HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 21 pro 2024, 10:30.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4301 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 173  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Švedska
PostPostano: 21 tra 2016, 12:25 

To nije puna istina. Njegova stranka (ona koju novinari ludo vole, a statistika im daje da jedva prelaze izborni prag) je to znala i tolerirala od samog početka. Sad se digla velika frka jer su svi počeli gubiti živce za muslimane.

Evo vam primjer od neki dan iz Švicarske. Digli se svi političari i mediji kad su se dva muslimana u školi odbili rukovati sa profesoricama.
Sad im je slučaj za državljanstvo blokiran i vlada razmatra da ih protjera iz države, kompletnu obitelj. Traže im u papirima da su nešto sitno slagali kad su tražili azil.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 12:59 

- Zatvorili jedan bazen jer su muslimanska "djeca" migranti neprestano pravili probleme i napadali žensku djecu i žene.
Najveći jad je da ne smiju javno napisati zašto je bazen zatvoren, i rekli svojim zaposlenim da ne razgovaraju sa novinarima.
Još nisam vidio ovako uspješan rezultat pravljenja cenzure sličnoj onoj u USSR, a nitko te na to ne tjera, samocenzura.

- Musliman pokušao silovati Šveđanku u toaletu gradske biblioteke, u pol bijela dana. Uspjela mu pobjeći, dobio 3 godine zatvora. Opet bez protjerivanja, iako nema SW državljanstvo. Kad izađe nakon 2 godine nastavit će sa tim i sljedeće žrtve moraju misliti na to da će biti nožem ubijene, ili zadavljene, jer se njemu neće vraćati u zatvor.

- Muslimana iz Sirije osudili na 2 godine i protjerivanje nakon kazne. Silovao ženu samicu u migrantskom kampu.
Inače, projerivanje suci mogu dosuditi iako je iz Sirije. Jednostavno ga drže na privremenim papirima, ne stalnim, dok rat ne stane. Nijedan rat nije beskonačan. Ali tu postoje još 1-2 sudske instance, nimalo ne sumnjam da će poništiti protjerivanje.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 16:36 

Sweden cheers birth of baby Prince Alexander

http://www.thelocal.se/20160421/and-the ... -prince-is

– Bridget of Sweden (1303-1373)

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 16:43 

E ne valjaš im kad ih diraš, ne valjaš im kada ih ne želiš dirati. =))

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 17:57 

To tvoja replika na seksualne napade na malu djecu ?

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 17:58 

Ne nego na tvoje ublehe o muslimanima.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 18:03 

To su vijesti iz švedskih i ostalih stranih medija. A ti si Muhamedanac i Muslimani.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 18:04 

Dobro je papisto, you mad? Mislio sam na Miljöpartiet.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 18:06 

A to.
Što vas muslimane vuče u stranku za okoliš ? Nemate sa tim ljudskim vrijednostima ništa zajedničko. Lakše se islam širi šućur allahu, zar ne ? Dobro su vas počeli čistiti. Još malo i kao u UK.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 18:08 

Ja sam u Moderatima.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 18:09 

BBC je napisao/la:
- Zatvorili jedan bazen jer su muslimanska "djeca" migranti neprestano pravili probleme i napadali žensku djecu i žene.
Najveći jad je da ne smiju javno napisati zašto je bazen zatvoren, i rekli svojim zaposlenim da ne razgovaraju sa novinarima.
Još nisam vidio ovako uspješan rezultat pravljenja cenzure sličnoj onoj u USSR, a nitko te na to ne tjera, samocenzura.

- Musliman pokušao silovati Šveđanku u toaletu gradske biblioteke, u pol bijela dana. Uspjela mu pobjeći, dobio 3 godine zatvora. Opet bez protjerivanja, iako nema SW državljanstvo. Kad izađe nakon 2 godine nastavit će sa tim i sljedeće žrtve moraju misliti na to da će biti nožem ubijene, ili zadavljene, jer se njemu neće vraćati u zatvor.

- Muslimana iz Sirije osudili na 2 godine i protjerivanje nakon kazne. Silovao ženu samicu u migrantskom kampu.
Inače, projerivanje suci mogu dosuditi iako je iz Sirije. Jednostavno ga drže na privremenim papirima, ne stalnim, dok rat ne stane. Nijedan rat nije beskonačan. Ali tu postoje još 1-2 sudske instance, nimalo ne sumnjam da će poništiti protjerivanje.

Dosta muslimanskog trolanja. Nismo u Trkutistanu.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 18:11 

A gdje smo? Govoriš s tolikim žarom o ŠveCkoj da bi čovjek pomislio da si usred Örebra.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 18:26 

Meni je iznimno drago što na forumu imamo, konačno, autentičnog predstavnika hrvatskog naroda u Švedskoj, forumašicu Audrey. Možda konačno dobijem neku objekivnu predodžbu stanja u toj državi, umjesto bbcovih rightwing propagandističkih pamfleta koje je copy pejstovao s avpixlat i sličnih umnih stranica.

Dobro nam došla. :D

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 18:34 

Muslimani su sposobni svakom društvu ubiti volju za životom.

Citat:
Swedish Support For EU Membership Collapses Amid Migrant Invasion

by REUTERS18 Apr 2016261

STOCKHOLM (Reuters) – Support for EU membership among Swedes has slumped amid an ongoing asylum crisis, with a majority saying the 28-member bloc is going in the wrong direction, a poll showed on Monday.

Just 39 percent of Swedes said being in the EU was a good thing compared with 59 percent in autumn last year, the poll for Swedish television showed. Around a fifth of the 1,142 respondents said membership was a bad idea.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 18:41 

Amiđa je napisao/la:
Meni je iznimno drago što na forumu imamo, konačno, autentičnog predstavnika hrvatskog naroda u Švedskoj, forumašicu Audrey. Možda konačno dobijem neku objekivnu predodžbu stanja u toj državi, umjesto bbcovih rightwing propagandističkih pamfleta koje je copy pejstovao s avpixlat i sličnih umnih stranica.

Hvala na dobrodoslici.

Ja samo mogu dati svoje misljenje o ovoj drzavi, odnosno komentare iz svoje perspektive.
Ne, licno ne smatram da je stanje toliko lose kao sto to pojedini medijski portali predstavljaju. Ko zna, mozda je to i Svedska taktika - pokusaj da se obeshrabre eventualni migranti? Sto znam...

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 18:50 

:laugh
Klasika....

Citat:
Swedish police have released details of a bloody brawl between migrant youths which started out as a game but left two hospitalised and a number of others injured.

Around 40 so-called unaccompanied young asylum seekers were taking part in a Sunday football tournament when things turned violent in the remote, rural village of Myrviken. Instead of settling their differences through the match, the young migrants set upon each other with iron rods and wooden staves.

Two of those involved were rushed to hospital and several others were injured, but the fight had already ended by the time police officers were able to make it to the location of the fight, reports local paper Östersunds-Posten. Police interrogated what few witnesses were left at the scene, but the majority had already fled.

There have been no arrests yet, according to the official police report. Despite that, a police spokesman said investigations were ongoing due to the seriousness of the fight: “Someone was unconscious at some point, and there were several injuries of various degrees. There are a large number involved, we have identified a large number of people and it will require a lot investigation to produce [results]”.

One of Sweden’s flagship integration methods for migrant youth is the game of football, yet as in this case of the migrant youth riot it has failed with others to successfully assimilate young people in Swedish culture. Breitbart London reported last week on Brussels terror suspect Osama Krayem, who is presently in court for his alleged role in assisting in bombings which killed 32 last month.

Just years before he gave up his government job and apparently well settled life in Sweden to fight with the Islamic State, the son of Syrian migrants had featured in a Swedish documentary about how to successfully integrate migrants using football.

The 2005 documentary ‘Without Borders — A Film About Sport And Integration’ featured Osama Krayem, his brother, and father, taking part in an integration project run by Malmo football club….

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 19:14 

Gospodicna Audrey, kada ste emigrirali i koliko vam je godina ?

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 19:19 

KiM je napisao/la:
Gospodicna Audrey, kada ste emigrirali i koliko vam je godina ?

Pocetkom devedesetih.
Uskoro 27 godina.
Zasto?

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 19:35 

Pa što nam ti hamidža ne kažeš kakvo je stanje i ti si Šved, tebe ipak više zanima kako ide ekspanzija na kamenjar i šumsku.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 19:39 

daramo je napisao/la:
Pa što nam ti hamidža ne kažeš kakvo je stanje i ti si Šved, tebe ipak više zanima kako ide ekspanzija na kamenjar i šumsku.

A šta vam ja imam kazivati kada radije vjerujete Bbc u koji o švedskoj izvještava iz Austrije.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 19:47 

Ali zato ti iz Švecke znaš kakvo je stanje u cimilićima, šta ima na kamenjaru i šumskoj.
Nešto ipak više vjerujem britanskim i američkim medijima nego tebi poznatom "moderate" Musli Manu.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 20:53 

Pitam iz znatizelje, jer ovde ima par malo starijih dama. Mozda po godinama slici vam jedna muslimanka, sa opakim jezikom. Sabahudin (Vlada) je bio zaljubljen u nju. Cak je u dozi ludila, provalio sa slikama i nesto intime razotkrio. Nezreo je taj djecacic. Trol sendvicar.

Da li dolazite cesto u Banja luku, posto vidim iz potpisa da vam je to stari kraj ?

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 21:21 

Audrey je napisao/la:
Amiđa je napisao/la:

Hvala na dobrodoslici.

Ja samo mogu dati svoje misljenje o ovoj drzavi, odnosno komentare iz svoje perspektive.
Ne, licno ne smatram da je stanje toliko lose kao sto to pojedini medijski portali predstavljaju. Ko zna, mozda je to i Svedska taktika - pokusaj da se obeshrabre eventualni migranti? Sto znam...

Dobra.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 21:36 

KiM je napisao/la:
Pitam iz znatizelje, jer ovde ima par malo starijih dama. Mozda po godinama slici vam jedna muslimanka, sa opakim jezikom. Sabahudin (Vlada) je bio zaljubljen u nju. Cak je u dozi ludila, provalio sa slikama i nesto intime razotkrio. Nezreo je taj djecacic. Trol sendvicar.

Da li dolazite cesto u Banja luku, posto vidim iz potpisa da vam je to stari kraj ?

Moram da priznam - taj pokusaj da me se svrsti negdje me u pocetku malkice frustrirao. No, sto vise vrijeme prolazi, postaje mi cak i zabavno. Ljudi ce uvijek da misle sto god zele, ja ih nemam namjeru u tome sprjecavati. Ja veoma dobro znam ko sam i sto sam. Opak jezik nemam, posto smatram da se sa ljubaznoscu daleko dalje u zivotu dospije. To vazi i za virtualni svijet.

Ne, u Banja Luku uopce ne dolazim. Zadnji put sam bila 2006 i to samo u prolazu. Tu sam rodjena, ali ne mogu reci da mi taj grad znaci nesto posebno danas.

Vrh

PostPostano: 21 tra 2016, 22:49 

Ako im je to taktika, može se reći da je vrhunska ali glupost.
Nekoga tko dolazi iz nesigurnosti Iraka, Sirije, Somalije će to taman odbiti, ja bi prije rekao da ih privlači mogućnot getozacije i nastavak života kakvog su vodili, bez ikakve potrebe da se prilagode novoj sredini i njenim vrijednostima.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4301 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 173  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: kily i 10 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: