|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 31 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Izbor mobitela Postano: 09 ruj 2015, 13:54 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
ajmo znalci, koji Samsung (ne mora biti najnoviji model) preporučate osobi kojoj je prazna baterija smrt? daklem, ništa net (osim maila), glazba, kerefeke, bitno da baterija dulje traje i da ne krepa od prvog udarca ili pada. puno se priča, to mu je osnovna funkcija.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 09 ruj 2015, 14:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24041 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Samsung S4 su sada jeftini (zastarjeli su modeli), a pokazali su se izvrsnim po svim performansama.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 09 ruj 2015, 15:16 |
|
|
još da čujem Karmelu. di je on? sjećam se da mi je jednom savjetovao Samsung, samo ne znam koji.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 09 ruj 2015, 15:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Nokia/Microsoft Lumia 920. Prešao sa ajfona na taj prije 3 godine, i nisam zažalio, kao sredstvo za komunikaciju (telefon, kontakti, email) je najbolji koji sam imao do sada. Najbolji interface (live tiles). Nema puno aplikacija, ali ih ionako ne koristim izuzev vremena i mapa (a Nokia Maps su zakon). Dodatni bonus ako koristiš Microsoft Office aplikacije. Baterija može 2 dana bez problema uz dosta razgovora i interneta.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 09 ruj 2015, 15:55 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ajmo znalci, koji Samsung (ne mora biti najnoviji model) preporučate osobi kojoj je prazna baterija smrt? daklem, ništa net (osim maila), glazba, kerefeke, bitno da baterija dulje traje i da ne krepa od prvog udarca ili pada. puno se priča, to mu je osnovna funkcija. Sony ima izvrsne baterije, jest da je po dizajnu muški mobitel. Imam Z3 compact i bez problema izdrži cijeli dan intenzivnog korištenja. Kada ga smanjeno koristim bez problema i do dva dana. U odnosu na IPhone koji sam prije imao ogromna promjena.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 09 ruj 2015, 15:56 |
|
|
Uz to, upravo dolazi novi model pa se ovaj moj, koji po performansama još spada među najjače, da jeftino nabaviti.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 09 ruj 2015, 17:01 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39509 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Imaš ove kineske cigle od 5000mah tipa Thl 5000 mislim u Zagrebu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 09 ruj 2015, 18:12 |
|
|
volvoks je napisao/la: jest da je po dizajnu muški mobitel. što je sasvim u redu, jer mobitel s izdržljivom baterijom treba muškarcu. meni je moj labelo dobar. daklem, preferira Samsung, cijena nije problem. zar je uvodni upis tako nejasan? mislim, dat ću mu popis ovih koje ste opisali, ali držite se teme, momci.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 09 ruj 2015, 20:21 |
|
|
Ako pare nisu problem, uzmi Samsung Galaxy Note. Nije bitno koji, 2, 3, 4 ili 5. Veliki telefoni, ali zato imaju i veliku bateriju. Meni je na Note 2 baterija opušteno trajala 2 dana intenzivnog korišćenja, skoro da ga nisam vraćao u džep koliko sam stalno visio na netu. Uz neko normalno korišćenje, može da traje i duže.
Mada iskreno, bezveze je kupiti telefon takvih mogućnosti, a koristiti ga samo za razgovore i poruke. Bolje onda uzmi neki koji nije smartphone, baterija će mu trajati više od nedelju dana, a ako ga razbiješ, baš te briga, jer je jeftin.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 09 ruj 2015, 20:26 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ako pare nisu problem, uzmi Samsung Galaxy Note. Nije bitno koji, 2, 3, 4 ili 5. Veliki telefoni, ali zato imaju i veliku bateriju. Meni je na Note 2 baterija opušteno trajala 2 dana intenzivnog korišćenja, skoro da ga nisam vraćao u džep koliko sam stalno visio na netu. Uz neko normalno korišćenje, može da traje i duže.
Mada iskreno, bezveze je kupiti telefon takvih mogućnosti, a koristiti ga samo za razgovore i poruke. Bolje onda uzmi neki koji nije smartphone, baterija će mu trajati više od nedelju dana, a ako ga razbiješ, baš te briga, jer je jeftin. aloooooooooooooo, nije za mene. šef je od 0-24 na mobu, treba mu nešto što će izdržati sate telefoniranja. preferira Samsung. samo za priču. jebate, jel moram crtati.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 09 ruj 2015, 20:30 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ajmo znalci, koji Samsung (ne mora biti najnoviji model) preporučate osobi kojoj je prazna baterija smrt? daklem, ništa net (osim maila), glazba, kerefeke, bitno da baterija dulje traje i da ne krepa od prvog udarca ili pada. puno se priča, to mu je osnovna funkcija. Neuništiv Malo se paziti tijekom gmljavine,i šteka na mail (kurirom bolje ide)...i to je to. Sve ovdje piše... http://www.gsmarena.com/
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 09 ruj 2015, 20:43 |
|
|
Markane...
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 09 ruj 2015, 20:51 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ako pare nisu problem, uzmi Samsung Galaxy Note. Nije bitno koji, 2, 3, 4 ili 5. Veliki telefoni, ali zato imaju i veliku bateriju. Meni je na Note 2 baterija opušteno trajala 2 dana intenzivnog korišćenja, skoro da ga nisam vraćao u džep koliko sam stalno visio na netu. Uz neko normalno korišćenje, može da traje i duže.
Mada iskreno, bezveze je kupiti telefon takvih mogućnosti, a koristiti ga samo za razgovore i poruke. Bolje onda uzmi neki koji nije smartphone, baterija će mu trajati više od nedelju dana, a ako ga razbiješ, baš te briga, jer je jeftin. aloooooooooooooo, nije za mene. šef je od 0-24 na mobu, treba mu nešto što će izdržati sate telefoniranja. preferira Samsung. samo za priču. jebate, jel moram crtati. Pa ne menja to ništa. Kao što sam rekao, ako baš hoće Samsungov smartphone, neka uzme Note, pošto je to jedini njihov smartphone kome baterija traje dva dana. A pošto mu treba samo za razgovore, onda neka ne uzima smartphone, nego običan "glupi" telefon i baterija će mu trajati pet dana, pravi Samsung i takve.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 09 ruj 2015, 20:53 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: aloooooooooooooo, nije za mene. šef je od 0-24 na mobu, treba mu nešto što će izdržati sate telefoniranja. preferira Samsung. samo za priču. jebate, jel moram crtati. Pa ne menja to ništa. Kao što sam rekao, ako baš hoće Samsungov smartphone, neka uzme Note, pošto je to jedini njihov smartphone kome baterija traje dva dana. A pošto mu treba samo za razgovore, onda neka ne uzima smartphone, nego običan "glupi" telefon i baterija će mu trajati pet dana, pravi Samsung i takve. ok, nabroji mi par modela, ako nije problem.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 09 ruj 2015, 21:08 |
|
|
Ne znam jbg, te glupe telefone odavno ne gledam. Oni su u principu svi isti, neka uzme bilo koji, baterija će mu trajati minimum 5 dana, koji god da uzme.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 09 ruj 2015, 21:12 |
|
|
dooobroooo. hvala.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 09 ruj 2015, 21:30 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7433 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
uvijek sam imao samo Samsungićeve mobitele...kako sam prvog C-30 kupio sa antenom,tako sam se i zaljubio u samsungiće.... i stvarno su super,to je istina... doduše,zna im se desiti da odjednom nestanu imena iz imenika,ostanu samo brojevi,pa se ti druže snađi.... ako ti se to desi šefovom mobu,ne gine ti ribanje nadam se da sam bio od pomoći...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 09 ruj 2015, 21:36 |
|
|
Njemu, ako je šef, sigurno ne treba glupi telefon, internet za mailove i neke aplikacije su must.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 09 ruj 2015, 21:46 |
|
|
volvoks je napisao/la: Njemu, ako je šef, sigurno ne treba glupi telefon, internet za mailove i neke aplikacije su must. Imaju i glupi telefoni net. Možeš da otvaraš mejlove, ali ako ti neko pošalje pdf dokument ili excel tabelu u mejlu, to ne možeš na njemu da otvoriš.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 15 ruj 2015, 13:50 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ajmo znalci, koji Samsung (ne mora biti najnoviji model) preporučate osobi kojoj je prazna baterija smrt? daklem, ništa net (osim maila), glazba, kerefeke, bitno da baterija dulje traje i da ne krepa od prvog udarca ili pada. puno se priča, to mu je osnovna funkcija. Neuništiv Malo se paziti tijekom gmljavine,i šteka na mail (kurirom bolje ide)...i to je to. Na Biskom Istoku popularno zvan "Poligraf".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 15 ruj 2015, 17:35 |
|
|
Samsung i dužina trajanja baterije nisu baš najbolji prijatelji pošto veliki ekrani troše puno električne energije, a Samsung kao "televizorska" marka, tj marka kojoj najbolje leži optoelektronski segment elektronike (displeji) najviše od svih proizvođača telefona je se fokusirao na displej i preglednost zarad najboljeg optičkog iskustva sa internetom, nauštrb dužine baterije, a s obzirom da tvoj gazda telefon neće koristiti za internet, koji će mu onda neki "bijesan" Samsung. Dovoljna mu je neka Nokia ili Blackberry sa Querty tastaturom, koja je upravo podešena za poslovne korisnike koji puno kuckaju mailove, obavljaju pozive i treba im jača baterija.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 15 ruj 2015, 20:15 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Samsung i dužina trajanja baterije nisu baš najbolji prijatelji pošto veliki ekrani troše puno električne energije, a Samsung kao "televizorska" marka, tj marka kojoj najbolje leži optoelektronski segment elektronike (displeji) najviše od svih proizvođača telefona je se fokusirao na displej i preglednost zarad najboljeg optičkog iskustva sa internetom, nauštrb dužine baterije, a s obzirom da tvoj gazda telefon neće koristiti za internet, koji će mu onda neki "bijesan" Samsung. Dovoljna mu je neka Nokia ili Blackberry sa Querty tastaturom, koja je upravo podešena za poslovne korisnike koji puno kuckaju mailove, obavljaju pozive i treba im jača baterija. ne kucka ti on mailove. samo telefonira. za sve drugo tu je Gabi. (nije lijepo ogovarati šefa, ali on ne zna razliku između Windowsa i Worda. )
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 15 ruj 2015, 20:58 |
|
|
BBC je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Neuništiv Malo se paziti tijekom gmljavine,i šteka na mail (kurirom bolje ide)...i to je to. Na Biskom Istoku popularno zvan "Poligraf". Pa malo spojiš žice na "žrtvu",pa zavrtiš
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 15 ruj 2015, 21:05 |
|
|
Markane, batina ćeš dobit. moderator, pa trola po forumu...ccc.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izbor mobitela Postano: 15 ruj 2015, 23:14 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Markane, batina ćeš dobit. moderator, pa trola po forumu...ccc. Kako ste krenuli,još malo pa ćete otvarati teme izbor gaća i donjeg veša. Bogati,uzmeš mobitel sa baterijom najvećeg kapaciteta i ende.Sve je to danas u 5 dekagrama.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|