|
|
Stranica: 155/338.
|
[ 8428 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
useless
|
Naslov: Re: Imigranti pred naćim vratima Postano: 20 ruj 2015, 17:02 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: UKIP wants to control the quantity and quality of immigrants "focusing on highly-skilled migrants and our Commonwealth friends as opposed to the low-skilled Eastern European migration", Mr Farage said.
Nigel Farage has said he would prefer immigrants from India and Australia to eastern Europeans, despite previously claiming that his party would not want to discriminate against new arrivals by nationality. The Ukip leader indicated that he would prefer immigration from countries he said had the most similar cultures to the UK Ja ne vidim sa ovim problema. Naglasak je tu na highly skilled i slična kultura. A prije će to dobit u Australiji nego u Rumunjskoj.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 17:03 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20932 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Ministry of Sound je napisao/la: granica je napisao/la:
Jarane, najiskrenije, meni bolje zemlje od ove Austrije nema. Vjerovao ti to ili ne.
Cak sam poceo i u nogometu za njih navijati, ono, otkako su poceli rasturati sve zivo pred sobom u zadnje godinu dvije. ;)
Jedino ako ne igraju protiv Bosne.
Drago mi je da je tako, pogotovo ako podržavaš sekularne vrijednosti, LGBT, prava žena, ateista, i svih vjerskih manjina. Uz neograničenu slobodu govora (osim kada prelazi u osobnu difamaciju). Lik je odrastao u At a zena mu je katolkinja ili polutanka. Ima i potomstvo. Djiha, Alaba je isao u moju skolu samo mladji naravmo.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 17:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3307 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Masala.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 17:05 |
|
|
i_jopet je napisao/la: granica je napisao/la: Cak sam poceo i u nogometu za njih navijati Jesu li to prvi znakovi integracije ili trenutni zanos? Pa nije, davno sam se ja integrisao u austrijsko drustvo (iako obrezan, zamisli!), cak sam se djelimicno krajem proslog desetljeca morao mentalno "rückintegrisati" u bosansku kulturu (rückwärts = rikverc) u kojoj se jos uvijek jednim dijelom osjecam kao turista. A i ovo zvono pored glave mi smeta jedino u slucaju da me glava boli od mahmurluka.
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: granica je napisao/la:
Jarane, najiskrenije, meni bolje zemlje od ove Austrije nema. Vjerovao ti to ili ne.
Cak sam poceo i u nogometu za njih navijati, ono, otkako su poceli rasturati sve zivo pred sobom u zadnje godinu dvije. ;)
Drago mi je da je tako, pogotovo ako podržavaš sekularne vrijednosti, LGBT, prava žena, ateista, i svih vjerskih manjina. Uz neograničenu slobodu govora (osim kada prelazi u osobnu difamaciju). Ne znam konkretno za Austriju, ali u EU baš i nema 'neograničene' slobode govora.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20932 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Nemoj se ubiti samo. Adzooo nemoj kroz pendzer!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 17:06 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38983 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Bolje da dojadi nekad nego nikad, vama nikako da dojati izmećarenje. Na Bregani se pravo gužva, mirni imigranti pravo podivljali.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 17:06 |
|
|
Amidza je napisao/la: Masala. Tako se i vi trebate oslobađat turanstva, moj Amiđa.
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 17:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3307 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Tuta je napisao/la: Amidza je napisao/la: Masala. Tako se i vi trebate oslobađat turanstva, moj Amiđa. Mozda bi na to i pomislili da nam susjedi nisu kakvi jesu, zapravo oni koji jesu. Ali do tada, neka. Nije zgorega.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 17:08 |
|
|
granica je napisao/la: Jarane, najiskrenije, meni bolje zemlje od ove Austrije nema. Vjerovao ti to ili ne.
A gdje je ono da se zakunes Allahom da si protiv serijata u Evropi?
|
|
Vrh |
|
|
Red Member
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 17:09 |
|
|
Tuta je napisao/la: Ne znam konkretno za Austriju, ali u EU baš i nema 'neograničene' slobode govora.
To smo vidjeli i prilikom navale emigranata,osim naravno u zajedničkom im kraljevstu,tamo useljenike nazivaju žoharima i imaju veliku slobodu govora,istinska demokracija.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 17:09 |
|
|
Amidza je napisao/la: Tuta je napisao/la: Tako se i vi trebate oslobađat turanstva, moj Amiđa.
Mozda bi na to i pomislili da nam susjedi nisu kakvi jesu, zapravo oni koji jesu. Ali do tada, neka. Nije zgorega. A možda su vam susjedi takvi jer ste vi takvi?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 17:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Drago mi je da je tako, pogotovo ako podržavaš sekularne vrijednosti, LGBT, prava žena, ateista, i svih vjerskih manjina. Uz neograničenu slobodu govora (osim kada prelazi u osobnu difamaciju).
Lik je odrastao u At a zena mu je katolkinja ili polutanka. Ima i potomstvo. Djiha, Alaba je isao u moju skolu samo mladji naravmo. Sve za pet, samo što do sada nije posvetio niti jedan post anticivilizacijskim postulatima islamizma. Sve što je na forumu rekao je u funkciji promoviranja islamizma u Europi. Ili to čuva za kraj, ili misli nama prodavati ublehe koje prolaze kod nekog autističnog Hansa.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Drago mi je da je tako, pogotovo ako podržavaš sekularne vrijednosti, LGBT, prava žena, ateista, i svih vjerskih manjina. Uz neograničenu slobodu govora (osim kada prelazi u osobni difamaciju).
Lik je odrastao u At a zena mu je katolkinja ili polutanka. Ima i potomstvo. Djiha, Alaba je isao u moju skolu samo mladji naravmo. A jel!? Onda ti je sigurno poznat onaj snimak na kojem onaj austrijski politicar s Alabom pocne na engleskom, a ovaj mu na naravno tecnom beckom dijalektu odgovori: Mozete slobodno pricati sa mnom njemacki. E takvih likova ima i na ovoj temi. Moras im neke u medjuvremenu sasvim normalne stvari lagano i oprezno objasniti, um sie nicht zu überfordern.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
|
|
Red Member je napisao/la: Tuta je napisao/la: Ne znam konkretno za Austriju, ali u EU baš i nema 'neograničene' slobode govora.
To smo viejli i prilikom navale emigranata,soim naravno u zajedničkom im kraljevstu,tamo useljenike nazivaju žoharima i imaju veliku slobodu govora,istinska demokracija. Evo sad viđeh, nema ni u Britaniji. I tamo na snazi neki Hate speech law.
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 17:11 |
|
|
Na temi o imigrantima dominiraju imigranti. Prije svega ovi koji su na njemackom govornom podrucju.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 17:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Tuta je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Drago mi je da je tako, pogotovo ako podržavaš sekularne vrijednosti, LGBT, prava žena, ateista, i svih vjerskih manjina. Uz neograničenu slobodu govora (osim kada prelazi u osobnu difamaciju).
Ne znam konkretno za Austriju, ali u EU baš i nema 'neograničene' slobode govora. Stilska figura, sve dok može proći satira tipa Charlie Hebdo, to je dovoljno.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 17:12 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Lik je odrastao u At a zena mu je katolkinja ili polutanka. Ima i potomstvo. Djiha, Alaba je isao u moju skolu samo mladji naravmo. Sve za pet, samo što do sada nije posvetio niti jedan post anticivilizacijskim postulatima islamizma. Sve što je na forumu rekao je u funkciji promoviranja islamizma u Europi. Ili to čuva za kraj, ili misli nama prodavati ublehe koje prolaze kod nekog autističnog Hansa. To postavi u uvjete foruma pametni, me sjecam se da ima! Cojk ne hr zet. Svaki put ga baniras. Pusti ga malo da pise.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 17:13 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38983 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Amidza je napisao/la: Tuta je napisao/la: Tako se i vi trebate oslobađat turanstva, moj Amiđa.
Mozda bi na to i pomislili da nam susjedi nisu kakvi jesu, zapravo oni koji jesu. Ali do tada, neka. Nije zgorega. Ja nešto nisam po HB nigdje vidio njemačkih zastava iako pola ljudi živi od iste s druge strane pola Bošnjaka nikada nije vidjela Tursku a dosta njih niti pravog etničkog Turčina pa opet ko ludi mašu al sancakom.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Lik je odrastao u At a zena mu je katolkinja ili polutanka. Ima i potomstvo. Djiha, Alaba je isao u moju skolu samo mladji naravmo. Sve za pet, samo što do sada nije posvetio niti jedan post anticivilizacijskim postulatima islamizma. Sve što je na forumu rekao je u funkciji promoviranja islamizma u Europi. Ili to čuva za kraj, ili misli nama prodavati ublehe koje prolaze kod nekog autističnog Hansa. Cekaj Ministre, zasto bih to na ovom forumu morao raditi? Pa ovdje je 90% postova posveceno "islamistickoj i bosnjackoj opasnosti, pokvarenosti, zlobi, itd." Evo, i Vedrana promice "islamizam u Europi" Citat: PIŠE VEDRANA PRIBIČEVIĆ Imigranti, staroj Europi donosite mladost i znanje
Bez znatnijeg priljeva migranata radna snaga u Europskoj uniji smanjivat će se 0,2 posto godišnje od 2030. do 2060. http://www.zabranjeni.url/imigranti--staro ... e/1416479/Zamisli, JUTARNJI, mamu im islamisticku!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Imigranti pred naćim vratima Postano: 20 ruj 2015, 17:13 |
|
|
useless je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: UKIP wants to control the quantity and quality of immigrants "focusing on highly-skilled migrants and our Commonwealth friends as opposed to the low-skilled Eastern European migration", Mr Farage said.
Nigel Farage has said he would prefer immigrants from India and Australia to eastern Europeans, despite previously claiming that his party would not want to discriminate against new arrivals by nationality. The Ukip leader indicated that he would prefer immigration from countries he said had the most similar cultures to the UK Ja ne vidim sa ovim problema. Naglasak je tu na highly skilled i slična kultura. A prije će to dobit u Australiji nego u Rumunjskoj. Ignorirao si Indiju i Commonwealth? Liku je bliži Indijac no Poljak. Ako u Farrageu tražite branitelja Europe, na pogrešna vrata kucate, on je imperijalist i euroskeptik starog kova
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
|
|
Amidza je napisao/la: Na temi o imigrantima dominiraju imigranti. Prije svega ovi koji su na njemackom govornom podrucju. Daramo, Sarajka, brezimeni i ja nismo imigranti.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
|
|
Forum nekako kasni, zamrznut u sadasnjem vremenu. Nece Balkan biti protocni bojler kad Slovenija i Madjarska blokiraju protok. Sta nam je onda raditi?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 17:14 |
|
|
Amidza je napisao/la: Na temi o imigrantima dominiraju imigranti. Prije svega ovi koji su na njemackom govornom podrucju. Makar nismo dezerteri ko ti Ti i dezerter i imigrant.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 17:15 |
|
|
Jedino dobro s ovom temom je da je se fokus forumasa odmakao od kukumavcenja o madzarizaciji Bosnjaka i od pljuvanja, vrijedanja i omalozavanja istijeh. Ovo je unazad mjesec dana najaktivnija tema. A na ostalim temama na politickom pdfu tek neki sporadicni post. Samo tako nastavite.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|