HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 vel 2025, 14:47.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 3652 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 147  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog
PostPostano: 09 vel 2010, 23:58 
teranova je napisao/la:
Inkvizitor je napisao/la:

kome...zrikiju..

pajdo capo bi mu lupom šamare, ti minuse....

Ne čitaš pažljivo. Reč je o debilčini zvanoj @Bosna.

jel to onaj što je nedavno, ne sjećam se gdje, napisao da će sjeći glave hrvatima, što li...? nešto je baš u osmanlijskom stilu bilo...

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 23:59 

Ilirka je napisao/la:

portal vam je... ajde, takav kakav je, makar je na najboljoj open source platformi na svijetu koja se dade nabrijat do profi izgleda, ali to nije toliko bitno.
bitno da je pregledan što, ruku na srce, jest.
problem vam je u sustavu za komentiranje. jomcomment komponenti koja je od vaše verzije sigurno doživjela 1256 nadogradni i ispravaka bugova. bilo bi dobro da ti admin nadogradi noviju verziju jer vam ne radi kako treba na svim browserima, pa ni na najtolerantnijem firefoxu, a i oni moduli sa strane sa onim slajdovima, neće uvijek da se otvaraju.
lijeni ste. sredite malo ono, barem tehnički.

što se tiče ostavljanja komentara, znam u dušu kako taj sustav radi, tako da znam kad i admin namjerno intervenira, a kad je automatski, pa eto... :palacgore1

vidi ove...jesi li ti pod ugovorom ili nisi.. :biceovodobro

pusti zrikijeve šupljake..dobro se zna koji komentari ne prolaze a koji prolaze ladno sve da je u njima sto p..matern..

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 23:59 

teranova je napisao/la:
Onaj @biće treći je najpametnije stvorenje tamo.
Ko li je to?

tera čita sve hercegovačke portale.. :sega

e da si malo mlađa da te udamo doli..duvana, vina, sunca..

Čitam ja svašta, ne samo to.
Moji već brinu za moje mentalno zdravlje kad krenem da se smejem pred ekranom.
A duvan može, može... :palacgore1

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:01 

Ilirka je napisao/la:
teranova je napisao/la:

jel to onaj što je nedavno, ne sjećam se gdje, napisao da će sjeći glave hrvatima, što li...? nešto je baš u osmanlijskom stilu bilo...

Ma taj i siluje i vadi creva...Zavisno od raspoloženja.

Vrh

Ilirka je napisao/la:

portal vam je... ajde, takav kakav je, makar je na najboljoj open source platformi na svijetu koja se dade nabrijat do profi izgleda, ali to nije toliko bitno.
bitno da je pregledan što, ruku na srce, jest.
problem vam je u sustavu za komentiranje. jomcomment komponenti koja je od vaše verzije sigurno doživjela 1256 nadogradni i ispravaka bugova. bilo bi dobro da ti admin nadogradi noviju verziju jer vam ne radi kako treba na svim browserima, pa ni na najtolerantnijem firefoxu, a i oni moduli sa strane sa onim slajdovima, neće uvijek da se otvaraju.
lijeni ste. sredite malo ono, barem tehnički.

što se tiče ostavljanja komentara, znam u dušu kako taj sustav radi, tako da znam kad i admin namjerno intervenira, a kad je automatski, pa eto... :palacgore1

vidi ove...jesi li ti pod ugovorom ili nisi.. :biceovodobro

pusti zrikijeve šupljake..dobro se zna koji komentari ne prolaze a koji prolaze ladno sve da je u njima sto p..matern..

onakav portal kakav je sad u pincoma, ja složim za par sati :nanana

Vrh

teranova je napisao/la:

kome...zrikiju..

pajdo capo bi mu lupom šamare, ti minuse....

Inkvi evo druga osoba danas koja je je skužila da imaš problema s čitanjem.

Slučajnost!

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:02 

Junuz Djipalo je napisao/la:
teranova je napisao/la:

Inkvi evo druga osoba danas koja je je skužila da imaš problema s čitanjem.

Slučajnost!

prva, prva..tebe ne računam..

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:02 

teranova je napisao/la:

tera čita sve hercegovačke portale.. :sega

e da si malo mlađa da te udamo doli..duvana, vina, sunca..

Čitam ja svašta, ne samo to.
Moji već brinu za moje mentalno zdravlje kad krenem da se smejem pred ekranom.
A duvan može, može... :palacgore1

Ma dat ću ti tri jutra u Hercegovini... :zubati

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:03 

Ilirka je napisao/la:

onakav portal kakav je sad u pincoma, ja složim za par sati :nanana

Ministre, čitaš li ti ovo.. :biceovodobro

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:10 

zrikavac je napisao/la:

znači pisalo ti je da admin treba dati dozvolu? E pa onda ima neka riječ koja ne prolazi filter. recimo Bog, mater, ***, pička i na tu foru. pošalji mi komentar pa ti objasnim. Postoje znatno manje inteligentni tipovi od tebe koji su to skontali i bez problema šalju. To je uvedeno radi psovača i radi toga što ono nije forum nego comment system bez registracije . Znači nikakve kontrole nemammo nad komentatorom. E al to ima i drugu stranu medalje - brdo nepismenih ostavljsa odvratne komentare. I da vidiš koliko je takvih ne bi tako vjerovao u svijetlu budućnost HB :D

zaba1111 je napisao/la:
Citat:
Ja živim u HB, a takve o kojima lider piše nisam sreo, niti sam primjetio sebičnost Hrvatske(naprotiv) , a upoznao sam, materemi , samo jednog iz hb koji je branio podaničku politiku HR!
Po meni je tekst promašen i ne detektira stanje stvari ni u politici ni na terenu!
Lider sugerira da smo mi kao u katastrofalnoj političkoj situaciji i to sve zbog lojalnosti HR, što je notorna glupost! Mi smo npr. u puno boljoj poziciji , nego smo bili prije rata , tada nismo imali doslovno pravo ni na jezik koji je bio SH, danas imamo u svojim županijama dovoljno ovlasti da si uglavnom možemo sami krojiti svoju sudbinu, a kako vidimo situacija se razvija u smjeru trećeg oko čega napokon imamo konsenzus u BiH i službenu potporu iz HR!
A da ne govorim o primjerima mladih iz Rijeke ili ST koji žive normalan mladenački život , dok naši u Mostaru su kao pod terorom, a u stvari žive jednako kao i oni i nažalost većinu mladih iz HB ne zaboli k puno za borbu za treći, pogotovo ne u toj mjeri da im poremeti redovno dernečenje i uživanje u svom mladenačkom životu!
Po meni još jedan tekst koji puca u krivom smjeru i traži "krivca" kojeg nema, umjesto da afirmira zajedništvo koje se razvija u pravom smjeru na korist i dobrobit hrvatskog naroda, ma gdje bio!

Citat:
Hrvati iz BiH gledaju prema Hr i to je normalno , dobro i pokazalo se i korisno, a da netko gleda prema nečemu kao prema nepogršivoj svetinji , to jednostavno ne stoji i nije istina niti to postoji igdje ni u jednom narodu pa tako ni kod nas!

Hvala Bogu da je HRu 21. stoljeću i da se nosi s tim problemima, a to nikako ne znači da državu iz 21. stoljeća ne zanimaju nacionalni interesi i takvih primjera ima u EU kod većine država, naprotiv, hrvatski nacionalni interesi u BiH su ujedno i ekonomski i geostrateški i nacionalni inetersi RH!
Naravno da nema više nacionalnog zanosa, ali on nije ni potreban, politiku trebaju voditi institucije i politička struka koja se itekako zauzima za opstanak Hrvata u BiH i očekivanje da se npr mladi u Rijeci trebaju subotom navečer sekirati zbog problema Bih Hrvata je naivno i to nije ni potrebno!

Ovdje se pogrešno svaki potez koji dolazi iz HR promatra kroz nacionalnu politiku prema BiH Hrvatima, što je potpuno pogrešno!
Treba razdvojiti nacionalnu politiku i nacionalne interese koji su u našem slučaju jedinstveni jer smo isti narod(jaka HR država i jaki Hrvati u BIH ) od ostalih aktivnosti u državi!
Nacionalni intersi su na gornjoj razini(slobodna i jaka HR i slobodna i jaka HB) i oni se tiču svih i od njih treba razdvojiti interese nižeg ranga!
Tako je npr inters nižeg ranga regionalni razvitak i u tom slučaju se svaka ragija treba snažno boriti za svoj interes pa je normalno da se mi svi trebamo zalagati da se tvornica izgradi u Mostaru , umjesto u Splitu ,ili još niži rang, ja sam protiv toga da novac od poreza na telekom završava u sjedištu, odnosno u Mostaru, nego sam zato da završi u LIvnu, u mojoj županiji i u tom slučaju mi je MO protivnik, ili još niže ,iako sam gore bio za Livno, u slučaju kad livanjska gamad hoće pola para od BJ, a pripada im trećina, onda sam livanjski protivnik!

Dakle, treba definirati interese i zagovarati i očekivati da se za njih bore oni koji su za to zaduženi, a krivo i kontraproduktivno je da se svi razumiju i petljaju u sve!

Citat:
Ovo me podsjetilo na to kad nam je učitelj čitao priču i onda bi pitao je li bila lijepa, mi bi odgovorili sa da, a on na to da mora biti lijepa kad se lijepo čita!
Tako je i Liderova priča lijepo napisana pričica , ali to je uglavnom fikcija koja ima malo veze sa stvarnim stanjem!
POčetak priče počinje s patetičnim hvalospjevom pojedincu iz HB koji je prikazan u najboljem svjetlu , a stvarnost je ta da je prosječan pojedinac sličan drugom pojedincu iz drugog naroda!
Zatim dovodi u pitanje ponos i prkos prema Turcima i u loš kontekst stavlja one koji su otišli a nisu se pokorili, zatim piše o vazalnom odnosu naspram Hrvatske u vrijeme kada je bila okupirana kao i mi!
Onda trgovanje teritorijem , kao da je HR velesila koja je nešto odlučivala i koja je kao zbog nesklonosti prema nama odigrala štetne poteze za nas, a mi smo se kao odrekli svoje djedovine iako je moja, a i vaša djedovina, na svom mjestu i u našem vlasništvu ,u državi BIh, gdje je i bila, samo što sad imamo neusporedivo veća prava na njoj i veće ovlasti kao narod!
Zatim fikcija o dva ekstremna pola u HB, a vrhunac pričice je da HR vrišti od sebičnosti, iako je uložila milijarde u HB!
I začin za kraj, kako su naši mladi subotom navečer opterećeni zbog nacionalnog pitanja i egzistencije dok oni tamo u Rijeci uopće ne mare za naše brige, majku im !

I sve to u trenutku kad se napokon događa konsenzus i jasna politička vizija!

Od ova 3 su bila poslana 2 , ne znam toćno koja i pažljivim pregledom sam sad ustanovio da u jednom piše "materemi ", drugom, "majku im", u trećem "gamad"! E sad pošto nisam redovni čitatelj vaših tekstova, onda ne znam jesu li drugi, podobni kometari s ovakvim bezazlenim upadicama brisani, imam dojam da nisu!

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:14 

zrikavac je napisao/la:
u mene nema proračunatosti. pišem šta mislim.

I tako još jedan potencijalni mozak HB ode u vjetar.

Pa proračunaj se somino, razmišljaj prije nego napišeš, koliko puta si jeb'o mater Ivaniševiću kad bi počeo divljat po terenu. Najradije bi ga zaustavio i rekao: de dobar si, jedan od boljih ako ne i najbolji ali ćeš osvojit grand slam kad se smiriš, naučiš bit proračunat.

I osvojio je, kad se smirio i postao proračunat. I zato mi je milina Čilića gledat, koji odmor za oči.

ispravak netocnog navoda...zrikavac ni pod razno se vise ne moze smatrat mozgom HB..mozgom pogotovo ..
da bi ispunio te uvjete morao bi se pod jedan dozvat pameti i pod dva vrnut u erceg-bosnu ..pa da vidi sta je prava borba za hrvatski naord na terenu a ne palamudenje preko interneta..

dotada zrix ima mahanje :zrinjski1 :aleale

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:17 

Alal vera, narode.
Najveći misterij svih misterija još nije riješen?
Pa kako hebemu…a imate toliko teorija zavjera. Hebena NASA kamenjarska.

I shall say this only once.... :zubati

Normala da po običaju ne dozvoljavam neosnovanu pljuvačinu o nečemu o čemu pojma nemate.

Ka prvo, tekst na e-novinama, koji drugar prodastire je zapravo pismo, kad su gaseći se objavili pisma čitatelja na odgovor na pisanje – Šta su vam e-novine značile sve ove godine. Objavljena su razna pisma političke elite, poznatih, od Florence Hartman pa do mene neznanke. I da, puno je patetike, kao što se i piše jednim umirućim novinama. Ko mrtvoj babi. Nebitno za objašnjavanje.

Ka drugo, misterij - Dežula&Orjunaške bratije.
Dok bijah Oldica, bila sam i udbaško dite i crvena komunistica i ćaća sa partijskom iskaznicom i mater u državnoj firmi i svašta nešto van ikakve pameti. Kad se predstavih, naravno da je sve palo u duboku vodu Trebižata jer niđe veze ni ja, ni familija sa etiketama. A Dežul?! Jebate šta s njim, kako ćemo sad to povezat s njom, roktemrčia, moramo nekako ercegovka čita Dežula?!

Nikad, ali nikad nigdje nisam izjavila da se slažem niti s jednim njihovim stavom, nikad se pozivala na njih. Ono što kategorički tvrdim je, a to ću uvijek reći - da literarno zanimljiviji i ujednačeniji, stilski vrckastiji i moćniji tekst danas rijetko tko može napisati bolje od Ivančića. Dežul je već drugi. Inkvi treći. Ili drugi. Dijele mjesto. Skupa bi im bilo najtolipše znan. :zivili
Uopće ne osjećam potrebu daljnjeg lamentiranja, ukusi zna se, svak se rodio s po jednim makar.

Ka treće, Poskok-Index.
O ovome su već traktati napisani, a već dobra dva mjeseca ovaj forum je zapravo postao privatna prčija poskok sapunjare, u kojoj se naganjaju pobre iho zriki, maledeta oldica i svi ostali usputno uključeni u ovu predstavu, ko u američkoj štafeti. Trči narod, oznoji se, veze nema o čemu se radi. Mislim da je već degutantno i ne kontam kako vam se da. To što veliki dečko (dečki) ne mogu preboljeti neke stvari, skupiti muda u šaku i dignuti čelo, nije moja stvar. Ja sam u raspadu braka strana koja sebi među zubima opsuje, a za komšiluk drži privid sreće i zadovoljstva, za razliku od malih lajućih čivava. To opet govori za sebe.

Ka četvrto, Matija veze nema s onim što i kako ja pišem. Njemu je marketing samim time jer sam iz Hercegovine. A on je kao i ovdje prisutni meštar za marketing. Moj odabir je neka moja vizija, kako ću je isprofilirati u budućnosti, to samo ja znam. Tužno je samo ponekad što počesto ostanem neshvaćena. Ali nikom se neću pravdati. Para nije razlog niti mi je potrebna. Dozvoljavam si grešku, prihvaćam kritike, realne i konstruktivne, ali ne promjer sisa i raspon između očiju. Razgovaram s ljudima ovdje, tvrdoglavo, ali ipak prihvaćam masu toga. I volim učiti, za razliku od mnogih. Da sam idiot, ne bih se družila s najzagriženijom desnicom koja postoji na ovim stranicama. Poštovala ih silno.

Mene možete čitati ili jok, puca mi neka stvar.
Iks u kutu garantira smirenje vaših želučanih tegoba.

pees. Inkvi može potvrditi, ja se ne bojim nikoga i ničeg.
I uistinu sam za to da se nešto mrdne s glupe mrtve točke.
Rekla sam mu da vas skupi respektabilan broj, svih koji žele nešto raditi majku mu staru, ja ću platit hotel u nekom brdu za vikend, ali ajmo nešto raditi, dosta češkanja jajca i gađanja slovima.

Index imamo kao najčitanije polazište. Žutilo i bagra, ali se klika. Na kojem mogu SVE živo napisati. Odma ujtru da mi se ukazao Goja i da me snašlo preobraćenje.

Ali jooook, đe ćeš ba, Oldica je prodana krava.... :zivili

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:18 

da se ja pitam, zabranila bih navijačkim hipotalamusima da pišu nad podforumima koji nemaju veze sa nogometom.
to se u forumaškom smislu zove katarzom foruma, koja je dakako zdravija od cenzure. :zubati

slika

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:21 

OldSkul je napisao/la:
Alal vera, narode.
Najveći misterij svih misterija još nije riješen?
Pa kako hebemu…a imate toliko teorija zavjera. Hebena NASA kamenjarska.

I shall say this only once.... :zubati

Normala da po običaju ne dozvoljavam neosnovanu pljuvačinu o nečemu o čemu pojma nemate.

Ka prvo, tekst na e-novinama, koji drugar prodastire je zapravo pismo, kad su gaseći se objavili pisma čitatelja na odgovor na pisanje – Šta su vam e-novine značile sve ove godine. Objavljena su razna pisma političke elite, poznatih, od Florence Hartman pa do mene neznanke. I da, puno je patetike, kao što se i piše jednim umirućim novinama. Ko mrtvoj babi. Nebitno za objašnjavanje.

Ka drugo, misterij - Dežula&Orjunaške bratije.
Dok bijah Oldica, bila sam i udbaško dite i crvena komunistica i ćaća sa partijskom iskaznicom i mater u državnoj firmi i svašta nešto van ikakve pameti. Kad se predstavih, naravno da je sve palo u duboku vodu Trebižata jer niđe veze ni ja, ni familija sa etiketama. A Dežul?! Jebate šta s njim, kako ćemo sad to povezat s njom, roktemrčia, moramo nekako ercegovka čita Dežula?!

Nikad, ali nikad nigdje nisam izjavila da se slažem niti s jednim njihovim stavom, nikad se pozivala na njih. Ono što kategorički tvrdim je, a to ću uvijek reći - da literarno zanimljiviji i ujednačeniji, stilski vrckastiji i moćniji tekst danas rijetko tko može napisati bolje od Ivančića. Dežul je već drugi. Inkvi treći. Ili drugi. Dijele mjesto. Skupa bi im bilo najtolipše znan. :zivili
Uopće ne osjećam potrebu daljnjeg objašnjavanja, ukusi zna se, svak se rodio s po jednim makar.

Ka treće, Poskok-Index.
O ovome su već traktati napisani, a već dobra dva mjeseca ovaj forum je zapravo postao privatna prčija poskok sapunjare, u kojoj se naganjaju pobre iho zriki, maledeta oldica i svi ostali usputno uključeni u ovu predstavu, ko u američkoj štafeti. Trči narod, oznoji se, veze nema o čemu se radi. Mislim da je već degutantno i ne kontam kako vam se da. To što veliki dečko (dečki) ne mogu preboljeti neke stvari, skupiti muda u šaku i dignuti čelo, nije moja stvar. Ja sam u raspadu braka strana koja sebi među zubima opsuje, a za komšiluk drži privid sreće i zadovoljstva, za razliku od malih lajućih čivava. To opet govori za sebe.

Ka četvrto, Matija veze nema s onim što i kako ja pišem. Njemu je marketing samim time jer sam iz Hercegovine. A on je kao i ovdje prisutni meštar za marketing. Moj odabir je neka moja vizija, kako ću je isprofilirati u budućnosti, to samo ja znam. Tužno je samo ponekad što počesto ostanem neshvaćena. Ali nikom se neću pravdati. Para nije razlog niti mi je potrebna. Dozvoljavam si grešku, prihvaćam kritike, realne i konstruktivne, ali ne promjer sisa i raspon između očiju. Razgovaram s ljudima ovdje, tvrdoglavo, ali ipak prihvaćam masu toga. I volim učiti, za razliku od mnogih. Da sam idiot, ne bih se družila s najzagriženijom desnicom koja postoji na ovim stranicama. Poštovala ih silno.

Mene možete čitati ili jok, puca mi neka stvar.
Iks u kutu garantira smirenje vaših želučanih tegoba.

pees. Inkvi može potvrditi, ja se ne bojim nikoga i ničeg.
I uistinu sam za to da se nešto mrdne s glupe mrtve točke.
Rekla sam mu da vas skupi respektabilan broj, svih koji žele nešto raditi majku mu staru, ja ću platit hotel u nekom brdu za vikend, ali ajmo nešto raditi, dosta češkanja jajca i gađanja slovima. Index imamo kao najčitanije polazište. Žutilo i bagra, ali se klika. Na kojem mogu SVE živo napisati. Odma ujutu da mi se ukazao Goja i da me snašlo preobraćenje.

Ali jooook, đe ćeš ba, Oldica je prodana krava.... :zivili

Kao što rekoh Junuze. Budi iz kamenjara, mantraj o Bobanu, zločinačkom HVO-u i još gorem Tuđmanu i uspjeh zajamčen. Još ako znaš abecedu, koju većina ekipe s Indexa ne zna, nema ti kraja. :zubati

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:25 

Meni se Oldica počinje sviđat, samo malo brate da smanji ono trkeljanje.
50% trkeljanja i 50% pravih stvari i u redu ali imat 80 % kerefeka zvanih literarne vratolomije mi je nekako previše.

No dobro...

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:26 

mateb je napisao/la:

Kao što rekoh Junuze. Budi iz kamenjara, mantraj o Bobanu, zločinačkom HVO-u i još gorem Tuđmanu i uspjeh zajamčen. Još ako znaš abecedu, koju većina ekipe s Indexa ne zna, nema ti kraja. :zubati

Koji lik u p.m.
Pa to su moji tekstovi. Moji stavovi, isti ko što su bili na Poskoku.
Živo se njemu fućka šta ću ja tamo staviti.

U igri su bili i jutarnji i globus i nacional i bhdani i e-novine i još pokoji.
Tebi to nešto bolje?
Sve isto ljevičarsko sranje.
Indeks je žut, ali čitan. I zato sam imala drugačiju ideju za to, koju je moj drugar razbuco u startu. Ali još se stigne. Ne s njim naravno.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:27 

west je napisao/la:

I tako još jedan potencijalni mozak HB ode u vjetar.

Pa proračunaj se somino, razmišljaj prije nego napišeš, koliko puta si jeb'o mater Ivaniševiću kad bi počeo divljat po terenu. Najradije bi ga zaustavio i rekao: de dobar si, jedan od boljih ako ne i najbolji ali ćeš osvojit grand slam kad se smiriš, naučiš bit proračunat.

I osvojio je, kad se smirio i postao proračunat. I zato mi je milina Čilića gledat, koji odmor za oči.

ispravak netocnog navoda...zrikavac ni pod razno se vise ne moze smatrat mozgom HB..mozgom pogotovo ..
da bi ispunio te uvjete morao bi se pod jedan dozvat pameti i pod dva vrnut u erceg-bosnu ..pa da vidi sta je prava borba za hrvatski naord na terenu a ne palamudenje preko interneta..

dotada zrix ima mahanje :zrinjski1 :aleale

samo se ti sinko bori. vidim ja odkada se ti boriš da nam je krenulo... :smajl007 :zrinjski_ultras1

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:28 

OldSkul je napisao/la:
mateb je napisao/la:

Koji lik u p.m.

Tebi to nešto bolje?
Indeks je žut, ali čitan. I zato sam imala drugačiju ideju za to, koju je moj drugar razbuco u startu. Ali još se stigne. Ne s njim naravno.

Šta nije i CNN bio u igri?

Rekao ti već tvoji tekstovi na Poskoku bili su uzvodu. Sad plivaš nizvodu. Ponijelo te a?

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:30 

zrikavac je napisao/la:

Rekao ti već tvoji tekstovi na Poskoku bili su uzvodu. Sad plivaš nizvodu. Ponijelo te a?

Ignore dečko.
Ljudi ovdje nisu zaslužili maltretiranje po uzoru na Idn i Kruz u iljadu epizoda, koje ja moram trpit u prajvat lajfu.

:biceovodobro

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:33 

zrikavac je napisao/la:

:smajl007

Ma Zriki je legenda...

Nego, hoćemo kladionicu?

1:3 da će se uzet na kraju!

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:33 

Citat:
Od ova 3 su bila poslana 2 , ne znam toćno koja i pažljivim pregledom sam sad ustanovio da u jednom piše "materemi ", drugom, "majku im", u trećem "gamad"! E sad pošto nisam redovni čitatelj vaših tekstova, onda ne znam jesu li drugi, podobni kometari s ovakvim bezazlenim upadicama brisani, imam dojam da nisu!

Jbga da si redovan znao bi. kad pišeš "materijalno" stavi točkicu medju slovima i proći će. Tu ti je sva mudrost. I gluplji su svatili moj Junuze.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:35 

zrikavac je napisao/la:
Citat:

Jbga da si redovan znao bi. kad pišeš "materijalno" stavi točkicu medju slovima i proći će. Tu ti je sva mudrost. I gluplji su svatili moj Junuze.

Nije Junuz nego Zaba1111

Ja znam kako se forumi i komentari mogu breaknut. Kad mi se da, naravno...

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:39 

OldSkul je napisao/la:
mateb je napisao/la:

Koji lik u p.m.

Tebi to nešto bolje?

To ne osporavam. Samo objašnjavam Junuzu da dolazak na Index duguješ svojim politički prihvatljivim stavovima i podrijetlu, jer se time dokazuje da su Hercegovci dno dna od kojeg bježe i oni iole pametniji među njima samima, a ne kvaliteti pisanja.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:39 

zrikavac je napisao/la:

Nije Junuz nego Zaba1111

Pardon, meni je ovaj forum opuštajuće druženje. No bad seeds.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2010, 00:41 

zrikavac je napisao/la:

Nije Junuz nego Zaba1111

Pardon, meni je ovaj forum opuštajuće druženje. No bad seeds.

pa je..vjerovatno je bas fino iz zagreba cavrljat o zavicaju i kako ga urediti...nesto ko farmville na fejsu :pepam

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 3652 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 147  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, mrnjav, Teuton i 27 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: