http://www.poskok.info/index.php?option ... Itemid=401SKANDALOZNO: Zbog poraza u BiH Hebrang se osvećuje Hrvatima u BIH i naziva ih izdajnicima
Da ne prepisujem...procitajte.
I sam sam se dvoumio kome dat glas. Jako mi se dopao cuveni Hebrangov interiju velikosrpskom tjedniku NIN-u ( e kad bi mi imali nesto poput tih novina) ali me je jos vise zasmetalo Hebrangovo distanciranje od III entiteta u Avazu-. No, dok sam se ja dvoumio da li dat glas Tudjmanu, koji je bio naj najprincipelniji podrzavach, tek ono, tip koji je od Mesica ( EEEEEj..) trazio podrsku u izborima, tip koji je clan kripto-komunisticke partije, dobi od nas u BIH najveci broj glasova. *ebga, nas je. BRE.
Apropo.. ( necu to nikad zaboravit..pitaju sumadinskog seljaka ..kada ces ti stari glast za Draskovica..negdje uoci rata...a brka odgovara ' Pa ce bre da glasam za njega bre kad postane predsednik').
Taj isti Hebrang kome se jedino moze 'zamjetiri' da je ako ex-Zidov komu smo mu u Jasenovcu pobili cijelu obitlj po majci, ukljucujici tu i djecu od 5 godina ( Olga Kohn) je prihvatio nasu katolicku vjeru i u toku rata nam u Novoj Bili organizirao bolnicu i spasavao nas dok smo umirali. Tom smo mi istom covjeku vratili *urcinu i nase glasove dali onom boljsevickom supku koji je rodjen u Hercegovini.
Sjecam se prje izbora..pricam sa jednim svojim prijateljem ovdje...veli on..'Znas, kazu ..Zidov ostaje uvijek Zidov..i ja se sa tim slazem'...Sto bi braco i sestre mislite..jesmo li mi mozda malo moralno nahereni da dobro od zla vise razlikovat ne mozemo ??