HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 vel 2025, 11:32.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 438 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti
PostPostano: 03 kol 2015, 23:37 

ZGabriel je napisao/la:
DzoniBG je napisao/la:

Kaos...ovo ni vandali ne bi radili... a sta to ne bi radili vandali?! Jel to bila paljevina, ubistva, pljacka... ko je za to odgovoran, jel ste osudili nekog?!

Jel u sredu slavite i ovaj govor?!

koga ste vi osudili za ovo?

https://hr.wikipedia.org/wiki/Pokolj_u_ ... sinca_1991.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Pokolj_u_ ... denog_1991.

https://sh.wikipedia.org/wiki/Opsada_Dubrovnika

https://hr.wikipedia.org/wiki/Pokolj_u_Borovu_Selu

a tek ovo: http://www.udruga-hrvata-iz-srijema.hr/

https://hr.wikipedia.org/wiki/Hrtkovci

što bi rekao Suntzu: PLJUC!

Pun je mardelj u Hagu, Hrvatskoj i Beogradu optuzenih i osudjenih za sve to...

Da cujem o cemu slavni general Gotovina prica na onom snimku... jel cete pustiti taj govor u sredu...

Vrh

PostPostano: 03 kol 2015, 23:39 

puntar2.0 je napisao/la:
Beclija, izdrzi malo sukob sa Srbima, vidin da ti je neugodno ali toliko se hvalis sa prvon crton da si naviknut, zar ne. Nemoj se odma povlaciti, pokazi izdrzivljost kao sto spram Hrvatima tu pucas.

Rat je za mene stvar prošlosti. Sad se ti i Johnny možete prepucavati, isti ste nijedan dan na bunkeru nemate, niti AK-47 znate rastaviti i očistiti.
Čekamo ispriku za Čovića. To ti je bilo vrlo pokvareno i nisko.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2015, 23:42 

DzoniBG je napisao/la:
Pun je mardelj u Hagu, Hrvatskoj i Beogradu optuzenih i osudjenih za sve to...

Da cujem o cemu slavni general Gotovina prica na onom snimku... jel cete pustiti taj govor u sredu...

nisam slušala, ali koliko ja znam on je tražio da se spriječi osveta nakon Oluje i da se kazne počinitelji.

pa de, reci mi, tko je osuđen za Voćin, Škabrnju, Dubrovnik, popljačkano blago, silovane žene...

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2015, 23:42 

Ma ti si prava gromada kao sto rece KiM, kao tvoj Covic. Izpriku ces docekati kad se postavis spram Srbima kao sto se postavljas spram ''Perecima'', znaci nikad.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2015, 23:44 

Hrvati su kršćani i opraštaju krajiškim Srbima.
Proslava Oluje počinje puštanjem 2000 golubova s kninske tvrđave

http://sibenskiportal.hr/2015/08/03/fot ... e-tvrdave/

Vrh

PostPostano: 03 kol 2015, 23:44 

Sad vam nije problem citirati kako vi kažete ratnog zločinca i masovnog ubicu, jel da.
Hoćete li vi u srijedu puštati Vučićev govor iz Gline dok polaže cvijeće u Rači bilo bi baš prikladno.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2015, 23:45 

Nije to moj Čović već je na izborima izabran od Hrvata. Ispriku ne daješ meni već svim njegovim biračima na forumu i onima koji čitaju forum.

Nakrkali ste 90 komentara ovdje a tamo 8. Pereci vole tugovati i žaliti, ne slaviti svoje pobjede.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2015, 23:48 

ZGabriel je napisao/la:

nisam slušala, ali koliko ja znam on je tražio da se spriječi osveta nakon Oluje i da se kazne počinitelji.

pa de, reci mi, tko je osuđen za Voćin, Škabrnju, Dubrovnik, popljačkano blago, silovane žene...

Poslusaj sta prica... jel su ovo krili od vas?!

Ovaj snimak je bio vas dokaz u Hagu da Gotovina nije odgovoran... mada on je zapovednik akcije na celom tom juznom potezu Krajine...

Kaos, barbari, vandali... tim recima govori o onome sto je video...a samo dan pre toga je HV usla u Knin, a operacija Oluja je trajala posle toga jos nekoliko dana...

Kad Srbi pricaju o zlocinima, onda je to cetnicka propaganda... priznaje se tu i tamo nesto pojedinacno posle Oluje... a kad Gotovina javno kaze da se u sred Oluje vojska ponasa kao vandali... jel moze neko da mi objasni o cemu se tu radi... mozda nisam razumeo...

Odgovor je obicno - ma ne zanima me to, ajmo mi po cetnicima... e tako ne moze da se razgovara...

Vrh

PostPostano: 03 kol 2015, 23:53 

Srbi su vrlo losi gubitnici. Dosli, palili pola Hrvatske cetiri godine i sad placu ko p**ke.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2015, 23:58 

daramo je napisao/la:
Sad vam nije problem citirati kako vi kažete ratnog zločinca i masovnog ubicu, jel da.
Hoćete li vi u srijedu puštati Vučićev govor iz Gline dok polaže cvijeće u Rači bilo bi baš prikladno.

Gotovina je bio zrtveni jarac... njega su izabrali, a gonili bi Tudjmana da je ziv...

Ja bi pustio i Vucicev govor iz Gline... i posle toga mu rekao da se goni u pm, i sa tim krokodilskim suzama, i celom politickom zajebancijom koja se pravi...

Vrh

PostPostano: 03 kol 2015, 23:59 

DzoniBG je napisao/la:
ZGabriel je napisao/la:

Poslusaj sta prica... jel su ovo krili od vas?!

Ovaj snimak je bio vas dokaz u Hagu da Gotovina nije odgovoran... mada on je zapovednik akcije na celom tom juznom potezu Krajine...

Kaos, barbari, vandali... tim recima govori o onome sto je video...a samo dan pre toga je HV usla u Knin, a operacija Oluja je trajala posle toga jos nekoliko dana...

Kad Srbi pricaju o zlocinima, onda je to cetnicka propaganda... priznaje se tu i tamo nesto pojedinacno posle Oluje... a kad Gotovina javno kaze da se u sred Oluje vojska ponasa kao vandali... jel moze neko da mi objasni o cemu se tu radi... mozda nisam razumeo...

Odgovor je obicno - ma ne zanima me to, ajmo mi po cetnicima... e tako ne moze da se razgovara...

prvo, tko si ti da tebi netko odgovara za oslobađanje hrvatskog teritorija od okupacije? al dobro, ima i drugih koji ovo čitaju.
drugo, čuo si za vojničku stegu? ako kaže kaos, razmažena dica...možda misli na slavlje i raspašoj nakon akcije. ne u smislu zločina, nego vojničke neposlušnosti. akcija je trajala 3-4 dana, šta se može napraviti u tako kratkom vremenu?dokazano je da je Oluja izvedena s minimalnim brojem žrtava, postoje dokumenti srpske vojske iz kojih je razvidno da je povlačenje organizirano i naređeno. šta još hoćeš? da plačemo s pobjeguljama jer su pi*kice i kukavice? postoje snimke gdje srpski tenkovi gaze svoje civile u bježaniji. je li Gotovina kriv i za to?
mit o Srbima kao neustrašivim borcima je razbijen, sami ste si krivi. kad napadate civile sa 10x jačom vojskom, onda ste baje, kad vam se suprotstavi dobro organizirana vojska, razbježite se ko zečevi. hoćeš ispriku za vaš kukavičluk? od mene je nećeš dobiti.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 00:01 

BBC je ovde najiskreniji i najrealniji.Kaže lepo šta me briga za Srbe.
Brutalno i pošteno. Cenim iskrenost.

Puntar deluje kao portparol platforme. Hsp ustaso zubara. Ostrascen pun mržnje zlobe i prema svom izabranom vodji. Koji je ubedljivo dobio. Za njega ni obitelj nebi glasala jer ga najbolje poznaje.

Neprijatno iznenadjenje gospođica zg. Malo više zenstvenosti nije na odmet. Bar za prestonu curu.

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 00:04 

Dzonni kao i svi Srbi gleda samo od 95 pa nadalje. Bit ce da su Srbi makli 91,92,93 i 94 iz kalendara.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 00:06 

BBC je ovde najiskreniji i najrealniji.Kaže lepo šta me briga za Srbe.
Brutalno i pošteno. Cenim iskrenost.

Puntar deluje kao portparol platforme. Hsp ustaso zubara. Ostrascen pun mržnje zlobe i prema svom izabranom vodji. Koji je ubedljivo dobio. Za njega ni obitelj nebi glasala jer ga najbolje poznaje.

Neprijatno iznenadjenje gospođica zg. Malo više zenstvenosti nije na odmet. Bar za prestonu curu.

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 00:06 

ZGabriel je napisao/la:

prvo, tko si ti da tebi netko odgovara za oslobađanje hrvatskog teritorija od okupacije? al dobro, ima i drugih koji ovo čitaju.
drugo, čuo si za vojničku stegu? ako kaže kaos, razmažena dica...možda misli na slavlje i raspašoj nakon akcije. ne u smislu zločina, nego vojničke neposlušnosti. akcija je trajala 3-4 dana, šta se može napraviti u tako kratkom vremenu?dokazano je da je Oluja izvedena s minimalnim brojem žrtava, postoje dokumenti srpske vojske iz kojih je razvidno da je povlačenje organizirano i naređeno. šta još hoćeš? da plačemo s pobjeguljama jer su pi*kice i kukavice? postoje snimke gdje srpski tenkovi gaze svoje civile u bježaniji. je li Gotovina kriv i za to?
mit o Srbima kao neustrašivim borcima je razbijen, sami ste si krivi. kad napadate civile sa 10x jačom vojskom, onda ste baje, kad vam se suprotstavi dobro organizirana vojska, razbježite se ko zečevi. hoćeš ispriku za vaš kukavičluk? od mene je nećeš dobiti.

Dosla si na ovu temu da kacis zastave i pesmice... pa sam te prizemljio, podsetivsi te na traktore iz tvog rodnog kraja... ali ne pada mi na pamet da nad time seirim, i citav jedan narod proglasavam za pickice i pobegulje... to samo govori o tvom profilu licnosti...

Misli na slavlje i raspasoj, a govori o barbarima i vandalima... jel si svesna sta pises...

Povlacenje je organizovano i naredjeno... kakve to veze ima sa ubijanjem civila, pljackom i paljevinom srpskih kuca koja je nastala u to vreme...

Vecina vas misli da tako i treba, to je valjda normalno... jer su to sve cetnici, pa su i zasluzili...

E to je horizont razmisljanja... nema dalje...

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 00:07 

Čovjek govori o kaosu i ne organiziranosti te pljački po Kninu, i to to poredis sa Vukovarom, Srebrenicom, Prijedorom itd?
Taj transkript i video je vidio svaki Hrvat mi nemamo šta kriti, smiješno na vlasti im radikali, predsjednik četnički vojvoda a premijer vojvodin mali, a govore o moralnost i i pravdi.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 00:08 

KiM je napisao/la:

ja sam ti bolan izbosne. :kava protjerana iz Bosanske Posavine, fala na pitanju. kao i cca 150.000 ostalih Hrvata.

Bilic07 je napisao/la:
Dzonni kao i svi Srbi gleda samo od 95 pa nadalje. Bit ce da su Srbi makli 91,92,93 i 94 iz kalendara.

naravno, rat nije počeo balvanima 1990, nego oslobađanjem okupiranih teritorija, popularno zvanim traktorijadom.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 00:10 

Svatko žanje ono što je posijao.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 00:11 

a triput je triput. :D

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 00:18 

Bezobrazno poređenje paljenja kuća s organiziranim smaknućem ranjenika iz bolnice, zarobljenih vojnika, spaljivanjem živih civila u kućama i da ne nabrajam dalje govori jasno o moralu.
Uz to sve su te kuće obnovljene od hrvatskog novca, koliko ste vi svojim sredstvima obnovili poplavljenih hrvatskih i muslimanskih kuća u RS?

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 00:18 

DzoniBG je napisao/la:

Dosla si na ovu temu da kacis zastave i pesmice... pa sam te prizemljio, podsetivsi te na traktore iz tvog rodnog kraja... ali ne pada mi na pamet da nad time seirim, i citav jedan narod proglasavam za pickice i pobegulje... to samo govori o tvom profilu licnosti...

Misli na slavlje i raspasoj, a govori o barbarima i vandalima... jel si svesna sta pises...

Povlacenje je organizovano i naredjeno... kakve to veze ima sa ubijanjem civila, pljackom i paljevinom srpskih kuca koja je nastala u to vreme...

Vecina vas misli da tako i treba, to je valjda normalno... jer su to sve cetnici, pa su i zasluzili...

da, zamisli, kako se usuđujem? nakon što ste spepeljali trećinu Hrvatske, protjerali preko 200.000 Hrvata iz tzv RSK, popalili i uništili BiH, netko se usudio osloboditi okupirani teritorij? buuu, sram nas bilo.
kakve veze paljenje, pljačka i masovno silovanje Hrvatica ima s Olujom? to nije vandalizam i barbarizam? zaboravio si da rat nije počeo Olujom, nego je završio Olujom. da plačem nad onima koji su nas pljačkali i silovali? nisu ni dobili sve što su zaslužili. ali to je njihov problem. tek će platiti za to, ako ne na ovom svijetu, onda na drugom.
da parafraziram prvog hrvatskog predsjednika: imamo Hrvatsku i bit će onakva kakvom je MI napravimo. a ti kmeči i dalje.
fala i doviđenja.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 00:23 

ZGabriel je napisao/la:
a triput je triput. :D

Spirala zla guta sve,ako se dozvoli.Ja mogu reći da se nadam da smo svi nešto naučili,ali stanje na terenu me demantira.
Jednostavno,malo tko hoće da se mijenja,svi reže na sve...ne valja to.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 00:25 

ZGabriel je napisao/la:
DzoniBG je napisao/la:

da, zamisli, kako se usuđujem? nakon što ste spepeljali trećinu Hrvatske, protjerali preko 200.000 Hrvata iz tzv RSK, popalili i uništili BiH, netko se usudio osloboditi okupirani teritorij? buuu, sram nas bilo.
kakve veze paljenje, pljačka i masovno silovanje Hrvatica ima s Olujom? to nije vandalizam i barbarizam? zaboravio si da rat nije počeo Olujom, nego je završio Olujom. da plačem nad onima koji su nas pljačkali i silovali? nisu ni dobili sve što su zaslužili. ali to je njihov problem. tek će platiti za to, ako ne na ovom svijetu, onda na drugom.
da parafraziram prvog hrvatskog predsjednika: imamo Hrvatsku i bit će onakva kakvom je MI napravimo. a ti kmeči i dalje.
fala i doviđenja.

Srbi kazu da Hrvati nemaju srama. Vidi ovo molim te. Totalno bezobrazni. Kao da su Hrvati palili cetiri godine po Srbiji :ucelo

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 00:29 

ZGabriel je napisao/la:

fala i doviđenja.

E, ovakvi za sebe govore da su vernici...

Crkva, hricanstvo... Isus i Gospa... bogobojazljivi... koja je to ironija jbt :001_unsure Sa krstom oko vrata, a psihopatskom mrznjom u sebi...

Ovakvi profili i prave rat... samo sacekaju nered, i onda u ime neke svoje iskrivljene pravde rade najgore stvari... naizgled normalni, a u dubini mracni ko ponoc...

Takvi isti ce sutra da ti velicaju Pavelica i ustase... sve je to ok, malo su bili nestasni, raspasoj i slavlje... ali to su nasi momci, Hrvatine...

Odavno sam ti rekao direktno sta mislim o tebi... sad sam samo utvrdio gradivo... i ovde dizem jedra od diskusija sa tobom...

Vrh

PostPostano: 04 kol 2015, 00:29 

Počeo je strahom za goli život i potpaljivan emocijama od ološ elite.
Evociranjem uspomena na slika filmova iz Mačva i Bgd 1914 i 15.
Posle iz NDHazije sa radnim vaspitno obrazovnim sveucilistem Jasenovac. Nekih jama vrtaca spaljenih crkava.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 438 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 32 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: