HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 18 vel 2026, 18:09.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 986 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 40  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Presuda Karadžiću
PostPostano: 29 ožu 2016, 11:27 

Red Member je napisao/la:
Inkvizitor je napisao/la:

naravno ovbdje vlada ona tupasta priča, pa što, Srba ima samo 4% i vi se plašite njih. Vi ste kukavice.

pa kako tih 4% Srba ima toliku moć u Hrvatskoj. Gdje god pogledaš Srbi vladaju. Predsjednica vijeća za elketronske medije srpkinja. predsjednik hrvatskog novinarskog društva Srbin il Crnogorac što li je Saša Leković koji HRT naziva "hrtom" kao da je riječ o kakvoj životinji. pProšla vlada više je brinula o srpskim interesima nego hrvatsim. Braniteljima Vukovara razbijala glave o zid.

Svuda su, mediji njihovi potpuno, pravosuđe ih štiti, kad je onaj Šapić zaklao dvoje Hrvata, btw porijekllom iz BiH, mediji su pa doslovno krivnju prebacivali na ubijene sklonima kriminalu, čak su jednog optuživali da se tetovirao, i sl. krvnika samo što nisu proglasili nedužnim koji se branio od dva polukriminalca.

I tako uvijek. Notorni Vulin usred Hrvatske drži govore i optužuje hrvatsku vlast i narod za zlo i zločine.

Oni ne vide da nije samo rat, da se u miru može ratna pobjeda izgubit.

Il su četnici ili njihovi hrvatski sluge na vlasti. I naravno da to nije Hrvatska a kamoli pobjednička jer nema poluge da realizira ratnu pobjedu.

I koja su to ubojstva Srba povratnika. Da se to dogodilo mediji bi o tome lupali svaki dan .

To o čemu ti govoriš je najobičnija dosadno dnevno perecijanska zbilja,ti ovdje prozivaš neke Srbe i brojiš im krvna zrnca kao da su svi Srbi u Hr pa i oni koji imaju neke pozicije (vjerujem da su im dane samo formalno,zbog EU-a i sl.) četnički koljači.Kažeš mediji su njihovi ma sve njihovo pa kako ti dozvoljavaš da njih jedva par procenata sve vam preuzeše, ma masu na noge i nezaboravi što sam vam rekao, podmazujte pljuce.

Da si ti uman barem ono minimalno, shvatio bi ( kao i ovaj Svarog) da ja tih 4% ne smatram glavnom prijetnjom koliki god četnici bili. Oni bi bili kuš, da nema Hrvata srbofila a njih je puno više od 4%. Srpske "Novosti", velikosrpki list Pupovčev drže i uređuju etnički Hrvati, ( Nino Raspudić je napisao da bi na uredništvo tog lista trebalo napisati "zauzeto Hrvat"politički Srbi jedan od njih rođen par km od mene. Ivica Đikić iz sela Zaljut ( sin dopisnice večernjeg Lista iz SFRJ Ljube Đikić i unuk Stipe Pačara iz Brišnika kod Duvna, načelnika livanjske policije koji je uhitio Ludviga Pavlovića, pored Buškog jezera. Ostatak ekipe su ex feralovci. To ćeš neuman kakav već jesi opet reći da je to paranoja i da takvih nema, ali evo ovaj forum je živi dokaz da ih itekako ima.

pa ako ih ima u nekad 9O%( minimum) ustaškoj HercegBosni kako ih neće bit u 50% partizanskoj Hrvatskoj.

Stavi prst na glavu ako ništa ne pomogne u smislu promišljanja i razumjevanja , neće škodit, barem se počeši. I daj reci već jednom jesi li Srbin ili srpska podguzna muha, da znam s kim pričam.

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 11:28 

Svarog je napisao/la:
seherzada_begovica je napisao/la:

=))

Za 4 miliona Hrvata, sve iznad 1% zapadno od Drine, je visak! Mozete jedino racunati na podrsku tih 200-250.000 ovih Ministriqijevih iz zapadne Herce, mada ne bih ruku dala u vatru da bi i oni rekli rijec!

Budocnost ti je jedna jedinstvena drzava na ozemlju izmedju Drine, Drave, Kupe, Jadrana, tako Vatikan hoce! :kava

Ti mala suti .
I sto si izasla bez nikaba ??!
Oces da te komso vidi :mad
Aj tamo pristav' kavu !

Nemate Brcko! :nanana

Cijeli rat ratovali za tamo neke cuke, zlocine i genocid napravili, a najbitniji grad za vas iz srpske Krajine niste uspjeli osvojiti! :klanjam Ne bih ja vama bila u kozi, hajd ovi u Bijeljini, na istoku, i sl., ali vi u Banjaluci, a-a... :no

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 11:29 

Zbilja ne kontam zašto je komplicirano shvatit da Hrvati u BiH nemaju problema sa Srbima, sve probleme nam generiraju muslimani. Moramo živit, ne možemo s malim resursima i ljudstvom otvarat neka politička bojišta sa Srbima bez apsolutno ikakva razloga jer je to po volji nekima iz Hrvatske. Čak i ako bi došlo do takvog političkog obrata šta bi Inkvizitor i ostala ekipa imali od toga? Mi bi se trošili na neke bespotrebne i besmislene svađe sa Srbima, Muslimani bi nam još lakše radili o glavi, a to bi doprinijelo vama u Hrvatskoj...kako točno? Po pitanju RH politike vam i tako dajemo ta tri saborska mandata stožernoj.

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 11:36 

Da si ti uman barem ono minimalno, shvatio bi ( kao i ovaj Svarog) da ja tih 4% ne smatram glavnom prijetnjom koliki god četnici bili. Oni bi bili kuš, da nema Hrvata srbofila a njih je puno više od 4%. To ćeš neuman kakav već jesi opet reći da je to paranoja i da takvih nema, ali evo ovaj forum je živi dokaz da ih itekako ima.

Uman filozof poput tebe je u pravu ti srbofili (trag im se zameo)jedu nas iznutra,po nekim pravim procjenama ima ih (izraženo u procentima) oko 7,23%

Citat:
pa ako ih ima u nekad 9O%( minimum) ustaškoj HercegBosni kako ih neće bit u 50% partizanskoj Hrvatskoj.

Treba ih pratit, napravit ,,crnu listu,, i držat pljucu podmazanu.

Citat:
I daj reci već jednom jesi li Srbin ili srpska podguzna muha, da znam s kim pričam.

Odgovorio sam ti već no budući da se radi o perecijanskom panju, evo ću ti ponovit ja sam BiH proorijentiran-a,baštinim ideje ZAVNOBiH-a

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 11:36 

useless je napisao/la:
Zbilja ne kontam zašto je komplicirano shvatit da Hrvati u BiH nemaju problema sa Srbima, sve probleme nam generiraju muslimani. Moramo živit, ne možemo s malim resursima i ljudstvom otvarat neka politička bojišta sa Srbima bez apsolutno ikakva razloga jer je to po volji nekima iz Hrvatske. Čak i ako bi došlo do takvog političkog obrata šta bi Inkvizitor i ostala ekipa imali od toga? Mi bi se trošili na neke bespotrebne i besmislene svađe sa Srbima, Muslimani bi nam još lakše radili o glavi, a to bi doprinijelo vama u Hrvatskoj...kako točno? Po pitanju RH politike vam i tako dajemo ta tri saborska mandata stožernoj.

Naravno da je logicno da su nam srbi u Herceg Bosni prirodan i logican partner
puno blizi od turaka.

Ali u svemu triba imat mjeru i razum.

Srbofilstvo je vec lizanje cmara.

Ali samo jednu stvar da ti napomenem.,da su srbi bili ljudi od rijeci
i u realnim okvirima onda bi se mi 91 dogovorili i sjebali stoku mudahedinsku,
ali jebiga srbi oce sve sebi pa su nasadili i nas i sebe pa se stoka balijska sepuri.

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 11:37 

useless je napisao/la:

Jel na ovom forumu sve glup-gluplji. Tko traži od vas ( tko ste to vi i koga vi uopće predstavljate, Hrvate u Bih vi ne predstavljate, da iziđete van sa ovakvim stajalištima s foruma popili bi takav degenek da bi ga pamtili dugo), Nitko dakle ne traže nikakvo otvaranje fronte prema Srbima. Ali servilnost koju pokazujete u odnosu na četništvo ,ne prema nekim normalnim Srbima koji ne nalikuju na humanoide iz Višegrada.

I još jednom ponoviti. Vi ovdje Hrvati, (ako ste uopće Hrvati) ne predstavljate nikoga. Hrvate u Bih sigurno ne predstavljate. Možda predstavljate filijalu četničkog pokreta ali Bh Hrvate sigurno ne predstavljate. Pa možete govoriti samo u svoje ime.

da je drugačije ne bi vam pola forumaša ( unatoč tome što vas poskok turio kao svoj forum ili možda baš zato) i postova pisali humanoidi slični onim pojavama iz Višegrada. To vam je valjd jasno, ili niste svjesni toga. Ako niste, onda nemate dodir sa stvarnošću.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 11:38 

Agathonikos je napisao/la:
Nemojte tako, gospodine Svarog. I gospodin Marko ima pravo na svoje mišljenje.

A gospodine Aga, pa nemojte ni Vi tako. Nije ni gospon Svarogu lako, kada zna da ce biti zamjenjen s nekim iz Novog Pazara! :neznam

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 11:46 

A gospodine Aga, pa nemojte ni Vi tako. Nije ni gospon Svarogu lako, kada zna da ce biti zamjenjen s nekim iz Novog Pazara! :neznam

Dosadni ste s tim Novom Pazarom, gospođice Šeherzada. Umesto da iskoristimo forum kao mesto susreta i pomirenja, vi samo opravdavate mišljenja onih koji kažu da vama i onima koji su vam slični, nije mesto u našoj državi već u saudijskoj pustinji, a to nije dobro.

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 11:46 

marko-m je napisao/la:
useless je napisao/la:

puno blizi od turaka.

Ma koje srbofilstvo, riječ je o pragmatičnosti. Sve šta vodi disoluciji centralne države i jačanju manjih jedinica nam paše, pa tako i potisak koji dolazi od Srba. Rekao bih da je problem nekih tu koji gledaju na našu situaciju iz RH copy-pastanje okolnosti i promišljanja iz političkog života RH na realnosti BiH, a to ne ide skupa nikako. Pa po toj špranci - ako se ne svađamo s Dodikom ispadnemo feralovci. Niđe veze, vrlo plitko.

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 11:57 

Dosadni ste s tim Novom Pazarom, gospođice Šeherzada. Umesto da iskoristimo forum kao mesto susreta i pomirenja, vi samo opravdavate mišljenja onih koji kažu da vama i onima koji su vam slični, nije mesto u našoj državi već u saudijskoj pustinji, a to nije dobro.

Pa Vi i ja smo uvijek branili ideju nase multi-kulti-zajednicke drzave BiH, i osudjivali te zlocinacke prakse stvaranja etno-teritorija kao sto je npr. i genocidna RS.

Ja nikada nisam ni voljela te prakse, ogavne su mi, i zato i kazem zamislite sada da neko dodje na ideju da treba razmijeniti Banja Luku sa Novim Pazarom? Ko bi se tomu mogao suprotstaviti od nas malih?

Tako da se nekada zaista zapitam o razini intelekta pojedinih osoba, koji podrzavaj te prakse, koje im dovode batinu iza vrata. To ili je nekakvo ludilo, ili je nekakva glupoca, ili je nekakav sado-mazo - ali zasigurno da nekakvo normalno ljudsko ponasanje nije! :neznam

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 12:00 

Već viđeno kad su u pitanju ovi iz Hr i Srb. oni još uvijek, barem mnogi od njih žive u Yugoslaviji ili u ratu devedesetih i to su im izgleda najveći problemi,uvijek neke urote protiv njih,zona sumraka i tako to...

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 12:15 

Gospođice Šeherzada, o đenosajdu smo se dovoljno i naslušali i načitali. Ako nam je do zajedničke države, onda moramo napraviti zaokret u imidžu pa konačno pažnju usmeriti i na zločince i etničke čistače iz vašeg naroda. A ako nije, onda o đenosajdu možemo još 100 godina. Međutim, ništa nećemo postići osim smeha i pišanja po tom đenosajdu i još većeg otpora prema našoj državi i to ne samo kod Srba već i kod Hrvata nad čijim žrtvama baš kao i nad srpskim, vlada totalna nezainteresovanost i ignorancija, kao da Bošnjaci dele državu sa ne znam kim a ne sa istim tim Srbima i Hrvatima.

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 12:22 

useless je napisao/la:
marko-m je napisao/la:

puno blizi od turaka.

Ma koje srbofilstvo, riječ je o pragmatičnosti. Sve šta vodi disoluciji centralne države i jačanju manjih jedinica nam paše, pa tako i potisak koji dolazi od Srba. Rekao bih da je problem nekih tu koji gledaju na našu situaciju iz RH copy-pastanje okolnosti i promišljanja iz političkog života RH na realnosti BiH, a to ne ide skupa nikako. Pa po toj špranci - ako se ne svađamo s Dodikom ispadnemo feralovci. Niđe veze, vrlo plitko.

Nije istina,Dodik je od srba nas jedini kakav takav partner,
Bosic i ekipa su niko i nista,pitanje jesu li radonciceve namjere samo prevara
kao i od svakog muslimana.

Naravno da sve sta vodi disoluciji je interes Hrvata svih ma gdje bili.

Samo ti moras razumijeti isto kao sta i puno Hrvata u Rh ne razumije,

Nema HRvatske bez Herceg-Bosne,Nema ni Herceg-Bosne bez Hrvatske,
to dvoje je jedno a ono obo dvoje ili jedno je jedini opstanak Hrvata bilo i bit ce
zauvijek.
To je povezano,jedno tkivo,jedna narod.

A ni muslimani ni srbi niti zele ni Hrvatsku ni Herceg-Bosnu.

Srpsko-Hrvatsko pitanje nije samo BiH nego i Hrvatska i Srbija
to se mora rijesit dogovorom svih skupa.

Da biti pragmatican i jak,
ali sta onda cekaju Hrvati i Srbi BIh sta se ne dogovore i izadu sa svojim planom.

Koja je to razmjena teritorija,kakav je to model,
ili pristajemo na to da ostajemo bez posavine,a natalitetom muslimana i bez srednje bosne.
Jeli to pragmaticno?

I molim te u vidu konstruktivne rasprave odgovaraj koliko mozes na cijeli post,
nemoj samo uzimati djelove,treba pogledati cijeli kontekst i povijest,
jer se iz povijesti uci.

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 12:30 

Kontakt emisija HRT na ovu temu, sa odgovorima, ali i komentarima slušatelja kao da su sa ovog foruma. :D

http://vijesti.hrt.hr/328520/granic-rh- ... e-sa-svima

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 12:38 

Gospođice Šeherzada, o đenosajdu smo se dovoljno i naslušali i načitali. Ako nam je do zajedničke države, onda moramo napraviti zaokret u imidžu pa konačno pažnju usmeriti i na zločince i etničke čistače iz vašeg naroda. A ako nije, onda o đenosajdu možemo još 100 godina. Međutim, ništa nećemo postići osim smeha i pišanja po tom đenosajdu i još većeg otpora prema našoj državi i to ne samo kod Srba već i kod Hrvata nad čijim žrtvama baš kao i nad srpskim, vlada totalna nezainteresovanost i ignorancija, kao da Bošnjaci dele državu sa ne znam kim a ne sa istim tim Srbima i Hrvatima.

Dragi gosn Aga, moji su se svi borili za nasu zajednicku multi-kulti BiH, i to je bila jedna civilizacijska i humanisticka borba! Naravno, bilo je tu raznih probisvjeta, koji su mislili da su iznad te borbe, i napravili su u tom ratu i neke zlocine - oni su jos u ratu uklonjeni, a i danas im se sudi. Niko njih ne smatra herojima i umiva i uljepsava njihov image, dakle one osudjenike koji su osudjeni u Haagu ili pred domacim sudovima.

Oni koji nisu osudjeni u Haagu i sl, a koji su procesuirani, pa ocigledno su ljudi cistog obraza, i njih se ni ne moze osuditi, tako kako Vi mislite ili biste zeljeli - "nevini se osuditi ne mogu" - samo iz razloga da biste Vi imali cistu savjest! Posebice se ne moze osuditi za etno-teritorijalne zlocinacke prakse neko ko se borio za multi-kulti BiH, valjda vam je to jasno?

Tako da nije moguce pomesti pod tepih UZP RS, na nacin kako Vi mislite, da je to moguce - jer mnogi pripadnici tog UZP-a nisu prosli kroz katarzu spoznavanja svojih zlocinackih nedjela. Ne moze se pruziti ruka zlocincu, koji je i dalje sklon zlocinu - moze ga se samo shamarati dok sam ne postane svjestan da je nakaradan. Pa, meni je tu svejedno, nemam nekog emotivnog sazaljenja kada neki organ reda shamara nekog zlocinca - cak mogu reci da mi je i gotivno to, jer je ispravno! :neznam

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 12:44 

Nemam želju za daljnjom raspravom. Uvek isto. Pozdrav i do kuckanja.

Bećar Aga

Ostario bećar Aga
i sjeća se mladih dana
kad je Bosnu on branio
bio junak od megdana

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 12:45 

Bit će katarza kad Srpska postane neovisna,međunarodno priznata drzava i kad dobije odgovarajuću financijasku potporu iz EU za priojekt katarze.Nisu ni istočni Njemci prosli kroz katarzu dok su bili pod sovjetskom okupacijom i utjecajem.Sve u svoje vrijeme.

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 12:52 

Nemam želju za daljnjom raspravom. Uvek isto. Pozdrav i do kuckanja.

Bećar Aga

Ostario bećar Aga
i sjeća se mladih dana
kad je Bosnu on branio
bio junak od megdana

Jesu ovo krajiske patriotske? :zubati

Kako god, ja samo zelim reci da nema pomirenja i mira bez dekonstrukcije UZP RS-e, a ova osuda Radovanu je samo jedan (bitan) korak u tom smjeru. Sad sto to Vas smara i pogadja, pa sta da se radi - ocigledno ste promasili svoj zivotni politicki diskurs i sad morate trpiti i shamare. :neznam

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 12:59 

Dragi gosn Aga, moji su se svi borili za nasu zajednicku multi-kulti BiH, i to je bila jedna civilizacijska i humanisticka borba! Naravno, bilo je tu raznih probisvjeta, koji su mislili da su iznad te borbe, i napravili su u tom ratu i neke zlocine - oni su jos u ratu uklonjeni, a i danas im se sudi. Niko njih ne smatra herojima i umiva i uljepsava njihov image, dakle one osudjenike koji su osudjeni u Haagu ili pred domacim sudovima.

Oni koji nisu osudjeni u Haagu i sl, a koji su procesuirani, pa ocigledno su ljudi cistog obraza, i njih se ni ne moze osuditi, tako kako Vi mislite ili biste zeljeli - "nevini se osuditi ne mogu" - samo iz razloga da biste Vi imali cistu savjest! Posebice se ne moze osuditi za etno-teritorijalne zlocinacke prakse neko ko se borio za multi-kulti BiH, valjda vam je to jasno?

Tako da nije moguce pomesti pod tepih UZP RS, na nacin kako Vi mislite, da je to moguce - jer mnogi pripadnici tog UZP-a nisu prosli kroz katarzu spoznavanja svojih zlocinackih nedjela. Ne moze se pruziti ruka zlocincu, koji je i dalje sklon zlocinu - moze ga se samo shamarati dok sam ne postane svjestan da je nakaradan. Pa, meni je tu svejedno, nemam nekog emotivnog sazaljenja kada neki organ reda shamara nekog zlocinca - cak mogu reci da mi je i gotivno to, jer je ispravno! :neznam

Laž.

Caco je sahranjen na Kovačima odmah uz Aliju na šehidskom mezarju.

slika

slika

Nije osuđen Sefer za komandnu odgovornost za pokolje nad Hrvatima a bio je glavnokomandujući a čak i direktno za Uzdol, i Grabovicu u operaciju Neretva 93.

Nije osuđen Enver Buza direktno odgovoran zpovjednik "Prozorskog bataljuna" za zločin u Uzdolu gdje su djeca ubijana u krevetima i šumskim putevima kad su pokušavali pobjeć.

Nije osuđen Enes Kovačević zapovjednik 44-te brdske brigade iz Jablanice, direktno nadređen za zločin u Doljanima.

Nije osuđen Selmo Cikotić, direktno odgovaran za smrt mnogih bugojanskih Hrvata, zapovjednik OG Zapad.

Za zločin u Grabovici je osuđeno dvoje običnih ovjnika koji pravomoćnost presude čekaju na slobodi.

Nitko nije osuđen za logore u Konjicu, Jablanici, istočnom Mostaru, Zeničkoj muzičkoj školi. Tko je osuđen za pokolje Hrvata u okolini Zenice.

Tko je osuđen za Križančevo selo, Buhine kuće, Maljine, Miletiće, Kiseljak kod Žepča.

Nije osuđen Šerif Patković zapovjednik 7-me muslimanske u ratu, dapače predsjednik je udruženja boraca

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 13:18 

Laž.

Caco je sahranjen na Kovačima odmah uz Aliju na šehidskom mezarju.

slika

slika

Nije osuđen Sefer za komandnu odgovornost za pokolje nad Hrvatima a bio je glavnokomandujući a čak i direktno za Uzdol, i Grabovicu u operaciju Neretva 93.

Nije osuđen Enver Buza direktno odgovoran zpovjednik "Prozorskog bataljuna" za zločin u Uzdolu gdje su djeca ubijana u krevetima i šumskim putevima kad su pokušavali pobjeć.

Nije osuđen Enes Kovačević zapovjednik 44-te brdske brigade iz Jablanice, direktno nadređen za zločin u Doljanima.

Nije osuđen Selmo Cikotić, direktno odgovaran za smrt mnogih bugojanskih Hrvata, zapovjednik OG Zapad.

Za zločin u Grabovici je osuđeno dvoje običnih ovjnika koji pravomoćnost presude čekaju na slobodi.

Nitko nije osuđen za logore u Konjicu, Jablanici, istočnom Mostaru, Zeničkoj muzičkoj školi. Tko je osuđen za pokolje Hrvata u okolini Zenice.

Tko je osuđen za Križančevo selo, Buhine kuće, Maljine, Miletiće, Kiseljak kod Žepča.

Nije osuđen Šerif Patković zapovjednik 7-me muslimanske u ratu, dapače predsjednik je udruženja boraca

Ne mozes staviti slike sa pogreba, dzenaze, i to okvalificirati kao podrsku Caci i njegovim djelima. Ne postoji niko ko slavi Cacu sa rijecima "Caco je heroj", jer postoji opceprihvaceno misljenje i stav da je zlocinac koji je napravio zlocin na Kazanima. A i ako postoji, mislim da velika vecina Sarajlija na takve "Sarajlije" gleda sa prezirom i odmakom. Cak je u samom ratu njegovo djelovanje doslo u sukob sa vrhovnistvom. Stavise, sam slucaj Caco je pokazatelj ispravnosti djela i borbe koju je vodila ArBiH, gdje je jedan odmetnik koji je cinio zlocine uklonjen.

Sefer je optuzen, procesuiran, i oslobodjen - i to od Haaga, dakle medjunarodnog suda, pa ne mozes ti tu projicirati svoje zelje, na nesto sto je tako visoka sudska instanca procesirala. Tvrditi nesto sto ti zelis, nije ono sto je utvrdjeno, a ispitivano je.

Ovo ostalo, ne znam da li su ti ljudi procesuirani, ali ima sud, koji moze ispitati tvoje navode, pa ne bih se upustala u diskusiju o tome, jer zasigurno da relevantnim smatram ono sto kazu pravne sudske instance, a ne tamo neki forumski opskurni lik.

Uostalom, znam da su pocinjeni zlocini u tim nekim selima u zjevernoj Hercegovini, i da su mnogi likovi i osudjeni. Ne pada mi na pamet takve likove umivati, slaviti, uljepsavati (onako kako to vi radite za "svoje"), osjecala bih se bas nezdravom u glavi kada bih to cinila. Da li vi kod sebe primjetite to nezdravlje kada abolirate i slavite nekog "svog" zlocinca, ubicu, i sl. da li uopce imate svijest monstruoznosti i nakaradnosti samih sebe?

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 13:25 

Ne mozes staviti slike sa pogreba, dzenaze, i to okvalificirati kao podrsku Caci i njegovim djelima. Ne postoji niko ko slavi Cacu sa rijecima "Caco je heroj", jer postoji opceprihvaceno misljenje i stav da je zlocinac koji je napravio zlocin na Kazanima. A i ako postoji, mislim da velika vecina Sarajlija na takve "Sarajlije" gleda sa prezirom i odmakom. Cak je u samom ratu njegovo djelovanje doslo u sukob sa vrhovnistvom. Stavise, sam slucaj Caco je pokazatelj ispravnosti djela i borbe koju je vodila ArBiH, gdje je jedan odmetnik koji je cinio zlocine uklonjen.

Sefer je optuzen, procesuiran, i oslobodjen - i to od Haaga, dakle medjunarodnog suda, pa ne mozes ti tu projicirati svoje zelje, na nesto sto je tako visoka sudska instanca procesirala. Tvrditi nesto sto ti zelis, nije ono sto je utvrdjeno, a ispitivano je.

Ovo ostalo, ne znam da li su ti ljudi procesuirani, ali ima sud, koji moze ispitati tvoje navode, pa ne bih se upustala u diskusiju o tome, jer zasigurno da relevantnim smatram ono sto kazu pravne sudske instance, a ne tamo neki forumski opskurni lik.

Uostalom, znam da su pocinjeni zlocini u tim nekim selima u zjevernoj Hercegovini, i da su mnogi likovi i osudjeni. Ne pada mi na pamet takve likove umivati, slaviti, uljepsavati (onako kako to vi radite za "svoje"), osjecala bih se bas nezdravom u glavi kada bih to cinila. Da li vi kod sebe primjetite to nezdravlje kada abolirate i slavite nekog "svog" zlocinca, ubicu, i sl. da li uopce imate svijest monstruoznosti i nakaradnosti samih sebe?

je, svi ovi na dženazi, (vid šta i je), sigurno su došli uvjeriti se da je mrtav pa da ohanu. Šta je ovo čini se ko da je maksuz cijelo Saraj'vo izišlo da ga isprati. Igla ne bi mogla na tlo past.

Mahalušo što bi bio dokaz kolko je bio cjenjen nego po dženazi. A?

A Caco je ubijen tek kad je došao u sukob sa armijskom vrhuškom, tako tvrde svjedoci tog vremena s vaše strane. kad se oslilio više nego je planirano.

Hag nije nikakva svevremnska pravda i ti to mahalušo znaš. jer Ni Karadžić nije osuđen za genocid al to ne znači da genocida nije bilo. Kuiš mahalušo opskurni forumaški "liče" Ili likušo.

Naravno da sud u BiH kao ni onaj sud u Hagu nije mjerilo ni za što. Postoje sudovi i u Srbiji i u tzv RS pa ne sude "herooje" Tako ni vi ne sudite svoje Mlaću, Buzu, Šerifa itd..jer su za vas keroji ko i za Srbe njihovi. Isti mentalni sklop u glavi.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 13:42 

je, svi ovi na dženazi, (vid šta i je), sigurno su došli uvjeriti se da je mrtav pa da ohanu. Šta je ovo čini s eko d aje cijelo Saraj'vo izišlo da ga isprati. Igla ne bi mogla na tlo past.

Mahalušo što bi bio dokaz kolko je bio cjenjen nego po dženazi. A?

A Caco je ubijen tek kad je došao u sukob sa armijskom vrhuškom, tako tvrde svjedoci tog vremena s vaše strane. kad se oslilio više nego je planirano.

Hag nije nikakva svevremnska pravda i ti to mahalušo znaš. jer Ni Karadžić nije osuđen za genocid al to ne znači da genocida nije bilo. Kuiš mahalušo opskurni forumaški "liče" Ili likušo.

Naravno da sud u BiH kao ni onaj sud u Hagu nije mjerilo ni za što. Postoje sudovi i u Srbiji i u tzv RS pa ne sude "herooje" Tako ni vi ne sudite svoje Mlaću, Buzu, Šerifa itd..jer su za vas keroji ko i za Srbe njihovi. Isti mentalni sklop u glavi.

Znas, Sarajevo je veliki grad. Neka je 1000 ljudi na dzenazi Caci, to je 1000/500000 = 0.2%. Nema nikakve politicke vrhuske, nema pokroviteljstva drzave, a hvala Bogu nema nikog medju tom skupinom od onih s kojima se ja druzim. Ja sam sa tim zadovoljna, i cista u glavi kao zdrava osoba.

Pak ti, ti nisi zdrava osoba, jer ti proaktivno velicas npr. jednog zlocinca kakav je Dario Kordic. Ti velicas jednog zlocinca i ubicu, i ocito da nisi sav-svoj.

Haag pak jeste ovozemaljska najveca pravda, i sigurno da ima najvisi autoritet, miljama i eonima iznad "tvoje pravde" kako bi je ti dijelio. :nanana Obicno samo zlocinci i oni koji su skloni zlocinu, samo takvi opskurni likovi negiraju Sud, a kada se negira tako visoka sudska instanca kao sto je Haaski sud, to onda granici sa shizijem. :D

Po mom misljenju, moja jedina zamjerka Haagu, je u domeni visine kazni - mislim da je svaki osudjenik Haaskog suda, ali znaci svaki, zasluzio smrtnu kaznu. :neznam

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 13:51 

BTW, i ovo sto ti kazes "ako Karadzic nije osudjen za genocid (u 7 opcina), to ne znaci da genocida nije bilo"...

Pa ako je Haashki sud tako presudio, kao tako visoka autoritetna sudska instanca, onda genocida i nije bilo. Znaci moze se to ne uklapati u nekakve moje/necije predstave o tome, ili pak ne pruziti nekakve politicke poene koje bi iz politicke percepcije ja/neko zeljela time postici - ali zato tu i postoji sud da daa konacnu rijec.

Ne mozes time sto je neki sud presudio kontra tvojim zeljama, reci taj sud ne valja i ne sudi pravicno! To tako ne funkcionira... :D

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 13:54 

Znas, Sarajevo je veliki grad. Neka je 1000 ljudi na dzenazi Caci, to je 1000/500000 = 0.2%. Nema nikakve politicke vrhuske, nema pokroviteljstva drzave, a hvala Bogu nema nikog medju tom skupinom od onih s kojima se ja druzim. Ja sam sa tim zadovoljna, i cista u glavi kao zdrava osoba.

Pak ti, ti nisi zdrava osoba, jer ti proaktivno velicas npr. jednog zlocinca kakav je Dario Kordic. Ti velicas jednog zlocinca i ubicu, i ocito da nisi sav-svoj.

Haag pak jeste ovozemaljska najveca pravda, i sigurno da ima najvisi autoritet, miljama i eonima iznad "tvoje pravde" kako bi je ti dijelio. :nanana Obicno samo zlocinci i oni koji su skloni zlocinu, samo takvi opskurni likovi negiraju Sud, a kada se negira tako visoka sudska instanca kao sto je Haaski sud, to onda granici sa shizijem. :D

Po mom misljenju, moja jedina zamjerka Haagu, je u domeni visine kazni - mislim da je svaki osudjenik Haaskog suda, ali znaci svaki, zasluzio smrtnu kaznu. :neznam

Mahalušo kako ti znaš da nema nikoga od političkog vrha ili tvog poznanika u ovoj masi. Tu nitko ne može znat. kako se precjenjuješ, pa imaš neke nadnaravne moći. Vidi koja je to masa, tko će znat tko je sve tu bio.

Dariju Kordiću nisu dokazali ništa osim da je navodno bio na sastanku noć prije Ahmića. Navodno. Svjedok je prvo izjavio da je bio pa da nije bio. Osuđen je na temelju izjave" da Hrvatska stoljeće i više pokazuje pretenzije na Bih".

Dakle ti si ono što drugima predbacuješ. Sakrivaš se iza suda, sud zna, sud će vidit, ( samo da ne bi rekla da su za tebe Mlaćo i ini keroji pa se skrivaš iza suda čije djelovanje tebi godi) kao da su sudovi sastavljeni od nekih pravednika među narodima a ne najčešće produžene ruke politike a pogotovo onaj haški, što znaju i ptičice na grani i što su rekli čak i oni koji su radili u njegovom samom vrhu ( ona Hartman npr. što je uhićena na dan presude liku o kojemu je topic)

inače bi Karadžić bio osuđen ia za Prijedor npr. jel ti misliš da karadžić nije kriv za strašne zločine u Prijedoru itd.

Pa moguće da je Hag tebi najveća instanca pravde. To je on svim osobama koje su malo prikraćene u pameti.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2016, 13:58 

BTW, i ovo sto ti kazes "ako Karadzic nije osudjen za genocid (u 7 opcina), to ne znaci da genocida nije bilo"...

Pa ako je Haashki sud tako presudio, kao tako visoka autoritetna sudska instanca, onda genocida i nije bilo. Znaci moze se to ne uklapati u nekakve moje/necije predstave o tome, ili pak ne pruziti nekakve politicke poene koje bi iz politicke percepcije ja/neko zeljela time postici - ali zato tu i postoji sud da daa konacnu rijec.

Znači ti si bezmozgovni frik koji nema svoje mišljenje nego ga prilagođava tuđim prosudbama a sve to šatro, glumeći naravno, s jednim jedinim ciljem kako bi se na drugom mjestu pozivala na taj isti sud kad ti to paše.

pokvareno, gadno, odurno, fuj.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 986 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 40  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: iprodano, sejdo.komsoglu i 143 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: