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 28 lip 2015, 19:54 |
|
|
Proveo je analizu te zaključio kako bi kao partnera svojeg novog puta rado vidio mladog gradonačelnika Metkovića uspješnog Božu Petrova. Hoće li Petrov prihvatiti ponudu, ostaje za vidjeti. Osim njega, bivšem predsjedniku privlačan je i konkurent s predsjedničkih izbora Ivan Sinčić i njegov Živi zid, a vrata svoje stranke rado bi otvorio i gradonačelniku Omiša nestranačkom Ivanu Kovačiću. Ovo apsolutno nikaj ne znači, to je popis josipovićevih želja na dnevno.hr. Da li su Petrov i Josipović inače u ikakvom kontaktu ?
|
|
Vrh |
|
|
yayo
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 28 lip 2015, 20:00 |
|
|
Ceha je napisao/la: Proveo je analizu te zaključio kako bi kao partnera svojeg novog puta rado vidio mladog gradonačelnika Metkovića uspješnog Božu Petrova. Hoće li Petrov prihvatiti ponudu, ostaje za vidjeti. Osim njega, bivšem predsjedniku privlačan je i konkurent s predsjedničkih izbora Ivan Sinčić i njegov Živi zid, a vrata svoje stranke rado bi otvorio i gradonačelniku Omiša nestranačkom Ivanu Kovačiću. Ovo apsolutno nikaj ne znači, to je popis josipovićevih želja na dnevno.hr. Da li su Petrov i Josipović inače u ikakvom kontaktu ? Kao što sam rekao, bili su prije. Petrov je išao na nekakve konzultacije kod Josipovića. Ne bih znao jesu li sad u kontaktu, ali mi se čini da su moguće nekakve koalicije. Petrov je pričao da neće sa Josipovićem ali je isto pričala i Mirela Holy za SDP pa se poslije sastajala sa Milanovićem na večerama.
|
|
Vrh |
|
|
Pleter
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 28 lip 2015, 21:51 |
|
|
Upravo nosim HDZ-ovu majicu pa bi bilo glupo da napišem da bih za nekog drugog glasao... Mislim da je ova stranka daleko od Sanaderovog HDZ-a, a da bih bio siguran moramo još malo pričekati... U svakom slučaju za crvene nikako! Taman da nam donijeli život bolji no što imaju Švicarci goni ih, tek onda bih razmišljao na selidbu (možda na djedovinu u B.Posavinu ili još bolje u S Bosnu?) ...
|
|
Vrh |
|
|
yayo
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 28 lip 2015, 22:00 |
|
|
Pleter je napisao/la: Upravo nosim HDZ-ovu majicu pa bi bilo glupo da napišem da bih za nekog drugog glasao... Mislim da je ova stranka daleko od Sanaderovog HDZ-a, a da bih bio siguran moramo još malo pričekati... U svakom slučaju za crvene nikako! Taman da nam donijeli život bolji no što imaju Švicarci goni ih, tek onda bih razmišljao na selidbu (možda na djedovinu u B.Posavinu ili još bolje u S Bosnu?) ... Svakako za HDZ glasuj jer mi se čini da će biti potreban svaki glas zato što bi Milanović mogao krenuti u krađu glasova. Krađom glasova su pobjeđivali Stipe Mesić i Ivo Josipović. Te krađe su se odvijale tako što bi predsjednik Državnog izbornog povjerenstva Branko Hrvatin nadodao podobnome kandidatu 250 000 glasova Srba koji su izbjegli iz Hrvatske krajem rata.
|
|
Vrh |
|
|
yayo
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 04 srp 2015, 13:25 |
|
|
|
Vrh |
|
|
yayo
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 04 srp 2015, 13:28 |
|
|
Posebno mi je smiješno ovih Zokijevih 7% na listi preferencija političara.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 04 srp 2015, 14:07 |
|
|
yayo je napisao/la: Posebno mi je smiješno ovih Zokijevih 7% na listi preferencija političara. Ti bi najsretniji bio kad bi Milanovića linčovali. Sad ti ne paše ni 5% prednosti u korist HDZ-a?
|
|
Vrh |
|
|
yayo
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 04 srp 2015, 14:20 |
|
|
Tuta je napisao/la: yayo je napisao/la: Posebno mi je smiješno ovih Zokijevih 7% na listi preferencija političara. Ti bi najsretniji bio kad bi Milanovića linčovali. Sad ti ne paše ni 5% prednosti u korist HDZ-a? Ne paše mi, zato što je tih 5% jedna obična glupost... Realno je HDZ 10ak % ispred SDPa. Ne bih ja Zokija linčovao, ali mi se čovjek gadi navlači nekakvo domoljublje prije izbora.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 04 srp 2015, 14:25 |
|
|
yayo je napisao/la: Tuta je napisao/la: Ti bi najsretniji bio kad bi Milanovića linčovali. Sad ti ne paše ni 5% prednosti u korist HDZ-a?
Ne paše mi, zato što je tih 5% jedna obična glupost... Realno je HDZ 10ak % ispred SDPa. Ne bih ja Zokija linčovao, ali mi se čovjek gadi navlači nekakvo domoljublje prije izbora. Realno gledano - nije i ne može bit iznad 5%. SDP će uvijek imat stalnu podršku ljevičara, progresivaca i tzv. liberala, plus veći broj "neovisnih" birača. Prosvjed branitelja ispao je debakl na kraju za HDZ-ov imidž, potom uhićenje Mamića, borbe protiv HNS-a, pa i određeno podilaženje HDZ-ovoj bazi... A također i porast BDP-a. Sve to ukazuje na vjerojatno vrlo malu razliku između dvije stranke.
|
|
Vrh |
|
|
yayo
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 04 srp 2015, 14:35 |
|
|
Tuta je napisao/la: yayo je napisao/la: Ne paše mi, zato što je tih 5% jedna obična glupost... Realno je HDZ 10ak % ispred SDPa. Ne bih ja Zokija linčovao, ali mi se čovjek gadi navlači nekakvo domoljublje prije izbora. Realno gledano - nije i ne može bit iznad 5%. SDP će uvijek imat stalnu podršku ljevičara, progresivaca i tzv. liberala, plus veći broj "neovisnih" birača. Prosvjed branitelja ispao je debakl na kraju za HDZ-ov imidž, potom uhićenje Mamića, borbe protiv HNS-a, pa i određeno podilaženje HDZ-ovoj bazi... A također i porast BDP-a. Sve to ukazuje na vjerojatno vrlo malu razliku između dvije stranke. Prosvjed branitelja nije toliko oštetio HDZ koliko se misli. Tako ista stvar sa onim famoznim karamarkovim autom. Ne vjerujem da je to previše oštetilo HDZ nego je problem što mediji to navlače. Porast BDPa ne znači ništa. Život običnog čovjeka se još uvijek nije poboljšao. Na kraju, nitko normalan ne vjeruje Crobarometrima, Crodemoskopima i tim sranjima.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 04 srp 2015, 19:03 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Sa Tutom diskutirati SDP/HDZ je kao sa Srbima diskutirati USA i Rusiju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 05 srp 2015, 02:25 |
|
|
BBC je napisao/la: Sa Tutom diskutirati SDP/HDZ je kao sa Srbima diskutirati USA i Rusiju. Pah... ovisi bi li diskutirao s Vojislavom Šešeljom ili Vukom Draškovićem...
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 05 srp 2015, 02:26 |
|
|
yayo je napisao/la: Tuta je napisao/la: Realno gledano - nije i ne može bit iznad 5%. SDP će uvijek imat stalnu podršku ljevičara, progresivaca i tzv. liberala, plus veći broj "neovisnih" birača. Prosvjed branitelja ispao je debakl na kraju za HDZ-ov imidž, potom uhićenje Mamića, borbe protiv HNS-a, pa i određeno podilaženje HDZ-ovoj bazi... A također i porast BDP-a. Sve to ukazuje na vjerojatno vrlo malu razliku između dvije stranke.
Prosvjed branitelja nije toliko oštetio HDZ koliko se misli. Tako ista stvar sa onim famoznim karamarkovim autom. Ne vjerujem da je to previše oštetilo HDZ nego je problem što mediji to navlače. Porast BDPa ne znači ništa. Život običnog čovjeka se još uvijek nije poboljšao. Na kraju, nitko normalan ne vjeruje Crobarometrima, Crodemoskopima i tim sranjima. Ne vjeruje ni direktnom.hr ni indirektnom.hr. Pa šta? Dokle da živimo u međusobnom nepovjerenju? Ali ne mogu zamislit ozbilju diskusiju s nekim tko, vas par točnije, ozbiljno čita dnevno.ndh.
|
|
Vrh |
|
|
yayo
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 05 srp 2015, 11:20 |
|
|
Tuta je napisao/la: yayo je napisao/la: Prosvjed branitelja nije toliko oštetio HDZ koliko se misli. Tako ista stvar sa onim famoznim karamarkovim autom. Ne vjerujem da je to previše oštetilo HDZ nego je problem što mediji to navlače. Porast BDPa ne znači ništa. Život običnog čovjeka se još uvijek nije poboljšao. Na kraju, nitko normalan ne vjeruje Crobarometrima, Crodemoskopima i tim sranjima. Ne vjeruje ni direktnom.hr ni indirektnom.hr. Pa šta? Dokle da živimo u međusobnom nepovjerenju? Ali ne mogu zamislit ozbilju diskusiju s nekim tko, vas par točnije, ozbiljno čita dnevno.ndh. Ne čitam Dnevno.hr kao ozbiljnu novinu. Sve puno paranoičnih desničara. Odem na njihovu stranicu s vremena na vrijeme jer me zanimaju paranoični uratci I. Delića.
|
|
Vrh |
|
|
yayo
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 13 srp 2015, 12:51 |
|
|
|
Vrh |
|
|
yayo
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 24 srp 2015, 19:02 |
|
|
Crobarometar: HDZ preokrenuo trend i pobjeđuje, kao i Domoljubna koalicija U istraživanju glasovanja za koalicije, Domoljubna, ona predvođena HDZ-om, osvojila bi 32,3 posto, a Kukuriku 28 posto, dakle razlika je 4,3 posto
Datum objave: 24.07.2015 | 17:13 Autor: direktno.hr Po najnovijem istraživanju Cro barometar provedenom u srpnju, Domoljubna koalicija je 4,3 posto ispred Kukuriku koalicije. Trend se potpuno preokrenuo i sad HDZ i Domoljubna koalicija rastu.
Po tom istraživanju javnog mnijenja, da su danas izbori, HDZ bi osvojio 29,5 posto glasova. SDP bi osvojio 5,6 posto manje - 23,9 posto glasova.
U istraživanju glasovanja za koalicije, Domoljubna, ona predvođena HDZ-om, osvojila bi 32,3 posto, a Kukuriku 28 posto, dakle razlika je 4,3 posto.
Kakav preokret
To je značajan preokret trendova, ako bi se moglo za ozbiljno uzeti Crobarometar Ipsos Pulsa.
Crobarometar, koji je prije mjesec dana za Novu TV provela agencija Ipsos Puls, proglasio je - prvi put od proljeća prošle godine - prvom koaliciju predvođenu SDP-om. Tada su imali 30,7 posto, a HDZ-ova koalicija 29,9 posto potpore birača. HDZ nije izgubio potporu, ali do prošloga mjeseca je SDP, objasnili su stručnjaci, iz mjeseca u mjesec „nagrizao„ to jest, otimao birače Živom zidu i ORaH-u.
Konstatirali su da su HDZ-ova i SDP-ova koalicija doslovno izjednačene. No, kazali su tada, "ovaj puta sa zamjenjenim ulogama". Sada SDP-ova koalicija osvaja 30,5 posto, a HDZ-ova koalicija 29,8 posto potpore birača.
HDZ-ova koalicija je od travnja 2014. po Crobarometru bila uvijek u prednosti i stalno je povećavala, na trenutke i 10 posto razlike, a prošlomjesečna anketa pokazala je - prvi put od kada se rejting dviju koalicija mjeri - da su izjednačene.
HDZ je prije mjesec dana bio najjača stranka s 27,5 posto potpore, a SDP je na 24,2 posto potpore. Analitičari Crobarometra konstatirali su da HDZ tri mjeseca bilježi blagi pad, a SDP rast. Ili, razlika je u tri mjeseca s 12 svedena na 3 posto u korist HDZ-a.
Po današnjoj, najnovijoj anketi trendovi su se drastično preokrenuli.
|
|
Vrh |
|
|
yayo
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 24 srp 2015, 19:04 |
|
|
Ja sam se pribojavao da će Kukurikavcima još i više napumpati rejting.
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 25 srp 2015, 01:15 |
|
|
yayo je napisao/la: Crobarometar: HDZ preokrenuo trend i pobjeđuje, kao i Domoljubna koalicija U istraživanju glasovanja za koalicije, Domoljubna, ona predvođena HDZ-om, osvojila bi 32,3 posto, a Kukuriku 28 posto, dakle razlika je 4,3 posto Ako je ovo istina i dalje će HDZ-u biti teško formirati koaliciju jer realno neće imati s kime.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 25 srp 2015, 02:24 |
|
|
Ma kakve ankete. SDP osvaja 66% zastupničkih mjesta, s koalicijom imaju 75%. Mijenjaju ustav. Hrvatska mijenja naziv u Socijalistički Savez Hrvatske, Slavonije, Dalmacije, Herceg-Bosne i Istre (SSHSDHBI).
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|