|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 61 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 16 vel 2010, 14:17 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Mar-kan je napisao/la: Pessimus dux je napisao/la: Nije posljedica neupućenosti. Sve mi je poznato što si naveo i svejedno stojim pri istom stavu. A,slušaj,uvijek imaš HDZ-ove ako ti ovi ne leže. Ne leže mi ni jedni, ni drugi.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 16 vel 2010, 14:43 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: A,slušaj,uvijek imaš HDZ-ove ako ti ovi ne leže.
Ne leže mi ni jedni, ni drugi. Praviš onda novu stranku?
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 16 vel 2010, 14:49 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Mar-kan je napisao/la: Pessimus dux je napisao/la: Ne leže mi ni jedni, ni drugi. Praviš onda novu stranku? Ne daj Bože, nisam takav egzibicionist. U svakom slučaju pozdravljam i ovo ujedinjenje stranaka, možda donese u konačnici nešto dobroga, ali ne znam koliko je to moguće s Jurišićem i takvima na čelu...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 16 vel 2010, 14:56 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Praviš onda novu stranku?
Ne daj Bože, nisam takav egzibicionist. U svakom slučaju pozdravljam i ovo ujedinjenje stranaka, možda donese u konačnici nešto dobroga, ali ne znam koliko je to moguće s Jurišićem i takvima na čelu... Iskreno,ne razumijem taj tvoj sindrom,ne valjaju ovi,ne valjaju oni..tko valja?Da sjedimo i čekamo Mesiju!?Bolje bilo kakav izbor nego nikakav,bolje bilo kakva akcija od nikakve i pasivnosti. Naravno da je moguće,HSP nije ni postojao prije 10-ak godina jer su ga sjebali levati,sad se kreće napred puno jače.
|
|
Vrh |
|
|
TomislavM
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 16 vel 2010, 14:57 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2009, 12:13 Postovi: 559 Lokacija: Hrvatska; Osijek, Zadar
|
Pessimus dux je napisao/la: Vujadin je napisao/la: hrvatski pravaši = srpski šešeljevciisto sranje, drugo pakovanje. Ni blizu. Vidi se da nemaš pojma ni o povijesti, ni o pravaštvu kao ideji. Doživljavaš pravaštvo kroz prizmu ranih devedesetih godina 20.st. Točnije bi bilo: Paragini pravaši = Šešeljevi radikaliS tim da Paragini pravaši nikad nisu prelazili 5 % podrške biračkog tijela u RH, dok su Šešeljevi radikali imali podršku jedne trećine biračkog tijela u Srbiji. Ni jedno ni drugo nije točno. Niti Paragini, niti bilo koji drugi pravaši, nisu nikada vodili ljude da pljačkaju, pale i ubijaju po Srbiji, dok Šešeljevi radikali to jesu radili po Hrvatskoj.
_________________ VIVE LA LIBERTE!
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 16 vel 2010, 15:18 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Iskreno,ne razumijem taj tvoj sindrom,ne valjaju ovi,ne valjaju oni..tko valja?Da sjedimo i čekamo Mesiju!?Bolje bilo kakav izbor nego nikakav,bolje bilo kakva akcija od nikakve i pasivnosti. Naravno da je moguće,HSP nije ni postojao prije 10-ak godina jer su ga sjebali levati,sad se kreće napred puno jače. Ne radi se o pasivnosti, već o pokušaju nepristranog kritičkog pogleda i sagledavanja situacije, s ciljem da se ona popravi. Uvijek sam spreman kritizirati ono što percipiram kao loše i meni se to ne čini kao pasivnost, ni izbliza. Iskreno, također ne razumijem sindrom nekritičkog obožavanja i klanjanja stranačkim liderima ili samim strankama, općenito prisutan u hrvatskoj političkoj sferi, bilo na "ljevici", bilo na "desnici" (Sanader, Đapić, Milanović, Jakovčić...) Osobno ne funkcioniram na taj način.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 16 vel 2010, 15:21 |
|
|
TomislavM je napisao/la: Ni jedno ni drugo nije točno. Niti Paragini, niti bilo koji drugi pravaši, nisu nikada vodili ljude da pljačkaju, pale i ubijaju po Srbiji, dok Šešeljevi radikali to jesu radili po Hrvatskoj. Istina, međutim, Paragini pravaši i Šešeljevi radikali propagirali su na deklarativnoj razini gotovo istu politiku, samo s različitih strana.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 16 vel 2010, 15:24 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Dijete drago, itekako imam pojma o mnogo čemu glede te vaše pravaške ideologije. Ante Starčević, inače od majke Srpkinje, evo šta kaže o Srbima: "Srbe treba staviti van zakona. Za tu nečistu pasminu svako je sudija i egzekutor, kao za bijesna psa" "Srbi su smeće naroda. Oni su po svojoj naravi bez uma i poštenja, protiv slobode i protiv svakog dobra. Za njih je jedini lijek sjekira za vrat"U isto vrijeme Sloveniju smatra alpskom Hrvatskom, smatra da u Srbiji živi najplemenitiji dio hrvatskog naroda, svojata Nemanjiće, Arsenije Čarnojevića i druge srpske velikane... "Ne od Drave do mora, nego od Tirolskih Alpa do Kosova i Albanije vijati će se doskora zastava čiste neoskvernjene Hrvatske" sličnosti sa V-K-K? Ako je A. Starčević otac domovine, onda se izgleda hrvatstvo zasniva na antisrpstvu i srbofobiji. Ovim upisom samo si potvrdio moju početnu tezu: Pessimus dux je napisao/la: Vidi se da nemaš pojma ni o povijesti, ni o pravaštvu kao ideji. Hvala.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 16 vel 2010, 15:40 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Ne radi se o pasivnosti, već o pokušaju nepristranog kritičkog pogleda i sagledavanja situacije, s ciljem da se ona popravi. Uvijek sam spreman kritizirati ono što percipiram kao loše i meni se to ne čini kao pasivnost, ni izbliza. Iskreno, također ne razumijem sindrom nekritičkog obožavanja i klanjanja stranačkim liderima ili samim strankama, općenito prisutan u hrvatskoj političkoj sferi, bilo na "ljevici", bilo na "desnici" (Sanader, Đapić, Milanović, Jakovčić...) Osobno ne funkcioniram na taj način. potpuno tocno. sto je nasmjesnije ovje je riec od pizdunu koji je osobni isprdak debelog.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 16 vel 2010, 15:40 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Iskreno,ne razumijem taj tvoj sindrom,ne valjaju ovi,ne valjaju oni..tko valja?Da sjedimo i čekamo Mesiju!?Bolje bilo kakav izbor nego nikakav,bolje bilo kakva akcija od nikakve i pasivnosti. Naravno da je moguće,HSP nije ni postojao prije 10-ak godina jer su ga sjebali levati,sad se kreće napred puno jače. Ne radi se o pasivnosti, već o pokušaju nepristranog kritičkog pogleda i sagledavanja situacije, s ciljem da se ona popravi. Uvijek sam spreman kritizirati ono što percipiram kao loše i meni se to ne čini kao pasivnost, ni izbliza. Iskreno, također ne razumijem sindrom nekritičkog obožavanja i klanjanja stranačkim liderima ili samim strankama, općenito prisutan u hrvatskoj političkoj sferi, bilo na "ljevici", bilo na "desnici" (Sanader, Đapić, Milanović, Jakovčić...) Osobno ne funkcioniram na taj način. Kakvo obožavanje i klanjanje,samo se Bogu dragom klanja...Šta si konkretno naveo o HSP-u,koja kritika?Koja si uopće politička opcija?Netko voli crnke,netko plavuše,netko brinete,ali pričati o tome a nisi "hebavao",malo glupo, jelte?Izjasni se. I ne samo ti,mislim na sve koji tako pričaju,a sve ostalo kriju kao zmija noge.Dajte,recite svoju političku opciju pa da pričamo...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 16 vel 2010, 15:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Možda ljudi unutar stranke kvalitetno rade (vodstvu unatoč) ali je ideja pravaštva i nacionalnog romantizma prevaziđena, a i zavijek kompromitirana cvjećarstvom i Paragitisom.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 16 vel 2010, 15:50 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Možda ljudi unutar stranke kvalitetno rade (vodstvu unatoč) ali je ideja pravaštva i nacionalnog romantizma prevaziđena, a i zavijek kompromitirana cvjećarstvom i Paragitisom. Hvala Bogu da je prevaziđena.Ovdje neki poistovjećuju stranku i ljude.Svi oni su za mene sredstvo za naš zajednički cilj.Preseravanja tipa debeli,ovakvi,onakvi...su samo preseravanja.Pa nije politika izbor za Miss... Činjenica je da dolazi do okrupnjavanja političke scene kod BH Hrvata.Pozdravljam.Da hoće svi tim putem,bolje bi nam bilo.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 16 vel 2010, 15:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Mar-kan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Možda ljudi unutar stranke kvalitetno rade (vodstvu unatoč) ali je ideja pravaštva i nacionalnog romantizma prevaziđena, a i zavijek kompromitirana cvjećarstvom i Paragitisom. Hvala Bogu da je prevaziđena.Ovdje neki poistovjećuju stranku i ljude.Svi oni su za mene sredstvo za naš zajednički cilj.Preseravanja tipa debeli,ovakvi,onakvi...su samo preseravanja.Pa nije politika izbor za Miss... Činjenica je da dolazi do okrupnjavanja političke scene kod BH Hrvata.Pozdravljam.Da hoće svi tim putem,bolje bi nam bilo. To je OK, ali ne valja ako se isprofiliraju 2 neprijateljska bloka...kad je Čović konačno otkrio da ima kičmu, istovjetno se u Sarajevu pojavio Jurišić dogovarajući se sa SDA ne bi li on uletio kao novi koalicioni partner. Dobro, ne mora biti HDZ jedini kojima je dozvoljeno koaliranje sa SDA, ali mi je izgledalo kao izazivanje konflikta i polarizacije, baš sada kada se sve hrvatske stranke okupljaju oko jedne ideje. Još nam samo treba da se podijele na Dodikovce i Tihićevce.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 16 vel 2010, 16:00 |
|
|
Čović i kralježnica!?ccc...Kasno Marko na Kosovo stiže...
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 16 vel 2010, 16:18 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Hvala Bogu da je prevaziđena.Ovdje neki poistovjećuju stranku i ljude.Svi oni su za mene sredstvo za naš zajednički cilj.Preseravanja tipa debeli,ovakvi,onakvi...su samo preseravanja.Pa nije politika izbor za Miss...
Činjenica je da dolazi do okrupnjavanja političke scene kod BH Hrvata.Pozdravljam.Da hoće svi tim putem,bolje bi nam bilo. epititeti alla debeli i sl su jos preblagi ako uzmemo u obzir o kakvim je osobama riec. paraga i dapic su za mene recimo bili kao kuga i kolera za pravastvo (u rangu folnegovica), koji su tu drzavnotvornu i slobodasku ideju diskreditirali do krajnje mjere; zbog vlastitog ega, korumpiranosti i imbecilnosti.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 16 vel 2010, 16:22 |
|
|
horus je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Hvala Bogu da je prevaziđena.Ovdje neki poistovjećuju stranku i ljude.Svi oni su za mene sredstvo za naš zajednički cilj.Preseravanja tipa debeli,ovakvi,onakvi...su samo preseravanja.Pa nije politika izbor za Miss...
Činjenica je da dolazi do okrupnjavanja političke scene kod BH Hrvata.Pozdravljam.Da hoće svi tim putem,bolje bi nam bilo. epititeti alla debeli i sl su jos preblagi ako uzmemo u obzir o kakvim je osobama riec. paraga i dapic su za mene recimo bili kao kuga i kolera za pravastvo (u rangu folnegovica), koji su tu drzavnotvornu i slobodasku ideju diskreditirali do krajnje mjere; zbog vlastitog ega, korumpiranosti i imbecilnosti. Morao sam. Ante, nisi lip, al si zato sportski tip
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 16 vel 2010, 16:24 |
|
|
horus je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Hvala Bogu da je prevaziđena.Ovdje neki poistovjećuju stranku i ljude.Svi oni su za mene sredstvo za naš zajednički cilj.Preseravanja tipa debeli,ovakvi,onakvi...su samo preseravanja.Pa nije politika izbor za Miss...
Činjenica je da dolazi do okrupnjavanja političke scene kod BH Hrvata.Pozdravljam.Da hoće svi tim putem,bolje bi nam bilo. epititeti alla debeli i sl su jos preblagi ako uzmemo u obzir o kakvim je osobama riec. paraga i dapic su za mene recimo bili kao kuga i kolera za pravastvo (u rangu folnegovica), koji su tu drzavnotvornu i slobodasku ideju diskreditirali do krajnje mjere; zbog vlastitog ega, korumpiranosti i imbecilnosti. Zato su danas povijest u politici.A ideju ne može obezvrijediti nitko ako sam nećeš. Kao što reče capo: caporegime je napisao/la: 3. ja znam da je hdz loš i da nas je inevjerio ali bar ću ako glasam za hdz znat da ću moći naći nekog našeg ako zatreba u općini ili upravi. ovako ako dođu ovi neću ni to moći.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 16 vel 2010, 16:33 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Zato su danas povijest u politici.A ideju ne može obezvrijediti nitko ako sam nećeš. u ocima prosjecnog Hrvata prvastvo je itekako diskreditirano.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 16 vel 2010, 16:37 |
|
|
horus je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Zato su danas povijest u politici.A ideju ne može obezvrijediti nitko ako sam nećeš. u ocima prosjecnog Hrvata prvastvo je itekako diskreditirano. U očima prosječnog Hrvata je samo ime trgovačkog lanca u kojem se snabdijeva...
|
|
Vrh |
|
|
TomislavM
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 16 vel 2010, 16:49 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2009, 12:13 Postovi: 559 Lokacija: Hrvatska; Osijek, Zadar
|
horus je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Zato su danas povijest u politici.A ideju ne može obezvrijediti nitko ako sam nećeš. u ocima prosjecnog Hrvata prvastvo je itekako diskreditirano. Ovisi koliko bi ti Hrvata ispitivao da bi saznao prosjek.
_________________ VIVE LA LIBERTE!
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 16 vel 2010, 17:18 |
|
|
TomislavM je napisao/la: Ovisi koliko bi ti Hrvata ispitivao da bi saznao prosjek. katastrofalni izborni rezultati dovoljno govore o "institucionaliziranom" pravastvu.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 18 vel 2010, 13:07 |
|
|
Zanimljivo-hrvatski ministri u Vladi se ne bune,a lova ode...
--------------------------------------------------------------------------------------
Hrvatska stranka prava traži od Vlade Federacije Bosne i Hercegovine da izdvoji financijska sredstva kako bi se djelatnicima javnih elektroničkih medija na hrvatskome jeziku uvezao radni staž, te kako javni mediji koji su od vitalnog nacionalnog interesa Hrvata opstali.
Hrvatska stranka prava svoj zahtjev temelji na potrebi očuvanja javnih elektroničkih medija na hrvatskome jeziku: Hercegovačke radio-televizije i Radija Herceg-Bosne.
Osim toga, navodi HSP, zahtjev je utemeljen i na posljednjoj odluci Vlade Federacije o programu pomoći u iznosu od 28 milijuna KM za konsolidaciju radnika ugljena na bošnjačkim područjima, a koja će biti utrošena za izmirenje obveza rudnika po osnovi MIO i obveza prema plaćama,. te na odluci o izdvajanju 2 milijuna KM pomoći za konsolidiranje poduzeća „Krivaja 1884“ d.o.o. Zavidovići. -S obzirom da se federalni proračun u značajnoj mjeri puni i s hrvatskih područja, Vlada Federacije Bosne i Hercegovine trebala bi identične odluke donositi i kada je riječ o poduzećima na većinskim hrvatskim područjima. No umjesto toga sredstva za pomoć gospodarstvu već godinama isključivo se usmjeravaju na bošnjačka područja. Istodobno hrvatski ministri koji sjede u Vladi to mirno promatraju, navodi se u priopćenju HSP-a Đapić- Jurišić.
HSP poziva hrvatske ministre da napokon na dnevni red Vlade Federacije Bosne i Hercegovine stave pitanje financiranja javnih elektroničkih medija na hrvatskome jeziku.
|
|
Vrh |
|
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 18 vel 2010, 18:01 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2010, 14:53 Postovi: 779 Lokacija: Pod Sljemenom
|
u ocima prosjecnog Hrvata prvastvo je itekako diskreditirano.
U Hrvatskoj su sad dno dna, ne znam kako je u BiH, al nek bježe od hrvatskog HSP ko vrag od tamjana. Sve lopovi i licemjeri. Kao ex član mladeži u to sam se uvjerio i pobjego od njih nakon 4 mjeseca.
_________________ Say kaj or die
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 18 vel 2010, 19:11 |
|
|
Prigorac je napisao/la: u ocima prosjecnog Hrvata prvastvo je itekako diskreditirano.
U Hrvatskoj su sad dno dna, ne znam kako je u BiH, al nek bježe od hrvatskog HSP ko vrag od tamjana. Sve lopovi i licemjeri. Kao ex član mladeži u to sam se uvjerio i pobjego od njih nakon 4 mjeseca. Jel vi pročitate do kraja postove i o čemu se radi!?Muslimani krčme pare na sve strane uz blagoslov NAŠIH ministara,a oni se uhvate HSP u Hrvatskoj i idejama pravaštva??
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjo24
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 19 vel 2010, 00:23 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Prigorac je napisao/la: u ocima prosjecnog Hrvata prvastvo je itekako diskreditirano.
U Hrvatskoj su sad dno dna, ne znam kako je u BiH, al nek bježe od hrvatskog HSP ko vrag od tamjana. Sve lopovi i licemjeri. Kao ex član mladeži u to sam se uvjerio i pobjego od njih nakon 4 mjeseca. Jel vi pročitate do kraja postove i o čemu se radi!?Muslimani krčme pare na sve strane uz blagoslov NAŠIH ministara,a oni se uhvate HSP u Hrvatskoj i idejama pravaštva?? Pa gdje su ti Bosnjaci kad im Muslimani pare uzimaju
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Teuton i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|