Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine
Postano: 18 lis 2015, 14:31
ono kad si kurceve srece..baraz klasika BiH..ali sta je to kad imas cetvrtinu sanse da izvuces nesto sto ne zelis i onda izvuces naravno bas to..i to po koji put..cetrvrti (portugal itd.)
ovo se moze otpisati..jos se i druga tekma igra u irskoj
Postano: 18 lis 2015, 20:29
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41576 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Irci su mi dragi kao nacija i simpatična kao navijači ali mislim da ovo neću ni pratiti kao i obično. Ipak će okršaj Švedska- Danska biti zanimljivi za pratiti ako bude u isto vrijeme.
Da se to jednostavnije reći, ta nisam Bošnjak. Recimo kratko da navijam za "zmajeve" onoliko koliko vi volite zastavu hrvatskog naroda u BiH. Ne možete biti govna a da ne smrdite.
Postano: 14 stu 2015, 01:55
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7649 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
ja sam gledao drugu polovinu prvog poluvremena ,Irska vrlo slaba,BiH konstantno napadala i to preko krila uglavnom...ali sve jalovi napadi,bez izražene šanse za gol
drugo poluvrijeme nisam gledao,ali sad vidim po snimkama da se doslovno prst pred nosom nije vidio od magle,na rubu regularnosti..čak su koristili kamere iza gola da bi prikazali golove...
rekao sam da više ništa neću prognozirati,ali se Ircima na užarenom domaćem terenu vraća par ključnih igrača za uzvrat i mislim da je BiH večeras prokockala svoju šansu...
Baš gledam, u kvalifikacijama je Irska doma primila samo 2 gola u 5 utakmica. U čitavim kvalifikacijama su primili 2 gola u jednoj utakmici samo u gostima kod Poljske. No prošle godine, u prijateljskim su doma izgubili 1:2 od Turske, Srbije i sa čak 1:5 od Portugala.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Postano: 14 stu 2015, 18:28
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41576 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Irska ima ogromnu prednost zbog gola u gostima, dovoljan im i remi a imaju najbolju obranu kvalifikacija, igraju kući, ne moraju žuriti. Sve imaju na pladnju.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.