Markane, stara koka ti je za one sto nemaju zuba a vole corbasto. Jer zamisli zagristi batak od nje, pa zub bi slomio. Dok mladu koku mozes na razanj,pa onako zapeci, kako god ti volja. A batkici su mladi i socni odvajaju se od kosti. Zube kad uronis u meso na batku u delirijumu si odmah. Cak ni mirodjije ne trebaju. A kokosija juha, zna biti pomasna, ogadi ti i kokosetinu i juhu. U njoj obicno kad hladna velike masne "fleke" plivaju. Zato ti mlade batkicke grickaj :neznam
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7547 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
Mar-kan je napisao/la:
kiler je napisao/la:
ne znate vi šta valja...
Mene je Sarajka lijepo nasavjetovala:
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Markane, stara koka ti je za one sto nemaju zuba a vole corbasto. Jer zamisli zagristi batak od nje, pa zub bi slomio. Dok mladu koku mozes na razanj,pa onako zapeci, kako god ti volja. A batkici su mladi i socni odvajaju se od kosti. Zube kad uronis u meso na batku u delirijumu si odmah. Cak ni mirodjije ne trebaju. A kokosija juha, zna biti pomasna, ogadi ti i kokosetinu i juhu. U njoj obicno kad hladna velike masne "fleke" plivaju. Zato ti mlade batkicke grickaj :neznam
ja baš volim ćorbali umoćiti...a i zube gdje god zagrizem,meni odvaja odmah...ne treba se dodatno mastiti
pusti ti šta Sarajka kaže,za 15 godina će joj priča biti drukčija
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
Mar-kan je napisao/la:
kiler je napisao/la:
ne znate vi šta valja...
Mene je Sarajka lijepo nasavjetovala:
SarajkaDjevojka je napisao/la:
A ja tebi savjetujem dobro ulje za hidrauliku!
Pneumatika u pogonu. Ne treba!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Interesantno, žene mogu biti dobre i kao pilići i kao koke da nekažem kokoške a muškarci... niko ne pominje petlove samo petliće. E, hvala ti Bože što nisam muško mada baš me nešto briga šta sam, već me je briga za koga sam, a zamalo ni to. Svoja sam sigurno.
Nema slike ako je trebalo da je postavim a vi zamislite neku "ni tamo ni 'vamo", kao Inkognito, ne zamerio mi.
Ako želite da oladite i od najbolje pičke u gradu, samo je zamislite u procesu prđenja ili sranja. Odmah vas prolazi želja za seksom, i možete biti korisniji društvu, a i malo je vjerojatno da bi uopće dobili pičke.
Ako želite da oladite i od najbolje pičke u gradu, samo je zamislite u procesu prđenja ili sranja. Odmah vas prolazi želja za seksom, i možete biti korisniji društvu, a i malo je vjerojatno da bi uopće dobili pičke.
- Tuta, Seksualna samopomoć, str. 43.
Mene to onda jos samo vise napali. [offtopic] :P
Sto se teme tice, jednom. I to tek naknadno (nekoliko mjeseci nakon preko onog govneta fb) sazno da je pune cetiri godine starija (ako nije slagala - jer sam pito..dakle mozda i vise). Ne znam...nikad nisam dozivio da me neko ofenzivnije bari..dakle ono, bez prelaznih floskula..i tih fora. Cisto ono "imas li curu", "nemam", konsekvenca: par sati nakon dolazi, otvorena plava kosa, stikle, hotpants..tu vec balkanski majmun prestaje logicno da razmislja. Ja bio zabegeniso neku Svabicu ali doticna dama iz Kopenhagena je u bukvalnom smislu uletila..i bila jebana u zenba.
Gillian Anderson ne pokazuje znakove starenja, i to bez očiglednih zahvata ili botoksiranja...jasno je kada je vidite u novijim serijama, tipa Fall ili novih X-Files.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.