HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 09 vel 2025, 08:18.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 367 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Suživot Bošnjaka i Hrvata
PostPostano: 19 vel 2010, 00:16 

Agathonikos je napisao/la:
Hadeka je napisao/la:
Razumiš o čemu pišem ... krkane??

Kakovi izričaji slika
Uljudbe malo, uljudbe slika

Sa tobom .. i priviše uljudbe.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2010, 00:19 

caporegime je napisao/la:
srbima je opsesija dežuranje na hrvatskom forumu na kojem bi malo udarali po muslimanima bez posljedica a da nisu baš skroz među svojima, to bi bilo prejednostavno.
još kad makar stidljivo daju do znanja da pripadaju onima koji bi i nas zapravo najrađe vidjeli pomiješane u ruševine, iste one koje su radili od naših crkava i kuća, doživljaj im je potpun.
a mi budimo široke duše, pravi ljudine.
shvatite to kao dobro djelo prema seksualno nezadovoljnoj polovnjači i poluretardiranom tragičaru. sevap kako bi se reklo.

Sve se čini da bi rado konkurirali za novo "hrvatsko cviće"!

Vrh

PostPostano: 19 vel 2010, 00:21 

Sultan je napisao/la:
Zato sam se i prijavio na ovaj forum, da me prosvjetlite :wink

Ti si se ovdje prijavio samo zato da radiš dodatni razdor, ter očito pokušavaš kod Hercegovaca pobuditi dodatnu mržnju na Bošnjake.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2010, 00:23 

Bosnjo24 je napisao/la:
DarthCroat je napisao/la:

Koji paradoks.
Njemu spočitaješ nacionalizam i šovinizam,a ti se tu uhvatio ustaškog pokreta kojeg tobože simpatiziraš.
Ja sam sve uvjereniji da ste vi nečiji projekat i da niste ono za što se izdajete.

Moracu te razocarati nisam jos ni u kakvom pokretu i neznam za sta se to ja izdajem a sto se tice doticne osobe to ti je tipicni balavac navijac zrinjskog koji zivi u svijetu dubokog sovinizma da nekazem fasizma mada ima naznaka ,e takvi su opasni ne po Bosnjake nego po Hrvate jer truju mlade narastaje kao sto rekoh truju njihov DUH .Tebi ce sutra takav doc na vrata ako nemas misljenje kako njihov NACI pokret kaze meni nece sigurno doc jer takvi ne dolaze bez pratnje murije a ako dodju sami oni su sasvim druge osobe nemos ih prepoznat ma PICKE u dusi eto nek memorise i ovo smrad :zubati

Sve si pogodio, svaka čast. :zrinjski1

Pozz iz Hrvatskog Mostara od navijača Zrinjskog :sega
Koji si ti slučaj, imolim administraciju da se osvrne na ovog fašistu i ove uvrede... Hvala

Vrh

PostPostano: 19 vel 2010, 00:24 

Goospodine Dane, poztavio sam vam niekoliko upita pa kad uzmognete, uzmoljavam vas da mi odgovorite na njih jer me posebice interesiraju te stvari u svietlu budućega popisa pučanstva. Srdačno vaš.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2010, 00:28 

Ultras1986 je napisao/la:
Bosnjo24 je napisao/la:

Moracu te razocarati nisam jos ni u kakvom pokretu i neznam za sta se to ja izdajem a sto se tice doticne osobe to ti je tipicni balavac navijac zrinjskog koji zivi u svijetu dubokog sovinizma da nekazem fasizma mada ima naznaka ,e takvi su opasni ne po Bosnjake nego po Hrvate jer truju mlade narastaje kao sto rekoh truju njihov DUH .Tebi ce sutra takav doc na vrata ako nemas misljenje kako njihov NACI pokret kaze meni nece sigurno doc jer takvi ne dolaze bez pratnje murije a ako dodju sami oni su sasvim druge osobe nemos ih prepoznat ma PICKE u dusi eto nek memorise i ovo smrad :zubati

Koji si ti slučaj, imolim administraciju da se osvrne na ovog fašistu i ove uvrede... Hvala

Eee Rodjeni nemoj se ljutit pricamo se malo jbg reci gdje sam te uvrijedio sta to nije istina :zubati

Vrh

PostPostano: 19 vel 2010, 00:31 

Bosnjo24 je napisao/la:

Eee Rodjeni nemoj se ljutit pricamo se malo jbg reci gdje sam te uvrijedio sta to nije istina :zubati

Jebate, jesmo se usrićili i s vama i s Vlajima!

"Nije sramota biti Hrvat, ali je peh!"

Vrh

PostPostano: 19 vel 2010, 00:31 

Pa rekao sam ti da si u pravu ja sam ti jedan od onih koji ti može banuti u noći na vratima sa crnom kapom na glavi...

Vrh

PostPostano: 19 vel 2010, 00:32 

Pa rekao sam ti da si u pravu ja sam ti jedan od onih koji ti može banuti u noći na vratima sa crnom kapom na glavi...

:D :HercegBosanac

Vrh

PostPostano: 19 vel 2010, 00:38 

Agathonikos je napisao/la:
Goospodine Dane, poztavio sam vam niekoliko upita pa kad uzmognete, uzmoljavam vas da mi odgovorite na njih jer me posebice interesiraju te stvari u svietlu budućega popisa pučanstva. Srdačno vaš.

Samo mogu reći kako mi je drago da me podupirete u mom radu, ter da smatrate kako je moj rad dobar i za srbske ciljeve. Često mi ljudi nepravedno predbacuju kako loše mislim o Srbima, ter mi je zato drago da vi kano pripadnik srbskog naroda tako ne mislite. Srbima u Bosni i Hercegovini će biti zajamčena sva ljudska prava, kad napokon ukinemo ovu nakaznu t. zv. republiku srbsku, ter uvedemo blagostanje i poštenje na te prostore. Srbima će u svakom slučaju bit na njihovu dobrobit hrvatsko-bošnjačka konfederacija od Trsta do Sandžaka.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2010, 00:44 

Ovaj bosnjo24 sanja fašiste, kada prođe kraj hidranta udari ga nogom jer mu se učinilo da je fašist, uzme kamen i pogodi goluba jer je crn pa je sigurno fašist, jednom je čak poletio prema časnoj jer je mislio da je fašist, samo sreća priđe joj druga pa se odmakao jer sad su ipak dva fašista.

Kad je došao kući upalio je TV, ali kako je bila neka greška u emitiranju pa zaslon bio crn on je mislio da ga fašisti provociraju pa je izlupao TV, razbio ekran i isključio ga iz struje. Onda je, budući da nema više tv uzeo komp i upalio ga. Ukucao je u google "bosna" i izbacilo mu je u tražilici "hercegbosna forum".

Tu se učlanio i ugledao Ultras1986 i naravno to je fašista. Malo je srao po tipkovnici na fašističkom forumu i ugasio kompjuter. Međutim pala je noć crna kao onaj golub, hidrant, časna, televizor, Ultras... i sad ne zna šta će pa se skupio u kutu svoga kreveta jer fašizam/šovinizam/ruraluzam i milijun malih -izama su svuda oko njega...

Koji bolesnik.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2010, 01:10 

@Gospodin Dane

Gospodine Dane, ja ne imadem nikakovih zamierki na vas, sasma sam siguran da ste vi jedan dobar i častan čoviek. Netko bi rekao da čoviek poput vas ima biti lošim samo stoga što zastupa takov svietonazor. Ali tu bi on načinio pogriešku i podpuno vas krivo procienio. Znakovito je da imadete različno mišljenje o srbskomu elementu u takovoj državi kakovu predlažete od većine ili pak svih pobornika koji diele vaše nakane u svezi sa uzstrojem BiH i na tomu vam uputćujem zahvalbu, ali nu, znadete da Srbi na to ne će pristati niti kada bi ih strojnicama, samokriesima i bajunetima tierali na to, a ne dragovoljno, pa bi u tomu slučaju ponovno izbio rat kojemu pak ne bismo znali izhod pa o tomu ne ćemo dalje razpravljati jer bi se svelo na razmienu različnih i nepomirljivih stajališta. Mene samo zanima razpoloženje muslimana u izseljeničtvu, jesu li oni skloni vašemu ustaškomu svietonazoru po kojemu su i oni dio hrvatskoga puka jer znademo da izseljenici također imadu pravo glasovanja a vierujem i pravo na budućemu popisu pučanstva. Napose, što je više Hrvata islamskoga vierskoga opriedjeljenja, to je manje Bošnjaka pa i to ide u korist Srba, u procentualnome udielu u BiH. Dovoljno mi je samo da se o ovomu očitujete u niekoliko proztih riečenica, biti će sasma dostatno da ti podatci imadu svojega smisla ako je nazočnost takovih u muslimanskome izseljeničtvu veća i učestalija od sporadičnih slučajeva.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2010, 01:13 

Ovaj bosnjo24 sanja fašiste, kada prođe kraj hidranta udari ga nogom jer mu se učinilo da je fašist, uzme kamen i pogodi goluba jer je crn pa je sigurno fašist, jednom je čak poletio prema časnoj jer je mislio da je fašist, samo sreća priđe joj druga pa se odmakao jer sad su ipak dva fašista.

Kad je došao kući upalio je TV, ali kako je bila neka greška u emitiranju pa zaslon bio crn on je mislio da ga fašisti provociraju pa je izlupao TV, razbio ekran i isključio ga iz struje. Onda je, budući da nema više tv uzeo komp i upalio ga. Ukucao je u google "bosna" i izbacilo mu je u tražilici "hercegbosna forum".

Tu se učlanio i ugledao Ultras1986 i naravno to je fašista. Malo je srao po tipkovnici na fašističkom forumu i ugasio kompjuter. Međutim pala je noć crna kao onaj golub, hidrant, časna, televizor, Ultras... i sad ne zna šta će pa se skupio u kutu svoga kreveta jer fašizam/šovinizam/ruraluzam i milijun malih -izama su svuda oko njega...

Koji bolesnik.

bas taj rijec FASIZAM stvarno meni dosadilo a onaj tko vicu upere prst i kaze on ili oni su facisti su ustvari sami facisti :osama

Vrh

PostPostano: 19 vel 2010, 02:06 

Uff takvi kao ti nesmiju ni u istocni mostar prec a kamoli do Sehera doc ja sam mislio na tvoje sugradjane ti si opasnost po njih jer na tvoju zalost poznajem dosta kulturnih normalnih ljudi i u tom tvom getu.zagadjujes ba ljude sa tvojom malogradjanstinom kako ne kuzis o cemu ti pricam hoces da ti crtam :zubati

Vrh

PostPostano: 19 vel 2010, 02:23 

Bosnjo24 je napisao/la:

Uff takvi kao ti nesmiju ni u istocni mostar prec a kamoli do Sehera doc ja sam mislio na tvoje sugradjane ti si opasnost po njih jer na tvoju zalost poznajem dosta kulturnih normalnih ljudi i u tom tvom getu.zagadjujes ba ljude sa tvojom malogradjanstinom kako ne kuzis o cemu ti pricam hoces da ti crtam :zubati

Najveća opasnost za ova naša podneblja su ljudi kao ti, debili generalizatori koji se uzmekošao zato što netko kaže da se zastave neće vezati. Pa s kim da ih vežem, s tobom i takvima?

Svoju malograđanštinu si pokazao svojim postovima i svi koji pročitaju moj i tvoj dijalog unazad nekoliko stranica znaju šta trebaju znati.I CISTO sumnjam da PISES iz Sarajeva, vjerojatno si u nekoj pekooceanskoj zemlji jer ovdje visiš samo po noći.

Da sumiramo

-Antifašista koji veliča Ustaše
-Kažeš trebaju se Hrvati i Bošnjaci zbližavat, a pri tome sve Hrvatsko ti je provokacija i neće to još dugo
-Mostar ti je geto, u kojemu ja zagađujem ljude tako što sam Hrvat i što kažem da smo s vama završili 93

Koji si ti debil, učini uslugu svim normalnim ljudima ovdje i otiđi skoči kroz prozor.

Neću više trošiti riječi na tebe i ovo dosad je previše...

Vrh

PostPostano: 19 vel 2010, 03:07 

E moj ultras samo ime u tvom avataru govori da si mlad i neukusan
zato me i isprovociralo tvoje necemo vezat zastave ili ti Hrvatski stjegove (eto nauci) jer si balavac koji
je nazalost odrastao u tom getu mrznje prema svemu drugacijem zato ti moram crtat mozda nekad razumis sta sam htjeo rec
-na tvoju i moju zalost nisam u nekoj prekookeanskoj drzavi
-Kakav si ti Rvat kad je za tebe Ustaski pokret fasisticki srami se
-Hrvati i Bosnjaci ne da se trebaju zblizavati nego je to nuzno da na ova podneblja konacno dodje mir i meni nesmeta Hrvatsko nego to bolesno davanje pridjeva ili zapisavanje teritorija i stvaranje getoa ja sam za razliku od tebe za Hrvatsku do Drine gdje i jeste granica a ti gledas plitko samo zrinjski velez to ti je preokupacija ali na tvoju zalost i na zalost tvojih istomisljenika na obadvije strane u mostaru neki procesi su krenuli tako da vjeruj da cete se lizat uskoro jer nemozemo svi biti u getu radi vas mostaraca eto toliko ukratko a ako imas problem sa suicidom ne radi to jer nije dobro
mlad si zivot je pred tobom.
Nego jel ta slika na avataru neki novi stadion ili obnovljeni Velezov ne provociram

Vrh

PostPostano: 19 vel 2010, 03:40 

Citat:
E moj ultras samo ime u tvom avataru govori da si mlad i neukusan
zato me i isprovociralo tvoje necemo vezat zastave ili ti Hrvatski stjegove (eto nauci) jer si balavac koji
je nazalost odrastao u tom getu mrznje prema svemu drugacijem zato ti moram crtat mozda nekad razumis sta sam htjeo rec

Moje ime "Ultras1986" koje sam već objasnio na jednom podforumu da dolazi od toga što je prvi forum na koji sam se nakčio forum.zrinjski.info 2005 kada smo osvojili naslov prvaka pa ostavio tako. I kako ti moj avatar išta govori? Po tvome generaliziranju i pisanju bih rekao da si ti jedan balavac koji je odrastao u SArajevskom getu mržnje prema svemu drugačijem i da nisi nešto previše izlazio iz tog vilajeta, otiđi vidi malo svijeta.

Gdje to ja isijavam ikakvu mržnju? Molim te da mi citiraš, i pored citata kontekst u kojem je pisano. Nisam ja odrastao ni u kakvom getu (vidi se kako gledaš na Mostar), to tvoje Sarajevo je geto svoje vrste ali o tome možemo drugom prilikom BA.

Evo ti jedna info: više je nehrvata postotno u Zapadnom Mostaru u kojem sam odrastao (iako je za mene Mostar jedan grad) nego nebošnjaka u Sarajevu. :kava

I kako ću ja vezati zastave poslje svega jesi ti normalan? I osjećam se kao da zidu govorim da ih neću ni paliti. Jeblo te vezivanje zastava pored mojih pobijenih u Grabovici. Svatko tko priziva vezivanje zastava je bolestan, zašto vi ne vežete zastave sa Srbima, eto vas tamo kanite se više Hrvata.

Citat:
-na tvoju i moju zalost nisam u nekoj prekookeanskoj drzavi

Dakle još jedan nezadovoljnik svojim životom. Neka brzo će vize ne boj se...

Citat:
-Kakav si ti Rvat kad je za tebe Ustaski pokret fasisticki srami se

Ja nisam Rvat nego Hrvat, a Ustaški pokret je donjeo toliko zla mome narodu u Hercegovini da mu jebem i ja i svatko normalan sve po spisku. Djedovi su nam pobijeni, sela opustjela, poslje rata smo šikanirani, u ovom ratu iskorišteni, poslje rata opet šikanirani kao ustaše... Kakvog je dobra donjeo? Nikakvog, naši momci ginuli za Hrvatsku a sada nam vi život krojite, birate nam predsjednika (Komšića), ne da te nam TV kanal (imamo mi HRT ali nije to naš progam na kome svakodnevno mogu gledati Mostar, Livno, Vitez, Žepče, Orašje... i probleme koje NAS muče), preglasavate nas kada je u pitanju gradnja autoputa kroz Hercegovinu, a sve da bi se gradila dionica Sarajevo-Zenica od toga novca.

Srami se ti.

Citat:
-Hrvati i Bosnjaci ne da se trebaju zblizavati nego je to nuzno da na ova podneblja konacno dodje mir i meni nesmeta Hrvatsko nego to bolesno davanje pridjeva ili zapisavanje teritorija i stvaranje getoa ja sam za razliku od tebe za Hrvatsku do Drine gdje i jeste granica

Kakva drina majka mu stara ti nisi normalan. Meni ne treba Drina, meni treba da uredimo ovu moju BiH onako da bude I MOJA. Tri naroda- tri entiteta, kantona ili kako hoćeš. Šta će meni Drina kad tamo Hrvata nema?

Jedna je jedina naša vojska, kakve ustaše.
:HVO

Citat:
a ti gledas plitko samo zrinjski velez to ti je preokupacija ali na tvoju zalost i na zalost tvojih istomisljenika na obadvije strane u mostaru neki procesi su krenuli tako da vjeruj da cete se lizat uskoro jer nemozemo svi biti u getu radi vas mostaraca eto toliko ukratko a

Odakle tebi pravo da pričaš o nečemu o čemu nemaš pojma? Čuje meni velež i zrinjski preokupacija. Moraš ti malo doći u Mostar pa da vidiš malo mentalitet Mostaraca i jednih i drugih, pa onda pričaj bajke o Drini.

A meni je drago da se mostar noramlizira, ako ništa zbog moje djece. I Mostar JESTE JEDAN GRAD. I glupo ti je to ponavljanje GETO i FAŠIZAM, isfucano.

Citat:
ako imas problem sa suicidom ne radi to jer nije dobro
mlad si zivot je pred tobom.

Kako me muči ovaj diplomski dođe mi i do toga... :nanana

Citat:
Nego jel ta slika na avataru neki novi stadion ili obnovljeni Velezov ne provociram

Predloženi stadion Hrvatskog Športskog Kluba Zrinjski. FK Velež nije Mostarski klub nego klub iz Vrapčića i nema veze sa onim prijeratnim Veležom osim imena koje su Muslimani prisvojili. :nanana :evotigana

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 367 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Gaugamela93, Teuton, Tomba17 i 24 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: