|
|
Stranica: 87/113.
|
[ 2807 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 lis 2015, 16:55 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20802 Lokacija: među zvijezdama
|
Eto ti ćeš vječno biti mlad i lep kao greh jedući crveno meso i trčeći 100 km dnevno. Dok se ne raspadneš ko pinokio. Mada moram priznat da izgledas ko 30, ako se nisi iz fotosopirao????
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 lis 2015, 17:14 |
|
|
Kako je ovaj ministar moderan. Mogo bi se covjek komotno u njega zajubiti.
Cetnice, hajd jos jednom jer ja fakat ne kontam sta time zelis reci..iako mi je simpa kako pricas.
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 lis 2015, 17:23 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7405 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
granica je napisao/la: Kako je ovaj ministar moderan. Mogo bi se covjek komotno u njega zajubiti.
Cetnice, hajd jos jednom jer ja fakat ne kontam sta time zelis reci..iako mi je simpa kako pricas. a tebi guze omilile u zadnje vrijeme
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 lis 2015, 17:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Nije moderno nego ganjam vlastiti interes. S obzirom da je šansa 1/1 da ću imati kćerke ili unuke, želim im nešto bolje u životu od životnog zanimanja glorificirane sluškinje. Čudi me da i drugi muškarci ne rezoniraju na isti način...odgovara im da im kćerka bude ta koja svake večeri stoji nad loncem u kojem se nešto krčka, a ne da je buduća premijerka ili direktorica kompanije.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 lis 2015, 17:46 |
|
|
Zezam se bolan.
Ja imam i razmisljam identicno.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 lis 2015, 18:39 |
|
|
pagan je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Paprike za buru i ribicu. A meni i kruški malo piletine pohovane ali ne klasično. ( Leinasaat ) masakr I ja kažem
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 lis 2015, 19:42 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Ministry of Sound je napisao/la: I dosta više pretisa, krčkanja kojekakvih smrdljivih čorbi (koje su lafo zdrave, a svaka druga osoba tu kod vas ima problem s tlakom i debljinom), kiseljenja smrdljivog kupusa, sindikatskih polutki, spremanje zimnice, masnih pita, raštika, kuraca palaca. I tako nesta tradicija Balkanske kužine.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 lis 2015, 19:49 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
korrisnik je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: I dosta više pretisa, krčkanja kojekakvih smrdljivih čorbi (koje su lafo zdrave, a svaka druga osoba tu kod vas ima problem s tlakom i debljinom), kiseljenja smrdljivog kupusa, sindikatskih polutki, spremanje zimnice, masnih pita, raštika, kuraca palaca. I tako nesta tradicija Balkanske kužine. Pa funkcija pretisa je da olaksa kuhanje. Ni jedna mi dlaka na glavi ne misli visit satima povise sporeta za neko jelo koje moze biti gotovo za otprilike 15 min uz upotrebu pretisa. Za sve ostalo tu je perilica posudja.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 lis 2015, 19:59 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nije moderno nego ganjam vlastiti interes. S obzirom da je šansa 1/1 da ću imati kćerke ili unuke, želim im nešto bolje u životu od životnog zanimanja glorificirane sluškinje. Čudi me da i drugi muškarci ne rezoniraju na isti način...odgovara im da im kćerka bude ta koja svake večeri stoji nad loncem u kojem se nešto krčka, a ne da je buduća premijerka ili direktorica kompanije. Jao, jao ministre ala prduckate (što bi rekao BBC)! Nemam volje da vam odgovorim a imala bih šta. Pročitajte još jednom šta ste napisali a ja pomastila ali i ono što ne pomastila. Kakvo licemerje čak i na temi o hrani. Ogavno!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 lis 2015, 20:02 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nije moderno nego ganjam vlastiti interes. S obzirom da je šansa 1/1 da ću imati kćerke ili unuke, želim im nešto bolje u životu od životnog zanimanja glorificirane sluškinje. Čudi me da i drugi muškarci ne rezoniraju na isti način...odgovara im da im kćerka bude ta koja svake večeri stoji nad loncem u kojem se nešto krčka, a ne da je buduća premijerka ili direktorica kompanije. Ne dao joj Bog takve sudbine,brrrr...sreća (hvala Bogu i odgoju) pa moja kćer ne pati od funkcija
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 lis 2015, 20:16 |
|
|
Moja je vec sa 7 godina rekla da ce postati gradonacelnica kad poraste. Njen san, veli. Fakat ne znam odakle joj to..mislim ono...koje to dijete kaze da ce biti gradonacelnik kad poraste..?!!
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 lis 2015, 22:09 |
|
|
Ja sam kao dijete do 4-5 godina uvijek htio biti smećar, najiskrenije. Pogotovo radi toga što voziš 'kamion' koji je u stanju samlit i zdrobit sve što ubaciš u njega. Ili stojiš iza na onim pedalama na otvorenom - isto super.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 lis 2015, 23:09 |
|
|
@Tuta
Ma o čemu vi to na temi "Vaša jela"?! Dajte jednu sliku i da vam skinu upozorenje. Teško mi je gledati vaš profil, saosećam.
Gledajte da ovih dana konzumirate laku hranu kako biste što lakše podneli teskobu upzorenja.
Srdačno!
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 lis 2015, 23:20 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Tuta je napisao/la: Ja sam kao dijete do 4-5 godina uvijek htio biti smećar, najiskrenije. Pogotovo radi toga što voziš 'kamion' koji je u stanju samlit i zdrobit sve što ubaciš u njega. Ili stojiš iza na onim pedalama na otvorenom - isto super. A promaha.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 31 lis 2015, 02:33 |
|
|
Tuta je napisao/la: Ja sam kao dijete do 4-5 godina uvijek htio biti smećar, najiskrenije. Pogotovo radi toga što voziš 'kamion' koji je u stanju samlit i zdrobit sve što ubaciš u njega. Ili stojiš iza na onim pedalama na otvorenom - isto super. mmmmmm...vrlo zanimljivo...krajnje neobično..ja sam oduvek kao mali želeo da budem neki polu robot.
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 31 lis 2015, 02:39 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nije moderno nego ganjam vlastiti interes. S obzirom da je šansa 1/1 da ću imati kćerke ili unuke, želim im nešto bolje u životu od životnog zanimanja glorificirane sluškinje. Čudi me da i drugi muškarci ne rezoniraju na isti način...odgovara im da im kćerka bude ta koja svake večeri stoji nad loncem u kojem se nešto krčka, a ne da je buduća premijerka ili direktorica kompanije. Evo ga još jedan koji će kćer zvati sine. Tako svi ovi..naprave jedno dete rodi se žensko a oni sine sine sine i tako dvadeset i kusur godina.E posle dođe vreme da se sin uda i rodi decu.Onda koma.Raspad sistema.Puca mlada porodica jer su se venčala dva sina.E onda sin uzme to dete pa ode kući kod ćaće i matere.A onaj drugi sin traži novu ženu.
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 31 lis 2015, 02:42 |
|
|
Ubi te to inostranstvo.Načisto.Ne znam jesi rođen tamo ili šta.Gde nađe Australiju.Eto ti EU šta hoćeš biraj.Tamo bre voda ide naopačke u slivnik.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 31 lis 2015, 13:19 |
|
|
bura je napisao/la: korrisnik je napisao/la: I tako nesta tradicija Balkanske kužine.
Pa funkcija pretisa je da olaksa kuhanje. Ni jedna mi dlaka na glavi ne misli visit satima povise sporeta za neko jelo koje moze biti gotovo za otprilike 15 min uz upotrebu pretisa. Za sve ostalo tu je perilica posudja. Samo ti bura kuhaj i daj recepte. Slike lijepi. Neće nama Ministar komadovati što ćemo jesti i u čemu peći/kuhati.. Što se tiče kuhanja kao nekog atributa, mogu reći samo Da mi je 1% stalo što pojedinci ovdje misle ne bi ni dolazila. I općenito u virtuali...tako da Lijepim jela iz sopstvenog ćejfa kojem sve podredjujem A vi ženama pametujte što da jedu pojedinci, djevojkama i sl.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 01 stu 2015, 15:28 |
|
|
Strudla od jabuka
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
steta
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 01 stu 2015, 22:25 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: uf dobro izgleda
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 02 stu 2015, 00:53 |
|
|
Dobro bona Sarajko, Stevo Karapandža je navraćao jednom tjednom, mislim četvrtkom, ti nešto dala gas. Čorba, "masakr", štrudla, aj po slikama izgleda nije loše - da te ne puno ne hvalim.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 02 stu 2015, 11:32 |
|
|
novem je napisao/la: Dobro bona Sarajko, Stevo Karapandža je navraćao jednom tjednom, mislim četvrtkom, ti nešto dala gas. Čorba, "masakr", štrudla, aj po slikama izgleda nije loše - da te ne puno ne hvalim. Daj nam nutelu imam 20 komada. Još su mlaki. Nemam velike tave da razlijem one od kilometar. Obećaj uzgred da ćeš moje yootube uratke ljepiti kad postanem poznata Da i forumsko pučanstvo uživa u mojoj slavi :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 02 stu 2015, 12:55 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Dobro bona Sarajko, Stevo Karapandža je navraćao jednom tjednom, mislim četvrtkom, ti nešto dala gas. Čorba, "masakr", štrudla, aj po slikama izgleda nije loše - da te ne puno ne hvalim. Daj nam nutelu imam 20 komada. Još su mlaki. Nemam velike tave da razlijem one od kilometar. Obećaj uzgred da ćeš moje yootube uratke ljepiti kad postanem poznata Da i forumsko pučanstvo uživa u mojoj slavi :) Tko obećava a da nije probao tvoje delicije, pih. Evo, bude valjda dovoljno.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 02 stu 2015, 15:38 |
|
|
Taman nam je ta nutela Sutra ću praviti opet od brašna ( bijelog ) nešto tipično za sarajevo :) Moli te boga da se udam do proljeca, neću stati u kupaci ljetos, a i pedalina ce biti kao podmornica ljetos, ako ovako nastavim Skutera ce sklanjati od mene također na jadranu :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 02 stu 2015, 17:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Taman nam je ta nutela Sutra ću praviti opet od brašna ( bijelog ) nešto tipično za sarajevo :) Moli te boga da se udam do proljeca, neću stati u kupaci ljetos, a i pedalina ce biti kao podmornica ljetos, ako ovako nastavim Skutera ce sklanjati od mene također na jadranu :) Šeha na proljeće ako nitko ne bude molio Boga.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|