HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 pro 2024, 17:42.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1056 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 43  Sljedeća

Za koga namjeravate glasati na izborima:
HDZ-ova koalicija 77%  77%  [ 60 ]
SDP-ova koalicija 13%  13%  [ 10 ]
Živi zid 5%  5%  [ 4 ]
OraH 0%  0%  [ 0 ]
Laburisti 3%  3%  [ 2 ]
Reformisti 0%  0%  [ 0 ]
HDSSB 3%  3%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 78
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine
PostPostano: 25 srp 2015, 13:45 

master_mind_ je napisao/la:
yayo je napisao/la:
Crobarometar: HDZ preokrenuo trend i pobjeđuje, kao i Domoljubna koalicija
U istraživanju glasovanja za koalicije, Domoljubna, ona predvođena HDZ-om, osvojila bi 32,3 posto, a Kukuriku 28 posto, dakle razlika je 4,3 posto

Ako je ovo istina i dalje će HDZ-u biti teško formirati koaliciju jer realno neće imati s kime.

Ma kakvi, SDPovcima je napumpan rejting za nekih 5-6 %.
Stvarna razlika između dvije stranke se vrti negdje oko 10%.

Vrh

PostPostano: 12 kol 2015, 10:14 

Kuljiš (rado ga čitam u zadnje vrijeme, naravski ne zaboravljajući da je između ostalog i gradio opus na demonizaciji Hrvata BiH):

Citat:
Milanović i SDP za dom spremni! (I)

Okupljanje na ljevici dovršeno je, kaže Arsen Bauk, Milanovićev ministar i matematičar čuven po tome što zbraja lipe da bi sastavio kunu.

Objašnjava: Sad treba vidjeti kakav je kapacitet "Koalicije srca" na desnici! "Koalicija srca"? Od svih organa ova je oportunistička grupacija odabrala baš taj organ kao svoj simbol, iako bi joj nešto sprijeda ili nešto straga bolje pristajalo, kad već nema dovoljno onoga što stoji na vrhu... Najava ministra Bauka, Bračanina koji je posljednje godine proveo na čelu Ministarstva uprave i dalmatinske partijske baze ne pokazavši baš nikakvu inicijativu ili učinak, zapravo je obrazloženje koalicije utanačene s Autohtonom Hrvatskom seljačkom strankom, koja se sastoji od jednog jedinog čovjeka. Branka Borkovića zvanog Mladi ili Mali Jastreb, heroja Vukovara, umirovljenog brigadira, koji je predložio da se u Hrvatsku vojsku opet uvede pozdrav "Za dom spremni!". Od tog bivšeg podoficira JNA čovjek drugo ne bi ni očekivao...

Mali Jastreb ima velikih problema. Na momente izgleda vrlo loše, sivog je tena, nesabran - u jednom od takvih kriznih trenutaka dogodio mu se strašan skandal... Na gospodarstvo u Slavoniji, gdje je držao konje dobivajući za njih visoke poticaje, upala je policija, jer susjedi više nisu mogli izdržati muku i smrad životinja, koje su crkavale od nebrige i zapuštenosti. Kad je likvidirao konjski biznis, Borković se okrenuo ljudima i politici, pa se pokušao profilirati na poluekstremnoj desnici, gdje je stanje otprilike kao u njegovim stajama. Nije imao puno uspjeha - politička "ideja" da ukrsti stari brend Seljačke stranke s jednom desničarskom mutacijom, pa dobije desničarski pokret prikladan za selo, više je nego upitna. Kao i sve takve ideje, dobro zvuči ali nema smisla, jer u osnovi trpi od nedostatka elementarne logike – recimo, kao da pokušaš spojiti metalce, poklonike heavy metala, s malograđanskim anarhistima, pa dobiješ Živi zid dizajniran poput statista iz "Mad Maxa"... Sam je Borković bio član HSS-a jer je držao poljoprivredno gospodarstvo i, dok je bio posve koncentriran, vrlo razložno je objašnjavao probleme hrvatskog sela - recimo, gubitak lokalnog identiteta u neprirorodnoj teritorijalizaciji koja se bazira na općinama i županijama, a ne na lokalnim zajednicima (mjesnim zajednicama), što u usitnjenom društvu hrvatskog sela jedino ima smisla...

No, HSS je potpuno propao na posljednjim izborima, jer su se u prethodnom političkom ciklusu ljudi koji su ga vodili unajmili za Sanaderove ministre te potrošili sav politički kredibilitet stranke. Oni su sad ugledni biznismeni u turizmu ili su iščezli s političke scene, a ostao je samo njihov novi predsjednik Branko Hrg, koji se poput utopljenika uhvatio za HDZ koji je u blizini plutao. Branko je poput starog gospodina vrlo sličnog prezimena - Hrs - koji je u davna doba zalazio u Društvo književnika pa mu je poslovično duhoviti general Šibl jednom pripomenuo: "Gospon Hrs, da ste vi Francuz, uopće ne biste postojali - 'h' na početku i 's' na kraju se ne čita, a 'r' se guta!" Nešto slično dogodilo se, u političkom smislu, Hrgu i stranci pokojnoga Mačeka, koja nikad nije uhvatila pravog korijena u Hrvatskoj. Tuđman ih nije trpio. Vodstvu koje se vratilo iz emigracije redom je naturio nekoliko lidera koji su bili u specijalnim odnosima s njegovim specijalnim operativcima poput Manolića i Perkovića, ali najviše štete stranka je, zapravo, pretrpjela od dinastije Pankretić, autentičnih seljaka, koji su se u dvije generacije đentrificirali i kvalificirali za "tehnokratski" Sanaderov kabinet. Na terenu, ostali su samo ljudi koji pokušavaju izbiti malo prostora između dvije vodeće stranke agitirajući pod vječnom devizom "Vjera u Boga i seljačka sloga". Kako su oba ta kvaliteta eterična ili iluzorna, nije čudo što su se stranački redovi prorijedili... Pa je Borković zaključio kako bi pokret napuštanja pokreta koji je izgubio identitet mogao iskoristiti za svoj politički eksperiment. No, dok je kemijao kao dr Frankenstein, Hrg i HSS smjestili su se pod okrilje HDZ-a kao njihova seoska "emporio" linija, ili, jezikom marketinga, kao "Pevec" uz "Plodine". Kolika je, dakle, politička težina disidentske Autentične Hrvatske seljačke stranke koja se odmetnula od svoje centrale upitne istisnine? Infinitezimalna. Zašto onda od toga ministar Arsen Bauk, kojega intervjuira "Jutarnji list", pravi veliku misu?

Zato jer Borković i A-HSS nisu prava politička stranka, nego su korisni kao "laksmus test" prilikom "zaokreta udesno" koji se priprema radi stvaranja "velike koalicije". Najavio ju je sam Milanović rekavši da "najveća stranka treba pokazati najveću širunu". Što se na to može reći osim - za dom spemni?

"Velika koalicija" sastojat će se od SDP-a i HNS-a, koji po anketama dobiva malo više od jedan posto podrške biračkog tijela. U orbiti te asimetrične dvojne zvijezde - jednog žarkog sunca i jedne crne rupe - trebalo bi da kruže ekspredsjednik Josipović, koji je prethodno napustio SDP optuživši ga za izdaju ljevice, zatim Jadranka Kosor, koja je napustila HDZ jer su je odanle izbacili kao kauboja iz birtije, a spominje se čak i Milan Bandić, kojega je Milanović strpao u zatvor, gdje ga želi i vratiti čim policija ili tužilaštvo nađu protiv njega dokaze. Na IDS se, kao, računa, iako su prilikom pregovora predstavnici lukavih Istrijana rekli "da će još vidjeti", pridometnuvši da na njih SDP sigurno može računati jer neće (predizborno) koalirati s HDZ-om. IDS u svakom slučaju u Istri dobiva svoj klub, pogotovo ako ide protiv oslabljenog SDP-a, a to što im nude četvrtog zastupnika negdje drugdje u zamjenu za to da svoju nezavisnost kompromitiraju suradnjom s luzerima, pokazatalj je koliko su glupi oni koji te pregovore vode - pa autonomaši samo žele svoju autonomiju, a ne veći utjecaj na politiku u Zagrebu, koja ih uopće ne zanima kad se podijeli turistički portfelj. Ukratko, "velika koalicija ljevice" ili "Koalicija srca" sve više nalikuje na autoerotičnu romansu sa samo jednim protagonistom.

Uz ovo "neposredno koaliranje" trtlja se po novinama i o "indirektnim", kao - Čačić pregovara s Pupovčevim Srbima, a tu je i onaj kriptotalijan, a osim toga Ratko se našao s Bandićem, pa s njima može ići i IDS, i kad bi se svi oni ujedinili, još s Josipovićem i Kosoricom, u koju se Josipović politički zaljubio, samo bi im falio još Borković, a ako i on nije dosta, tu je - Glavaš. Glavaš i Pupovac, svi pod jednom kapom, za koju mogu okačiti "U" i crvenu zvijezdu pa se uhvatiti u kolo. Svirale bi sopile, Jadranka plesala balun, a Josipović ubirao priloge. Ne, Glavaš - on je jedina realna snaga u svim tim kalkulacijama, pa kad Milanović i Bauk govore o "širini" i "kapacitetu na desnici", oni ne misle na Borkovića, nego na - Glavaša.

HDSSB je na prošlim predsjedničkim izborima pomogao A-HSS kako bi Borković ušao u koaliciju oko Kujundžića, kandidata desnice. Kujindžić je trebalo da objedini unutarhadezeovske ultradesničare s vanparlamentarnom desnicom, raznim pašalićevcima i sličnima, pa da ih sve poveže s glavaševcima. Funkcija dobroćudnog Kuje pritom je bila da kreira simpatičnu fasadu za tu specijalnu operaciju hadezeovskih disidenata koji se u stranci ne usuđuju otvoreno dići glavu. Danas Kujo, sutra to može biti Plenković - jer, kao što reče Al Paćino u filmu "Devil's Advocate", gdje glumi sotonu: "Kad ne bi bilo sujete, stvarno ne znam na čemu bih zasnivao svoj rad!" (U prijevodu sam to malo dotjerao da zvuči kao hrvatski s hrvatskih kazališnih pozornica, ali vidi se bit).

SDP i HDSSB u koaliciji - ma ljudi, je li to moguće?! Moguće je, očekivano i već više puta prokušano - ekipa koja sad upravlja stečajnom masom SDP-a već je tri puta pokušala koalirati s Glavašem.

(Nastaviće se)

Vrh

PostPostano: 27 kol 2015, 13:30 

Šeks je u prijašnjim danima efektivno završio nagađanja o datumu izbora, bit će sada gotovo sigurno 6.12. .
Sramotno je da se na ovaj način ta dvojba morala rješavati, prvi put u modernoj hrvatskoj povijesti je jedna vlast zamalo izazvala Ustavnu krizu čisto zbog par mjeseci plaća.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 27 kol 2015, 14:07 

Zadar1993 je napisao/la:
Šeks je u prijašnjim danima efektivno završio nagađanja o datumu izbora, bit će sada gotovo sigurno 6.12. .
Sramotno je da se na ovaj način ta dvojba morala rješavati, prvi put u modernoj hrvatskoj povijesti je jedna vlast zamalo izazvala Ustavnu krizu čisto zbog par mjeseci plaća.

pa kako to??? pa jučer Vesnica veli: on se šaaaliii. slika

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

Vrh

PostPostano: 27 kol 2015, 14:21 

Ukoliko kukuriku koalicija osvoji 55 ili vise mandata ja se odricem hrvatske Domovnice.

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 27 kol 2015, 15:59 

kiler je napisao/la:
Ukoliko kukuriku koalicija osvoji 55 ili vise mandata ja se odricem hrvatske Domovnice.

Neće im biti problem na krilima populizma. Evo, idioti opasno ugrožili bankarski sustav RH i temelje ekonomije zbog 50 000 glasova.

Vrh

PostPostano: 27 kol 2015, 17:41 

SDP je ozbiljno stjerao HDZ u ekstremnu desnicu, pa moraju braniti vrlo nezgodne pozicije. Odličan posao na PR-u.

Jedini sam, vjerujem, koji navija za SDP et al. na izborima.

Vrh

PostPostano: 27 kol 2015, 17:42 

ZGabriel je napisao/la:
Zadar1993 je napisao/la:

Vesnica baš nije stručnjak za pravna pitanja. Ona ga vjerojatno nije ni shvatila što je govorio.

volvoks je napisao/la:
kiler je napisao/la:

Neće im biti problem na krilima populizma. Evo, idioti opasno ugrožili bankarski sustav RH i temelje ekonomije zbog 50 000 glasova.

Upravo tako. Skupit će oni oko 55-65 mandata. HDZ vjerojatno oko 70ak. Sad treba uprijeti poprilično da se ne treba raditi postizborne koalicije sa kojekakvim likovima.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 27 kol 2015, 17:45 

Tuta je napisao/la:
SDP je ozbiljno stjerao HDZ u ekstremnu desnicu, pa moraju braniti vrlo nezgodne pozicije. Odličan posao na PR-u.

HDZ se sam pozicionirao desnije od kad Karamarko vodi stranku, u odnosu na Kosoričino ili Sanaderovo vrijeme.
Nije to ekstremna desnica, a i da je pobijedili smo sve izbore s tom strategijom dosada. Pobijedit ćemo i ove.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 27 kol 2015, 17:56 

Zadar1993 je napisao/la:
Tuta je napisao/la:

HDZ se sam pozicionirao desnije od kad Karamarko vodi stranku, u odnosu na Kosoričino ili Sanaderovo vrijeme.
Nije to ekstremna desnica, a i da je pobijedili smo sve izbore s tom strategijom dosada. Pobijedit ćemo i ove.

Sa istim zanosom su me neki SDS-ovci uvjeravali da će s Dodikom oprat pod. O tom po tom.

Jest HDZ uzeo 'desniju' poziciju od Karamarka, ali je SDP zaigrao na njihovom terenu. Imenovanje aerodroma i mostova po ratnim dužnosnicima, zaoštravanje odnosa sa Slovenijom itd., tako da nastoje HDZ ograničiti manevar. Strategija je dobra - ne znam hoće li bit uspješna - viđećemo.

Prikazat HDZ kao radikalnu desnicu, to bi bio uspjeh ove kampanje, tako da odstrane birače nešto umjerenije desnice i priklone ih SDP-u.

Vrh

PostPostano: 27 kol 2015, 18:08 

Tuta je napisao/la:
Zadar1993 je napisao/la:

Sa istim zanosom su me neki SDS-ovci uvjeravali da će s Dodikom oprat pod. O tom po tom.

Jest HDZ uzeo 'desniju' poziciju od Karamarka, ali je SDP zaigrao na njihovom terenu. Imenovanje aerodroma i mostova po ratnim dužnosnicima, zaoštravanje odnosa sa Slovenijom itd., tako da nastoje HDZ ograničiti manevar. Strategija je dobra - ne znam hoće li bit uspješna - viđećemo.

Prikazat HDZ kao radikalnu desnicu, to bi bio uspjeh ove kampanje, tako da odstrane birače nešto umjerenije desnice i priklone ih SDP-u.

SDPovo igranje na tu poziciju je kao onomad Sanaderovo. Dobio je jedino kada je eliminirao onom famoznom rečenicom HDZove konkurente na desnici. S obzirom da Zoky nema autoritet za takav potez stvar je poprilično jednostavna. HDZ će sigurno biti pojedinačno najveća stranka u Saboru, a hoće li imati i apsolutnu većinu to ćemo još vidjeti.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 27 kol 2015, 19:18 

Tuta je napisao/la:
ali je SDP zaigrao na njihovom terenu. Imenovanje aerodroma i mostova po ratnim dužnosnicima, zaoštravanje odnosa sa Slovenijom itd., tako da nastoje HDZ ograničiti manevar..

To ti se ne zove "igranje na HDZovom terenu" nego ti je to potpuni gubitak ideološkog rata. Nije SDP svojim "desničarenjem" natjerao Karamarka još desnije, nego je obrnuto. Karamarko je SDP natjerao na odlazak prema desno.

Vrh

PostPostano: 27 kol 2015, 19:31 

Zadar1993 je napisao/la:
ZGabriel je napisao/la:

Vesnica baš nije stručnjak za pravna pitanja. Ona ga vjerojatno nije ni shvatila što je govorio.

Vesnica (a i ostali na vlasti) je odjednom sva vesela i prpošna i duhovita...rekao bi čovjek da se bliže izbori. :zubati

što se Zokijevog "desničarenja" tiče, treba samo pogledati njegov izbor između Tita i Tuđmana i sve je jasno.
taj bi prodao rođenu mater za par glasova. doduše, ne bih ga strpala u isti koš s besnom Vesnom, Josipovićem ili Mesićem, ali i on je dijete komunizma koje je zahvaljujući tome dobilo sve na tacni. ako propadne na izborima, kud će?

Vrh

PostPostano: 27 kol 2015, 19:33 

SDP(Socijal-demokratski petokolonaši) gube sljedeće izbore 100%.
Samo da Karamarko ne za*ere pa da petokolonaši dobiju još jedan mandat 2019.

Vrh

PostPostano: 27 kol 2015, 19:35 

limpus je napisao/la:
Tuta je napisao/la:
ali je SDP zaigrao na njihovom terenu. Imenovanje aerodroma i mostova po ratnim dužnosnicima, zaoštravanje odnosa sa Slovenijom itd., tako da nastoje HDZ ograničiti manevar..

To ti se ne zove "igranje na HDZovom terenu" nego ti je to potpuni gubitak ideološkog rata. Nije SDP svojim "desničarenjem" natjerao Karamarka još desnije, nego je obrnuto. Karamarko je SDP natjerao na odlazak prema desno.

upravo tako. sve za glasove.

Vrh

PostPostano: 27 kol 2015, 21:23 

limpus je napisao/la:
Tuta je napisao/la:

To je već besmisleno. Da je tako, HDZ bi pričao o socijalno-ekonomskim, radničkim, itd. pitanjima. Generalno se bavi optuživanjem za komunizam i ukidanjem ćirilice. Tko je koga stjerao u kut?

Kad pričam s regularnim Perecijanerima, većina njih (poduzetnici) mi kažu da se primijeti kako stvari već idu na bolje (mislim na ekonomiju). HDZ u stvari nema o čemu pričat, izuzev da ustašuje.

Vrh

PostPostano: 27 kol 2015, 23:50 

Tuta je napisao/la:
limpus je napisao/la:

To je već besmisleno. Da je tako, HDZ bi pričao o socijalno-ekonomskim, radničkim, itd. pitanjima. Generalno se bavi optuživanjem za komunizam i ukidanjem ćirilice. Tko je koga stjerao u kut?

Kad pričam s regularnim Perecijanerima, većina njih (poduzetnici) mi kažu da se primijeti kako stvari već idu na bolje (mislim na ekonomiju). HDZ u stvari nema o čemu pričat, izuzev da ustašuje.

Realno niti jedna politička stranka ne priča o ekonomiji jer sami ne znaju mnogo o tome. Ipak se da prijemiti da je HDZ nekako socijalno osjetljivi nego SDP primjerice.

Izborne jedinice u RH previše koriste tzv. "ljevičarskim krajevima", tako da je HDZ pametan (a nije) pozabavio bi se time.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2015, 02:28 

master_mind_ je napisao/la:
Tuta je napisao/la:

Realno niti jedna politička stranka ne priča o ekonomiji jer sami ne znaju mnogo o tome. Ipak se da prijemiti da je HDZ nekako socijalno osjetljivi nego SDP primjerice.

Izborne jedinice u RH previše koriste tzv. "ljevičarskim krajevima", tako da je HDZ pametan (a nije) pozabavio bi se time.

Baš čudno, jer ih je krojio HDZ.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2015, 08:55 

Tuta je napisao/la:
To je već besmisleno. Da je tako, HDZ bi pričao o socijalno-ekonomskim, radničkim, itd. pitanjima.

Počni čitati ono što uistinu piše u mojim postovima, a ne ono što ti želiš da piše. Rasprava će biti puno konstruktivnija.

Ja nisam napisao da je HDZ uletio u SDP-ov teren, nego da se SDP zbog Karamarkovog "desničarenja" i rezultata koje je dotični s tim postigao, počeo pozicionirati desnije, puno desnije nego što inače radi pri tome odbacujući jedan dio one retorike koju inače koristi i prihvaćajući jedan dio retorike koju inače ne kortisti.

Tuta je napisao/la:
Generalno se bavi optuživanjem za komunizam i ukidanjem ćirilice. Tko je koga stjerao u kut?

Pa reci ti nama. Ako Karamarko svoju, prilično nacionalističku, retoriku ne mijenja od izbora za predsjednika HDZ-a, a Milanović je mijenja baš u tom smjeru, čija je retorika uspješnija i bolja?

Tuta je napisao/la:
Kad pričam s regularnim Perecijanerima, većina njih (poduzetnici) mi kažu da se primijeti kako stvari već idu na bolje (mislim na ekonomiju).

Ne znam s kim si ti pričao, ali meni i mom ocu, koji zapošljavamo 20 ljudi, je bilo puno bolje poslovati prije nego je Linić preuzeo financije. Također sam puno više volio plaćati PDV od 22/23% nego ovaj od 25%. A najdraže mi je bilo podizati dobit sa samo 20% poreza + prirez.

Tuta je napisao/la:
HDZ u stvari nema o čemu pričat, izuzev da ustašuje.

:klanjam

Vrh

PostPostano: 28 kol 2015, 20:07 

limpus je napisao/la:
Tuta je napisao/la:
To je već besmisleno. Da je tako, HDZ bi pričao o socijalno-ekonomskim, radničkim, itd. pitanjima.

Počni čitati ono što uistinu piše u mojim postovima, a ne ono što ti želiš da piše. Rasprava će biti puno konstruktivnija.

Ja nisam napisao da je HDZ uletio u SDP-ov teren, nego da se SDP zbog Karamarkovog "desničarenja" i rezultata koje je dotični s tim postigao, počeo pozicionirati desnije, puno desnije nego što inače radi pri tome odbacujući jedan dio one retorike koju inače koristi i prihvaćajući jedan dio retorike koju inače ne kortisti.

Radi upravo ono što sam napisao - igra na Karamarkovom terenu (na kojem je ovaj dobivo glasove) i pokušava ga izgurat u ekstremnu desnicu.

Ili ovako. SDP i HDZ su imali komad zemlje (koja predstavlja birače). HDZ je imao nešto veću zemlju, SDP vrši ofenzivu po centru i desnije, i gura HDZ krajnje desno. A desnica je tradicionalno HDZ-ov teren. Dakle - igra na HDZ-ovom terenu, HDZ ne igra na njegovom. Rekoh - viđećemo hoće li mu uspjet.

A to što je na tim desnim biračima glasove dobivao HDZ, pa SDP skontao da može i on, to je legitimna stvar. SDP je riješio proširit bazu malo.

"Gubitak ideološkog rata" :smijeh Implicirajući da u Hrvatskoj postoje ideološke stranke... :D

limpus je napisao/la:
Tuta je napisao/la:
Generalno se bavi optuživanjem za komunizam i ukidanjem ćirilice. Tko je koga stjerao u kut?

Pa reci ti nama. Ako Karamarko svoju, prilično nacionalističku, retoriku ne mijenja od izbora za predsjednika HDZ-a, a Milanović je mijenja baš u tom smjeru, čija je retorika uspješnija i bolja?

Baš zato - Milanović mu pokušava otet umjerenu desnicu i ostavit ga krajnjoj desnici.

limpus je napisao/la:
Tuta je napisao/la:
Kad pričam s regularnim Perecijanerima, većina njih (poduzetnici) mi kažu da se primijeti kako stvari već idu na bolje (mislim na ekonomiju).

Ne znam s kim si ti pričao, ali meni i mom ocu, koji zapošljavamo 20 ljudi, je bilo puno bolje poslovati prije nego je Linić preuzeo financije. Također sam puno više volio plaćati PDV od 22/23% nego ovaj od 25%. A najdraže mi je bilo podizati dobit sa samo 20% poreza + prirez.

"Rekordna turistička sezona, najniža stopa nezaposlenosti u posljednjih 6 godina, rast izvoza za 12% i uvođenje reda u porezni sustav temelj su daljnjeg rasta Hrvatske"

Ministar financija Boris Lalovac smatra da je rast BDP-a od 1,2 posto u drugom tromjesečju dokaz da je Vlada "počistila nered koji je ostavio HDZ"

slika

Vrh

PostPostano: 29 kol 2015, 00:20 

Kao što je rekao kolega Zadar, HDZ će dobiti izbore.
Iako je zanimljiv ovaj marketing SDPa.
Od superhika Linića, Gazimira Čačića i koliko još mrtvaca koji su samo obavljali "svoj" posao, dok "gazda" Milanović nije ništa znao?
Da ne zaboravim i unHoly?
Jbt. njima su bili potrebni izbori da friziraju rast =))
Tako nesposobnu ekipu nisam vidio godinama, a realno sam mislio da je Kosorica dno.

Vrh

PostPostano: 29 kol 2015, 00:46 

Ceha je napisao/la:
Od superhika Linića, Gazimira Čačića i koliko još mrtvaca koji su samo obavljali "svoj" posao, dok "gazda" Milanović nije ništa znao?
Tako nesposobnu ekipu nisam vidio godinama, a realno sam mislio da je Kosorica dno.

Gledat ćeš je još 4 godine.

Vrh

PostPostano: 29 kol 2015, 17:08 

Tuta je napisao/la:
Ceha je napisao/la:

Gledat ćeš je još 4 godine.

Tuta, nemoj nas nasmijavati! Iako je smijeh zdrav i potreban, ovaj je bio neizdržljiv!

:smijeh :smijeh :smijeh

Vrh

PostPostano: 29 kol 2015, 22:00 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
BDP raste vec trece tromjesecje zaredom (zadnje prethodne godine i prva dva tromjesecja ove godine), s tim da je gospodarski rast sve veci i veci. Jos treba uzeti u obzir da se ceka treci kvartal ove godine, gdje ce biti agregirani i prihodi od turizma, a sezona odavno nije bila ovaka.
Vjetar u ledja SDP-u, pred izbore.

Vrh

PostPostano: 29 kol 2015, 22:28 

Sta kazu ankete?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1056 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: