|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 32 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: BBC, Bošnjaci, Muslimani i Islam Postano: 22 kol 2015, 23:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ima, i džepnih imama od arapskih kraljevskih obitelji.
Da ti sam u to vjeruješ ne bi trolao na temama o kršćanstvu već bi kritizirao ISIL vrlo aktivno. Ali to ne radiš = takija.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: BBC, Bošnjaci, Muslimani i Islam Postano: 22 kol 2015, 23:30 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Tuta je napisao/la: Pa ne znam kako... ja kad sam s BBC-em privatno razgovarao bio je baš islamofiličan... Čak mi je govorio kako islam treba dobiti europski karakter, kako su muslimani u suštini dobri ljudi, da je grijeh na vodstvu. Čak mi se hvalio da su mu većina prijatelja muslimani.
Ovo što na forumu piše, to je iz revolta... revoltiran je svime ovim što se događa. Jako ga je potresla Islamska Država... nije vjerovao da to muslimani mogu napravit.
Ne rise. Lukavi Latini. Ti se prvi sprdaš i pretvaraš da si ulema čak ni ja ne bi trebao se baviti idžtihadom jer nemam dovoljno učenosti samo možda 30 % o cjelookupnoj tematici. Čak i hodža koji završi medresu mora da ide na fakultet Islamskih nauka pa da bi se kasnije opredijelio https://bs.wikipedia.org/wiki/Islamske_naukeNije istina, korrisniče nije istina! Ja jesam alim, i pisao sam o islamu... međutim, sjeme koje bacih pade na kamen... ništa ne procvate.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: BBC, Bošnjaci, Muslimani i Islam Postano: 22 kol 2015, 23:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39290 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Zanimljivo amidza se žali a prvi počne osobno seljački vrijeđati ako imaš mišljenje drugačije od njegovog tako klasično za islam , uz to sam pogrdno naziva Hrvate i Srbe.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: BBC, Bošnjaci, Muslimani i Islam Postano: 22 kol 2015, 23:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Akcija - reakcija.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: BBC, Bošnjaci, Muslimani i Islam Postano: 22 kol 2015, 23:45 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Tuta je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Ne rise. Lukavi Latini. Ti se prvi sprdaš i pretvaraš da si ulema čak ni ja ne bi trebao se baviti idžtihadom jer nemam dovoljno učenosti samo možda 30 % o cjelookupnoj tematici. Čak i hodža koji završi medresu mora da ide na fakultet Islamskih nauka pa da bi se kasnije opredijelio https://bs.wikipedia.org/wiki/Islamske_naukeNije istina, korrisniče nije istina! Ja jesam alim, i pisao sam o islamu... međutim, sjeme koje bacih pade na kamen... ništa ne procvate. LGBT avatar te odaje.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: BBC, Bošnjaci, Muslimani i Islam Postano: 22 kol 2015, 23:57 |
|
|
Mala korekcija. Koliko se sjecam sa predavanja u medresi, muslimani smatraju Jevreje za majmune i svinje.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: BBC, Bošnjaci, Muslimani i Islam Postano: 23 kol 2015, 00:06 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
bezimeni12 je napisao/la: Mala korekcija. Koliko se sjecam sa predavanja u medresi, muslimani smatraju Jevreje za majmune i svinje. One koji su lovili za šabat ti su se pretvorili u svinej i majmune. Za to je haram jesit svinjetinu."JUSUFALI: And well ye knew those amongst you who transgressed in the matter of the Sabbath: We said to them: "Be ye apes, despised and rejected." So first things to note, that these verses are reffering to the JEWS. It has nothing to do with Christians. Secondly, as we also read, these verses were referring to a specific group of Jews who had sinned during the time of Moses. Note that also verse 66 says that they WERE MADE AN EXAMPLE. So this just happened to a specific group of Jews, who had dis-obeyed God, so God gave them this harsh punishment, and made this punishment as an example. Ča (164. And when a community among them said: "Why do you preach to a people whom Allah is about to destroy or to punish with a severe torment'' (The preachers) said: "In order to be free from guilt before your Lord (Allah), and perhaps they may fear Allah.'') (165. So when they forgot the reminder that had been given to them, We rescued those who forbade evil, but with a severe torment We seized those who did wrong, because they used to rebel against Allah's command.) (166. So when they exceeded the limits of what they were prohibited, We said to them: "Be you monkeys, despised
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|