HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 31 sij 2025, 10:43.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 20 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Smijesni upisi s drugih foruma
PostPostano: 21 ruj 2015, 10:13 

Jedan Sarajlija i njegovi dozivljaji sa propalih izlazaka. Inace mislim da nema nafuranijih osoba muskog spola od Sarajlija :no

Citat:
Izasao ja jednom sa djevojkom, izgleda super i sve to. Bas lijepa. I tako ti mi pricamo nesto i treba je voditi kuci, i hajde nije mi problem, rekoh gdje si ti, dokle trebas

i onda rece Buca potok...ja kontam zeza se, ona mrtva hladna kaze ma tu sam sad...kontam aha valjda privremeno nesto, i ona nastavlja ...tu sam sad nakon sto sam doselila iz...ostavim je tu, samo produzim dalje, nije malo sto je iz Buca Potoka, jos nije ni iz Sarajeva.

Kuci dosao, kocku secera i casu vode uzeo da se smirim, osjecao sam se tako prljavo, 2 sata se ribao pod tusem, ali evo i dan danas se najezim kad pomislim

Citat:
A bio sam na jos jednom najgorem dejtu. Naime, djevojka jedna sa kojom sam imao dosta zajednicke raje, ali eto nikada se nismo prije vidjeli niti cuo ja za nju.

Hajde nebitno, izadjemo mi, sve super fkt, cura prelijepa, neki model ili sta vec. Izasli jednom, dva puta, i sada treci dejt, bezvze nesto pricali i ona ono meni kao o porodici prica, i pita mene i ja joj tako pricam i ona sada mene pita kao "A ti si rodjen u Sarajevu?", kazem joj da, ona poludi odmah kao ajde zeni me, ti si iz Sarajeva ti si superiorna rasa, molim te hajde da i ja osjetim kako je bio dio Sarajevske porodice, ja kontam ono sali se, jok ba, cura mrtva ozbiljna prati me kuci kao daj molim te todd, ti ne znas sta znaci meni to da sam sa Sarajlijom, mi svi van Sarajeva bi krvi dali samo da nas pogledate, bjezi bona, cura place vrsiti, pocijepala odjecu sa sebe dere se. Ma ludilo

Ja sam htjela jednog kornjacu s bistrika da zveknem u oklop ravno. Toliko je bio ogavan i bezobrazan kad igralo Sarajevo protiv Poljaka. Jos me poznaje.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

Naslov: Re: Smijesni upisi s drugih foruma
PostPostano: 21 ruj 2015, 10:39 

Meni jedan drag Srbin iz Sarajeva, znaju ga ribica i kruska.

O iluminatima. Kojim je opsjednut inace.

Citat:
Dakle na ovoj temi, sve dok nas sami iluminati ne zaustave, cemo pisati SVE o doticnima
Dosta je bilo i njihovog visevekovnog potajnog jebavanja u mozak citave planete :o
Mozda ih ne mozemo zaustaviti ali nam bar mogu postati lako "citljivi", sto nije beznacajno....
Svi koji imate slicna interesovanja ili saznanja ste dobro dosli :)

Velike tajne i istine cete naci na ovoj temi!
Neke stvari ce vas zaprepastiti...
A neke iako skrivene, su logicki vrlo proste i samim tim lako citljive

Dobro dosli na temu :)

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2015, 11:12 

Šta će Srbin u Sarajevu drugo nego izigravat budalu da ga puste na miru...

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2015, 11:17 

Nije uopce lud. Nacitan je i obrazovan, nastanjen u BG od djetinjstva. Vidis da pise ekavicu. Samo je porijeklom i rodjenjem iz Sehera.
Osim te opsjednutosti iluminata kvalitetan je forumas na bratskom hr forumu i moderator :D

Ne na ovom o kom je BBC otvorio temu, nego na jednom manjem gdje idem s curama.

I jos najzanimljivije od svega, da lik nema uopce potrebu da brani copor. Svoj. Mislim da mu Aleksa svileni nikad nece oprostiti sto me nije sankcionirao u jednoj raspravi :D

To je totalno netipicno ponasanje.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2015, 12:43 

Citat:
Jedan Sarajlija i njegovi dozivljaji sa propalih izlazaka. Inace mislim da nema nafuranijih osoba muskog spola od Sarajlija :no

Pa ne bih se samo ograničio na muški spol ali sigurno nema u BIH nafurnaijih ljudi, od ljudi iz Sarajeva, bile muškog lili ženskog spola.

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2015, 15:17 

Zgodna komsinica sa kojom nikad vise od "cao" nisam razmjenio mi prilazi sa "Ooo djesi komsija, sta ima, sta se radi..." i tako vesela prica, uvijanje, izmotavanje, uvrtanje kose, blesavi smijeh...i sve to zavrsava pozivom "haj kod mene na kafu".
Meni u glavi sve moguce scene, pocinjem vjerovati da su filmovi bazirani na istinitim pricama, masta u tom trenutku eksplodira, osjecam se kao da sam dobio na lutriji, ono ne mozes vjerovati da se to desava.

15min poslije...
Sjedimo kod nje u stanu, ja slusam njenu dobro uvjezbanu pricu kojom me nagovora da uzmem neko osiguranje

Pa ti vjeruj djevojci koja prva pridje

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2015, 11:19 

Tema: Ideje za korisne i simpatične zadatke za jednu djevojkunellington wrote:Jutro, sarajevski februar - 28 dana ovaj mjesec ima, a opet se nekako najviše razvuče (u čekanju flata na BHTelecomu).Probudila se, ustala, nalazi kovertu gurnutu pod vratima. U koverti dva lista papira (je li to miris kolonjske?). Na prvom listu:Pravila igreNa drugom listu čeka te prvi trag. Nađi mjesto na koje te trag vodi i traži sljedeći trag. Spremi se na šetnju gradom, toplo se obuci i ne brini, uživat ćeš u svakom koraku. Imaš pravo na jedan poziv na moj broj - nemoj prerano potrošiti taj jocker.Na drugom listu:Ja ne znam šta treba da značiTa tako tugujem,O nekoj starinskoj pričiJednako umujem.Tu mirno protiče Rajna,Hladno je, hvata se mrak!Na vrhu brijega igraPosljednji sunčev zrak.A na tom brijegu se vidiljepote djevojke stas;Ona sva u zlatu blista,I zlatnu češlja vlas.Sa zlatnim češlja je cešljem,I pjeva još uz to,A glas od pjesme zvučiSilno i čudesno.Lađara u malom čunuNjen divlji zanosni ton;Na stijene ne gleda dolje,Već gore gleda on.I sad lađaru i čamcuJa mislim da je kraj:A sve to sa svojom pjesmomUčini Lorelaj.Nađi Lorelaj u Sarajevu. Popij kafu, nađi trag.Mlada dama počinje potragu za Lorelaj - vjerovatno se radi o kafiću, ne može biti ništa drugo. Zove prijatelje, raspituje se - od koleginice koja radi u Energoinvestu saznaje - kafe Loreley na Pofalićima. Odlazi tamo, sjeda za stol, naručuje kafu, sve vrijeme se osvrćući oko sebe... Konobar donosi kafu - kaže, plaćena je. Spušta uz šoljicu račun. Na računu piše:Reci 105 puta Hare Krišna i past ćeš u trans. Sljedeći trag te čeka kod onog ko to najbolje u gradu zna.Ganga ona ganga ja, a sto do stola...Ustaje, pije kafu s nogu - ide tražiti duhovnog gurua studenata Sarajeva, Gangu. Kao i uvijek, tu je - na ulazu u Kampus. Predaje joj kovertu.Izvini na vulgarnosti, moram tako reći:Nađi pimpeka u staklu.Pimpek? Zašto baš ta riječ, kad postoji toliko sleng varijanti za taj organ? Pa naravno, Davorin Popović i spomenik u staklu! Odlazi odmah tamo...Na spomeniku nalijepljen letak.Najveći zavodnik ovog grada je bio Đulijano Pike. Posjeti mjesto gdje je on zavodio mlade djevojke i dobro razgledaj drveće.Drveće? Mora da se radi o nekom parku - ali kojem? Možda je čak Vilsonovo šetalište? Đulijano Pike... otrov za klinke - ženskih srca on je gospodar - zavede u mraku, u Velikom parku... to je!A u Velikom parku na jednom drvetu opet letak: "Nagrada za dosadašnji trud te čeka gdje i Loša čeka svoju bucu".Čekaću te moja buco - kraj Prve gimnazije.A kraj prve, koverta. U centru banke bez kamate nađi gdje je kruna umjesto tačke na i. Tu je i tvoja nagrada.Banka bez kamate - Vakufska? BBI? BBI centar, idemo tražiti radnju sa krunom na logotipu umjesto tačke na i! Accessorize ima baš takav znak... Djevojka ulazi i saznaje da može kupiti šta želi u iznosu do 50 KM, galantni gospodin je bio jutros i sve platio. Nakon kupovine, na računu stoji posljednja poruka:Hvala i čestitam što si sve ovo prošla, nadam se da je bilo zanimljivo i tebi koliko i meni. Odmori se, čekam te večeras u 21 u jednoj od soba nesretne ljubavi Barona von Dahlena.Odlazi kući, probava naušnice i novi šal, googlajući Barona von Dahlena - nesretnu ljubav gospođe Safije... Uživajte u večeri u 4 sobe gospođe Safije, golupčići TChmoljoForum :Pa odakle znas, mozda i nije tako neozbiljna...Ja sam je upoznala. Bas je fina. Ne govori ruzne rijeci, lijepo se ponasa....I vidjela sam ono mace koje je pronasla...Kako je jadno izgledalo prije, a otkada ga ona cuva, macic je ko nov. Ja licno nemam nista protiv nje, a vi svi pricate o njoj kao da je ona neznam ni ja sta....Pa nije ona jedina koja je kao sto vi umisljate "Neozbiljna" il tako nesta....Pogledajte samo koliko ima ljudi na ovom forumu....Niste ni vi savrseni, priznajte....Svako ima mane..Ona jeste neozbiljna, ali je vrlo odgovorna i brizljiva prema zivotinjama.. Mi se poznajemo vec dvije godine, tako da ja dobro znam kakva je ona. Ona jeste neozbiljna, ali vi ste za mene PREozbiljni...Ona jako voli da se sali...Druzeljubljiva je, svi koje ona poznaje je jako vole (osim vas nekoliko)...I ja sam bas primjetila, ona otkako se registrovala na ovaj forum, svi se ponasate prema njoj kao prema hitleru. Svi je mrzite, neznam ni ja sto. Ja sam se tek danas registrovala, ali procitala sam sve njene postove, i sve odgovore na njene postove..Nije bas lijepo sa vase strane da je toliko pljujete...I ako jos niste znale, ona je haker, jako dobar i iskusan haker. Ona vam moze sad pa sad oboriti sistem. Ne samo da obori neciji sistem, nego da totalno zaledi ovu stranicu sarajevo-x.com...A zalediti neku stranicu, znaci prvo je zatvoriti, tako da niko nemoze ulaziti u nju. I kada je zaledi, onda je moze cak i izbrisati, sto znaci da ova stranica vise nece ni postojati  ....Ona da je tako losa kao sto vi govorite, ona bi vec davnih dana zaledila ovu stranicu, ona to moze...Ali nije..Ona nece cak ni da se osveti za to sto je iskljucena sa foruma. Tako je jednom zaledila i izbrisala neku stranicu, ne sjecam se koju. Ja sam bila prisutna!!!  .. I kada je izbrisala, ukucala je tu stranicu na netu, i nije se nista pojavilo, jer stranice vise nije bilo...Ali tada su je forumasi ono bas PRAVO iznervirala, pa je zbog njih zaledila tu stranicu.....EEE.....Niste ni svjesni sta ona moze da uradi vasem kompu i internetu...Pa ona moze da preuzme kontrolu vaseg neta, i da ga koristi da ne bi svoj trosila....Ona moze lake sale da vam provali u msn...Ona moze cak youtube da izbrise...Moze citavim internet portalom da vlada....Niste vi svjesni sta ona moze...Ali ona nece...Jer ona nije tako losa kao sto vi svi mislite...Ona je jako, jako dobra

Tema: Tajne iz djetinjstva Zadig wrote:nakon razgovora sa "starijim" momkom od 11 godina, odlucio sam da i ja pokusam sa tim "sexom".... kaze on da zenska stvar u stvari je usisni organ kroz koji zena usisava vazduh dok ima sex, i time sprijecava da cuna ispadne iz pice. Hajd reko.ceko sam da budem sam. Prvo mi je palo na pamet oralni sex, jer je tip i o tome prico. Imao sam neku staaaru burdu, dje je bila glava zene preko citave stranice (skoro pa ko u prirodnoj velicini). Usta su joj bila polu otvorena. Izvadim ja cunu, otvorim burdu, stavim burdu na krevet i "stavim" ga teti tamo... Nista se ne desava. Ne kontam. On se kao nesto ucvrstio, ali nisam znao sta je to svejedno. Opet ja isto ponovim opet nista. Pogledam, taman na mjestu je a nista se ne desava...Sjednem ja, otrgnem stranicu, i "nabijem je na cunu", Stranica se podere, a cuna konacno usla tamo "dje treba"Opet nista, nista se ne desava, nista ne osjecam...Hajd, reko da pokusam sa sexom.Razmisljam, razmisljam... sjecam se rijeci jarana.... "vazduh...vuce... dise..."i odem ja fino u spajiz i izvucem plavi OBODIN CETINJE usisivac. Namjesim ono crijevo, skinem gadje, stavim cunu u rupu i upalim usisivac Jao majko mila... osjetio sam nesto ali to nije bilo zadovoljstvo, nego ono, landara cuna u crijevu i od udaranje proizvodi zvuk: prrrr prrrr prrrr prrrr....Ali dzaba, razocarenje.. nista opet mi nije jasno sta sam to krivo uradio, i reko ima li sanse da cu imati sex ikada...U to cujem staru kako izlazi iz lifta, brze bolje se oblacim, stavljam cijev sa onom "stopicom" na crijevo u taman kad stara udje ja samo nastavim da usisavam crven i zbunjen ko paprichica.Stara kaze, sine sta to radis...Usisavam mama... Valjda mama sva srecna kontala da ja usisavam pa mi odma napravila palacinke.... isplatilo mi se "jebanje" taj dan  

Tema: Nepoznata djevojko javi se! Longplay wrote:Prije tacno mjesec ipo dana sam te vidio ulazeci u cevabdzinicu 'Zeljo 2'. Ne trebam objasnjavati gdje se to nalazi. Sjedila si uglavnom sa dvije drugarice u basti jer je mart ove godine bio izuzetno suncan. Dok sam ulazio u cevabdzinicu nasi pogledi su se spojili i kao sto vidis jos uvijek sam pod dojmom tvojih plavih ociju. Tek sto sam narucio tvoja jaranica je usla da plati i brzo ste otisle tako da nisam imao dovoljno vremena da ti pridjem. Samo sam vidio da ste poslije otisle do jedne galerije na carsiji. A ja sam kasno shvatio da je to bila ljubav na prvi pogled. Znam da je sansa mala da ova poruka dodje do tebe ali sam ovo morao napisati. Volio bih te upoznati i zato ako procitas ovo javi se pliz na e-mail: neccko[a]hotmail.com.Topli pozdravPS: sto se moga opisa tice, osisan sam na celavo, kafene oci i visok, atletski tip.Svemirski_Jebach wrote:"Cim sam usao i prije nego sam narucio petnesku sa puno luka u cjeli s jogurtom ugledao sam tvoje plave oci i polijep komad mesa izmedju tvoje kece i dvice. Sjeo sam na seciju pored tebe, zeleci da ti makar budem blize a onda sam osjetio miris tvoje kose i smrad luka iz tvojih usta.Gledala si me zavodljivo preko plasticne case dok si ispijala jogurt...usne su ti se ocrtavale na obodu case. Kad si sklonila casu s usta, divan bijeli trag jogurta je ostao na tvojoj gornjoj usni i malim brcicima koje nisi depilirala. Svojim debelim, mesarskim prstima na kojima sam primijetio da nema prsten

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2015, 20:58 

slikavia Imgflip Meme Maker

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 10:52 

Lep ko greh!

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 10:55 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Lep ko greh!

https://en.wikipedia.org/wiki/TL;DR

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 10:57 

Dobro bolan. Znam što znači. A znaš ti što znači "zaobidji temu"

LoLa

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 10:59 

Pa mislim urednosti malo na temi, ipak si ti žensko!

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 11:04 

Vratimo se temi. A uredna sam :D

Samo kopiranje je u prethodnom upisu bilo s tableta.

Crnogorka pa kad legne ne može s pc :) forumasit.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2015, 08:24 

Nije vezano za temu al sam morao :D

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2015, 12:18 

Ne mogu vidjeti :(

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2015, 12:39 

Ne mogu vidjeti :(

steta

vezano za tvoj novi avatar :D

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2015, 12:43 

Meni jedan drag Srbin iz Sarajeva, znaju ga ribica i kruska.

O iluminatima. Kojim je opsjednut inace.

Citat:
Dakle na ovoj temi, sve dok nas sami iluminati ne zaustave, cemo pisati SVE o doticnima
Dosta je bilo i njihovog visevekovnog potajnog jebavanja u mozak citave planete :o
Mozda ih ne mozemo zaustaviti ali nam bar mogu postati lako "citljivi", sto nije beznacajno....
Svi koji imate slicna interesovanja ili saznanja ste dobro dosli :)

Velike tajne i istine cete naci na ovoj temi!
Neke stvari ce vas zaprepastiti...
A neke iako skrivene, su logicki vrlo proste i samim tim lako citljive

Dobro dosli na temu :)

=))

PFC je legenda :palacgore2 :yes

Vrh

PostPostano: 04 lis 2015, 11:28 

Jedna forumašica koja na svaku temu ima odgovor u vidu događaja iz njenog sela

Citat:
"..Bila je u našem selu djevojka školovana...godinama čekala posao ... "
"...eto u mom selu puno Pamela i Eleonora i Sarah i svakakvih imena stranih glumica.."
"...imamo mi u blizini u selu Sadam..pa bolje i Sadam pa da ima normalnog cacu vec Adam a caca konjina..."
"...Od mene u selu ima samo jedan manji ..."
"...Bio je slučaj silovanja mlade djevojke u selu..."
"...eno kod mene u selu jedan završio na operaciji..."
"...u mom selu sve zene prate politiku i moja susjeda, od ujaka teticna kandidovala se za predsjednicu 69. godine ali je neko ubio..."
"...jednoj forumašici sam poslala link o ubojstvu u mom selu..."
"...a onda sam safatala dvojicu vanka i tračala tko sve ima lažne mirovine u selu..."
"...Naravno...opasne su septičke i u mom selu, ma i žutica je harala..."
"...E Behko, umom malom selu je bilo najmanje 5 česmi..."
"...Ona se vratila u njegovu obiteljsku kuću u selu a poslije je saznala da je i ta kuća pod hipotekom..."
"...u mom selu...hbga nekome će tlak skočiti... dječaci su silovali psa...svega je bilo.."
"...ama u mom selu su hekleraj i na wc stavljali ccc..."
"... u mom selu ima jedna žena koja je sinu napravila avion od papira..."
"..Bio u našem selu još jedan...Nadimak mu bio Dvalju (obrni) ..."
"...e sjećam se, bila u selu mlada žena koja je došla u bolnicu i nije znala da je trudna...9 mjeseci nije znala... "
"...ila je u našem selu djevojka školovana...godinama čekala posao i nije prihvaćala ništa drugo, a mogla je..."
"...Čovjek u mom selu je iz osvete ubio susjeda.Susjed mu je ničim izazvan pokušao ubiti mater...."
"...Moj svekar je bio duša od čovjeka.Svekrva? poznaju je u selu..."
"..Ja sam čak i u svom selu o sebi puno koječega čula što je izvan svake pameti..."
"...U mom selu su neke žene doslovce rađale djecu jer su znale da će dobiti novčanu pomoć..."
"...U našem selu jedan susjed jednom pitao svoju ženu čije je dijete u avliji nepoznato, a ona rekla - Pa naše, Bog te ubio!..."

Još ću izdvojiti dva posta

TEMA: Straight edge

Jete li čuli za Straight edge... kulturu, pokret, da ih tako nazovem? Pojavili su se početkom osamdesetih, u formi punk bendova a odlikovali su se nekonzumiranjem alkohola, narkotika i cigareta (prošireno sa prakticiranjem vegetarijanizma i nepromiskiteta itd.).

Njen odgovor

Citat:
...joj imam ja kolegicu koja je kao oni..je, al samo na jeziku...toliko je pričala kako svaka žena treba paziti šta jede...zdravo ..povrće...a sad kad ima džabatele eno se zdebljala ko krmača...opet je ukrala moju kiflu s hrenovko a ja to ponesem Bubiju...ždere i dvije pice a stalno nam je prigovarala..tko puši, tko je debeo..bla bla...To jesu ljudi koji pate od toga da su oni idealni..kak da ne

TEMA: FK Sarajevo

Citat:
Eno drugranković kaže da je prava pita samo ak se tijesto razvlači tj. ako domaćica to zna. Ja znam napraviti pitu al zanima me kad zamijesim i ispečem pizzu - je li to brza hrana ili domaće jelo

Vrh

PostPostano: 16 lis 2015, 17:09 

Citat:
Bring back Ghengis Kan and the Ottoman Empire. They drove the Muslim hordes out of Europe last time.

Tema: Christians ordered to CONVERT OR DIE by ISIS jihadis as they declare a European caliphate

:smajl006

Vrh

PostPostano: 16 lis 2015, 17:28 

Lep ko greh!

Luda ko struja. :zubati :nanana

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 20 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.