|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
egerija
|
Naslov: Zašto usmena opomena? Postano: 03 vel 2010, 11:42 |
|
|
Dobih usmenu opomenu jer sam na forum Politika stavio tekst "pušili, pušili pa popušili", sa obrazloženjem da to nije stvar politike. Ako se nešto donese i zabrani zakonom, to je stvar politike (moje mišljenje). Da na forumu ima oblast koja se odnosi na zdrav život (a koju predlažem da otvorite) isti tekst bi stavio u ovu oblast.
|
|
Vrh |
|
|
Uskok
|
Naslov: Re: Zašto usmena opomena? Postano: 03 vel 2010, 20:02 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 02:57 Postovi: 1410 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
Procitao sam tvoj post ali trebao si ga objaviti tj postaviti kao dio Lifestyle-a ili Rekreacija mislim da post nebi bio zakljucan. Pored ova dva zdrav zivot je suvisan i predstavlja samo veci administrativni posao!
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Zašto usmena opomena? Postano: 04 vel 2010, 11:48 |
|
|
znači, ako otvorim temu na podforumu gdje ja mislim da bi trebala biti, a time ne mislim ništa loše ni forumu ni administratorima, mogu vrlo laHko zaraditi opomenu umjesto jednostavnog premještanja teme na odgovarajuće mjesto?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Zašto usmena opomena? Postano: 04 vel 2010, 11:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60857 Lokacija: DAZP HQ
|
Da se mene pita, trebalo bi imati najmanje 150 postova da bi se tema mogla otvarati, a ne da jazavci s 5 upisa otvaraju teme jednu za drugom.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Zašto usmena opomena? Postano: 04 vel 2010, 12:44 |
|
|
Ilirka je napisao/la: znači, ako otvorim temu na podforumu gdje ja mislim da bi trebala biti, a time ne mislim ništa loše ni forumu ni administratorima, mogu vrlo laHko zaraditi opomenu umjesto jednostavnog premještanja teme na odgovarajuće mjesto? Ma nismo tolike lijenčine i picajzle, ali kad smo se već sagnuli da premjestimo temu, može se nekad omaketi i upozorenje, ali nije nužno...
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Zašto usmena opomena? Postano: 04 vel 2010, 12:54 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3827 Lokacija: Nanya Lakes
|
egerija je novi na forumima, nije ko vi stari ofucani forumski vuci i vučice...pomozite čojeku da se snađe
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Zašto usmena opomena? Postano: 04 vel 2010, 19:00 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Ilirka je napisao/la: znači, ako otvorim temu na podforumu gdje ja mislim da bi trebala biti, a time ne mislim ništa loše ni forumu ni administratorima, mogu vrlo laHko zaraditi opomenu umjesto jednostavnog premještanja teme na odgovarajuće mjesto? Ma nismo tolike lijenčine i picajzle, ali kad smo se već sagnuli da premjestimo temu, može se nekad omaketi i upozorenje, ali nije nužno... dobro, dragi...
|
|
Vrh |
|
|
egerija
|
Naslov: Re: Zašto usmena opomena? Postano: 04 vel 2010, 21:10 |
|
|
Mogu ja adimuru reči ko te j...., Ali šta ja i on s tim dobiva, ništa. Da ste kruti, ušas, kao politika (Zna se), ne dozvoljavate razvijanje i napredovanje foruma, starno ste jednoumni. Znam biti će kako babo kaže.
_________________ Treba mnogo reči, a ne mnogo govoriti!
|
|
Vrh |
|
|
egerija
|
Naslov: Re: Zašto usmena opomena? Postano: 04 vel 2010, 21:20 |
|
|
dudu je napisao/la: Da se mene pita, trebalo bi imati najmanje 150 postova da bi se tema mogla otvarati, a ne da jazavci s 5 upisa otvaraju teme jednu za drugom. Dudu, kada si ti počinjao diskusiju na ovom forumu, je li ti bila prva 150-ta. Malo si napuhan, neznam zbog čega, ali je poznato da svaki put počinje sa prvim korakom, i kani se gluposti i ograničenja, pusti raju da dišu i izražavaju svoje mišljenje, a nemoj ih ubijati u pojam odmah. Sigirno si sredio Hrvatsku mirovinu dok imaš vremena za ovakva gleupa razmišljanja, ta nismo mi ******.....
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|