HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 12 vel 2025, 18:57.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 57 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Migracije
PostPostano: 03 kol 2015, 12:54 

iz sirije preko turske se dovlace u evropu, turcina niko ne spoinje vec posle kevcu na srbiju ili neke jadnike koji ih propuste kad su vec dotle stigli...

dakle, ociti plan da sljam moze izaci odande, proc turkistan i zadržati se ovde... dalje ne moze jel?

e pa ima da moze...

privatan oglas

"prodajem stare ali ocuvane cvikcangle"

zicu cepnu dok si reko keks...

sifra:
"jebi se orban"

Vrh

PostPostano: 03 kol 2015, 13:09 

Afrikanci navalili na svoje bivše koloniste. I neka su. Nekada su Francuzi i Englezi navalili na njih. Neka se sada oduže.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2015, 13:12 

Za vikend u Mađarskoj oko 3000 migr. Rekord.oko 600 dece.

Ako bude žica onda mogu promeniti rutu ka Rumuniji i Hrv.

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 03 kol 2015, 15:38 

kolubara je napisao/la:
iz sirije preko turske se dovlace u evropu, turcina niko ne spoinje vec posle kevcu na srbiju ili neke jadnike koji ih propuste kad su vec dotle stigli...

dakle, ociti plan da sljam moze izaci odande, proc turkistan i zadržati se ovde... dalje ne moze jel?

e pa ima da moze...

privatan oglas

"prodajem stare ali ocuvane cvikcangle"

zicu cepnu dok si reko keks...

sifra:
"jebi se orban"

Koga nazivaš šljamom?

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 11:30 

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Мађарска: Више од 1.600 нових миграната
СУБОТИЦА - На територији Мађарске откривено је укупно 1.618 нових илегалних миграната.

Мигранти су откривени јуче.

Највише њих откривено је на територији пограничне Жупаније Чонград – 1.442 илегална мигранта, међу којима 346-оро деце у укупно 53 групе.

Највећа група откривена је у околини Рескеа, током ноћи, а у њој су била 243 мигранта из Сирије који су илегално прешли „зелену” границу Србије и Мађарске.

Сви они предати су у надлежност имиграционих органа. http://www.politika.rs/vesti/najnovije- ... ta.sr.html

Idemoooooooooooooo svi, svi , svi u EUUUUUUUUUUU raj(h).

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 06 kol 2015, 23:49 

Da Evropljani imaju muda, da ih Amerikanci nisu kastrirali, ova islamizacija Evrope bi mogla da se reši za 24 časa.
Vratiti vojsku na granice i otvoriti vatru na svog ilegalnog islamistu koji pokuša da predje. Takodje neke delove granica treba minirati.
Islamisti već koriste silu i vreme je da se odgovori silom.

A evo i još bezobrazluka koje čine ti pacovi.

Azilanti neće u švedska sela

N.N.
02.01.2015 20:40
Više od 40 azilanata odbilo je da napusti autobus koji ih je dovezao u švedsko selo na jugu Švedske, zahtijevajući da ih smjeste u Malmo ili neki drugi veliki grad.

Naime, kada su azilanti prebačeni u mjesto Gritan, na jugu zemlje, nije im se svidjelo i u znak protesta nisu željeli da izađu iz autobusa:

"Ja sam čovjek od 75 godina, sa Bliskog istoka. Došao sam ovdje da se spasim, a poslali su me u zaleđeno mjesto. Mislim da je ovdje opasno za mene", rekao je izbjeglica iz Sirije, koji je ostao u autobusu.

Azilanti, koji potiču iz nekoliko zemalja, odbili su smještaj u gradiću jer smatraju da bi im bilo daleko bolje u nekom većem gradu. Situacija je došla do usijanja pa je morala da interveniše i policija kako bi ih izvela iz autobusa, iako su zahtijevali da ih vrate u Malmo.

"Mislim da su razočarani kada su vidjeli da je ovo ruralni dio Švedske. Uz sve to, bilo im je hladno, ali mislim da im je najgore što nisu smješteni u nekom većem gradu. Kako ih nismo mogli istjerati iz autobusa, morali smo pozvati i pojačanje", kaže Bengt Stadin iz lokalne policije.

Frederik Bengtson iz švedskog Imigracionog odbora objašnjava da azilanti i izbjeglice nemaju pravo da biraju gdje će biti smješteni.

"Naravno, ti ljudi kad dođu u Švedsku jednostavno nemaju predstavu šta ih čeka. Kad shvate da to nije baš ono što su očekivali, nastaju problemi. To nam se redovno dešava", kaže Bengston i dodaje:

"Kad imamo situaciju poput ove sad jednostavno im ne možemo ispuniti želju da ih smjestimo tamo gdje oni žele. Mislim da je to krajnje nerealno".

Naravno, oni mogu da sami sebi nađu smještaj u gradu ako imaju novca da to i plate:

"Ako ne žele da izađu iz autobusa, onda nek vide šta će. Na kraju krajeva, ima i onih koji ovdje imaju rođake i prijatelje kod kojih se mogu smjestiti", kaže ovaj zvaničnik Imigracionog odbora. S druge strane, azilanti kažu da su ih imigracione vlasti "izigrale" jer niko nije znao gdje idu.

http://www.nezavisne.com/zivot-stil/ziv ... ela/281937

Vrh

PostPostano: 14 sij 2025, 23:14 

Zanimljiva animacija

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 57 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: fravitaizkotora, i_jopet i 9 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: