HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 vel 2025, 07:04.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 272 post(ov)a ] 
Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Druga Hrvatska
PostPostano: 07 vel 2010, 11:45 

Evo otvaram temu ponukan ogorčenjem jednog dijela forumaša a i inače da se osjetiti kako se Hrvati u BiH osjećaju izdanima. Povrijeđeni su time što nitko ne reagira na pljuvanje po BH Hrvatima. Što nema protestnih skupova od braće u RH koji ne misle kao Tomić, Kuljiš..itd. Što nema reagiranja, neke organizacije u RH koja bi se borila protiv te klike. Govori se da je RH postala postnacionalno potrošačko društvo i da je Hrvatima u RH prvi zadatak peglati kartice i pratiti modnog mačka.

Govore nam ( mislim na te glasnike demokracije), da se odmaknemo od RH, da svoje stvari rješavamo u Sarajevu pa čak nam govore da nismo Hrvati.

I to puno vrijeđa neke od nas. Ne znam zašto, jer nit su mi oni dali hrvatstvo nit mi ga oni mogu uzet. Ko su oni. Nitko i ništa. Anacionalni relikti komunizma. Zašto nas toliko pogađa šta o nama misle anacionalni tipovi. Zar je naše hrvatstvo tako krhko. Da ga mogu poljuljati tako lako. Imaju savršenu taktiku Računaju na ljudsku slabost tj, na impulzivno reagiranje, povrijeđenost i bijes. Računaju da će se u takvom iracionalnom stanju počiniti velike greške koje je poslije tšeko ispraviti

Dakle, što i da nas iz Hrvatske potpuno odbace. Ne uzimaju nam hrvatstvo. Niti mogu. Nisu nam ga oni dali nego smo ga dobili rođenjem. Nije hrvatstvo rezervirano samo za RH. isto onako kako netko meni negira hrvatstvo a stanovnik je RH isto tako ja mogu njemu negirati hrvatstvo , ako bi bio dovoljno glup kao on.

Dalje, šta sa našim BH Hrvatima, šta sa rajom koja ima slična stajališta kao i Tomići, Kuljiši. Nisu daidže bez potpore. Nisu ni BH Hrvati jedinstveni. Kako se postaviti prema njima. Šta sa dobrim dijelom posavljaka koji zbog svoje sudbine često oponiraju nekim i na ovom forumu većinskim stajalištima. Šta sa ekipom iz Tuzle, Zenice..itd koji nisu oduševljeni trećim entitetom

Ako se dakle želi prekinuti svaka veza sa RH kakav je plan. Hoćemo li dobiti treći entitet. Šta ako ga dobijemo. Kako pomiriti suprostavljeno hrvatstvo u BiH.

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

Naslov: Re: Druga Hrvatska
PostPostano: 07 vel 2010, 11:52 

Ma nije u pitanju treći entitet, evo ja recimo nisam siguran da je to najbolje rješenje, ne zbog Sarajeva ili Tuzle, nego Travnika, Bugojna itd itd. Ali to nije tema.

U pitanju je odnos prema Hrvatima BiH, ja ne mogu razumiti toliku količinu degutantne mržnje, otklona, falsificiranja povijesti, izmišljanja i laganja o ratnim činjenicama.

Svaki put kada se malo medijski oporavimo, ustanemo iz nokdauna, kada Nino malo raspali dobre vibracije, uvijek naleti neki novi tekst koji nas obori na patos žešće od udarca Tysona.

Nisam tip koji se lako nervira ili pali, ali sam danas nakon Tomićeve kolumne bio izbezumljen, kao da sam i sam bio ispunjen nekom Luciferovom energijom. Ne mogu podnijeti laži i nepravdu, podigao bih glas sve da su na meti Srbi ili Muslimani, a kamoli naš narod.

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 12:00 

Pa čovjek ne može ostati neosjetljiv na takve stvari. Ali bijes nije dobar suradnik pameti.

Pa ne pišu oni to da bi rekli istinu nego da te raspale i da ti kažeš..ma jebo Hrvatsku i hrvatstvo. I tako ispunjavaš njihov cilj.

A oni se cerekaju..i govore..ja budaletina, kako su lagan zalogaj.

nema im veće kazne nego kad kuliraš i sprdaš se sa njima. I kažeš..Ok..ti si budala, zasad te tučem perom a ako pokušaš pravu tuču..izvoli čekam te na crti.

Nego..druga Hrvatska. Nije hrvatstvo ekskluzivitet RH. To je samo dio hrvatstva. Nemaju Hrvati iz RH monopol na hrvatstvo. Meni nekad izgleda da neki od nas osjećaju hrvatstvo tek kad im ga Hrvati u RH priznaju pa su povrijeđeni ako to tako ne bude.

Mi smo BH Hrvati, srce hrvatstva, da budem patetičan. To smo mi. Nitko nam to ne može uzet, osim mi sami sebi.

Mi smo Hrvatska, ako želimo to bit. Ne priznajem nikome monopol na hrvatstvo. Više samopoštovanja.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 12:02 

Ministry of Sound je napisao/la:
Inkvizitor je napisao/la:

Pa nek žali, tko mu smeta. Pravo na žaljenje mu nemožeš uzeti. Bolje da on žali nego mi.

To je pisana riječ. Šta mu možeš. Odgovoriti. Pati, stenji, žali...

Mislim ne kužim. Ti isti ljudi su napisali tisuće puta da je Oluja zločinačka akcija. Na isti način na koji pišu o nama pisali su o hrvatskim krajevima. Dalm. Zagori. Slavoniji, Lici. Pa nemamo mi ekskluzivitet da Tomići mrze samo nas. Mrze oni dobar dio Hrvatske

Sa razlikom da je Oluja riješila pitanje RSK, pa da su sve te optužbe samo lajanje u stilu psi laju, karavane prolaze.

Svaka otrovna strjelica u pravcu HB može imati utjecaj na dnevnopolitičke teme. Vjetar u jedra agresivne muslimanske politike koji te signale interpretiraju kao zeleno svjetlo iz HR. U BiH se i dalje vodi rat drugim sredstvima (politika, sudovi, demografija). Tomići i ostali su jednostavno dio neprijateljske vojske. Prosto ko pasulj.

Da ne pišem 2x,mislimo isto...

Plus,što određenim kolumnama postavljenim ovdje i sami dajemo vjetra tim istim neprijateljima...Umjesto da se okrene postupku točnog definiranja tko je taj neprijatelj,fokusira se na njega,udara se generalno i naslijepo na svoj narod,te ne voli nas RH,ne vole nas Istrijani,Zagrepčani...gluposti.A njima je baš to cilj.Razbiti jedinstvo hrvatskog korpusa.

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 12:07 

Svako to doživljava na svoj način. Vi zbog određenih razloga sve svaljujete na leđa kolumnista i vrlo malog postotka građana RH. Bilo bi sjajno da je doista tako, no svakim danom dolazimo do spoznaje da je to vjerojatno zabluda.

Nisam mislio da je moguće, ni u najcrnjem scenariju, ali svakim danom i sve više imam otklon i hladnoću prema RH.

Teško je podnijeti činjenicu ne da je RH ravnodušna prema našim problemima, nego da se u određenim segmentima radi o neprijateljskom stavu.

Umjesto fokusiranja na Sarajevo, mi 50% vremena i resursa trošimo na obrane od napada iz RH. Medijska bitka na 2 fronta, pa gdje to ima?

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 12:20 

To je tako unazad 15 godina. Nije to od jučer. I šta sad.

ne kužim, koja je poanta. Dobro, RH ne valja ništa. Hrvati u RH ne valja ništa..

I ??

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 12:25 

ne kužim, koja je poanta. Dobro, RH ne valja ništa. Hrvati u RH ne valja ništa..

I ??

Ne, nego sam očekivao da će to prestati. Nema tukija, nema pizza-majstora, svjetlo je pobijedilo tamu! Odakle im tolika inspiracija, neiscrpna energija, podrška? Stalni udarci iz RH, medijski, politički? Mali predah, taman se probudi nada da je sve prestalo, da im je dosta iživljavanja - pa opet teško topništvo - udarne kolumne, zakoni o prebivalištu itd itd

Onog trenutka kad sam skontao da je Banja Luka možda i korisniji saveznik od Ze-geja, tada rekoh - jebem ti ovaj život.

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 12:31 

I ??

Ne, nego sam očekivao da će to prestati. Nema tukija, nema pizza-majstora, svjetlo je pobijedilo tamu! Odakle im tolika inspiracija, neiscrpna energija, podrška? Stalni udarci iz RH, medijski, politički? Mali predah, taman se probudi nada da je sve prestalo, da im je dosta iživljavanja - pa opet teško topništvo - udarne kolumne, zakoni o prebivalištu itd itd

Onog trenutka kad sam skontao da je Banja Luka možda i korisniji saveznik od Ze-geja, tada rekoh - jebem ti ovaj život.

Ti si očekivao. :zubati

Pa kako će prestati kad nijedan cilj nisu ostvarili. ne mrze oni Tuđmana i Šuška jer je jedan imao kriva usta a drugi bio pizzamajstor, nego zato jer su im poništili snove.

I svo njihovo kmečanje je samo kmečanje. Oni su nezadovoljni. Imaju medijsku moć ali nemaju najbitnije, nemaju poništeno hrvatstvo.

I neće prestati dok to ne ostvare. A ostvarit će nikada.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 12:33 

Okrenimo se sebi, uzdaj se use i u svoje kljuse, pokažimo da smo pametniji, mudriji, bogatiji i vrijedniji od tamo nekog tomic ante. Ovo je sve napisano iz seljačke zavisti. Nemogu oči gledati kako se grade kuće na djedovini po hercegovini i bosni, a jadnik ante mora zivjeti u stanu, na tuđoj zemlji.

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 12:41 

Nema sreće dok Tomiću i ostalima ne zaigra guza ko meduza na samu pomisao pisanja neprijateljske kolumne o Hrvatima BiH. Hoće li to biti od straha udarca po tintari ili po džepu je manje važno.

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 13:11 

Nema sreće dok Tomiću i ostalima ne zaigra guza ko meduza na samu pomisao pisanja neprijateljske kolumne o Hrvatima BiH. Hoće li to biti od straha udarca po tintari ili po džepu je manje važno.

Ja bih se slozio sa ovim.

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 13:21 

Ma naravno, to ja govorim, kakve spike tipa, i mi smo bili u rat, jebe se njih. Tuzba cuda radi.

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 16:01 

To je to . A i to će se nadam se promijeniti , pa će ova *** dobro promisliti prije nego sljedeći put uzmu BH Hrvate u usta .

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 16:19 

Staviti se u kozu nekog Joze iz Viteza ili Novog Travnika, koji tamo zapravo zivi, nije negdje u Sidneju ili Zagrebu... odmah bude jasnije zasto se ljudi osjecaju izdanim.

I meni osobno kad sam u Hrvatskoj ne djeluje da je itko izdao Hrvate u BiH jer cujem glas obicnog naroda, susjeda i prijatelja... ali kad sam u Bosni, sve potpuno drugacije djeluje, unatoc saznanjima iz prve ruke. A kako je tek onima koji ne mrdaju iz svojih gradova i sela, i sve sto cuju su bljuvotine od Tomica, sa indexa, sa tv-a ih bombarduje Mesic u rukovanju sa Cericem, Komsic bosanac, Josipovic, Pusicka, i tako dalje...

Cinjenica je da u Hrvatskoj preovladava politika koja protazira gazenje BiH Hrvata, bukvalno mrznja isijava iz te i takve politike, mi ne govorimo o nekim nesporazumima ili dvojbenim stavovima, govorimo o iskonskoj i nepatvorenoj mrznji. To je nazalost cinjenica.

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 16:21 

Ma nije u pitanju treći entitet, evo ja recimo nisam siguran da je to najbolje rješenje, ne zbog Sarajeva ili Tuzle, nego Travnika, Bugojna itd itd. Ali to nije tema.

U pitanju je odnos prema Hrvatima BiH, ja ne mogu razumiti toliku količinu degutantne mržnje, otklona, falsificiranja povijesti, izmišljanja i laganja o ratnim činjenicama.

Svaki put kada se malo medijski oporavimo, ustanemo iz nokdauna, kada Nino malo raspali dobre vibracije, uvijek naleti neki novi tekst koji nas obori na patos žešće od udarca Tysona.

Nisam tip koji se lako nervira ili pali, ali sam danas nakon Tomićeve kolumne bio izbezumljen, kao da sam i sam bio ispunjen nekom Luciferovom energijom. Ne mogu podnijeti laži i nepravdu, podigao bih glas sve da su na meti Srbi ili Muslimani, a kamoli naš narod.

Odličan post, nema se šta dodati a ni oduzeti.

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 17:19 

U Hrvatskoj je podijeljeno mišljenje o BH Hrvatima, ali na žalost
u manjini su (ili možda u neznanju) oni koji čvrsto stoje na obrani
hrvatskih ineresa.
Najmanje nam je potrebno u ovome trenutku nejedinsvo u BiH,
mislim da se treba jasno odgovoriti na službene stavove Zagreba
a biti svjesni da taj odgovor nije uperen protiv cijelog hrvatskog
naroda i to naglasiti.

Ali ako već Hrvatska odustaje od BH Hrvata tada mora prestati biti garant Daytona,
na tome treba inzistirati, jer kako to da su oni imali pravo potpisati Dayton.
Jednaka stvar bi se dogodila da Srbija odustane od RS-a,
ali to nije slučaj.

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 17:31 

i_jopet je napisao/la:
U Hrvatskoj je podijeljeno mišljenje o BH Hrvatima,

Ali ako već Hrvatska odustaje od BH Hrvata tada mora prestati biti garant Daytona,

U HR je podjeljeno mišljenje među rajom koja guta ono što joj serviraju mediji u stranom vlasništvu!
POlitičari i svi oni koji se razumiju u politiku, odnosno sve hrvatske stranke( tu spada i sdp, dok su hns i ids antihrvatske) znaju da Hrvatska ima interese u Bih i svi oni podržavaju pomoć i suradnju i zalažu se za jačanje Hrvata u Bih, do sad je bila podjeljenost oko načina i viđenja uređenja Bih, kao što je ta podjeljenost bila i među nama samima, ali sad je situacija takva da su svi uvidjeli da je entitet najbolje rješenje i oko toga za koji dan dobivamo službenu politički potporu u hrvatskom saboru od svih hrvatskih stranaka!

Nije mi jasno odkud vam ideja da HR odustaje od BH Hrvata, a svi svjedočimo nikad glasnijoj potpori našim zahtjevima i od starne novog predsjednika i od sabora?

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 17:46 

zaba1111 je napisao/la:
i_jopet je napisao/la:
U Hrvatskoj je podijeljeno mišljenje o BH Hrvatima,

U HR je podjeljeno mišljenje među rajom koja guta ono što joj serviraju mediji u stranom vlasništvu!
POlitičari i svi oni koji se razumiju u politiku, odnosno sve hrvatske stranke( tu spada i sdp, dok su hns i ids antihrvatske) znaju da Hrvatska ima interese u Bih i svi oni podržavaju pomoć i suradnju i zalažu se za jačanje Hrvata u Bih, do sad je bila podjeljenost oko načina i viđenja uređenja Bih, kao što je ta podjeljenost bila i među nama samima, ali sad je situacija takva da su svi uvidjeli da je entitet najbolje rješenje i oko toga za koji dan dobivamo službenu politički potporu u hrvatskom saboru od svih hrvatskih stranaka!

Nije mi jasno odkud vam ideja da HR odustaje od BH Hrvata, a svi svjedočimo nikad glasnijoj potpori našim zahtjevima i od starne novog predsjednika i od sabora?

Izgleda da mediji prenose drugačiju sliku, ja i sam radim u Hrvatskoj (Split) i znam da narod bar ovdje u Splitu nije protiv BH Hrvata,
i sa nevjericom prihvaća "činjenice" da nam EU diktira što da radimo. Ali to je žalosna istina, jer materijalizam koji to zapravo nije
rastočiti će i ovo malo Hrvatske što je ima. Još malo i Hrvatska bi i osim medija mogla biti većinski strana, a što onda napraviti???

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 18:05 

Ajmo malo zaustavit se, razmisit, ući u njihove glave, ko priječi obnovu Jugoslavije?

Pa Hercegovci!

Zašto?

E ako ja znam zašto ubijte me!

Eto zato dobivamo onakve tekstove kakav je napisao Tomić.

Odgovor bi trebao bit: da, nismo izgubili rat, da, trebamo se otkačit od Hrvatske, da, jedva čekamo da se nešto pokrene i da nam se promijeni status u BiH, da, jedva čekamo da obnovite Jugu pa i krnju, što se nas tiče slobodno...

E tad će popustit pritisak...

Dokle god mi njih budemo branili od Srba i Bošnjaka nama će bit tako, pa - naučimo ih pecat u RH, neka se brane sami. Zašto uvijek naši iz BiH moraju bit najglasniji protiv ovih drugih? Razlozi za to zaslužuju zasebnu temu ali nemojte to radit.

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 18:11 

i_jopet je napisao/la:

Izgleda da mediji prenose drugačiju sliku, ja i sam radim u Hrvatskoj (Split) i znam da narod bar ovdje u Splitu nije protiv BH Hrvata,
i sa nevjericom prihvaća "činjenice" da nam EU diktira što da radimo. Ali to je žalosna istina, jer materijalizam koji to zapravo nije
rastočiti će i ovo malo Hrvatske što je ima. Još malo i Hrvatska bi i osim medija mogla biti većinski strana, a što onda napraviti???

Boriti se protiv neprijatelja, a ne zauzimati njihovu stranu koja nas želi posvađati s nama samima i koja nam želi sugeriarti da HR nije naša i da je za naše dobro odreći se Hrvatske koja je naša i formalno i doslovno i da je za naše dobro odreći se državljanstva i prava koja iz njega proizilaze i odreći se vlasništva nad HR, nevjerovatno, i to poneki puše!
I neki pokušavaju sugerirati da je zalaganje za suradnju s državom u kojoj živi više Hrvata iz Bih, nego u Bih, gdje većina od nas ima više bliže rodbine , nego u Bih, gdje nam žive braća i sestre, i po njima je to dokaz mazohizma i da je to je štetno za HB!
Zar to nije nevjerovatno?!

Međutim,pitam se što njima znači njihova borba za Herceg Bosnu koja isključuje HR, je li to borba za teritorij ili borba za narod iz HB,jer teritorija imamo puno više , nego prije rata, a naroda također imamo više u HR, tako da ti koje ne zanima uspješna HR(zanemarimo sad direktnu dobrobit koju imamo mi koji živimo u hb od toga) njih u biti ne zanima ni dobrobit naroda iz HB kojeg puno živi i radi u HR!

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 18:12 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Eto zato dobivamo onakve tekstove kakav je napisao Tomić.

Odgovor bi trebao bit: da, nismo izgubili rat, da, trebamo se otkačit od Hrvatske, da, jedva čekamo da se nešto pokrene i da nam se promijeni status u BiH, da, jedva čekamo da obnovite Jugu pa i krnju, što se nas tiče slobodno...

E tad će popustit pritisak...

Dokle god mi njih budemo branili od Srba i Bošnjaka nama će bit tako, pa - naučimo ih pecat u RH, neka se brane sami. Zašto uvijek naši iz BiH moraju bit najglasniji protiv ovih drugih? Razlozi za to zaslužuju zasebnu temu ali nemojte to radit.

bojim se da bi u tom slučaju išli na mlin Bošnjacima, a opet možda bi se i lakše dogovorili sa Bošnjacima o Trećem,
ali u svemu tome Bošnjaci nemaju isti interes kao Hrvati pa se bojim da nije baš pametno riješenje.

Zašto uvijek naši iz BiH moraju bit najglasniji protiv ovih drugih? E u tome se slažem, stvarno mi to ne bi trebali forsirati, mi trebamo bar jedno savezništvo za svoje ideje.

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 18:20 

zaba1111 je napisao/la:
Boriti se protiv neprijatelja, a ne zauzimati njihovu stranu koja nas želi posvađati s nama samima i koja nam želi sugeriarti da HR nije naša i da je za naše dobro odreći se Hrvatske koja je naša i formalno i doslovno i da je za naše dobro odreći se državljanstva i prava koja iz njega proizilaze i odreći se vlasništva nad HR, nevjerovatno, i to poneki puše!
I neki pokušavaju sugerirati da je zalaganje za suradnju s državom u kojoj živi više Hrvata iz Bih, nego u Bih, gdje većina od nas ima više bliže rodbine , nego u Bih, gdje nam žive braća i sestre, i po njima je to dokaz mazohizma i da je to je štetno za HB!
Zar to nije nevjerovatno?!

Međutim,pitam se što njima znači njihova borba za Herceg Bosnu koja isključuje HR, je li to borba za teritorij ili borba za narod iz HB,jer teritorija imamo puno više , nego prije rata, a naroda također imamo više u HR, tako da ti koje ne zanima uspješna HR(zanemarimo sad direktnu dobrobit koju imamo mi koji živimo u hb od toga) njih u biti ne zanima ni dobrobit naroda iz HB kojeg puno živi i radi u HR!

Sve je jasno kao dan, ali prosječan građanin RH ne razmišlja o interesu nas U BiH, već o svome interesu.
I nećemo se mi nikoga odreći, jedino bi se neki nas mogli odreći, a tada bi ostali zatečeni i nespremni da bilo što napravimo.

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 18:31 

i_jopet je napisao/la:
Sve je jasno kao dan, ali prosječan građanin RH ne razmišlja o interesu nas U BiH, već o svome interesu.
I nećemo se mi nikoga odreći, jedino bi se neki nas mogli odreći, a tada bi ostali zatečeni i nespremni da bilo što napravimo.

Normalno da prosječni građanin ne razmišlja političkoj geostrategiji i nacionalnim intereseima, meni je nerazumljivo zašto mnogi misle da je politika nešto jednostavno o čemu svaki građanin treba znati sve, situacija je suprotna, politika je vrlo komplicirana znanost koju trebaju moderirati instituti za političko planiranje i nacionalne interese!

Ako bi se HR odrekla svojih interesa u Bih , onda bi to značilo da se HR odriče same sebe i da joj se bliži kraj, a protiv toga je se potrebno boriti !

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 18:39 

Ma, tuzit ***.

Zanimljivo kako je Vedrana Rudan "isparila" kad se drznula dirnut Zidove. Ko ce to vise ponovit. Ne treba se puno zamarat, ko, kako, zasto...Uostalom, jeli to i bitno toliko...tuzit ***!!! To je naj efektnije.

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 07 vel 2010, 18:52 

Aztec je napisao/la:
Ma, tuzit ***.

Zanimljivo kako je Vedrana Rudan "isparila" kad se drznula dirnut Zidove. Ko ce to vise ponovit. Ne treba se puno zamarat, ko, kako, zasto...Uostalom, jeli to i bitno toliko...tuzit ***!!! To je naj efektnije.

I ja sam primijetio, nije mainstream.

Za sve koje zanima kako je se postajalo muslimanima imaju moderan proces.

Jednostavno s jedne strane imaš izbor da se umiliš onima koji imaju pare, izdavačke kuće, medije...

A s druge strane one uspravne koje šibaju i plaćaju jopet ovim "muslimanima" dobar život.

Ante Tomić s ovom kolumnom - eklatantan primjer. :biceovodobro

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 272 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: