|
|
Stranica: 28/173.
|
[ 4301 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Audrey
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:07 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 11:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:08 |
|
|
Pitanje je vremena kada će se na mjestima ovih slika graditi džamije. Šteta.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:09 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Jako lijepo. U kojem si ti dijelu nastanjena?
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:11 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Jako lijepo. U kojem si ti dijelu nastanjena? Gdje su bohemi. :) Ne znam da li si cuo za "Kniv-Söder"?
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:12 |
|
|
Audrey je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Jako lijepo. U kojem si ti dijelu nastanjena? Gdje su bohemi. :) Ne znam da li si cuo za "Kniv-Söder"? Čuo sam za söder. Tu je dekadencija na visokom nivou. Nešto kao Majorna u Göteborgu.
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:15 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Audrey je napisao/la: Gdje su bohemi. :) Ne znam da li si cuo za "Kniv-Söder"?
Čuo sam za söder. Tu je dekadencija na visokom nivou. Nešto kao Majorna u Göteborgu. Tocno, barem meni ima slicnosti sa Majorna. GBG slovi za sarmantnije ljude, a mi za bolji grad.
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:15 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: Pitanje je vremena kada će se na mjestima ovih slika graditi džamije. Šteta. Mislim da postoji dzamija u gradu, ali nisam sigurna.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:18 |
|
|
Audrey je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Čuo sam za söder. Tu je dekadencija na visokom nivou. Nešto kao Majorna u Göteborgu.
Tocno, barem meni ima slicnosti sa Majorna. GBG slovi za sarmantnije ljude, a mi za bolji grad. Ovdje djeluje hrvatsko kulturno-umjetničko društvo Velebit. A u Stockholmu? Matija Gubec? Ovdje postoji katolička crkva koja ima službu i na hrvatskom. Nalazi se blizu starog i novog Ullevija, nedaleko od mog radnog mjesta.
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:20 |
|
|
Audrey je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: Pitanje je vremena kada će se na mjestima ovih slika graditi džamije. Šteta. Mislim da postoji dzamija u gradu, ali nisam sigurna. Pa bilo bi čudno da nema s obzirom da je Švedska se svakodnevno događa nekoliko vjerski motiviranih ubojstva. Prema jednoj studiji UN-a Švedska bi mogla do 2030. postati zemlja trećeg svijeta. http://en.europenews.dk/Sweden-to-becom ... 28028.html
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:22 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: Audrey je napisao/la: Mislim da postoji dzamija u gradu, ali nisam sigurna.
Pa bilo bi čudno da nema s obzirom da je Švedska se svakodnevno događa nekoliko vjerski motiviranih ubojstva. Prema jednoj studiji UN-a Švedska bi mogla do 2030. postati zemlja trećeg svijeta. http://en.europenews.dk/Sweden-to-becom ... 28028.htmlHajde ne rise više s tim rape capital ublehama. Poslušaj sestru Hrvaticu Audrey, pa neka ti ona objasni iz prve ruke.
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:26 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Audrey je napisao/la: Tocno, barem meni ima slicnosti sa Majorna. GBG slovi za sarmantnije ljude, a mi za bolji grad.
Ovdje djeluje hrvatsko kulturno-umjetničko društvo Velebit. A u Stockholmu? Matija Gubec? Ovdje postoji katolička crkva koja ima službu i na hrvatskom. Nalazi se blizu starog i novog Ullevija, nedaleko od mog radnog mjesta. Mislim da je Velebit postao popularniji od Matije Gubeca. Valjda sto su u GBG-u bolji ljudi nego ovdje. Vise su organizirani nego mi. Ne znam. Matija Gubec je nase glavno drustvo u Stockholmu, no slabi su sto se tice omladine. Ja sam vise bila aktivna u omladinskom drustvu dr. Ivan Merz.
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:27 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: Audrey je napisao/la: Mislim da postoji dzamija u gradu, ali nisam sigurna.
Pa bilo bi čudno da nema s obzirom da je Švedska se svakodnevno događa nekoliko vjerski motiviranih ubojstva. Prema jednoj studiji UN-a Švedska bi mogla do 2030. postati zemlja trećeg svijeta. http://en.europenews.dk/Sweden-to-becom ... 28028.htmlOnda selim za Novi Zeland i rijesen problem. :)
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:28 |
|
|
Amiđa je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: Pa bilo bi čudno da nema s obzirom da je Švedska se svakodnevno događa nekoliko vjerski motiviranih ubojstva. Prema jednoj studiji UN-a Švedska bi mogla do 2030. postati zemlja trećeg svijeta. http://en.europenews.dk/Sweden-to-becom ... 28028.htmlHajde ne rise više s tim rape capital ublehama. Poslušaj sestru Hrvaticu Audrey, pa neka ti ona objasni iz prve ruke. Molit cu vas da mene ne koristite kao topovsko meso za vase prepucavanje. Hvala.
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:33 |
|
|
Amiđa je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: Pa bilo bi čudno da nema s obzirom da je Švedska se svakodnevno događa nekoliko vjerski motiviranih ubojstva. Prema jednoj studiji UN-a Švedska bi mogla do 2030. postati zemlja trećeg svijeta. http://en.europenews.dk/Sweden-to-becom ... 28028.htmlHajde ne rise više s tim rape capital ublehama. Poslušaj sestru Hrvaticu Audrey, pa neka ti ona objasni iz prve ruke. hebemu miša, što se sramiš svoje braće po vjeri? Trebao bi se veseliti jer će tada svi Bejha patrijoti pobjeći iz Švedske i eto prilike za popunjavanje broja muslića u BiH.
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:35 |
|
|
Audrey je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: Pa bilo bi čudno da nema s obzirom da je Švedska se svakodnevno događa nekoliko vjerski motiviranih ubojstva. Prema jednoj studiji UN-a Švedska bi mogla do 2030. postati zemlja trećeg svijeta. http://en.europenews.dk/Sweden-to-becom ... 28028.htmlOnda selim za Novi Zeland i rijesen problem. :) nego, jesu li tamo sve Šveđanke plavuše?
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:35 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Hajde ne rise više s tim rape capital ublehama. Poslušaj sestru Hrvaticu Audrey, pa neka ti ona objasni iz prve ruke.
hebemu miša, što se sramiš svoje braće po vjeri? Trebao bi se veseliti jer će tada svi Bejha patrijoti pobjeći iz Švedske i eto prilike za popunjavanje broja muslića u BiH. Da hotjemo Bog'do.
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:38 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: Audrey je napisao/la: Onda selim za Novi Zeland i rijesen problem. :)
nego, jesu li tamo sve Šveđanke plavuše? Nisu sve, ali vecinom jesu. Ima ih mnogo lijepih.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:42 |
|
|
Audrey je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: nego, jesu li tamo sve Šveđanke plavuše? Nisu sve, ali vecinom jesu. Ima ih mnogo lijepih. Možeš li nam reći nešto više o odnosima Hrvata s Bošnjacima i Srbima u toj zemlji? Postoji li animozitet?
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:45 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:46 |
|
|
Audrey je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: nego, jesu li tamo sve Šveđanke plavuše? Nisu sve, ali vecinom jesu. Ima ih mnogo lijepih. Nije ni čudo zašto muhamedijanci idu tamo u masovnom broju pa polude.
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:47 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Audrey je napisao/la: Nisu sve, ali vecinom jesu. Ima ih mnogo lijepih.
Možeš li nam reći nešto više o odnosima Hrvata s Bošnjacima i Srbima u toj zemlji? Postoji li animozitet? Jel se ti družiš sa Šveđanima ili živiš u nekom muslimanskom getu tamo?
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:47 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: Audrey je napisao/la: Nisu sve, ali vecinom jesu. Ima ih mnogo lijepih.
Nije ni čudo zašto muhamedijanci idu tamo u masovnom broju pa polude. Yebali te Muhamedanci dosadnog. Ponavljaš se kao stara pokvarena ploça.
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:51 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Audrey je napisao/la: Nisu sve, ali vecinom jesu. Ima ih mnogo lijepih.
Možeš li nam reći nešto više o odnosima Hrvata s Bošnjacima i Srbima u toj zemlji? Postoji li animozitet? Alaj ste zapeli za ove teme - zar vam nikada ne dosadi? Koliko je meni poznato, odnosi su korektni. Neka me ispravi neko, ak ne smatra da je tak. Generalno se ljudi s podrucja Balkana druze jedni s drugima. Ja sam odrasla u takvom drustvu. Licno nemam nikakav problem ni sa Srbima, ni sa Bosnjacima, ni sa Albancima... a ni sa ostalima. Barem ne zbog nacionalnih prepucavanja. Doduse, vjerujem da postoje ljudi sto se vise drze svog naroda (u etno smislu).
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:54 |
|
|
Možeš li nam reći nešto više o odnosima Hrvata s Bošnjacima i Srbima u toj zemlji? Postoji li animozitet?
Jel se ti družiš sa Šveđanima ili živiš u nekom muslimanskom getu tamo? Druzim se sa Svedjanima, vise nego sa strancima. Odrasla sam u kvartu sa nasim ljudima - Bosnjacima, Srbima, Makedoncima. Tada smo se druzili medjusobno i osim tinejdzerske gluposti, nije bilo nikakvih problema. Zivim u kvartu gdje su "pretezno" Svedjani. Ako ti to sto znaci uopce.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 tra 2016, 16:55 |
|
|
Možeš li nam reći nešto više o odnosima Hrvata s Bošnjacima i Srbima u toj zemlji? Postoji li animozitet?
Jel se ti družiš sa Šveđanima ili živiš u nekom muslimanskom getu tamo? Ja ne poznajem niti jedno čisto većinski muslimansko naselje. Družim se s Švedima, skoro pa isključivo poslovno. Znaju ko sam, (da sam musliman) ali to im je najmanje bitno kada je poslovanje u pitanju. Što oni lično misle o muslimanima me i ne zanima. Niti oni meni bilo šta namecu niti ja njima. Samo poštovanje i korektnost u poslovnim međuljudskim odnosima. Ja se grohotom smijem ovdje zagoritisima histeričnim poput darama koji mene zamišljaju kao nekog Abu Hamzu s kratkim pantalonama i bradurinom. Poštujem zakon i placam porez ovoj državi. I to je dovoljno. Ne namecem nikome svoju vjeru ili svoja shvacanja, niti meni ko šta namece. Tako i treba biti.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: goran2hr i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|