|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 64 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 16 ruj 2015, 14:29 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17406 Lokacija: יום טוב
|
Ministry of Sound je napisao/la: Da se pohvalim, jedan šorc kojeg i dalje nosim (u odličnom je stanju) će za par mjeseci proslaviti 20-ti rođendan! imam i ja par takvih haljina. žao mi baciti, drage su mi, a i obučem ih ponekad. doduše, ako si ti u tridesetima, a šorc 20-godišnjak, ili nisi puno narastao od onda ili si bio mrga odmalena. on topic: bolje da ne nabrajam. u stanju sam potrošit dvije plaće u sat vremena. a onda mi sestra kaže - pa ti si uvijek u istom. samo zato jer je sve crno. treća plaća ide na gležnjače/chelsea boots i još par stvarčica koje mi se sviđaju.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 16 ruj 2015, 14:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Pa nije se širio struk od 16. do 36. godine Šorc još ima emocionalnu vrijednost jer je bio "reprezentativni" (u njemu igrao za školsku selekciju)! Uglavnom, i bez šorca, prosjek starosti odjeće koju imam je između 5 i 10 godina, kvaliteta se ne raspada, a nekako se i navikneš na pojedine artikle. I ono najvažnije, mrzim šoping i šoping centre. Jedino tene nestaju luđački brzo, zbog trčanja i teretane.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 16 ruj 2015, 14:36 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Pa nije se širio struk od 16. do 36. godine Šorc još ima emocionalnu vrijednost jer je bio "reprezentativni" (u njemu igrao za školsku selekciju)! Uglavnom, i bez šorca, prosjek starosti odjeće koju imam je između 5 i 10 godina, kvaliteta se ne raspada, a nekako se i navikneš na pojedine artikle. I ono najvažnije, mrzim šoping i šoping centre. Jedino tene nestaju luđački brzo, zbog trčanja i teretane. onda si zalutao na ovu temu. osim tena.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 16 ruj 2015, 14:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
ZGabriel je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pa nije se širio struk od 16. do 36. godine Šorc još ima emocionalnu vrijednost jer je bio "reprezentativni" (u njemu igrao za školsku selekciju)! Uglavnom, i bez šorca, prosjek starosti odjeće koju imam je između 5 i 10 godina, kvaliteta se ne raspada, a nekako se i navikneš na pojedine artikle. I ono najvažnije, mrzim šoping i šoping centre. Jedino tene nestaju luđački brzo, zbog trčanja i teretane. onda si zalutao na ovu temu. osim tena. OK, onda samo tene, i to ne ove za trčanje. Puno ljepša alternativa za one koji inače vole starke. Onitsuka Ultimate 81. Ženske:
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 16 ruj 2015, 14:49 |
|
|
tigerice ja imam jedne bijele za trčanje. doduše, više šetam.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 16 ruj 2015, 16:03 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Jedino tene nestaju luđački brzo, zbog trčanja i teretane. Zaboravio si zglobove
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 16 ruj 2015, 16:07 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Jedino tene nestaju luđački brzo, zbog trčanja i teretane. Zaboravio si zglobove Jbg, ne možeš i jare i pare.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 16 ruj 2015, 16:49 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
http://www.rudan.info/kostur-sa-naslovne-strane/Evo procitaj :) Dobro ti Ministre odrzavas kilazu. Pretpostavljam da to neki pamucni sorc pa ti moze jer znam da si imao faze kad si nabijao kilazu i preko stoje, sto uz tvoju visinu ruku na srce nije previse. Vrat ti se samo prosiri :) Ja ne mogu nista obuci iz vremena kad sam imala sesnest godina. Bila sam i dosta niza. I nosila velicinu XS. Imam dobar tekst od Rudan na temu tih zenskih kostura. Zavrsnica je mrak. Nakon pokusaja da obuce trudnicku haljinu iz 75' Ne ide pa ne ide. A vidi nju. Za koji će dan na ekranu skakutati u pelenama.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Inkognito
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 16 ruj 2015, 20:31 |
|
|
Zadnje kupljeno.Marka: Borce kafana
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 16 ruj 2015, 22:57 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Snizene :) Utpotpunila sam kombinaciju za jesen
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 16 ruj 2015, 23:12 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: ) Imam i ja ovaj al je i poklopac zlatne boje. Jel i ovaj tvoj ''zlatan'' ili je to sjena na slici pa se ne vidi?
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 16 ruj 2015, 23:14 |
|
|
Je. Slika je losa sjenka.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 17 ruj 2015, 23:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76354 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
10 pari carapa
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 20 ruj 2015, 17:54 |
|
|
Izgubila neki dan cetku sto ne cupa kosu, za cesljanje :( Juce kupila novu i parfemcic
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 20 ruj 2015, 17:56 |
|
|
Ko financira sve to, koliko ti mjesečno ode na odjeću, obuću, šminku, te razne potrepštine itd?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 20 ruj 2015, 18:02 |
|
|
Pa ja financiram. Inace se slabo sminkam, to si valjda primijetio na fotkama.. samo parfeme kupujem i stvari za njegu tijela Prije sam cipele, odnosno obucu uzimala u bezveznim nepotrebnim kolicinama. Inace radim kao sto ti je poznato. Nemam ni kuceta ni maceta a stan platim 187€. Sad grijanje ne znam koliko ce me odrezati za zimu :(
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 20 ruj 2015, 18:23 |
|
|
Sjećam se nesklada između očekivanja i stvarnosti, ono lafo "bankari" itd. Lik koji je radio za mene je imao rupu na peti od cipela, a par puta mu se rupa u čarapama točno našla iznad te rupe u cipeli, pa je lik fino imao i luft. Mislim da je dolazio na posao tako par tjedana dok nije kupio neke glupe "klaun" (previše izdužene) cipele.
A ja ponosno ljudima govorim da imam samo 1 funkcionalno odijelo, koje me je koštalo $350 (a svi se kunu da za odijelo treba minimum minimuma $1,000, fuck that).
Ništa, ono što uštedim ja na sebi, nek potroši žena.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 20 ruj 2015, 18:28 |
|
|
Poslom sam stalno u odijelu, imam ih 7-8. Za kvalitetno odijelo treba 300-500 eura, ni centa vise. I to govorimo stvarno o top odijelima koja traju godinama.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 20 ruj 2015, 18:30 |
|
|
Ja uopce ne stedim. Dok se ne udam ili uplovim u neku zajednicu ne vidim svrhu. Necu miraz nositi garant. Osim odjece. I ocekujem da mladozenja ima rijeseno stambeno pitanje. Svoj cu stan izdavati u tom slucaju i stedjeti :)
Inace nema sanse drugacije.
Sto se tice odijela vi ste mladi momci, samo dakle u poslovne svrhe :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 20 ruj 2015, 18:35 |
|
|
PCM je napisao/la: Poslom sam stalno u odijelu, imam ih 7-8. Za kvalitetno odijelo treba 300-500 eura, ni centa vise. I to govorimo stvarno o top odijelima koja traju godinama. Ja sam u intervjuima pucao minuse (da ne kažemo diskriminirao) ljudima koji su bili previše dobro/skupo obučeni i dotjerani (izuzev onih koji su bili na prvoj crti kontakta s klijentima). Nepovjerenje u stil vs supstanca.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 20 ruj 2015, 18:49 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: PCM je napisao/la: Poslom sam stalno u odijelu, imam ih 7-8. Za kvalitetno odijelo treba 300-500 eura, ni centa vise. I to govorimo stvarno o top odijelima koja traju godinama. Ja sam u intervjuima pucao minuse (da ne kažemo diskriminirao) ljudima koji su bili previše dobro/skupo obučeni i dotjerani (izuzev onih koji su bili na prvoj crti kontakta s klijentima). Nepovjerenje u stil vs supstanca. Ja bi onda minuse dobio
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 20 ruj 2015, 19:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa ja financiram. Inace se slabo sminkam, to si valjda primijetio na fotkama.. samo parfeme kupujem i stvari za njegu tijela Prije sam cipele, odnosno obucu uzimala u bezveznim nepotrebnim kolicinama. Inace radim kao sto ti je poznato. Nemam ni kuceta ni maceta a stan platim 187€. Sad grijanje ne znam koliko ce me odrezati za zimu :( Šta je to u Beču, 8 kvm ? Ili se grebeš od roditelja. Nisi valjda u nekom neatraktivnom stranačkom kvartu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 04 lis 2015, 14:33 |
|
|
Kad sam ja ovo nekad nosila na treninge. Mama mi trpa i uspomene u kutije. Osjećam se ko siroče :( BBC, plaćam BK.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 06 svi 2016, 14:34 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 11:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Sto ste zadnje kupili od stvari za odijevanje? Postano: 06 svi 2016, 15:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Obstio sam Seiersberg, prodajni centar.
Majice kratkih rukava, košulje kratkih rukava, par šorceva, kupaće, 3 para laganih cipela, sandale i jedno odijelo lagano.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|