|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 47 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 05 stu 2015, 21:52 |
|
|
chat nick je napisao/la: Forum je tu. Trenutno su dešavanja u RS i Sr aktuelna.Kad bude nešto aktuelno u HBu.Biće to aktuelno. Iznenadio si me. Od tebe sam prvog očekivao da protestuješ što se nedovoljno piše o problemima Hrvata BiH, ter Hrvata uopće.
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 06 stu 2015, 01:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Pokretac teme je u pravu. Vec dugo vremena se otvaraju glupe i besmislene teme.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 06 stu 2015, 13:55 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nije cijenjeni Nego, zaigrala je mečka i u vašoj avliji.. to znamo oboje. Pa sad medjusobno se ne možete složiti. Plus Vlado non - stop lijepi negativnosti o Dodik. A to boli. Jer ako ja to radim, onda se svakako može protumačiti. Ali kad forumski Srbin zastupa vama nepoželju opciju onda je problem Uzgred, ako se može konzul ovdje na forumu identificirati... odgovorite mi i vi. Jeste vi Rajko Vasić? Gospođo sarajčice, kad se već šalite na svoj račun, samo da vas podsjetim. Na kratko . post628018.html#p628018
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 06 stu 2015, 15:02 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: chat nick je napisao/la: Forum je tu. Trenutno su dešavanja u RS i Sr aktuelna.Kad bude nešto aktuelno u HBu.Biće to aktuelno. Iznenadio si me. Od tebe sam prvog očekivao da protestuješ što se nedovoljno piše o problemima Hrvata BiH, ter Hrvata uopće. A jasam im otvarao teme ali neće da pišu,introvertni.Latinska posla.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 06 stu 2015, 18:26 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Iznenadio si me. Od tebe sam prvog očekivao da protestuješ što se nedovoljno piše o problemima Hrvata BiH, ter Hrvata uopće.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 06 stu 2015, 19:07 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Iznenadio si me. Od tebe sam prvog očekivao da protestuješ što se nedovoljno piše o problemima Hrvata BiH, ter Hrvata uopće. Gde si Ksenija! Ne razumem tačno šta taj smajli hoće da kaže.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 06 stu 2015, 19:11 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Gde si Ksenija! Ne razumem tačno šta taj smajli hoće da kaže. Tu sam manje-više. Ma nešto mi nije jasno ali da ne dužim jer smajli kaže "kako ništa mu nije jasno" pa eto, neka to bude i moj izraz.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 06 stu 2015, 19:23 |
|
|
Chatnick ti je žestoki borac za hrvatske interese.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 06 stu 2015, 19:23 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
To je samo strategija.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 06 stu 2015, 19:35 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Chatnick ti je žestoki borac za hrvatske interese. Znaš da ti slepo verujm i zato... ma ništa. Odoh niz Kej.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 06 stu 2015, 20:30 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Chatnick podupirući hrvatske interese želi da dođe do srpskih ambicija.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 06 stu 2015, 20:46 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Pa Srbi im uzor. S sjetom gledaju kako Srbi dominiraju u rs. I oni bi, ali sipak. I naravno, glorifikacija i jedenje srpskih govana, sve da bi se napakostilo Bosnjacima. Kada nisu u stanju to uciniti u stvarnom zivotu, to rade na ovaj nacin, virtualno.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 06 stu 2015, 20:57 |
|
|
Amidza je napisao/la: S sjetom... Hajde ovo izgovori naglas. Drugi deo je peviše proizvoljan (i prost) te se ne bih osvrtala. Utvaram si da je značajnije da naučiš gramatiku od utvrđivanja pretpostavki.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 06 stu 2015, 20:57 |
|
|
Amidza je napisao/la: Pa Srbi im uzor. S sjetom gledaju kako Srbi dominiraju u rs. I oni bi, ali sipak. I naravno, glorifikacija i jedenje srpskih govana, sve da bi se napakostilo Bosnjacima. Kada nisu u stanju to uciniti u stvarnom zivotu, to rade na ovaj nacin, virtualno. Vidio si kakvi su i jedni i drugi kad im se ukaže prilika za to nemaš šta ti to probrati. Najbolje saznaš ko je kakav kad dobije moć.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 06 stu 2015, 21:01 |
|
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 06 stu 2015, 21:30 |
|
|
Lahko je biti general poslije bitke.
|
|
Vrh |
|
|
Bistrik
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 06 stu 2015, 21:32 |
|
Pridružen/a: 29 tra 2015, 04:10 Postovi: 1058 Lokacija: Sarajevo
|
Hrvatski narod je najsolidniji narod u našoj regiji, i načinio je prave izbore u RH i u slučaju NATO i u slučaju EU.
BH Hrvati su najsolidniji narod u BiH i da nisu toliko zatvoreni i provincijalni bili bi glavni u BiH po svim pitanjima.
Nisu to Srbi - narod od milijun problema i bolesti ...
_________________ Clinton for president !
Love USA !
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 07 stu 2015, 16:15 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Chatnick ti je žestoki borac za hrvatske interese. Да али не на штету српских.
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 07 stu 2015, 16:21 |
|
|
Ali na stetu bosnjackih. Ali ce dobiti kurka obrezanka u celenku da izbije oci iz odvratne i nedokazne glavurde kao i svi pobornici "troravnopravnosti" rajkovasicevske.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 07 stu 2015, 16:23 |
|
|
chat nick je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Chatnick ti je žestoki borac za hrvatske interese. Да али не на штету српских. A da mi ipak gledamo isključivo svoje interese i pustimo druge da se brinu o svojim?
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 07 stu 2015, 16:46 |
|
|
Srpski interes je da Hrvati rovare i tovare Bosnje, do iznemoglosti. Kad iznemognu Bosnje dace treci, a RS ce biti inkorporirana u Srbiji.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Gdje nestao Forum Hercegbosna.org ??? Postano: 07 stu 2015, 17:25 |
|
|
Amidza je napisao/la: Ali na stetu bosnjackih. Ali ce dobiti kurka obrezanka u celenku da izbije oci iz odvratne i nedokazne glavurde kao i svi pobornici "troravnopravnosti" rajkovasicevske. Problem muslimana je što je njihov interes porobljavanje druga dva naroda tako da interes za slobodom S i H dolazi u sukob sa interesom muslimana. Šta bi ti Amidza?Da svi ne budu ravnopravni?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|