|
|
Stranica: 162/338.
|
[ 8428 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:04 |
|
|
BBC je napisao/la: Teško mi povjerovati u sve to. Merkel nije toliko glupa i zna da u takvoj Europi ona kao žena ne bi primirisala politici. Mislim da se jednostavno pogubili i da će tek morati naći riješenje. Ona će već uveliko biti na ahiretu pre nego što do toga dođe, čak i da 30 milona Arapa dođe u narednih par meseci, opet neće činiti ni 10% stanovništva Evrope. Sad si kao Daramo koji očekuje uspostavu hilafeta do sledećeg uskrsa.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:07 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bistrik je napisao/la: Citat: Uzmi za primjer dodrinaše. Oni su sebi najveći hrvatine, ali bi mundžose bez problema potpomogali i smatrali braćom čak i dok oti istovremeno istrjebljuju Hrvate. Iracionalno, ali istinito i najčešće neizlječivo. Sereš. Da ste slušali dodrinaše - ne bi se dogodio muslimansko-hrvatski sukob i barem 150.000 Hrvata katolika više bi živjelo u BiH danas na barem trećini više teritorija nego danas. Izazivate muslimanski ekstremizam, pravite neprijatelje i onda se isčuđavate ... Ali... zaboli tebe to. Bitno je da su četnici dobro ... Aj instant Hrvati više ste dosadni ... Ali bi bili vojnici Alijine islamske armije i nacionalna manjina danas.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:10 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38983 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Hajde super onda ćete se vi imati zadugo hvaliti s postignutim U Srbiji se hvale da ih zovu Arapi i čestitaju na obavljenom poslu oko migranata I da bi bilo još ironičnije kaže Srbin muhamedanac Rasim Ljajić. "Jedna smo od rijetkih zemalja koja se nije osramotila. Zvali su me ljudi iz arapskog svijeta i rekli da su vrlo pozitivno iznenađeni, jer su na početku migrantske krize imali drukčiju sliku o Srbiji"
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:11 |
|
|
I tim Arapima lako ublehu prodati.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:13 |
|
|
daramo je napisao/la: Hajde super onda ćete se vi imati zadugo hvaliti s postignutim U Srbiji se hvale da ih zovu Arapi i čestitaju na obavljenom poslu oko migranata I da bi bilo još ironičnije kaže Srbin muhamedanac Rasim Ljajić. "Jedna smo od rijetkih zemalja koja se nije osramotila. Zvali su me ljudi iz arapskog svijeta i rekli da su vrlo pozitivno iznenađeni, jer su na početku migrantske krize imali drukčiju sliku o Srbiji" Odlično, uzećemo im još para.
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:17 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: daramo je napisao/la: Hajde super onda ćete se vi imati zadugo hvaliti s postignutim U Srbiji se hvale da ih zovu Arapi i čestitaju na obavljenom poslu oko migranata I da bi bilo još ironičnije kaže Srbin muhamedanac Rasim Ljajić. "Jedna smo od rijetkih zemalja koja se nije osramotila. Zvali su me ljudi iz arapskog svijeta i rekli da su vrlo pozitivno iznenađeni, jer su na početku migrantske krize imali drukčiju sliku o Srbiji" Odlično, uzećemo im još para. Još (a keyword when doing business or just being charitable to Serbs)
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:20 |
|
|
Hunter je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Odlično, uzećemo im još para. Još (a keyword when doing business or just being charitable to Serbs) Gospoda migranti se ne zale, sto znaci da saradnju treba nastaviti.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:20 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38983 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Carmello Šešelj je napisao/la: BBC je napisao/la: Teško mi povjerovati u sve to. Merkel nije toliko glupa i zna da u takvoj Europi ona kao žena ne bi primirisala politici. Mislim da se jednostavno pogubili i da će tek morati naći riješenje. Ona će već uveliko biti na ahiretu pre nego što do toga dođe, čak i da 30 milona Arapa dođe u narednih par meseci, opet neće činiti ni 10% stanovništva Evrope. Sad si kao Daramo koji očekuje uspostavu hilafeta do sledećeg uskrsa. Tebe su očito dobili UN sažaljivim spotovima i obješnjenjima, kad nije problem onda ih vi primite barem 750 000, šta je to samo 10% stanovništva Srbije, nema brige. Još ćete dobiti i free Beograd na vodi.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:22 |
|
|
Hunter je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Odlično, uzećemo im još para. Još (a keyword when doing business or just being charitable to Serbs) Ne odlučujemo mi o tome. Pa barem je tebi jasno da su ovo sve ljudi-gušteri isplanirali i da se ništa na svetu ne dešava bez njihovog odobrenja.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:24 |
|
|
daramo je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ona će već uveliko biti na ahiretu pre nego što do toga dođe, čak i da 30 milona Arapa dođe u narednih par meseci, opet neće činiti ni 10% stanovništva Evrope. Sad si kao Daramo koji očekuje uspostavu hilafeta do sledećeg uskrsa. Tebe su očito dobili UN sažaljivim spotovima i obješnjenjima, kad nije problem onda ih vi primite barem 750 000, šta je to samo 10% stanovništva Srbije, nema brige. Još ćete dobiti i free Beograd na vodi. O tome je bespredmetno raspravljati jer tih 750.000 ne žele i neće živeti kod nas. Dakle, žalite se Angeli, a ne nama.
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:25 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Hunter je napisao/la: Još (a keyword when doing business or just being charitable to Serbs)
Ne odlučujemo mi o tome. Pa barem je tebi jasno da su ovo sve ljudi-gušteri isplanirali i da se ništa na svetu ne dešava bez njihovog odobrenja. Смараш с тим гуштерима, Шешко...
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:25 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2521 Lokacija: United States Of Balkan
|
Citat: OSTOJIĆ: '' U Hrvatskoj je na djelu stožer za histeriju. Na čelu je Karamarko s Vulinom iz Srbije i Orbanom. A naši prijatelji su Papa i Merkel'' Ahahahaha, umirem
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:28 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: granica je napisao/la: Samo, kako to da nista nismo naucili iz historije? Pa nije islam doveo Evropu (necemo ici stotine godina unatrag, dovoljno je 100) dva puta u krv do koljena, vec nacionalizam..granice..medjuevropske.
To je novi-stari moment u kojem pomaže samo empirijska metoda. Što se dogodilo zadnji put kada su veći brojevi muslimana pohrlili na Europu? I što s činjenicom da im je u kolektivnoj svijesti i dalje ono o izgubljenim teritorijama u Europi? Što s činjenicom da se gaji kolektivna svijest o superiornosti islama (Evo na forumu, jedan divan momak (doista to i jeste) nam fino reče da svi mi nemuslimani idemo u pakao, to je mainstream mišljenje). i potrebi da se zemlje osvoje iznutra? Kako arapskom muslimanu usaditi svijest da je on individua a ne dio kotačića u tom ideološkom stroju. Ili druga empirijska metoda - šta smo dobili zadnja 2 puta kada je Njemačka pokušala Europi diktirati svoju volju? Da, Europa bačena na koljena. Što sa svim mogućim istraživanjima koje pokazuju da muslimanski mainstream u Europi previše odudara od europskih vrijednosti i da umjesto asimilacije u 2 i 3 generacijama imamo sve veći otklon od društava u kojim su rođeni i odrasli. Problem se neće riješiti napadanjem onih koji ukazuju na taj problem. Eto, meni bi kao Hrvatu iz BiH kao trebalo biti drago to što više neće samo stradavati neki Jozo u bombaškim napadima, nego će tu privilegiju imati i Hans (koji nije neka viša rasa). Zajedno u dobru, zajedno u zlu...ali to su niske strasti i neću tako rezonirati. Citat: To je novi-stari moment u kojem pomaže samo empirijska metoda. Što se dogodilo zadnji put kada su veći brojevi muslimana pohrlili na Europu? I što s činjenicom da im je u kolektivnoj svijesti i dalje ono o izgubljenim teritorijama u Europi? Što s činjenicom da se gaji kolektivna svijest o superiornosti islama (Evo na forumu, jedan divan momak (doista to i jeste) nam fino reče da svi mi nemuslimani idemo u pakao, to je mainstream mišljenje). i potrebi da se zemlje osvoje iznutra? Kako arapskom muslimanu usaditi svijest da je on individua a ne dio kotačića u tom ideološkom stroju. Ako cemo se vracati u Srednji vijek i dogadjaje iz tog perioda uzimati kao temelj za donosenje zakljucaka u smislu utvrdjivanja drustvene strategije i odnosa prema izbjeglicama, ljudima koji su, prvo: pobjegli od rata i zahtijevaju pomoc, a drugo: pobjegli od islamista koji su instalirali tkzv. Islamsku Drzavu, onda mogu samo reci good night. To sve sto govoris o vjerskim dogmama stoji. Ali zar nije za svaku od monoteistickih religija pripadnik one druge neko ko se nalazi na pogresnom putu? I sam sam vec bio konfrontiran s misljenjem po kojem su svi nemuslimani ustvari muslimani koje je drustvo, kao i njihovi roditelji, ustvari samo izvelo iz islama u kojeg se mogu kad god oni to zazele vratiti dobrovoljno. Za mene je to radikalna, vjerska dogma, i jedino sto mogu reci je: Nek vjeruje ko u sta hoce, dok mene s tim ostavlja na miru, tj. dok ne zadire u moj nacin zivljenja. Citat: Ili druga empirijska metoda - šta smo dobili zadnja 2 puta kada je Njemačka pokušala Europi diktirati svoju volju? Da, Europa bačena na koljena. Samo sto je tada nacionalisticka njemacka diktirala volju Evropi a danas jedna proeuropska i demokratska njemacka, uprkos ostacima nacionalicke ideologije u samoj sebi (Nijemcu su Merkelovu nazivali kurvom, ne Sirijci, ili vanzemaljci), zajedno sa najrazvijenijim zemljama Unije, poput Svedske, Austrije, pokusava da se ponasa u skladu s vrijednostima koje zastupa. Citat: Što sa svim mogućim istraživanjima koje pokazuju da muslimanski mainstream u Europi previše odudara od europskih vrijednosti i da umjesto asimilacije u 2 i 3 generacijama imamo sve veći otklon od društava u kojim su rođeni i odrasli. Zbog toga sam ti i predlozio da bacis pogled da na rezultate TIES-istrazivanja. Jer to jednostavno nije tako. Naravno, ne znamo sta ce biti sa Arapima, ali Turci u trecoj generaciji (a to i jest najveca muslimanska skupina unutar Srednje Evrope), su itekako dobro integrisani. Isto tako je to istrazivanje jasno pokazalo da "osjecaj pripadnistva prema ciljnoj zemlji migracije" ovisi u najvecoj mjeri od odnosa vecinskog drustva prema pojedinim migrantskim skupinama. Tako je negativni integracijski diskurs, koji je itekako vodjen u Njemackoj i Austriji u odnosu prema Turcima, uticao na to da se Turci Svajcarsku mnogo pozitivnije dozivljavaju, nego sto to cine Turci kad se radi o Austriji ili Njemackoj (dakle u smislu dozivljavanja te zemlje kao vlastite domovine). Dok je kod "bivsih Jugoslovena" (istrazivanje nije razlikovalo izmedju pojedinih SFRJ nacionaliteta) situacija upravo obrnuta. I onda se ispostavilo da je to zbog toga sto se tokom zadnja dva desetljeca negativan diskurs isao u pravcu ljudi koji su dosli iz SFRJ, a zbog pukog unutarsvajcarskoj nepoznavanja situacije: Oni su probleme koje su pravili Albanci s Kosova dozivljavali kao probleme koje prave "Jugosloveni". Sto je, jel, nama smijesno, ali itekako pokazuje da mnogo toga ovisi od odnosa 1. Drzave, pa 2. vecinske populacije prema ovoj ili onoj migrantskoj skupini. Naravno da se Sirijci nece integrisati ukoliko im nacisti budu palili azilantske Heim-ove. Citat: Problem se neće riješiti napadanjem onih koji ukazuju na taj problem. Ukazivati na problem je jedna stvar, furati populisticku, ksenofobicnu i islamofobicnu spiku, je vec nesto drugo. Da ne vadim pojedinacne citate iz ove teme od kojih mi se digne kosa na glavi dok ih citam. Citat: Eto, meni bi kao Hrvatu iz BiH kao trebalo biti drago to što više neće samo stradavati neki Jozo u bombaškim napadima, nego će tu privilegiju imati i Hans (koji nije neka viša rasa). Zajedno u dobru, zajedno u zlu...ali to su niske strasti i neću tako rezonirati. U Bosni su Bosnjaci isto tako bili zrtve islamistickih napada. Dakle ne samo Hrvati. Podsjecam na bombu u Bugojnu. Iliti plinsku bombu koja je nekidan postavljena ispred neke dzamije, ako se ne varam u Capljini. Doduse to je bila hrvatska mladez pa se i ne broji u teroristicki napad... No, da ne razvodnjavam jer ne zelim spominjanjem tog dogadjaja skretati paznju s onog sta zelis reci: Ponavljam, vise teroristickih napada je u jednoj Njemackoj doslo od strane nacionalistickih grupacija, tipa "Zwickauer Zelle", negoli kojekakvih islamista. Ne poricem da islamisti postoje, ne poricem to da se s njima moze zivjeti samo ukoliko su manjina, ali isto tako se protivim paushalnom osudom svih ljudi koji trenutno dolaze i traze samo jedno ... pomoc.
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:30 |
|
|
Granica, koliko si ti nesretnika udomio do sada? Tako sam i mislio.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:31 |
|
|
Kako je krenulo ove migracije ce potrajati.
Treba biti posten i osavremeniti vozni park autobusa i taxi vozila kako bi klijenti imali kvalitetnu voznju od granice do granice, koju bi naravno u skladu sa tim i platili.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:33 |
|
|
Hunter je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ne odlučujemo mi o tome. Pa barem je tebi jasno da su ovo sve ljudi-gušteri isplanirali i da se ništa na svetu ne dešava bez njihovog odobrenja. Смараш с тим гуштерима, Шешко... Slažem se, ali na trolerski post se odgavara trolerskim postom...
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:33 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2521 Lokacija: United States Of Balkan
|
Hunter je napisao/la: Granica, koliko si ti nesretnika udomio do sada? Tako sam i mislio. Jao šta me nasmija. Evo ne mogu se zaustavit majkemi. Sorry na trolanju
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:36 |
|
|
Hunter je napisao/la: Granica, koliko si ti nesretnika udomio do sada? Tako sam i mislio. Placam poreze i onda valjda imam pravo ocekivati od drzave kojoj te poreze placam (btw, u Austriji su takzv. "Lohnnebenkosten" gotovo najvisi u EU) da se u skladu s vlastitim nacelima odnosi prema ljudima kojima je potrebna pomoc. Moj licni, direktni doprinos se za sada ogranicava na to da sam sakupio dosta odjece, svoje, iz uze familije, frendova, spakovao i odnio tamo gdje se to prima. A isto tako je koristan i sustinski stav koji zastupam i koji se poklapa sa stavom drzave u kojoj zivim (sad ocekujem da ce se ta drzava u skladu s tim stavom i ponasati i udomiti ove ljude). Procitao sam skoro izjavu jednog njemackoj politicara koji je rekao, ukoliko u BRD dodje 1 mio. izbjeglica, a BRD ima 80 mio. stanovnika, to je kao kad u krcmu u kojoj sjedi i jede 80 ljudi dodje jos 1. TO ZAISTA NEBI TREBAO DA BUDE PROBLEM. Dakle pravite dobrim dijelom muhu od medjeda.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:40 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7336 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
za mjesec dana tema dosegla 70k pogleda...i dalje raste
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:41 |
|
|
Baš tebi zamirisao taj islamski kalifat. Svim srcem si se u to uključio. I opet ćeš biti jako razočaran ne-islamskom Europom.
|
|
Vrh |
|
|
protein
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:52 |
|
|
Bistrik je napisao/la: Citat: Uzmi za primjer dodrinaše. Oni su sebi najveći hrvatine, ali bi mundžose bez problema potpomogali i smatrali braćom čak i dok oti istovremeno istrjebljuju Hrvate. Iracionalno, ali istinito i najčešće neizlječivo. Sereš. Da ste slušali dodrinaše - ne bi se dogodio muslimansko-hrvatski sukob i barem 150.000 Hrvata katolika više bi živjelo u BiH danas na barem trećini više teritorija nego danas. Izazivate muslimanski ekstremizam, pravite neprijatelje i onda se isčuđavate ... Ali... zaboli tebe to. Bitno je da su četnici dobro ... Aj instant Hrvati više ste dosadni ... Naprotiv, tamo gdje su dodrinaši vodili glavnu riječ, najgore su Hrvati prošli. Travnik i Bugojno najupečatljiviji su primjeri. Čuj bezobrazluka, da se niste branili od Harmije, bilo bi vas više danas.
_________________ The only true national autonomy is the freedom of the individual against the state and society.
Mises
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 20 ruj 2015, 23:53 |
|
|
granica je napisao/la: Hunter je napisao/la: Granica, koliko si ti nesretnika udomio do sada? Tako sam i mislio. Placam poreze i onda valjda imam pravo ocekivati od drzave kojoj te poreze placam (btw, u Austriji su takzv. "Lohnnebenkosten" gotovo najvisi u EU) da se u skladu s vlastitim nacelima odnosi prema ljudima kojima je potrebna pomoc. Moj licni, direktni doprinos se za sada ogranicava na to da sam sakupio dosta odjece, svoje, iz uze familije, frendova, spakovao i odnio tamo gdje se to prima. A isto tako je koristan i sustinski stav koji zastupam i koji se poklapa sa stavom drzave u kojoj zivim (sad ocekujem da ce se ta drzava u skladu s tim stavom i ponasati i udomiti ove ljude). Procitao sam skoro izjavu jednog njemackoj politicara koji je rekao, ukoliko u BRD dodje 1 mio. izbjeglica, a BRD ima 80 mio. stanovnika, to je kao kad u krcmu u kojoj sjedi i jede 80 ljudi dodje jos 1. TO ZAISTA NEBI TREBAO DA BUDE PROBLEM. Dakle pravite dobrim dijelom muhu od medjeda. On plaća porez, impresivno.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 21 ruj 2015, 00:05 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25833 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Hunter je napisao/la: granica je napisao/la: Placam poreze i onda valjda imam pravo ocekivati od drzave kojoj te poreze placam (btw, u Austriji su takzv. "Lohnnebenkosten" gotovo najvisi u EU) da se u skladu s vlastitim nacelima odnosi prema ljudima kojima je potrebna pomoc. Moj licni, direktni doprinos se za sada ogranicava na to da sam sakupio dosta odjece, svoje, iz uze familije, frendova, spakovao i odnio tamo gdje se to prima. A isto tako je koristan i sustinski stav koji zastupam i koji se poklapa sa stavom drzave u kojoj zivim (sad ocekujem da ce se ta drzava u skladu s tim stavom i ponasati i udomiti ove ljude).
On plaća porez, impresivno.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 21 ruj 2015, 00:07 |
|
|
Hunter je napisao/la: granica je napisao/la: Placam poreze i onda valjda imam pravo ocekivati od drzave kojoj te poreze placam (btw, u Austriji su takzv. "Lohnnebenkosten" gotovo najvisi u EU) da se u skladu s vlastitim nacelima odnosi prema ljudima kojima je potrebna pomoc. Moj licni, direktni doprinos se za sada ogranicava na to da sam sakupio dosta odjece, svoje, iz uze familije, frendova, spakovao i odnio tamo gdje se to prima. A isto tako je koristan i sustinski stav koji zastupam i koji se poklapa sa stavom drzave u kojoj zivim (sad ocekujem da ce se ta drzava u skladu s tim stavom i ponasati i udomiti ove ljude).
Procitao sam skoro izjavu jednog njemackoj politicara koji je rekao, ukoliko u BRD dodje 1 mio. izbjeglica, a BRD ima 80 mio. stanovnika, to je kao kad u krcmu u kojoj sjedi i jede 80 ljudi dodje jos 1. TO ZAISTA NEBI TREBAO DA BUDE PROBLEM. Dakle pravite dobrim dijelom muhu od medjeda.
On plaća porez, impresivno. Ovdje gdje sam ja ima vrlo malo izbjeglica sa Bliskog istoka a i vecina tih su dosli prije ove "izbjeglicke krize" i smjesteni su po prihvatilistima. Opet, zasto bih ja bio obavezan primati nekoga u vlastiti stan kad je drzava ta koja ima kapacitete da to uradi?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Imigranti pred našim vratima Postano: 21 ruj 2015, 00:10 |
|
|
Zašto izbjeglička kriza pod navodnicima. I sam si svjestan da je to samo islamska invazija.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|