|
|
Stranica: 7/12.
|
[ 293 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 12:11 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39308 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Humana Srbija i odnos prema saveznicima Mađarima . Zoltan 'Zolika' Vranka (8) skuplja kraj pruge na periferiji Horgoša hranu, vodu i odjeću koju su izbjeglice ostavljale na putu prema Mađarskoj. Dječakova majka Silvija (33) kaže kako ne zna tko je objavio potresne fotografije na kojima se vidi kako njezin sin u rukama nosi vrećice. Tvrdi i da, iako se na fotografijama vidi da u vrećicama ima kruha i paštete, dječak kući nije nosio hranu nego samo odjeću i deke koje je pronašao jer se nadao da će to moći prodati i nešto malo zaraditi za obitelj. ilvija živi sa Zoltanom i kćerkom Izoldom (2) u kući bez struje. Žive od socijalne pomoći. Dječak je nedavno krenuo u školu, ali nema još sav potreban školski pribor. - Vidi on kako je meni teško i kako ih jedva uzdržavam pa je zato te stvari donio kući. Nama je teško, ali kako je tek teško izbjeglicama koje su ostale bez kuća i imovine. Najteže mi je bilo gledati kada su mjestom prolazile žene s bebama. Morala sam Zoltanu objasniti tko su ti ljudi i kamo idu - rekla je Silvija.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 12:40 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
daramo je napisao/la: Pa imaš bošnjačke forume pa tamo razglabaj nas ovo zanima više nego vaša prepucavanja sa Srbima oko referenduma. Ti polako postajes psihijatrijskim slučajem za širenjem panike. Kao da je kalifat već uspostavljen u srednjoj bosni. Sizofren si totalno s tim kopiranje članaka.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 13:10 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39308 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ne prolazi prebacivanje teme pa pjeniš, ne zanima ni mene miješanje u unutarnje stvari srpskog entiteta kao tebe. Znamo mi ta tebe ne zanima Hrvatska ne trebaš glumatati, imaš ignore i klix forum pa raspravljaj o tome kad će pasti RS.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 14:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23964 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 14:19 |
|
|
Nakon što su se u četvrtak srpski tabloidi na naslovnicama okomili na hrvatskog premijera Zorana Milanovića, u istom su tonu nastavili i danas s još luđim insinuacijama. U petak je list Informer otišao korak dalje i na naslovnici objavio fotografiju na kojoj je lice Zorana Milanovića spojeno s licem ustaškog zločinca Ante Pavelića.
|
|
Vrh |
|
|
Red Member
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 15:00 |
|
|
Urednik informera je Dragan J. Vučićević,malo teži klošar i ulizica vladajućoj eliti..teško ***.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 15:04 |
|
|
Jeste *** Informer, ali Zoki pravi i dalje smejuriju i skurnju... http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1043816Vecito uhleb, kako zajebava radisan narod.....„Udruženja i nekakvi sitni privatni interesi koji se ponašaju kao da ne žive u Hrvatskoj i kao da je najvažnije njihovih 10 ili 50 hiljada evra, koje su izgubili danas, ali će ih nadoknaditi već sutra, se ne ponašaju kao lojalni građani ove zemlje. To je nepošteno jer i o tome sve vreme vodimo računa”, rekao je hrvatski premijer. On je ponovio da je srpskom premijeru ponudio flotu autobusa da pomogne Srbiji na jugu države, na makedonskoj granici, kako bi se ljudi odmah prevezli i na Bajakovo, ali i na Horgoš. “Čovek neće. Objasnite mi iz kojih motiva to neko može odbiti? Može li ponuda biti jasnija, dobronamernija i preciznija? Dakle, nećeš, imaš motive, jer si s nekim u talu. Jer razgovaraš s Budimpeštom, tajno se sastaješ s Karamarkom u Zagrebu. To je sve ekipica. Odbijaš moju dobronamernu, strukturiranu ponudu, koja me košta, da zajedno rešimo problem. Da na Horgošu, na tom prljavom zidu, koji je sramota Evrope, iskrcamo hiljadu i nešto migranata, a drugi neka idu na Bajakovo. Pa nismo mi zatvorili vrata ljudima. To neće. Dakle, te finte može prodavati samo onima koji ih hoće kupiti”, poručio je Milanović. Međutim, isto tako je istakao da "intenzivno sa svojim saradnicima razmatra mogućnost uklanjanja mera koje je Hrvatska morala uvesti".
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 15:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Što se žalite. Jako je dobro da se svađaju sa SDP regiJonašima. Što oštrije to bolje. Neka okuse svoju "antifašističku" medicinu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 15:09 |
|
|
Koliko je šizofrena uloga Jutarnjeg Lista kao SDP glasila govori i to da sad Srbe nazivaju svakavim imenima i moraju jaku propagandu raditi. Na sve što su radili godinama sad pljunuti moraju.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 15:17 |
|
|
Jedan od boljih komentara....
Protiv Milanovića su dakle:
- Vučić - Srbi - Srbijanci - Izbeglice - Madjari - Karamarko - Sitni hrvatski privrednici koji to rade zbog 10-50 hiljada evra - Građani Hrvatske?
Mislim da je on u sukobu sa samim sobom i da se dobro pogubio u ovom "državničkom" poslu...
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 15:20 |
|
|
Istina je da nikad nije ni pronašao sam sebe u tom poslu. Samo su mediji (kojima daje novac iz proračuna) guslali u njegovu korist. U ovoj situaciji im nemoguće to raditi.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 15:24 |
|
|
Jedan od boljih komentara....
Koliko sam ga shvatio organizovana država "nakrca" transportna sredstva u sabirnom centru na granici sa Srbijom i ista "iskrca" na sledećoj granici sa Madjarskom, a neorganizovana država,tj. država u pokušaju, pušta te ljude,izbeglice i migrante, da se slobodno, kao slobodni ljudi,slobodna ljudska bića, kreću kroz tu istu državu,tj. državu u pokušaju, borave u istoj koliko im je volja, predahnu i odmore gde zažele, spavaju gde im je po volji, ako hoće šator-razapni buraz, ako hoće hotel-nema problema, volonteri na raspolaganju, medicinske usluge na raspolaganju. hoćete organizovan prevoz? Evo ima,izvolite. Hoćete o svom trošku da proputujete kroz Srbiju? Nema problema, ima bus, ima voz, ima taksi, ima...ima čak i dečiji kutak. Šta je bre s njim? Delovao mi je kao normalan lik do pre 2 meseca
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 16:00 |
|
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 16:02 |
|
|
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1043859 Han: Nema šta da se pregovara, ukinite blokade Evropski komesar za proširenje Johanes Han apelovao je na hrvatsku vladu da ukine blokadu granice sa Srbijom, kao i na sve da "razoružaju svoj govor". Na pitanje kako komentariše izjavu hrvatskog premijera Zorana MIlanovića o podizanju ograde prema varvarima, Han kaže da mu se ne sviđa takav način govora ni privatno, a posebno ne na državničkom nivou. Sve vise mi se svidja g. Han i E U iako sam i dalje nepopravljivom skeptican. Samo mudra i lukava igra.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 16:05 |
|
|
Normalna država u kojoj neki imigrant za kojega se ne zna ni odakle je, niti tko je, te bez ikakvih papira može spavati gdje hoće, pa i na groblju ako poželi, razapeti šator u sred Beograda itd. Ne hvala mi ne želimo biti tako humana država da nam teroristi slobodno šeću gdje hoće.
Bez brige za 2 mjeseca sve dolazi na svoje, ovaj Milanović je totalno izgubljen.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 16:05 |
|
|
Uspece Zoki da trgovinski ujedini sve protiv sebe. Turke, Mkd NiH, Srb. http://www.telegraf.rs/vesti/1767971-sr ... da-potrajeSRBIJA, BiH I MAKEDONIJA SLOŽNE: Hitno zasedanje CEFTE, ako blokada potraje. Ljajić, Šarović i Delev razgovarali su o zajedničkom nastupu tri države prema blokadi drumskog i teretnog saobraćaja koju već danima sprovode hrvatske vlasti na graničnom prelazu Batrovci – Bajakovo.
|
|
Vrh |
|
|
protein
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 17:00 |
|
|
KiM je napisao/la: Jedan od boljih komentara....
Koliko sam ga shvatio organizovana država "nakrca" transportna sredstva u sabirnom centru na granici sa Srbijom i ista "iskrca" na sledećoj granici sa Madjarskom, a neorganizovana država,tj. država u pokušaju, pušta te ljude,izbeglice i migrante, da se slobodno, kao slobodni ljudi,slobodna ljudska bića, kreću kroz tu istu državu,tj. državu u pokušaju, borave u istoj koliko im je volja, predahnu i odmore gde zažele, spavaju gde im je po volji, ako hoće šator-razapni buraz, ako hoće hotel-nema problema, volonteri na raspolaganju, medicinske usluge na raspolaganju. hoćete organizovan prevoz? Evo ima,izvolite. Hoćete o svom trošku da proputujete kroz Srbiju? Nema problema, ima bus, ima voz, ima taksi, ima...ima čak i dečiji kutak. Šta je bre s njim? Delovao mi je kao normalan lik do pre 2 meseca Da, Hrvatska je usporedno sa zatvaranjem graničnih prijelaza sa Srbijom treba obustaviti državni prijevoz imigranata i prepustiti usmjeravanje i prijevoz privatnom sektoru i tajnim službama. Tako se izbjegne registraciju i ne šalje se poruka o slobodnom prolazu kroz RH potpomognutom od strane države. Što je jako loša reklama koja privlači sve veći broj izbjeglica na rutu preko Hrvatske. I ne samo da je glup taj državni šverc ilegalnih useljenika u EU, nego je i skup. Otvoriti granice, imigrantima ne dopuštati prijelaz preko službenih prijelaza i svako malo uloviti kojega ilegalnoga i vratiti ga u Srbiju. Čisto da se pošalje poruka da su ti prijelazi ilegalni. A privatni sektor neka ih fura dalje prema Sloveniji i Mađarskoj. Graditi ogradu. Dogovarati se s Mađarima o pritisku na Njemačku i s Crnogorcima o prebacivanju rute na Albanija-Italija. Nema boljeg hot spota od Albanije.
_________________ The only true national autonomy is the freedom of the individual against the state and society.
Mises
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 17:17 |
|
|
Kraj blokade: Granični prijelazi Bajakovo i Tovarnik otvoreni za sav promet Poslije nelegalnih prelazaka izbjeglica kod Bapske i Tovarnika danas je otvorena još jedna trasa, kod Strošinaca http://www.vecernji.hr/hrvatska/u-cetvr ... cu-1026822 A imigranti na Horgosu 1, Horgosu 2?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 17:22 |
|
|
Idite Srbi u klinac, poažete Milanoviću prije izbora. Ovaj "Plan" mu je trajao čak preko 24 sata.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 17:24 |
|
|
Citat: PREDSJEDNIK HDZ-a Tomislav Karamarko je, reagirajući na optužbu premijera Zorana Milanovića da se "tajno u Zagrebu sastaje" sa srbijanskim premijerom Aleksandrom Vučićem, odgovorio kako je nevjerojatno što je sve čovjek spreman izmisliti i napraviti kako bi se održao na vlasti.
"Nevjerojatno što je sve čovjek spreman izmisliti i napraviti kako bi se održao na vlasti. Nakon izbora naša će vlada voditi ozbiljnu državnu politiku", napisao je Karamarko na svom službenom Facebook profilu.
Premijer Zoran Milanović je u Omišlju još jednom optužio srpskog kolegu Aleksandra Vučića za organizirano slanje svih izbjeglica na hrvatsku granicu u dogovoru s Budimpeštom, ali i HDZ-om.
Rekao je i da je premijeru Vučiću ponudio "flotu autobusa" da se izbjeglice djelomično prevoze prema mađarskom prijelazu Horgošu, a djelomično prema Bajakovu. "Dajte mi objasnite iz kojih motiva to netko može odbiti", zapitao se Milanović pred novinarima i odmah odgovorio: "Nećeš jer imaš motive, jer si s nekim u talu, jer razgovaraš s Budimpeštom, jer se tajno sastaješ s Karamarkom u Zagrebu, sve je to ekipica". F.20
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Inkognito
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 17:26 |
|
|
Najzad.Sad ce da bude da su i jedni i drugi pobedili Nek i bude tako samo da prestane ovo sranje
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 17:27 |
|
|
U ovim teškim momentima, ja čvrsto stajem uz svog premijera. Čekamo daljnji razvoj situacije.
|
|
Vrh |
|
|
Inkognito
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 17:32 |
|
|
Tuta je napisao/la: U ovim teškim momentima, ja čvrsto stajem uz svog premijera. Čekamo daljnji razvoj situacije. Zasto teskim?Jesu ga pritisli al me bas zanima dal ce biti i 1 vest da je popustio?Koliko sam shvatio onaj vas Ostojic je rekao da je priliv popustio i da ste zato otvorili granu
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 17:33 |
|
|
Tuta je napisao/la: U ovim teškim momentima, ja čvrsto stajem uz svog premijera. Čekamo daljnji razvoj situacije. Tuto, neizmerno postujem ovoliku lojalnost... Jest da mislim da gresis u izboru, ali ne mogu a da ne primetim kako i u teskim trenucima ostajes svoj... p.s. Fala q... dosta vise ovog prejebavanja, gubi se novac i vreme na idiotske odluke... srecan put kamiondzije...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 17:37 |
|
|
Nije mulac to uradio zbog novca HR građana, hebe se njemu za to. Čini mi se da je bilo puno poziva od EU zvaničnika.
Sve u svemu jaka sramota i blamaža, nepotrebna.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 28 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|