|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 114 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zaba1111
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 11 ruj 2015, 12:10 |
|
|
PCM je napisao/la: Nema nama ni milimetar naprijed dok Mamic ne zaglavi na zasluzenoj visegodisnjoj robiji zajedno sa kompletnom svojom bulumentom. E sad ljudi vjerovatno misle da ja pisem cesto o nogometu, Mamicu... zato sto imam neke veze s mamicem i slicno, a radi se o tome da ja kad pisem o nogometu ili mamiicu uopce ne pisem o Mamicu, ne go o ovome , fenomenu koji sveprisutan, koji nam neda naprijed i konstantno nas kljuca da ostanemo zatucani. Dakle radi se o birtijskoj prici bez ikakve argumentacije, mrznji svakog uspjeha, i stavljanja znaka jednakosti izmedju bogatstva i lopovluka, a sto je iznimno nezdravo za drustvo, demotivira svako poduzetnistvo i stvara klimu u kojoj se cijene neuspjeh, nerad i zatucanost. Zato bi ovaj forum trebao pokusati, ako se vec bavi aktivizmom i poticanjem pozitivnih trendova , poraditi upravo na tome, pokusati promovirati rad, poduzetnistvo, uspjeh, argumentaciju, pozitivno misljenje... a zatucene treba odmah rezati, jer jebiga vecina je povodljiva i ponasa se onako kako nalazu trendovi, a oni su kao sto znamo trenutno vrlo nepoticajni. Samo cu se ukratko osvrnuti na " mamica" kao najistaknutiji primjer sustavne zatucanosti drustva. Jos jucer je repka bila izlog,a legenda hr nogometa, covjek koji je toliko da za hr da je zasluzio trajno postivanje i ugled, kao takav u znak postivanja njegovog djela stolicu u prvom redu za sva vremena, on je za njih bio pijun koji prodaje necije igrace, odnosno kriminalac, .... a vec danas kad je smijenjen, prica se mijenja i ti isti sve vise pisu kako je makunut jer nije slusao mamica, sto nije nesuvisla predpostavka, ali znate sto hocu reci. Dakle nas problem je sto se cak i ljudi poput nike kovaca , bez da trepnes proglasavju kriminalcima i masovno progne, od naroda preko medija pa do politike... i kako onda ocekivti vise Nika Kovaca i kvalietenih i uspjesnih ljudi bez kojih drustvo nece naprijed. Sa ovako zatucanim narodom tesko, mada me tjesi to da u hb to nije uzelo toliko maha.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 11 ruj 2015, 18:47 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39285 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Spominje se i Bjelica kao kandidat za izbornika, po meni to bi bilo dobro, iskusan a mlad trener s iskustvom u Austriji i Italiji, bez nekih repova.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 11 ruj 2015, 20:10 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Kruno Jurcic.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 11 ruj 2015, 23:15 |
|
|
Sad je postalo moda pljuvanje po Šukeru, a zaboravlja se da nije bilo tog Šukera bi ne bi imali nikakva očekivanja od reprezentacije jer je sve nakon 1996. i 1998. bio čisti prosjek, kvalificiranje na EP ili SP i onda uglavnom ispadanje u grupi. Treba dovesti igrače koji će se bacati na glavu i dati zadnji atom snage pa makar bili i zadnji. evo za primjer kako San Marino slavi prvi gol u gostima nakon 14 godina: https://www.youtube.com/watch?v=4Dn9RTBwXCY
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 11 ruj 2015, 23:19 |
|
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 11 ruj 2015, 23:24 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39285 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Jedno je biti nogometaš a sasvim drugom upravljati savezom, ako si dobar u jednom ne znači da ćeš biti u drugom.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 11 ruj 2015, 23:56 |
|
|
Pa dobro poanta je bila da nemamo sad toliko dobre igrače kao što se priča. Evo baš sam bacio pogled, Šuker i Modrić sada imaju podjednako nastupa za Real, Šuker 40 golova, Modrić 7. Istina Modrić nije čisti napadač, ali ipak to nešto govori.
Osim toga, ja se dobro sjećam svih prvenstava od 1994. nešto se ne sjećam da smo ikada pobijedili ekipe iz Južne Amerike, osim Jamajke. Također se ne sjećam da smo gubili pa preokrenuli rezultat u pobjedu, a to reprezentacije koje su usvjetskom vrhu redovno uspijevaju.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 12 ruj 2015, 13:25 |
|
|
Zbogom EURO, šuška se da je već izabran Ante Čačić.
"Čudim se da Nenad Gračan nije opcija, to znači da su već odabrali Antu Čačića", rekao je Tomislav Ivković, i nastavio: "Da se mene pita, glas bih dao ili Velimiru Zajecu ili Cici Kranjčaru. Imaju sve reference, ali i jednu manu, ne voli ih 'tata'. Znate već na koga mislim...".
Ako Hrvatska želi veliku reprezentaciju, trebala bi angažirati Roberta Prosinečkog. To mi je rekao i jedan od lidera momčadi. Ako žele biti prvaci Europe, trebalo bi nagovoriti Jürgena Kloppa ili Juppa Heynckesa na jednogodišnji boravak u Hrvatskoj. Žele li autoritet u svlačionici, idealan je izbor Velimir Zajec. Žele li živjeti u neizvjesnosti, 'kupujmo hrvatsko', na tezgi su Nenad Gračan i Ante Čačić. Ako su moje informacije točne, agenti su u Hrvatski nogometni savez već poslali ponude za Fabija Capella, Marcella Lippija i Lothara Matthäusa.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 12 ruj 2015, 15:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ne mogu vjerovat da će Šuker pristati na tog Čačića. Inače, novinari guštaju, stvarno se razbacuju s imenima. Danas se spominje i Lippi, a već su uveli i Tudora u kombinacije (ja sam očekivao da će Tudora potencirati tek nakon što Prosinečki dobije svoju šansu).
Znači od domaćih sam spomenute vidio:
- Ante Čačić - Nenad Gračan - Zoran Vulić - Ćiro (neozbiljno)
Od vatrenih:
- Asanović - Tudor - Prosinečki (mada ne može raskinuti ovaj ugovor)
Stranci:
- Matjaž Kek (odbio) - Ancelotti (sci-fi) - Lippi (sci-fi)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 12 ruj 2015, 16:11 |
|
|
Ma ovo je gotovo sigurno Ante izbornik, majko mila na šta smo spali i tko nam vodi savez, i repka postala prčija.
Zahovič otkrio 'tajnu' prvog kandidata za izbornika: U njegovoj nogometnoj biografiji pompozno piše da je s Dinamom izborio Ligu prvaka, a s Mariborom Europsku ligu, svladavši ciparski Apoel. To su uglavnom sve reference.
Ima još jedna. Razgovarajući sa Zlatko Zahovičem, šefom NK Maribor, pitao sam ga zašto su ga angažirali? - Taj čovjek ima nevjerojatnu sreću... Zašto ste mu otkazali? - Smijenili smo ga u času kada sreća više nije bila dovoljna... U kvalifikacijama za EP, Hrvatskoj ponajviše treba sreća. Pa, ako je Ante srećković...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 12 ruj 2015, 16:19 |
|
|
Koliko sam ja pohvatao prvi kandidat je bio Prosinečki kojemu su nudili mjesto izbornika, ali čovjek nije lud kad od Azarbajdžanaca ima izdašniju svotu i ugovor na 3 godine.
Asanović i Tudor nikako nisu bili u igri zna se iz kojih razloga, da Maminjo imenuje brata to bi bila užasna medijska buka i bojkot repke ovako je izabrao svog drugog potrčka Čačića.
Od stranih izbornika: Agenti su u Hrvatski nogometni savez već poslali ponude za Fabija Capella, Marcella Lippija i Lothara Matthäusa.
Čitam da se Vjekoslav Škrinjar, Kloppov suigrač iz Mainza, pokušao proteklih dana uspostaviti kontakt s čuvenim njemačkim trenerom. Da Davor hoće odriješiti škrinju s njim bi jurišali po titulu u Francuskoj a ovako s Čačićem igramo lutriju i sreću da je uopće vidimo.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 12 ruj 2015, 16:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ma neće Čačić biti izbornik, Šuker si to neće dopustiti.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 12 ruj 2015, 16:23 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ma neće Čačić biti izbornik, Šuker si to neće dopustiti. Ti si to kao mantru ponavljaš, da rastjeraš zle duhove. Ja također.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 12 ruj 2015, 16:28 |
|
|
SDB je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ma neće Čačić biti izbornik, Šuker si to neće dopustiti. Ti si to kao mantru ponavljaš, da rastjeraš zle duhove. Ja također. Nisam zabrinut jer tu mogućnost ne vidim kao realnu, Mamić ne upravlja (u potpunosti) Šukerom, a Šuker ima previsoko mišljenje o sebi da bi kao šef saveza dopustio da mu totalni anonimus bude izbornik.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 12 ruj 2015, 16:49 |
|
|
Čovjek nije totalni anonimus ima "reference" uveo je Dinamo u LP i Maribor u EL. Bilić, Štimac i Kovač su imali još gore pa su prošli, uzalud nam nadanja.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 12 ruj 2015, 16:56 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Ministry of Sound je napisao/la: SDB je napisao/la: Ti si to kao mantru ponavljaš, da rastjeraš zle duhove. Ja također. Nisam zabrinut jer tu mogućnost ne vidim kao realnu, Mamić ne upravlja (u potpunosti) Šukerom, a Šuker ima previsoko mišljenje o sebi da bi kao šef saveza dopustio da mu totalni anonimus bude izbornik. Načelno se slažem, ali sve je moguće.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 12 ruj 2015, 16:57 |
|
|
daramo je napisao/la: Čovjek nije totalni anonimus ima "reference" uveo je Dinamo u LP i Maribor u EL. Bilić, Štimac i Kovač su imali još gore pa su prošli, uzalud nam nadanja. Nije to isto, svi ti igrači iz generacije 98 imaju bjanko ček, i većina će ih i biti treneri Hrvatske (Bilić, Štimac, Prosinečki, Tudor, Asanović, Jarni, Boban itd).
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 12 ruj 2015, 19:22 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: PCM je napisao/la: Nema nama ni milimetar naprijed dok Mamic ne zaglavi na zasluzenoj visegodisnjoj robiji zajedno sa kompletnom svojom bulumentom. E sad ljudi vjerovatno misle da ja pisem cesto o nogometu, Mamicu... zato sto imam neke veze s mamicem i slicno, a radi se o tome da ja kad pisem o nogometu ili mamiicu uopce ne pisem o Mamicu, ne go o ovome , fenomenu koji sveprisutan, koji nam neda naprijed i konstantno nas kljuca da ostanemo zatucani. Dakle radi se o birtijskoj prici bez ikakve argumentacije, mrznji svakog uspjeha, i stavljanja znaka jednakosti izmedju bogatstva i lopovluka, a sto je iznimno nezdravo za drustvo, demotivira svako poduzetnistvo i stvara klimu u kojoj se cijene neuspjeh, nerad i zatucanost. Zato bi ovaj forum trebao pokusati, ako se vec bavi aktivizmom i poticanjem pozitivnih trendova , poraditi upravo na tome, pokusati promovirati rad, poduzetnistvo, uspjeh, argumentaciju, pozitivno misljenje... a zatucene treba odmah rezati, jer jebiga vecina je povodljiva i ponasa se onako kako nalazu trendovi, a oni su kao sto znamo trenutno vrlo nepoticajni. Samo cu se ukratko osvrnuti na " mamica" kao najistaknutiji primjer sustavne zatucanosti drustva. Jos jucer je repka bila izlog,a legenda hr nogometa, covjek koji je toliko da za hr da je zasluzio trajno postivanje i ugled, kao takav u znak postivanja njegovog djela stolicu u prvom redu za sva vremena, on je za njih bio pijun koji prodaje necije igrace, odnosno kriminalac, .... a vec danas kad je smijenjen, prica se mijenja i ti isti sve vise pisu kako je makunut jer nije slusao mamica, sto nije nesuvisla predpostavka, ali znate sto hocu reci. Dakle nas problem je sto se cak i ljudi poput nike kovaca , bez da trepnes proglasavju kriminalcima i masovno progne, od naroda preko medija pa do politike... i kako onda ocekivti vise Nika Kovaca i kvalietenih i uspjesnih ljudi bez kojih drustvo nece naprijed. Sa ovako zatucanim narodom tesko, mada me tjesi to da u hb to nije uzelo toliko maha. Nazalost upravo si ti taj koji pati od fenomena na koji se pozivas samo to (ne)vjesto pokusavas prebaciti na druge. Radi se o toliko ozbiljnoj argumentaciji da su braca kriminalci vec odlezali mjesec dana istraznog zatvora zbog USKOKove istrage u kojoj su uz pomoc svojih jataka iz Dinama isisali tj.ukrali 120 milijuna kuna (cca 15 milijuna eura) Lopovluk i kradja nemaju nikakve veze s poduzetnistvom vec upravo suprotno. Zdravko Mamic je grobar hrvatskog nogometa i samo potpunim idiotima nije ocigledno ono sto on radi. Covjek je reprezentaciju i HNS pretvorio u svoj privatni obrt zajedno s Dinamom, cija je jedina funkcija prodaja igraca uz izvlacenje love i paradiranje medijima o velikom poduzetniku koji "izvozi milijune eura". Rezultati su u vrh glave prosjecni, ugled je srozan medju pukom, navijacima, afere se gomilaju, infrastruktura je tragikomicna cak je i Srbija space shuttle za nas po tom pitanju a reprezetativni rezultati kao i prihod od uefa i fifa je mizeran u odnosu na nas. A glavna snaga nam je polupismeni kradljivac zlatnika iz aviona koji sebe zove "brand" te covjek kojem visi nekih 10 godina robije iznad glave. Sve u svemu dno dna. Sad nova runda cvjetne livade od zabe i propovjedi o antipoduzetnickom mentalitetu. 3,2,1 start!
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 12 ruj 2015, 19:50 |
|
|
Dakle mamić je uništio, opljačkao i isisao novac iz Dinama, unatoč tome što je Dinamo jedini klub na Balkanu koji pliva u novcu, to je sveprisutno uvjerenje , a temeljno je najviše na tome da je Mamić bogat i da je tako pisalo u medijima , koji bez ikakve sumnje zamlaćuju narod i sustavno ga čine zatucanim. Pustimo sad na stranu , na isti način usvojenu tvrdnju( sustavni ispiranje mozga), da je mamić uništio nogomet iako sve uefine statistike pokazuju golemi napredak, uzmimo u obzir predpostavku da je Mamić i uzeo nešto novca iz Dinama , zbog čega naravno mora u zatvor ako se to pokaže istinitim, ali kakve to veze ima sa selektorom Kovačem i rezulatatom reprzentacije u kvalifikacijama?
Jedino kako se to dvoje može povezati je opet po istoj matrici , dakle sustavnim ispiranjem mozga, gdje se kao neupitna činjenica uzima tvrdnja kako Mamić preko repkice prodaje igrače, na uštrb rezultata, iako je činjenica da do zadnje utakmice u reprezentaciji nije bio ni jedan jedini igrač Dinama mada su realno mogla biti bar trojica, ... ali to je taj sustav ispiranja i teško se s time boriti ako si ograničen, ali dobro pustimo i to, što je ovdje najopasnija, stvar, to da se Niko Kovač,borac, domoljub, legenda, zaslužnik, uzor... bez ikakvih argumenerta proglašava za kriminalca koji je prodavao Mamićeve igrače, koliko je to opasno, sam već napisao, dakle to je totalno nepoticijano za sve sposobne ljude da se angažiraju, odriču, daju, doprinose i uopće sudjeluju pa i žive u takvim okolnostima, kad je jedan Niko Kovač za takve kriminalac ko će sada preuzeti reprzentaciju ako se u startu zna da če , ma što napravio , biti kriminalac.
Ovakvih ludosti se moramo što prije riješiti, jer s takvim mentalnim sklopom nema naprijed, kako se osjeća Niko Kovač ili bilo koji uspješni poduzetnik, koji je prošao sodomu i gomoru birokracije, rizike, odricanja... da bi nešto napravio, zaposlio ljude , koji ne spava od brige kako će sutra, i nakn svega što ima u ovom društvu, sve što ima je to da ga se proglašava za lopova koji je izvukao pare, znači Niko Kovač nipošto nije izdvojen slučaj, nego sveprisutni fenomen ovih prostora.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 12 ruj 2015, 20:23 |
|
|
Ali pazi ovo na što su ih navukli , Kovač kriminalac, Štimac kriminalac, Bilić također prodavao mamićeve igrače-kriminalac, Čiro tu nema priče-kriminalac, Prosinečki četnik i glupan, Boban ********... dakle svi najzaslužniji ljudi za promociju HR koji su dali nemjreljivi doprinos imaju negativan ugled.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 12 ruj 2015, 21:20 |
|
|
Ja stvarno ne znam s kim se ti svadjas i kome podmeces. Nitko nije rekao da je Kovac krimos ili Boban ili Bilic i ne znam koga si sve tu natrpao. Glavni problem je najmocniji covjek saveza i hr nogometa, koji jeste krimos i kojem optuznica visi nad glavom kao i sigurna robija.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 12 ruj 2015, 21:26 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Ali pazi ovo na što su ih navukli , Kovač kriminalac, Štimac kriminalac, Bilić također prodavao mamićeve igrače-kriminalac, Čiro tu nema priče-kriminalac, Prosinečki četnik i glupan, Boban ********... dakle svi najzaslužniji ljudi za promociju HR koji su dali nemjreljivi doprinos imaju negativan ugled. Da tebi Maminjo nije neka rodbina ili si na platnoj listi dok ga ovako žusto braniš?
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 12 ruj 2015, 21:48 |
|
|
Glasah za Jurčića, ali su Čačić i Mamić isto dobar izbor. Sve su to domaći treneri koji dobro razumiju naš mentalitet i spremni su surađivati s vodstvom Saveza.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 12 ruj 2015, 21:52 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Pa dobro poanta je bila da nemamo sad toliko dobre igrače kao što se priča. Evo baš sam bacio pogled, Šuker i Modrić sada imaju podjednako nastupa za Real, Šuker 40 golova, Modrić 7. Istina Modrić nije čisti napadač,ali ipak to nešto govori.
Osim toga, ja se dobro sjećam svih prvenstava od 1994. nešto se ne sjećam da smo ikada pobijedili ekipe iz Južne Amerike, osim Jamajke. Također se ne sjećam da smo gubili pa preokrenuli rezultat u pobjedu, a to reprezentacije koje su usvjetskom vrhu redovno uspijevaju.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Treba li Niko Kovač odstupiti prije kraja kvalifikacija, i ako da, tko bi trebao na klupu? Postano: 13 ruj 2015, 00:57 |
|
|
PCM je napisao/la: Ja stvarno ne znam s kim se ti svadjas i kome podmeces. Nitko nije rekao da je Kovac krimos ili Boban ili Bilic i ne znam koga si sve tu natrpao. Glavni problem je najmocniji covjek saveza i hr nogometa, koji jeste krimos i kojem optuznica visi nad glavom kao i sigurna robija. Vidis PCM, ovo su tvoje riječi, a čijeg značenja očigledno nisi ni svjestan, a što potvrđuje ono o čemi govorim ,a govorim o sustavnom zamlaćivanju putem medija ...dakle bez izbornika kriminalca, koji bi na uštrb struke zloporoabio položaj i stavljao u izlog igrače koji to nisu zaslužili, teza o izlogu, prodaji igrača putem reprezentacije, pogodovanju pojedincima, kriminalnom HNSu, mamiću ili kome već, pada u vodu i postaje potpuno promašena, ako se stavri promatraju slobodno, neopterećeno i bez utjecaja sustavnih manipulacija,... ali ako si podložan manipulaciji onda je taj spoj moguć, da je repkica izlog i da je izbornik koji sastavlja repkicu čist: Citat: Zdravko Mamic je grobar hrvatskog nogometa i samo potpunim idiotima nije ocigledno ono sto on radi. Covjek je reprezentaciju i HNS pretvorio u svoj privatni obrt zajedno s Dinamom, cija je jedina funkcija prodaja igraca uz izvlacenje love i paradiranje medijima o velikom poduzetniku koji "izvozi milijune eura".
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|